Ученици от Украйна взеха сертификати след обучения в български училища

Възможност за това им дава проект BG05M2OP001-5.001-0001 "Равен достъп до училищното образование в условията на кризи", финансиран от Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж" 2014-2020 г.

Обратно в новината

Коментари - Ученици от Украйна взеха сертификати след обучения в български училища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ги учим?! На евроатлантизъм?!

ТЪпаци, това са деца, те каква вина имат? Вие ако сте промити мозъци те не са.Те имат бъдеще за разлика от вас кратуни!

абе глупаци, леле каква важна новина

Да се чете - "подариха дипломи на украински деца, щото сега е модерно"

Гледайте нашите Български Ученици , какво гледате Сульо и Пульо , дошли от майната му , много уважение към тях ! Те забраниха Българския Език в техната Усрайна и преследваха Българите ! Избиха сумата му и Българи и Деца на тези Българи в ЛНР и ДНР ! Стига ни Заблуждавахте , а гонете Укрите от България , както преследваха Българите в украйна !

И всичките украинци в Сънито, Златните и на Банско! Абе нашите баби и дядовци като бягаха след балканската война как отидоха по селата, а не се забиха във Варна и София! Какви са тия сега бежанци?!

напротив, и нашите бежанци са предимно в София и Варна, има цели квартали на македонски и добруджански бежанци в София, на тракийски бежанци във Варна, там може по-лесно да се намери препитание, на село ако нямаш земя умираш от глад, арменските бежанци са били разселени навсякъде, но това било държавна политика, като сега с украинците, но постепенно се събирали с роднините в градовете

Покажете успехите на българските деца? Стига сте се дупили на украинците и техните господари, на които служитеи Вие дирници! Да живее България! Да спасим българските деца от вредното влияние наубийци, наркомани и простащината на САЩ и западните дженджари и гнусни гейове!

честно казано, за някои работи по-добре да си мълчим. Че май на едните толкова им се учи, че пращат сигнали за бомби, другите толкова са се изучили, че Емили Тротинетката, Чеченеца и другия там примат Куката са им будителите