Какво видях в ислямското училище в Момчилград

"Ние не обучаваме терористи. Това са деца, които обичат родината си", казва директорът на ислямската гимназия в Момчилград.

Обратно в новината

Коментари - Какво видях в ислямското училище в Момчилград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Дали ще покриват косите си с хиджаб - това е въпрос на личен избор, казва още Бозов. Според него училището има единствено ангажимента да каже, че това съществува в тази религия. Без да се налага върху свободната воля на ученичките. Защото принудата не дава плод, заключава училищният директор" Такива са и принципите в християнството. Много мъдър и добър преподавател.

Така: автор Вилдан Байрямова /разбира се, че мюсюлманка няма да каже лошо за техните/, Али искал да учи в ислямски университет и да се върне в България да преподава духовенство т.е. исляма /Али ако обича да не се връща тогава, а да си го проповядва в Турция/, учителите били от България /ама не са българи, а турци от Кърджалийско/, Корана проповядвал добро /разбира се не се казва за частите от Корана проповядващи да се убиват невярващите в него, да се пребиват жените спокойно и подобни извращения. Религията на ИД била друг ислям /божеее, ама много разнолика ви е религията. Чудите се как да я оправдаете/. Всички религии проповядвали добро /явно не сте запозната с много религии и говорите небивалици/. Сърцето ме боли да чувам как мюсюлмани с турски имена, битие и осъзнаване казват, че обичат родината си - България ли? Ужас! Ако е България, учете Библията, носете БГ имена и спазвайте БГ обичаи. Ако смятате за родина Турция - вървете си там.

Като не строите християнски, ще гледате мусилмански училища вашта мама комунистическа!

Строят се колкото искате училища, но частни с такси от по 4-5хил евра годишно. който може да плаща-праща, който не може учи в държавното с по 40 деца в клас, с мръсните тоалетни, занимални в мазетата, мазните столове и т.н.

Децата трябва да се държат настрани от религията. Това трябва да е личен и съзнателен избор, който те трябва да направят след като станат пълнолетни.

Кото не строим християнски училища, ще гледаме мусилмански. Да ви е*а майката комунистистическа!

Как не ши е срам да възхвалявате тези средновековни обичаи???? Да се забраждат млади момичета, по желание???? И да учат такива псевдоистини. Не ни връщайте в Средновековието като Турция... Срам, срам, срам!

Тази псевдожурналистка я познавам, за 5-6 бири ще напише каквото и кажат!

В България все още има умни и мислещи хора. Това нещо, наречено статия е ярък пример как ни подценяват и как лекомиселно искат да ни манипулират със сладки любовни романи. НЕЕЕЕ! Това не е истина! Не зная дали в Момчилград има добри или лоши мюсюлмани! Но зная, че те не са отишли в това училише, за да засилят любовта си към родината. Отишли са там, за да бъдат обучавани в ИСЛЯМ! Не, те не се обучават по български стандарти! Обучават се по религиозни такива, за да могат после да бъдат готови и предани мюсюлмани, готови на всичко за религията си, дори и на Джихат! Не ни пробутвайте тъпите си текстове за любов и забрадени момиченца, които искали да станат кинезитерапевти...Няма такава ПРОПАГАНДА ГАДНА!

"'Това са деца, които обичат родината си"'НО мразят християни

Нямам нищо против Исляма, напротив - смятам, че съм доста добре запознат. Но толкова сладникаво нещо не бях чел, ниво детски роман. Дойче веле са едни посредствени,добре заплатени соросоиди.

Платена, сладникава, лепкава статия. Представям си всичко това, като каца пълна с изпражнения, най-отгоре малък слой с мед и наоколо - цветя и розови пеперуди. Бръкнеш ли в кацата, омазал си се целия... "Изцяло изпълняваме програмите на българското Министерство на образованието и науката, тук много често на проверки пристигат инспектори от министерството, обяснява директорът"?!?!

тези не могат да говорят български, камо ли да се изразяват така сложно и да съставят смислени изречения ! Абсолютна пропаганда, с коят искат да втълпят, че тези допотопни животни са хора...

