Ученикът, убил студентка в катастрофа, поиска "честна и условна" присъда, но получи затвор

19-годишният Жечко Кюркчиев страдал от разстройство в адаптацията, свидетелстваха експерти

Обратно в новината

Коментари - Ученикът, убил студентка в катастрофа, поиска "честна и условна" присъда, но получи затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

те сега мангалите в затвора ще му настроят разстройството и ще му приспособят адаптацията!

"Разстройство в адаптацията", а как тогава успява с това разстройство да се качва в автомобил, да натиска газта и да кара със 100 км. на градско? Като има "разстройство" що не си седне на една пейчица в парка и да си гледка мадамите, а се качва на джип? Демек, акълът му стига да направи всичко това, обаче след това се оказва, че е със здравни проблеми. И като е с проблеми от такова естество, родителите му как са му позволили да шофира в такова състояние?

кой е докторът издал му медицинското за кормуване?

В БЪЛГАРИЯ е пълно с Гешевци, това произведе БЪЛГАРИЯ за 34г. капитализъм-ъ!!!

с радевци е пълно, дебилино! с радевци!

Корупция. Дано в затвора станеш жена.

4 години затвор за убийство от очевидно не спазване на законите и нормите в държавата? Утре ще мина с джипа си и аз през центъра ... белким нацеля на съдията внучето.

А къде е маминото синче убило Цветков?

Сега някой роднина на загиналата трябва до го претрепе след което да се разкае, да си вземе поука и да каже, че повече никога през живота си няма да убива . Нали така се прави според адвокатите на тоя задник ?

Що направо не го наградите тоя келеш с орден Стара планина 1ва степен. Леле леле, тия съдии са за трепане

Когато има отказ от правосъдие, правосъдието е дадено в ръцете на роднините на момичето. Бащата ако е мъж, знае какво трябва да направи

Искам децата и внуците на съдиите да умрат по начина, по който умря това 22 годишно момиче. Проклинаям ги до 9то коляно

За убийство на куче е давана по-висока присъда. Ама тоя се бил растроил и тръгнал по улиците с 200 да се настройва. Бахти скапаната и разпадната държава

в новината излиза, че ако си отличен ученик и смажеш, разчлениш и убиеш 22 гопдишно момиче ти дават 3 години и те карат да обещаеш, че "никога повече няма да правиш така". Просто супер! Бащата на починалото момиче да точи ножовете...

Най-ужасното нещо беше,че роднините на убитата казаха,че са доволни от 3 год присъда.Тия са НЕНОРМАЛНИ.Тоя боклук заслужава само едно...

В държавата в която всеки си прави каквото иска, имаше шанс и просто да се размине с условна. За това са казали така.. Не,че ги радва..

Книжката се отнема до живот !!!!!!!

Всичко звучи много добре на хратия, но тая снимка с бутилчицата разваля целия ефект за мен. Младежът има доста смущаващо излъчване. Радвам се, че не съм съдия в случея.

Като показваха кадрите от катастрофата ,тоз е за 50 годишна присъда ,не знам как влизаш с 200 в кръгово ,ама пускайте гу такива 2 години 3 годони ,условни ,егати умрелите съд и прокуратура имаме

Умеела държава, предатели

дано и на вашите деца да се случи да блъснат някого по непредпазливост и после да ги вкарат в затвора, а вие да се разорите по съдии и адвокати, та да видите добре ли е

Дано,блъснатите ,,по непредпазливост,, са твои деца.

Когато бяхме деца, на село се случи едно 4-годишно да бъде блъснато. Хлапето притичва за топка из зад варели за боклук в последния момент пред една газка. Човека нищо не можел да направи и да иска. Едно е да кажем да караш с ограниченията, да стъпиш на разлято масло през ноща и да блъснеш патка която пресича без да се огледа ровеща си в телефона. Тоя, и много като него знаят че засилиш ли с голяма скорост нямаш нито времето нито разстоянието за реакция. Пълно е с пишлемета избиващи адреналина вечер по улиците и е въпрос на време това да се потрети, попети, подесети... Същият олигофрен уби онези деца в Симеоновград.., Във Варна убиха колоездач пресичащ.. В панагюрище оня "бизнесмен" уби 6-годишно дете по аналогичен начин (скорост и безразсъдно поведение). В Стара Загора, пак такъв джипаросан навлезе в началото на парка на скорост уж да обърнел и уби малко дете с колело.. В Габрово кретен с над 100 в града, губи управление и на завой убива две жени прибиращи се от работа.. Или викаш това също са "по непредпазливост"...

