Нападнаха с нож ученик пред столично училище

Осмокласник е нападнат с нож и бит пред столичното 23 СОУ "Жолио Кюри". Това е поредният инцидент с ученик на това учебно заведение.

Обратно в новината

Коментари - Нападнаха с нож ученик пред столично училище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой компетентен може ли да каже от каква възраст на кретенчетата им позволяват да правят секс?

В кошера жужукат футболни запалянковци, дрогаджии, наркодилъри на дребно и едро, ММ-бойци, мутри, мутреси, чалгаджии, цигански кланове престъпни, агресивни и мързеливи, златотърсачки, проститутки и силиконки, по чиито пети тичат учениците, шофьори с обременени от комплекси и неудовлетвореност мозъци, завистници, злобари в действие ..... И всички заедно поради недоимък и озлобление, един друг си вгорчават живота. И всички заедно чакат да им изгрее звездата, която ще им донесе живот на милионери - къщи, коли, хотели по света, часовници, парфюми, фръцкане с говедо-мъж или със силиконка проста. Матрял.... ко да го прайш!... Забавляват го с Биг Брадър и реалита...

И децата на България вече живеят с чувството за безнаказаност, стават зли и жестоки! А заради делегираните бюджети и жалбите на родителите в инспектората и министерството, нито директор, нито учители смеят да наказват и изключват тия малолетни престъпници. Трябва да изпишат кофа мастило и излиза, че не са се справили с побойниците. Едно време имаше ТВУ, ред, дисциплина и строги наказания. Ми Вълчиел Вълчев и компания нарочно съсипаха образованието ни, прост народ лесно се управлява!

А приемат и анонимни жалби! Това го нямаше и при социализма. И Кастревица вечна и несменяема царува.

Ей, много сложно стана вече. То сега като срещнеш на двора някой с маска, не го знаеш обикновен крадец ли е, от ГДБОБ ли е, полицай ли е, данъчен/митничар ли е, или е просто смъртник терорист/бунтовник с колан експлозиви...

100% дилъри, на които им е доскучало

Добре дошли в Мордор.

Ясно е че са били г0ве-а. Само те са толкова долни. КЗЛ

Тази новина тук е пряко свързана с тази новина тук. "Задържаха Шерифа - 8 г. беглец от правосъдието". 25 години мафия в законодателството и толериране на престъпността. НАДЯВАМ се, някой ден да пострадат и тези дето ги пускат.

...2017-1989 = ? ...+ (1989-1944) = ?

8 клас. Тия са били на бело и гипсокартон. Много простотия има по София.

...щот около Вас из Варна - ПортньiХ и ВесоТрампата са 'успокоили' Вся&Всьо ли ?

Нямам наблюдения какво е у Варна.

Крайно време е да се свали възрастовата граница за носене на отговорност на 16 години. По закон на 14 може ли да се шият, ама до 18 не носели правна отговорност. Стига им акъла да си го слагат, не им стигал да оценят последиците от деянията си. Ай сиктир. Ако не щат то от съответната възраст до 18та годинана извършителя да лежи някой от родителите им на тяхно място, за да се научат и те какво е отговорност и нужда от възпитание, нали все пак се водят настойници отговорни за постъпките на лекенцето си

Струва ми се отивате Встрани, Колега ... - имаме Побой ! , и Никъде няма Данни че е Точно поради прахчета ...ами ако Младежът е бил 'поръчан' ? ...ами ако Има връзка И със семейството-му ? - въпреки че Няма данни Извършителите да са малолетни - Ясно че Има И-трети (шофьорът) ...което говори за Планираност&Логистика ...т.е. Е ли възможно да е Само от Младежи ?

Ако е бил в няква схема, защо мислиш, че е изключен от предложението ми?

E ,няма такива комплексари като тия от подуяне. Виждал съм ученици с фланелки на Левски , и кво да ги трепем ли?

фенове на литекс са го набили мочето

Сега какво, да вземем страна в разправиите на контингента ли ? Какви деца са тези, какво общо имаме с тях ? И на 15 и на 16 престъпникът си е вече формиран, не е дете вече. Пък колко е ученик - той си знае.

Тънко са се опитали да намесят футболни хулигани с израза с 'фланелка на ЦСКА'. Леко настройване и изместване на проблема

Опитай да се разходиш с фланелка на ЦСКА по квартала.Биячите може и да са дилъри, но са и левскари. Познай каква е връзката между едното и другото.

Двама Нападатели ?! .., Слезли от кола и Моментално изчезнали След побоя ?!... 23 гимназия на Ситняково/Подуене ?! - че то АчикАчик кат на калеОчо в МалкатаХавана ! ... Вижте, Хора ! - очевидно Имаме Сериозен проблем с/в училищата и Младежите Изобщо ... - Е ли от Самите Младежи ...или - Целево привнасян та Определени лица на Наша Данъкоплатска издръжка да Си търсят И-Още топлиЗаплатки ?!

Основния проблем който имаме е с полицията, правосъдната система а държавната бюрокрация. Всичко друго е следствие. Но не трябва да забравяме че властта и институциите отразяват манталитета на повечето хора в България. В общество с различни морални нагласи такива неща нямаше да има.

Напълно Ви подкрепям ! ...всъщност - Се ли присъединихте И-Вие ЗА Двустъпковата, г-н Иванов ?

диларчета нападат друг дилар за неизплатени сметки, а полицията ги пуска щото били малолетни. И да убият - няма нищо - малолетни са.

Ако Приемем тази версия - Следва да се Сепнем че кварталните пласьорчета СА под ЯсноЧие 'ръководство', Колега ! => Трябва да Ударим Големите .

искат парите

Жолио Кюри, а не Жюлио Кюри

Много лоши копеленца се навъдиха! Татуирани,с обички на ушите, като нефелните си родители! Тормозят и учителите,и другите ученици! Съзнават,че държавата е безпомощна... Но видно,други родители НЕ СА!!! Саморазправата е само на една крачка...

Където няма закони има самосъд. Това е толкоз просто и логично.

Тъжно е, но описанието на случката и колата, си помислих точно това, което е написал и Драго по-долу, че е намесена дрога.

Сред Учениците има много НАРКОПЛАСьори. Неслучайно обикалят коли около училищата.

В някои случаи са замесени и от детска педагогическа стая! Направо грозна и долна работа!