Ученички се сбиха в столичен мол заради момче (видео)

Държавната агенция за закрила на детето се е самосезирала по случая

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А момчето най-вероятно си е падало по друго момче и му е било все тая...

Охраната на МОЛ-вете в София е просот трагикокомична, не реагират избощо на вандалски прояви, единствено гледат за зелените сертификати, ако някой случайно няма, само му намигат тарикатски и го пускат. Ако случайно стане някоя тупалка първи издуват гащите и бягат да се крият в тоалетните !

Те, ако направят нещо друго след това ще ги съдят всички НПО-та на света за "бой над милите дечица". А родителите ще ходят по телевизии да квичат за уродчетата си. Та ...

така е в чалгопитешкото овчество; свесните хора напуснаха прди повече от четвърт век и сега това е което остана.... ма важното е чалгата да дъни и купона да не спира

Не е точно така.Лесно се бяга ,трудно се остава и не ми говорете за икономически и социални причини

Това е нормално поведение на младежи. Винаги го е имало и ще го има. Вие явно ст расли по саксии или във висшето общество на Англия. Въпреки, че и там стават боеве. Винаги е имало бой, просто преди 10 години никой нямаше телефон, за да го снима. Айде сега незадоволените домакини да ходят да чистят и да не си губят времето, правейки се на светила в педагогиката. Макаренко е един и той умря!

виждате ли тоя незадоволен пич как цял ден си е мислил, че си пише с жени. Еба си колко е загорял балъка. Все жени му се привиждат. Бий си една бърза и си сипи пета грозвода, нашенец. А с пиклите от клипа да си поговорят сериозно бащите им. Само, за да им изяснят разликата между добро и лошо, която този незадоволен мекопишковец, с афинитет към боя над по-слаби, няма да разбере.

страхотно поколение чалгари расте.... бравос.... ама то, квито родителите такива и децата... нищо ново; не се чудете после що сте боси и никъде не ви щат...

Що е трябвало да се бият, момчето е можело да отдели внимание на всички :-)

абе, наврамето, момчетата са биехме заради момиче...................

ти полираше шпагата и си мечтаеше да си на мястото на момичето...

требва да хода да се мариза за това, че некой си такова гаджето? Техна си работа. Жени много. И грозен да си пак ще си намериш някоя. По-големия проблем е, че после трудно се откачаш от кукичката.

Разгонени малки курвета, които вместо да учат, четат и решават задачи за олимпиади, вместо спорт и кръжоци, вместо хорове и балет, вместо да помагат на възрастните, тръгнали да си веят мустака по молове и да се правят на мъже. Жалка и отчаяна картинка ! Демократичната реколта е тотал щета. Олигофрени, дебили, първосигнални примати на границата на дебилността... Какви "деца" са тия малолетни, озлобени, отмъстителни, ебливи, жестоки пехливанки ? Що за "родители" отглеждат такива агресивни чалгарки ? Същите агресивни чалга-идиоти...

Колко лошо е, че приличаш на шрек, а на мъжлето ти му е мек.

ходи да удариш една злобарка и да мирнеш накрая. То е ясно, че с този акъл и доходи гола жена си виждал само в интернет. А лапетата са били възпитавани от такива като тоя прост, дърт и беден мекопишковец Шрек.

Как това ще подобри факта, че с грозотията ти е докарала горкия ти мъж до импотентност.

много си привързан към тази тема за меката пишка. Еректилната дисфункция на колко години те застигна та все за това пишеш? Иди на лекар. Ако не помага обръщай пола и ставай пасивен. Все е секс ама ще си от страната на булката /ако вече не си го направил/.

Подрастващи чалга боклуци във вихъра си.... Утре тия пехливанки ще ни "обогатят" обществото със собствените си безценни олигофренски гени....

По-добре ще е от грозните пуздерчета, които ти ще сътвориш.

Спокойно, ганювци. Боят изгражда, нали така?! Пък и те циганите са виновни, ние не сме такива, все пак!

Липсата на правилно поведение и отношение в семейството води до това поголовно объркване на децата в България. Демонстрацията на сила и безпомощност също. Правила! Правилата са онова, което подрежда отношенията в обществото. Проблемът е ,че в България спазването на правила се оказва непосилна задача за възрастните дори.