Присъдата трябваше да е 10години затвор или 5 години и лишаване да кара моторно или електрическо моторно средство до края на живота си! Плюс 250 Хил лв обещетение за семейството да жената!

Справедливо и демократично, кво недоволствате? Вие сте ги написали тия закони.

че много се бърза в деня когато Гешев напуска поста си и това дело да приключи. Изглежда голямо бързане да не се разгледа след това от друг и присъдата да е друга. Колата убиец беше взета в София.

Моля другарко, аз повече няма да правя така....Е? Убил ли си? Убил си. Ще лежиш. По непредзливост-да. По скоро поради безразсъдство. Ще лежиш. Иначе всеки, карал като Вин Дизел и утрепал хора, ще почне да реве в съда, колко е разстроен и нежен (с мед да го намажеш) и да си оди дома при мама да му готви!!!!!!!

Очаквам този честен и справедлив български съд след обжалване да осъдят родителите на убитото момиче. Явно трябва да платят на убиеца, че е получил психични проблеми след убийството. А щяло да има съдебна реформа. С кои, с тези ли съдии?

Мисля, че вече всички знаем всичко. И за ЕС, и за нашта мръсотия, за ЕП и тн... и затова как едни парични потоци изват насам и после се връщат обратно... с малка комисионна за услугата.

Обърках статията за коментар.... Смешна присъда. Смешнжмо психо-деппекинно и съжаляващо доживот с състояние....от рода на пуснете ме, ще се разплача

А на адвоката му и на всички, които му дадоха такава смешна присъда, пожелание да се случи нещо, макар и не толкова непоправимо, на някой техен близък

Е, щом е имал разстройство, честно и правилно са го пратили в затвора. Там ще го натегнат и разстройството ще му мине като на кученце. А иначе кой го е карал да убива хора на пътя като не е прокурорски син.

Да ви ебем п...тката майнина съдии, прокурори и всичката сган в това правосъдие.Питайте родителите на загиналото момиченце.БОГ да изтреби цялото ви поколение до крак да не се раждат повече такива подкупни изроди.В тая територи България май идва времето за прочистване.Лека вечер на всички честни и подтиснати БЪЛГАРИ.

Значи хем признава вината си, хем не иска да лежи в затвора.

на съдията да му умре най-милото ! На адвоката защитавал го също !

Искрено се надявам децата на съдиите, издали тази жалка пародия на присъда да последват съдбата на горкото момиче! И то така, както се е случило на нея. Господ гледа!

Ще лежи 2 години за убийство, срам за българския съд !

Ела си държавата ... ей за това няма да се върна в тая страна щото е пълна пародия на всичко

Ето защо няма да имаме държава! Може ли за такова престъпление/ а то е наистина такова! / да се дава такава смешна присъда?! В една Германия подобно деяние се окачествява като предумишлено убийство и се дават между 15 и 20 години затвор. Наглостта на момчето е уникална! След всичко, което си извършил, да искаш ти условна присъда! Непостижимо!

ако не си разбрал ние си нямаме държава, Мафията си има държава. Уви.

Не е баш така за Германия - казвам ви го от първо лице. А и щом е психически обременен, може да получи дори по-малко! Друг е въпроса с частните обвинения. Напълно възможно е застраховката да не плати нищо, щом е шофирал така, и започва живота си с - 300 000 евро!

първо на първо, отклоненията са купени и от там другото. В Германия пи трудно да пробуташ такъв фишек...

Ах горкият искал той условна за причиняване на смърт на пътя в следствие на шофиране с 103 км/ч в градско!? Хем се признал за виновен, хем се жалва и иска да не влиза в панделата. Защото съжалявал! Е явно не достатъчно след има желанието да се жалва!

Абе важното е съдията колко в получил?Парата определя присъдата. Явно бащата на келеша се в циганил и не е платил достатъчно. Иначе щеше присъда та да в честна и условна.

Съгласете се че няколко години затвор са несравнимо по-леко наказание от наказанията в арабския свят - рязане на ръце, пречукване с камъни. Ако беше нарушил правилата без да убие хора, вероятно би било бой с пръчки, примерно 10 удара с тояга .

Затова аз предлагам да го пуснем! Момичето е мъртво и нищо няма да го върне! За какво да го съдим. Той ще има лоша карма и ще го гони куцуз цял живот! Каквото имало да се случва, се е случило. Както казваше, този титан на философията - Ивайла Бакалова. Пуснете момчето да се развива и да си живее живота! Да бъде достоен член на нашето про-европейско и про-атлантическо общество! Аман от средновековие! Членове й трябват на тази държава! Членове!

