Директорът с голите снимки даде оставка като съветник в МОН

Директорът на столичното 51 СУ Асен Александров, който стана обект на прокурорска проверка заради голи снимки, е подал оставка като съветник на Меглена Кунева.

Обратно в новината

Коментари - Директорът с голите снимки даде оставка като съветник в МОН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой нормален човек ще се снима в банята с телефона си? Трябва да си или нарцис,или ексхибиционист.Дори и на долу да е колаж,господина да се определи сам какъв в.А учи деца на морални ценности!

Първите резултати от проверката възложена от г-жа Кастрева по случая с голите снимки показват, че въпросните снимки са били качени в сайта на училище "Елисавета Багряна" в раздел "Анатомия на човека", което ги прави учебен , а не порнографски материал .

Ето това е управлението по либерален модел,сега какво се оплаквате от поведението на някъкъв педал.

и този май е прекалил със селфитайта.

що искате от директор, не виждате ли,че има снимка и като облечен, онази голата вероятно е от бебешката му възраст....

Ето един цитат, който казва всичко. Лъчезар Георгиев: А защо, отвратителни жълтури, трябва да мултиплицирате снимките, които очевидно са откраднати и публикувани без знанието на директора? за да увеличите резила му и да доунищожите достойнството му? зз да станете тъмно жълти и да наберете в кошничката си повече импресии? гнусни, отвратителни лешояди! очевидно думите на мерил стрийп от онази вечер са минали покрай ушите ви: "И когато този инстинкт да унижаваш се моделира от човек с публична трибуна (медия - б.м.), от човек с власт, той се инфилтрира в живота на всички, защото сякаш дава разрешение на останалите да се държат по същия начин."

какво да унищояваш един педофил....тои вече се е унищожил.....по лицето му е изписано , че е с геи наклонности....

А ти нямаш лице. Ако случайно се окаже, че имаш - бая грозно и разкривено от похот би било.

Сега другарката Кастрева, която е натоварена от "МОН" с проверка за изясняване на случая, ще трябва да сравнява видяното на снимката със съдържанието в пакета на директора, за да има обективност.

ЦВ ВАСИЛЕВ гушна цяла банка? Тва ВДИЕА, ТВА РЕПОРТАЖИ, ТВА ПРОТЕСТИ И КО? Дъл му пука на голият гъс? Тия не са у ред, ако беше директорка май по-щеш да е интересно.

....и какво толкова е станало, снимал се човека за собствена консумация и някой му хакнал телефона. няма право да се снима ли? Има къдре къде по неморални неща в тая държава.

Абе какви Снимки ?? Онези бургаски митничарки в Нефтохима, които взимат подкупи, още не са ги Уволнили !!! Или може би Б. Борисов, Бъчварова и Горанов са по- крадливи от КУнева ???

Този сладур се самозабрави в саморекламата си,в постоянното си коленопреклонно лижене на задниците на Кунева,Деян-нежния и Америка за България...От високо като се пада,много боли....Мисля,че си намери майсторите и дано...Плазмодий меркантилен....

Не стига, че Варненския окръжен съд, респективно Варненската окръжна прокуратура, абсолютно НЕДОПУСТИМО мотаха делото, не заради друго, а заради президентските избори, като че съда трябва да се съобразява не със закона, а с това какви избори има и кога, ами сега и обществото няма да чуе и прочете какви СРС са вървели часове наред между наркобоса Веско Жеков и адаша му Веселин Марешки. Иначе, платено, Марешки не слиза от всите телевизии и обяснява колко е чист кандидат-президент е и какъв нов спасител на България ще бъде. Днес, метафорично казано, посраните му гащи прикри и Варненския окръжен съд, не позволявайки на медиите да чуят разговорите между мафиот и новия Тръмп, дето ще спасява България, забележете от корупция!

Само ДС е виновна. Тия са го накарал ида ходи гол и си е направил колаж. А може и номер да са му спретнали. Ангелче е човекът. Сега е ред голичък колаж на всичките от това министерство ккато си му е редът. И всички у дом,по терлички.

Че е колаж - колаж е. Обаче най-големият проблем е, че покрай този колаж всички си представихме вкупом директорът гол, как обикаля по класните стаи и си го пипа. Заради един смотан колаж си изпуснахте въображението, но аз друго ще ви кажа. Направо ще ви се изправят косите, ако ви покажа любимите ви учители, политици и началници, колажирани по същия начин. Децата от училището в момента не се смеят, нито го подиграват. Те са в шок, въпреки че знаят, че не е истина, а е гавра. Колко е лесно да се унищожи една личност по един толкова елементарен начин. Лесно - както изстрел от тълпата.

Точно така. Много е лесно да се правят зулуми, не е като да се гради нещо. А горко на народа, който не само го позволява, ами и с готовност участва във вакханалията.

Освен Пpac Пpec някой изобщо виждал ли е тия снимки дето уж били на сайта на училището??? Горко му на това стадо, дето се оставя кафявите Пeeвcки медии да го водят за носа. Но който не мисли с главата си няма нужда да дири виновни за това, че е най-бедния цървул в Европа.