А липста на ерекция у мъжлето ти води до висене по форума.

си във форума. Какво да си помисли човек по твоята логика?

та да обобщим дискусията, тука няколко отчаяни и незадоволени домакини нацвъкаха всички коментари с интелектуалните си курешки. Липсата на мъжко внимание и нагнетените у тях хормони, които ги превръщат в двойнички на Шрек избиха във всякакви глупотевини. Истината е, че и преди сте били грозотии, на които никой не обръща внимание. Така, че как е било по ваше време, на никой не му дреме. Отивайте да минете кенефа или да готовите манджа и стига оцвъквахте форума.

Ето ви и класически пример на нашенски дебил, липса на елементарно възпитание и уважение към чуждото мнение, камо ли към другите хора. Силно комплексирани, духовно оскотели, те решават всичко със сила, насилие, тестостерон. Първосигнални примати, чието еволюционно развитие е спряло някъде в Средновековието. Явно е много похвално малолетни мъжкарани, посред бял ден, пред мол, на оживено място,да се бият като пехливани за джендър, роден с мъжки пол... И който порицае подобно пошло пповедение, нашенският Мунчо го обижда... Същият този Мунчо е или баща на подобна бойна мъжкарана или ще става.. Господ да ни е на помощ ! С много боклук ни се налага да живеем...все от демократичната реколта. P.S. А с тоя лоднат почерк неистово крещиш за внимание. Истински комплексар, който одобрява себеподобните примати ! Алелуя!

Ето я поредната отчаяна лелка, която поради липса на мъжко внимание одрисква форума. Колко е лошо да приличаш на шрек а на мъжа ти да му е мек.

Хей, отчаян комплексар, здравей !

Как те разкрих, че си отчаяна и незадоволена домакиня, а ти как се обиди от истината. Купи виагра на мъжлето, та малко да се успокоиш.

Абе едно време се биехме момчетата и гледахме да не се разчува много, че после ни шамареха и в къщи :)

бой е имало винаги, просто не е имало Интернет и телефони. Бой е, единият след това да не може да ходи. Като гледам тука, най-много едната да настине от снега. Ти просто 'едно време' си бил залупеняк девственик и докато хората са гонили гаджета, и са се били, ти си полирал бастуна. Сега си същия, ама одъртял

Лелеее, нашенски примат коментира един възпитан човек... Да пази Бог от такива...

Айде бе. Имало било винаги бой. Ако си живял в циганския квартал или социалните ти контакти са са били с войстващи олигофрени,може и боят да ви е бил начин на живот. Житие. Но ние не сме живяли в коптори, нито сред тестостеронови дебили.

Той човека сигурно е одъртял, но най-вероятно е успял, а бияч като тебе само е оплешивял и обеднял.

Попитайте хора, които непрекъснато работят с деца - напр. учителите, какви са впечатленията им от хората в детската им възраст? Вероятно ще ви отговорят, че има и такива, и онакива. Тоест и добри, и лоши деца. Лошото си е лошо, нищо не го променя - това е природата му. Тази, която бие, днес бие безпомощната си съученичка, утре ще бие в живота си де когото свари - или с юмруци, или с думи и долни интриги. Тези хора обаче са страхливци и тук помагат някакви санкции, например озаптяването им чрез сериозна заплаха или някакво въдворяване. Когато срещнат по-силен от тях, тези хора мирясват.

Децата са си напълно нормални. Бох е имало винаги. Това на клипа даже не е бой, а боричкане. Най много да настинат от снега. Нищо страшно няма. Това, че ти си бил/била залупенячка читанка и си нямал/нямала приятели и нормален живот си е твой проблем. Хайде сега, без повече коментари, че ми писна да чета мнението на сдуханяци.

Бре какъв началник се извъди, че и командори, там, където е практически невъзможно - във форума. За живота на останалите не знам, но тебе явно те гони дива комплексарщина. Че и чувство за хумор нямаш, ама никакво. Може да си добър и свестен човек, на когото от всичката лошотия да му е писнало и тука се правиш на човек над нещата и на голям тарикат. както и да е - не губи надежда!

