Училища вече затварят заради грипна ваканция

Започнаха първите грипни ваканции в страната. Заради болестта са разпуснати учениците в Стамболийски, съобщиха от пресцентъра на Министерството на образованието, младежта и науката.

Обратно в новината

Коментари - Училища вече затварят заради грипна ваканция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в София колко са болните??

КАК Е В СОФИЯ? ЗАщО НИщО НЕ СЕ СЪОБщАВА?ДА ДАВАТ НА ДЕЦАТА ВАКАНЦИЯ, А НЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЯТ И ТОГАВА.

За всички софиянчета е организирано "ски училище" на Витоша. Това е по-добре от "грипна ваканция".

Следва заповед за "редуциране" и "адаптиране" на материала, т.е. безсмислено претупване и изчакване на 30 юни. Някой дава ли си труд да провери реално, колко здрави минават между капките в графата "болни" и те? Или по презумпция всички ще се водят болни? И така си я караме от нине и присне во веки веков.

Много от децата посещават учебните заведения болни, не посещават личния си лекар.Така заразяват и здравите деца!По тази причина и обявената цифра на заболеваемост е неточна и невярна!!!

Сигурно Борисов, Станишев, Костов и прочие са им виновни, че родителите им нямат елементарна здравна култура и лична хигиена...

Вземете обявете една грипна ваканция на всички преди грипът да се е разпространил. Какъв е смисълът да се обявява ваканция след като всички са се разболяли.

Много деца има болни и в Русе.Лошото е, че грипни ваканции се обявяват едва, когато грипната вълна вече е преминала и всичко се обезмисля!!!!

Ами да, като всяка друга индустрия и фармацевтичната е на Stock Exchange - и собствениците да печелят, и графиката на продажбите да върви нагоре...Честито!