Всичко е въпрос на култура и възпитане. Ако ги няма, няма и чувство на отговорност, пред близките си и към обществото. А в автошколите трябва да ги научат и на това, че да въртиш кормилото и да натискаш педалите не е достатъчно. Трябва и да си равноправен и толерантен към всички участници в движението на пътя.

нямат почва в семействата на мутробогатите. Каквото е и на това лайнце.

И този е от недосегаемите, верно от по-малко недосегаемите, но се получава.

"млад човек, с чисто досие, отличен успех в училище, приет е да следва в университет във Варна и не би следвало да му отнемат шансовете да се развива. Подчерта, че подсъдимият се разкайва, взел си е поуките"В деня, в който ЗАБРАНЯТ(като имам впредвид, значението му да е равно на НУЛА за решението на съда) този тип "оправдания',всички ще се уверите че такива келешчета на 18-19 г. няма да си позволят да карат над 100 км в градски условия,защото каквото и да си кажем ТЕ като се качат на автомобилите си подсъзнателно вярват,че "закона" е на тяхна страна-млади,без съдебно минало каквото и да напрвят вероятността да се оттърват е над 90%. "Не би следвало да му отнемат шансовете да се развива",а кое му дава право да отнеме шанса ДА ЖИВЕЕ това 22 г.момиче?!?!?

Разстройството психическо лесно ще премине във физическо като постъпи в затвора, и тов ще бъде едно добро лечение на психическите му проблеми.

Какво стана с разследването за унищожените доказателства? Уволниха ли прокурор, началник на РПУ? Или всичко е точно и вещественото доказателство спокойно може да си изгори на охраняемия полицейски паркинг, а полисаите кротко да са чоплели семки и да не са усетили? Присъда има, защото разследването бе иззето от местната прокурватура.

Прай са на улав келеша

Харесват ли ви либералните закони? Не, сърдете се на господяриту сащ, които ни налагат дневния ред!

В САЩ законите са доста по-строги. Дневния ред си го налагаме ние със законите, които приемаме или не приемаме и с присъдите, които даваме или не.

Защо не отнемат доживот книжката на убийците не мога да разбера.

ㅤ

"Ученикът, убил студентка в катастрофа, поиска "честна и условна" присъда, но получи затвор" Докато Кирчо, който уби цяла една държава и нацията й, получи не затвор или бесило, а власт и втори шанс, за да доутепе всичко.

Тук не говорим за политика! Аре ходи долу пред входа да пушиш!

ㅤ

Защо? А нима това не е 9оредното доказателство за народната мъдрост за кокошката и милионите? п.п. Аз не пуша от години, но ллайка ти пуши вече от един час и то основно от 2 места.

Няма как, трябва малко в панделата за назидание на другите. Как така аз мога да карам с 50-60 в града, а той не може щото е пич и затова влиза в кръгово със 100+

Ами брат, кат си будала карай и с 30 ако искаш. :D Номера е да си тарикат и да живееш по твоите си правила, щото на държавата не ѝ пука така или иначе за теб и гледа сякак да те прецака. Единственото важно е, да не утрепеш некой на пътя, за другото кат бутнеш пари на правилните хора и сичко е точно.

Ето заради такива боклуци като теб дме на това дередже. Защо не те срещна някъде и да ми се направиш и на мен на тарикат?

Бащата на момичето да го ликвидира..

Преди години имаше един случай на изнасилено от трима момиче. Всеки получи около 10 г. затвор. Бащата на момичето беше прокурор. На това му се вика лош късмет

Важното е, че отстранихме Гешев!!! Други закони няма да приемем, е.. освен за бюджета, че има да се краде още! Но дотам! Няма какво да се занимаваме с истинските проблеми, тревоги и неправди в обществото, което ни е избрало и хрантути!!!

Ох този Гешев национален герой го изкарахге. А той е яко в омертата, сега като му ритнаха столчето почна да се прави на борец за справедливост. Не мога са разбера как му се връзвате на тоя бастун?! Не, че тия които го свалиха са по- добри , но той е същия утрепак, като тях

обещал, че нямало да кара кола с превишена скорост! Ако го тикнат в затвора до живот със сигурност няма да може да си наруши обещанието. Гаранция.

Защо изобщо харчим пари за правосъдна система? За какво ни е изобщо? Та тази присъда само катализира желанието на разни пичлемета да правят каквото си искат. Нека да знаят, че за такова деяние ще лежи минимум 10 години и ще бъде изгърбен от бачкане, пък да видим как ще кара със 100+ в града. Сега за мамчето. То носи основната вина. Явно още не си е изкарало цицата от устата на детенцето, затова то е такова лайно.