За съжаление на МАЛКИТЕ и необразовани ще кажа. Понеже техния учител Мохамед е бил бедняк, а жената е била домакиня в къщата, е била задължена или са я задължили да носи забрадка ....... за да не и пада косата и в манджата. ....... Не е много приятно но това е истината другари дебили. .... А защо религиите са три след като при зараждането на цивилизацията хомосапиенс е била само една, ха познайте другари дебили. ....... В Забранения град в Китай има 9999 стаи а 10000 стая е там Горе.

25 години нямаше такива училища в Момчилград. Изводите отавям на Вас!

Това е поредният соросодомитски бълвоч. Пропаганда целяща пълно унищожение на държавата! В действителност тези деца, учещи в това уахабитско училище в Момчилград даже не могат да говорят сносно български, какво остава за писане. Полуграмотни завършват, но явно са по- добре подготвени по идиотизмите на корана! Такъв тип училища се финансират от Саудитци и Катарци. Децата които ги завършват след това заминават за Близкият изток.

Колко пари ти даде мюфтийството за тази рекламна статия, Вилдан? Истината е, че така се маргинилизира една част от народа.

Има един непогрешим показател за простотия - колкото по-религиозен, толкова по-прост. Моля да не се бърка религиозност с вяра.

ако има такъв репортаж за някое частно католическо училище в България, или за последователите на будизма, например.

Ех, какви напъни, зорлем да превърнете България във Авганистан. Обаче, ние българите сме виновни, защото позволихме всичко това. Дир-а, защо не пишете за християнството толкова, колкото уважавате пингвините?! Тази статия с каква цел е написана?! Тези пакетирани аборигени ли са цвета на нацията?! Ще мине и тяхната мода!

Религиозните училища трябва да бъдат забранени - за всички религии. Децата в тези училища как ще се научат, че има различни от тях и мнението на другите също трябва да се уважава (дори да не се приема)? Мястото на религията е вкъщи. Който иска да отдели врме в свободното си време.

грантовете каквото дадат това се вижда другото е мъгла и не се разбира за кое царство и господарство иде реч нейсе

религиозните от Кувейт в самолета за Европа махат бързо фереджетата и са по мини жуп, огромно лицемерие, а саудитци - жени и мъже ходят в Сирия да се напият яко. Тука ръсят пари за абдалите.

Преди време се запознах със сомалийка която е "хвърлена" в Италия с цел когато порасне да потърси семейството си и да ги доведе в Европа... Отгледана е в християнско семейство.Когато се среща с биологичната си майка и вижда,че тя е завита,сама си поставя за цел да се завие когато се омъжи. Хубаво,но то не и идва от вътре. Когато иска да ходи на бар е направо разголена,когато трябва да се среща със семейството на мъжа си,пак завита.И той няма проблем с това. Не е ли същата работа и с тези свещенници които ги обвиниха в изнасилване на деца.

Много вярно, като пътувах от Франкфурт сите бяха европейци, а пред Джеда нахлузиха шамиите, а капитанът предупреди за алкохола: в никакъв случай!

От къде на къде арабският ще е задължителен за изучаване.

и не е преведен. В тия училища най важното нещо е да четеш коран, което е и едно от петте задължения на мюсюлманиа.

