Учениците от 7-и, 8-и и 12-и клас се връщат в училище за 2 седмици

Преди месец бяха възобновени и посещенията на децата в детските градини в страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щот са малко заболелите от Ковид...та нека ги пуснат...

Абсолютно БЕЗУМИЕ !

"он лайн" съсипаха децата. Или точно това е целта - без истински знания и неумения за общуване. Дебилното население не би създавало проблеми, само ще слуша и изпълнява.

7-и, 8-и и 12-и клас 5-и, 10-и и 11-и клас 6-и, 9-и и 12-и клас Между 5-11 имат по две седмици, 12 - четири седмици общо. Така хубаво са ги разбъркали. , Вчера двама (видимо 10-11 клас) си говореха

БАН-ският калкулатор явно е изчислил, че ако се върнат в клас тези ученици, новия пик ще в около 4.4.2021.

си говореха, че и те не знаят кога са, кога не са.

мънкащия олигомайфренд пак излъга - 3 групи през 2 седмици, как става?

Гръмни се... Та да не умр. Еш от короната

Ужас и безумие! Съвременната война и унищожение на младите, оттам и на цялото човечество

Ти , като си учил присъствено , си си останал дебил пак.

Написано ти е , като за олигофрени.

Ковид кючек : 7 - 8 и ще си паднала 7- .8 и ще си легнала а в 12 ти лягай и брой си сама ....

Таман за толкоз му стига акъла. И да дипли пачките още 4 години пък матряла да мре

Не е истина! Ковидиотите ще гледат на децата си като чумави, след като се приберат от училище и ще ги изолират в отделна стая. Спрете се бе хипохондрици!

забелязвам, че най-неграмотните тук, най - много държат на присъственото обучение:)

антиковидиотите са тези, които безгрижно пръскат вируса, но първи тичат в болниците да си търсят правата ! А иначе децата не са виновни !Както не са виновни и прилепите от които е тръгнало! Виновни са антиковидиотите, които позволиха да се пръсне по целия свят!

А,а вие как живеете с този постоянен страх? А вируса е медиен и политически. Страхривците съсипахте живота на хората.

Всички,които подкрепят вируса са отговорни за унищожаване на бъдещето на мнозина и най вече на децата.

Ковидиотите нямат нужда от чип - те вече са чипирани. Готови да жертват образованието на децата си, да останат недоучени и лесно конролируеми в бъдеще, само и само да не изкарат един грип. Това е висша степен на егоизъм и идиотия.

лъгаха че е: "2 седмици присъствено и 2 седмици" лъжат за всичко с потоци, реки и наводнения от ПРАЗНИ ДУМИ и ала-бализЪми. а мънкащият вече съвсем се объркал и изморил и изобщо не знае какво да мънка и се озърта като мишка в брашно.

лешперите-даскали си групирали часовете вместо по 2 по 1 час на седмица - групират часовете по 1 х 2часа, хем да не се разхождат, хем да претупат. кажете - навсякъде ли е така или само на места?

Чудесно ! Даскалите да се мобилизират за две седмици да ги научат да броят до 12 (да не се излагат по баловете) и после бързо да се връщат пак към частните уроци по чехли !!

По принцип съм за присъственото обучение.... само че, ако някое от 26-те деца случайно е положително (не казвам болно), се карантинират всички. Да не излизат 2 седмици от вкъщи. Докато, ако са дистанционно - могат да излизат без проблем. Така че при наличната нормативна уредба, въпреки че съм ЗА присъственото, в момента съм ПРОТИВ.

По добре страхливци и хипохондрицци отколкото убийци. Всички жертви са на вашата съвест.

Виж сега ако имаше акъл и позиция щеше да знаеш, че училището служи на обществото, не на индивида. Целта му е да отучи децата да мислят, да ги направи еднакви и удобни.Ако имаше малко елементарна логика щеше да разбереш че стресът от дистанционното е смешкс в сравнение с загубата на родител.

правихме 40 на един приятел, който не можа да изькара "един грип"! И ако ние сме ковидиоти, то ти си чиста проба идиот! Само идиотите не осъзнават реалността и живе

си избрал за себе си !Бонд е оня, който има "разрешително за убиване" нали? Но ти сигурно и това не знаеш!? И защо не вземеш да видиш статистиката за умрелите през 2019 год. и да я сравниш с тази от 2020 ? И след това да се върнеш тук и да ни убедиш, че умрелите в повече около 10 хиляди души са умрели от егоизъм и идиотия !

стига се пени, бе, човек, никой не ти пречи да се заразяваш или не ! Отиди в първото Ковид отделение, свали маската и разцелувай който искаш там! Или няма да се заразиш, защото вирус няма( според теб )или ще го лепнеш и ще се насереш, защото на вируса пък изобщо не му пука дали ти вярваш в него или не ! Както се казва елементарният човек може да повярва в нещо само ако го пипне ! Не може ли да го пипне, значи го няма!