Фейсбук?!!! Що е то? - Световен клюкарник, клоака. Влезте в него и неомърсени няма да излезете!

Щото тук всичките сте сълза

а ти що щеш в таз клоака??

"Върви, народе изроден, от кой ли не осеменен. Пред нас са блеснали жита-ата, и шат на патката глава-ата."" Това е част от текста, моля, съвсем официално заснет в клип отпреди 25 години и кусур на "Ку-Ку Бенд". Беше гадно, но май излязоха прави.

Молодцы! Вежливите хакери, Прас Прес, цацаратурата и тролетариатът работят в чудесен синхрон за изборите.

Ми не. 

И, без "ми не" ти, моля!

С морала да започнем братя, морала туй си е морал но всеки плод е на ебта бащата майка му ел Напрягал черната й п*а срeднощ по цели часове тъй както вършили са всички през тия дълги векове

БРАВО КЪНЧО ПУТКОДЕРОВ, ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ!!!!!

Чухме я Кастрева по Канал 1 в 18.00 ч. в новините. Не каза нищо по същество както винаги. Но пък се усмихва хубаво и благо. А на Асен яйце му се пече под......Как може такова нещо? Кой ще го хаква и ще му прави колажи? Да не е Тръмп, що ли? Нейсе, скоро на прицел беше пресветата ни църква и някои нейни манастирски служители, сега - образованието. Полека-лека се повдига завесата и в други сфери. И кяак да опазим децата си? Да разпродадем и да бягаме ли? Къде? Защо? Не е ли по-лесно и нормално да се изрежат рецидивите и метастазите на заболяването за назидание и да се започне на чисто?

Ах на батко момчето сладко, ай, ай, ай!

ГНУСНИ ПЕДЕРИ!!! Този и зам. министърът Стаматов са УНИЩОЖИТЕЛИ на българското образование! Хора, осъзнайте се! Поверили сте децата си на ВЪРЛИ хомосексуалисти и нарцистични психопати!!!

Приятелю, не е нарцисизъм. Нарича се ексхибиционизъм! Сиреч да се показваш гол барабар с органите си. Нека видите що е то елитност в родното образование и великите корифеи в него. Ако една редова учителка си позволи да направи такова нещо, няма да си намери място по света и ще я изритат на момента, а медиите ще я изядат жива барабар с парцалите! Какъв срам! Утре децата ще коментират и какво да им кажат? А ? Ужасно. Тази професия води само до това, да изперкаш в даден момент, но резервни бушони няма. Ето затова се поиска периодично освидетелстване на всички в бранша. И защо възроптахте? Вече е късно и явно така ще си я караме, това бяха новите реформи. Дано не се възприеме и като униформено облекло. А най-лошото е, че децата ще си кажат "Щом те могат, значи и ние можем!" и ще копират. Не изпитвам нищо друго освен срам. Язък, да повярваш някому и после това...Моите хора поне се спасяват и си отиват - децата им ще учат в чужбина и няма да се върнат повече. Категорично.

да се възбуждаш от собствената си великолепна личност

Не си прав! Нарцис е! Смятал е да се наслаждава сам на снимката си, но станало хакване и вече снимката е за всички!

Проблемът е, че този директор щеше да мине без проблем всякакви психотестове така, както печели проекти! Банкетчета, семинарчета, "елитни" училища - самозалъгващи се учители и родители.

В голяма заблуда си, ако мислиш, че в чужбина е по-добре. Образованието и цялата им система е ужас. От къде мислиш, че идва всичко това у нас? 10 години съм в Канада. Работя като психолог. Повярвай ми, рекламата им е голяма само. Успех на твоите хора!

Тоя само като му видях профила във фейса и ми стана ясен,пръкнал се е от комунистическата люпилня....:)

ако беше при Тато, досега да е нахранил свинете

Как очаква да се изчисти името му. Ами нормален човек на неговата възраст не си прави голи снимки.

Много нелицеприятен индивид. Натрапваха го медийно години наред, заради близостта със Сергей Игнатов. Нищо чудно сам да се е снимал, защото е нарцис! Такива като него съсипаха образованието. Това, че училището му е някаква елитно е пълен мит, PR внушение. Елитни училища в БГ имаше в миналото. Сега дори повечето езикови гимназии и дори Класическата са в жалко състояние, с подбор от полуграмотни ученици. Децата не са виновни, те са жертва, както и учителите на системата. На днешната власт образованието й е последна грижа. Сега се крадат пари, усвояват се евромилиарди, а образованието и науката могат да почакат за някой друг живот!

Този и зам. министърът Диян Стаматов се състезаваха за най-секси млади учителки на 15.09., народът беше горд и радостен. Прочетете Иван Бакалов във фейсбук, снимките били истински, но стари.

ви пречат ,бурките ви пречат ,само тиквите не ви пречат !