като не са си избрали за втори задулжителен русли език... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Трите небесни божествени религии - християнство, юдаизъм и ислям - се изучават в 11-и клас, а в 12-и вниманието се насочва и към източните религии."" Държавата спонсорира мюфтийството..", а в българското образование Държавата забранява религиозното образование, като право на личен избор и семейно възпитание! В това ислямско училище се молят по 5 пъти на ден, а в българските училища по нито един път на ден и е забранено запознаването им с Християнството, нито пък с ритуалите!!!!!! КАКВО СЕ СЛУЧВА В БЪЛГАРИЯ?????? ДВОЕН АРШИН, СПРЯМО РЕЛИГИОЗНИТЕ УБЕЖДЕНИЯ, НОРМИ, НАЧИН НА ЖИВОТ И ВЪЗПИТАНИЕ НА ПОДРАСТВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ????!!!! Но ислямско възпитаните ученици ставали инженери, лекари... и щели да управляват и определят облика на България като средна и висша класа?????? Ами защо не станат инженери и лекари, без да са изучавали с години Исляма и без да са се молии по 5 пъти на ден, след като ще лекуват тези, които се молят по 5 пъти в годината и ще ги управляват от инженерските си и ръководни работни места????? ТОВА РАВЕНСТВО ЛИ Е В БЪЛГАРИЯ???? ЩЕ ИМА ЛИ В БЪДЕЩЕ ДЛЕНЕ ПО ПРИЗНАК РЕЛИГИОЗНОСТ ПРИ ЗАЕМАНЕ НА РАБОТНИ МЕСТА, ЗАВИСЕЩИ ОТ ТЕЗИ ИНЖЕНЕРИ И ЛЕКАРИ, ЕКУВАЩИ С ПРИОРИТЕТ ПАЦИЕНТИ, МОЛЕЩИ СЕ ПО 5 ПЪТИ НА ДЕН???

Статията е за Частно Ислямско училище. Надявам се дир.бг да ни информират как е в Частните Християнски училища.

Държавното образование в България е СВЕТСКО! Работа на БПЦ е да направи подобни християнски училища...но едва ли ще има мераклии, защото не сме в 15 век вече.

Още малко ще ме накарат да обикна този ислям. Много сладко, чак лепкаво. Да повърнеш.....

Тези нещастни човешки същества вместо да се стремя да се присъединят към нормалните хора и цивилизованото човечество, те се оставят да ги натирват обратно в пещерите, отклъдето са излезли. Що за идиотизъм е това? И въобще кой в държавата разрешава да има такива "училища" в една християнска страна-член на ЕС? Както се казваше в онзи ам. филм: Най-голямата измама, която Дяволът е спретал на хората, е да ги накара да повярват, че Дяволът не съществува! Цялата тази религия е сатанинско творение, а последователите й сатанинско семе.

Сигурно плащат за да учат децата в тези училища.

Тези нещастни човешки същества вместо да се стремя да се присъединят към нормалните хора и цивилизованото човечество, те се оставят да ги натирват обратно в пещерите, отклъдето са излезли. Що за идиотизъм е това? И въобще кой в държавата разрешава да има такива "училища" в една християнска страна-член на ЕС? Както се казваше в онзи ам. филм: Най-голямата измама, която Дяволът е спретал на хората, е да ги накара да повярват, че Дяволът не съществува! Цялата тази религия е сатанинско творение, а последователите й сатанинско семе.

И на едно пухкаво бяло облаче едно пухкаво бяло англече размахва пухкави бели крилца и ръси бял пух на главичките на читателите!

"Арабският .... според поправките в Закона за образованието, той става задължителен предмет." Никой не се впечатлява че в религиозно училище имаме именно арабски задължителен и то разрешено от нашето министерство, ислямистите си плащат, но най-важното - одобрението - е дадено от нашите управници. Езика дава достъп до техни сайтове, книги,които са разбира се силно религиозни, до техни организации, групировки,което е главната цел на това училище - да вкарат задължително езика, а после той ще им отвори други представи и разбирания и облъчването започва. И това е разрешео от герберастите които работят за чужди интереси.

Заповядайте мулти-култи развалена манджа от дойче зеле. От бидона на "зеле" ни казват какво да ядем.

DW е едно от "остриетата" на най-агресивния, авантюристичен и краен в пропагандата си евроатлантически либерализъм. Една от централните либерални пропагандни доктрини по принцип е ислямизация на всяка цена, мащабно, настойчиво и остро. Не само у нас, а навсякъде, където все още живурка християнство. В "анализи" на Иван Кръстев от DW, същия говори за "предразсъдъци към исляма", както и за "капан" в който попадаме в качеството си на русофили. Ислямизирщото промиване на мозъци цели отслабване, а и пълен демонтаж на християнството, а в частност и на православието. Либерализмът вижда в православието проводник на руско влияние. Ударът върху българското и правослявното е всъщност хибридна война срещу Русия. С цената на пълно унищожаване на България като идентичност. Така че зад подобни детски приказки за мили деца в ислямско училище стои зловещ антибългарски, антиправославен и антируски проект. Ислям и православие не могат да дишат един въздух, затова махат нас. Зад тези провокации стоят могъщи цру-та, глобалисти, либерали и прочее сатанисти. Не е невинно, не е глупаво, а смразяващо опасно. Мисля че сме обречени. Имаме страховити врагове.

Ако в училище има предмет "Религия" ,няма да има и такива елементарни разсъждения. Децата ми са го изучавали и никой не може да ги манипулира със свободни съчинения.

Какъв е проблема да се създаде учебник в който да е писано за какво се говори в Библията, да се даде възможост децата да прочетат части от нея, същото и с Корана и с другите религии ? Тогава и децата ще знаят,че никоя религия не възпитава омраза. Това което е казал директора на това училище ми харесва,накрая обаче нещо ми замириса-15 лв на ден на дете и се финансира 100% от фондации...

"Никоя религия не възпитава омраза"?????????? А това , че ползвайки религията наречена ислям можеш да зовеш на Джихат - това не е ли омраза???? Аман от пуйки....

А Джихат н е ли омраза???? Коя религия го е родила това и защо ??? Аман от Пуйки....

Поредната платена статия за да ни накара да повярваме, че ислямистите са като ангелчета - чисти, святи и неопетнени. Само дето са измислили джихада, обичат да режат глави на инаковерците, насилват и се женят за малолетни момичета / да не останат по назад от пророка си/ проповядват убийствата на "гяурите" и обещават по 77 девици на тези които умрат за исляма. Обаче жените им отново са прецакани защото на тях не им се обещават по 77 нереза ако умрат за вярата. то и без това не ги смятат за хора - ислямаджиите - де.

Не можах да прочета този пасквил, защото почнах да повръщам. А блудкавия журналистически стил ми напомня на помиите, с които ни заливаха по времето на зрелия социализъм. Гнус.

Тази статия си е чисто "ПЛАТЕНА ЛЪЖА", от което ислямът не става нито по-истински, нито по-миролюбив, нито пък по-симпатичен. Утре тези "миролюбиви" ислямистчета ще режат глави в името на ислямската си доктрина. Защото вълкът козината си мени, фанатизмът - не.

Омар Джихат Хатаб!!!!! Този не е успял да скрие кого харесва и какво мисли за вас, щом се е представил с това име. Никога не забравяйте, че малките крокодилчета са нещастни и уязвими, но от тях стават големи крокодили и те ще плачат само докато ви ядат! Ислямът е мъртъв, сега съществува ислямизъм.

Пълни ментържилъци или по-точно-Вярвай Хасане , ако си християнин .Защото ,тизи училища се финансират от Сауадитска Арабия (финансират и ислямска държава ) ,85 % от тези деца , а също и родителите им са подложени на огромен натиск чрез ДПС-то. Начините са много ,като се започне със заплахи ,че няма да ги назначат на работа във държави учереждения до лишаване от помощи . Другади пък има ценоразпис- за дете в такова училище ,еди колко си пари и екскурзии. За носене на брада при мъжете и за носене на кърпи на главата на жените , еди колко си пари..За по дълг стаж се дават бонуси ,като пари за фирма или шофьорска книжка .Не изключено след време и стаж за пенсия да им се води т.н.

звучи като реклама. Елате хиляди младежи чебук чебук

За хилядите младежи не знам, ама ако се изсипе там поколението ни от 70-те, които май последни знаем от коя страна се държи автомат - ще има бая отрязани фесове, бурки и шалвари заедно с това което е вътре в тях.

ха ха ха Некои се разтревожили за дискриминацията към жените в другата религия. А Бг жената, хем работи като добиче, хем и се плаща за половин и всяка 4-та яде бой от мажо, по статистика.

осъзнай се и млъкни малко