Много е просто! ( нерегистриран ) 11.01.2017 18:15 1. Ако снимките са обработвани и не са истински, да се даде под съд Свинчовата "медия", която ги е пуснала. 2. Ако снимките са необработвани, този трябва да бъде уволнен на секундата. Директор на училище да се снима гол?!?!? Идва ми множко! А и за какво му е била снимката? Дали не я е пращал на ученичките... или учениците?

гледа я и лъска

такива и подчинените, чрез порнография към прогрес

А дали не е от клуб Симитли.И ако е защо се перчи с това.Аман от обратеняци.Сто тояги на голо и пак да се снима.Хакнали му телефона,хакнат му е мозъка,кой нормален се снима така.Само калинки и педали,накъде вървим бе хора!

кой нормален човек ще се снима чисто гол, съществува такова психическо заболяване, наречено нарцисизъм, не е противозаконно, но противоречи на длъжността, която заема, все едно сляп човек да кара автобус

Така е, но да изчакаме да направят анализ на колажите и чак тогава ще обявят заболяването на "дизайнера".

волен сидеров! или не си виждал неговите снимки??

Който си го вее , така му се пада ! Все пак е учител и християнският морал у нас не толерира дори такива мисли . Някъде е сгазил лука и сега да се оправя ! В новината никъде не се споменава и за любовницата му журналистка снимана по същия начин. Язък , че й няма снимката !

А в някои страни политиците се снимат като реклама голи. Потърсете rivera fotos desnudos politicos -- Ще видите лидера на партията гол на корицата на програмата на партията. Абе откаюена работа. За мен най-интересно е кой е подал жалбата.

Да не говорим, че всеки политик си има и по няколко голи колажа. Само Обама има поне 10 такива публични. Доналд Тръмп си имаше и статуя даже!

КАКВАТО МИНИСТЪРКАТА, ТАКЪВ И СЪВЕТНИКЪТ...............!!

да я Хакнат

Преди няколко месеца когато беше предложен за заместник министър всички коментираха колко кадърен бил. Днес всичко се обърна. Жалко за човека и за целия му труд.

Охо, ето къде е ключът от бараката. Не само съветник, но бъдещ зам. министър, вероятно и бъдещ министър... Просто е елиминиран с един колаж - и готово.

Че те самите ученички се снимат по цвички без свян и пускат снимките по сайтове, а сега директорът че го натопорчил у тях и се снимал пред огледалото национален скандал.

се вмирисва от главата!

E тя тази нация затуй има демографски срив при българите. Нито един директор няма уволнен, че има фасове около и в училищните дворове обаче ако има нещо разголено и то на снимки и оп в каторгата.

Работата по проекти няма нищо общо с това как трябва да изглежда и да се държи един учител и директор на училище. Никога не съм чела медии на Пеевски, не погледнах и снимките тук, но видях профила му във фейсбук и ми е достатъчен. Аз бих го уволнила и само за снимката в банята до кръста. Не говорим за магазинер все пак.

Много ще е гадно, ако някой е направил номер на човека. После нека да доказва, че няма сестра, след като го оплюха пред цялата страна! Не че е голяма загуба за него или който и да било да е съветник на г-жа Пръмова! Но наистина си е гадно!

Ами ако гаврата е направена от "свои"?. Нещо като изкупителна жертва, за да представят мнимият враг като подъл, вероломен и нечестен.

Всички си правите такива снимки който ползва скайп яхоо месенджер сайтове за флирт всички поголовно помежду си си пращат подобни снимки ама сега се правите на интересни

Язък за човека , има какво да покаже - снима се !Кунева като няма , какво праим?

снимаме я и в нета.

1. Ако снимките са обработвани и не са истински, да се даде под съд Свинчовата "медия", която ги е пуснала. 2. Ако снимките са необработвани, този трябва да бъде уволнен на секундата. Директор на училище да се снима гол?!?!? Идва ми множко! А и за какво му е била снимката? Дали не я е пращал на ученичките... или учениците?

Ако беше толкова ненормален да е дал достъп до своя гола снимка дори на един - нямаше да стигне до директор. Много по-рано щеше да лъсне и вероятно щеше на 30 г. да се е уволнил като учител по физическо.

Да се бориш прасета е равно да те пръскат с кал. Само дето прасетата обичат калта. Какви са тези медии, дето ни занимават с тези глупости?

това ли ви е журналистиката?

Асен Александров е достоен човек, професионалист, който наистина работи за промяната в училище. И всичко това срещу него е долна инсинуация и клевета, в която няма и грам истина.

Аз също го познавам като зам. директор на 81 у-ще, където се задържа за кратко, защото не се вписваше във фелдфебелския начин на ръководене на училището. Впечатленията ми от него са прекрасни-широко скроена личност, професионалист и добър човек.

свинските опашки кой ли не унизиха. Въобще тези от службите добре са обучавали служителите им на това да чернят хората. Просто това е още едно доказателство как тези от ДС работят- това е човекоядство.

брех, този бил директор! нямам думи.