За теб и твоята ценностна система тези малолетни пехливанки може да са "напълно нормални деца". Но за нормалните, възпитани, образовани и поне средно интелигентни хора такова поведение е недопустимо. Но ти това едва ли ще го разбереш. За теб всички простотии са все нормални и в реда на нещата. Дебилна история безкрай !

много прост фаянсаджия си.

Каквото виждат, това и правят и без срам и свян изливат натрупаната агресия. Не се заблуждавайте, има и зли и много проклети деца. За съжаление дете, не значи непременно невинност. За възпитание не ми се говори - родителите са заети да печелят пари, за да трупат, или просто за да оцелеят. Остават някакви наложени от обществото социални дейности - напр. помощ за бедстващи хора и др. такива. Но и това едва ли ще помогне. Лошият и агресивен човек си е такъв, такъв се ражда.

Агресията се възпитава в агресивно общество! Българското общество е точно такова! Подобни коментари като твоя възпизтават лошотия и агресия! Ти имаш вина! Не сочи другите с пръст, защото два сочат обратно към теб!

Да, за агресията се съгласявам, има я, в изобилни количества, защото живеем в консуматорско общество, без идеали и добри примери. От тезата си за вродената лошотия обаче не отстъпвам, престъпникът си се ражда престъпник, това е сигурно!

=> вие принадлежите към тях! Живеете където вие решите! Щом смятате, че сте част от консуматорско общество си живейте там! И между другото - идея си нямате какво е консуматорско общество! това тук няма нищо общо с дефиницията за консуматорско общество! Финансиите на масата население не стигат за да бъде консуматорско! Виж друга е ситуацията със САЩ и Великобритания, например. И го казвам като човек живят в тези общества!

Живея скромно, дори се чудя след падане на мораториума как ще си плащам тока и водата. Но това е нещо лично и не го вземай под внимание. Възможно е още да не сме консуматорско общество в крайната му степен, но и това което имаме като консуматорство /ха-ха, по ЦВ.Цветанов/ хич не е малко. Не ми се живее в такова общество, но нямам избор. Колкото до децата с агресия - има и объркани деца, при които е възможно с някаква помощ и при правилно въздействие да бъдат "изведени" от лошотията /по "Добрият Уил Хънтинг" - филм точно за тая работа, но и детето там беше гениален математик/. Колкото до тази, която бие момичето, за нея и други като нея се опасявам, че нищо няма да помогне. Като порасне още малко, ще се научи да се прикрива, заради обществените санкции, а после лошотията й ще стане рафинирана и скрита зад добри намерения. Ти сигурно си срещал точно такива хора. За съжаление светът не е пълен с ангели. И днес има злодеи, не само във филмите, а и в живота.

Браво какви възпитани девойки другия път ще набият някоя баба за 10лв.

Все пак това е по-добрият вариант,защо може и да я убият за не много по-голяма сума.Дали това се дължи на видео-игрите където във виртуална среда непрекъснато се убиват ,но в края на играта всички са живи здрави. Прекарване повечето време в такава виртуална среда ,сигурно оказва някакво влияние и изкривяване на реалността,но нека не се правя на Фройд или Юнг

Как са влезли в мола при положение, че не са с родителите си, а без тях па наредба не бива да бъдат допускани?

И сигурно ,ако не бяха в мола ,историята щеше да бъде съвсем различна?!

Човека задава уместен въпрос без намек че е щяло да е различно ако са били я двора на училището.

Не им се давали лицата на децата, първо сами си ги излъчват и второ можи и да са деца. Но са освирепели престъпници, няма какво да ги криете

Не учудвайте,американските филми"възпитават"

Това е въспитанието на днешните деца ! Набързо правени в Наркотична Зависимост или в пияно състояние ! Да се съдят и родителите им , Лъчо Мозъка скри синът си след убийството на Милен Цветков и той е бил в Джипа !

И тия боклуци ще трябва да ти вадят пенсията после...закривай

Апа ние у провинцята си се биеме момчета за момичета ама у софето джендърите много се надъдихте и момите почанаха да се тепат за вас.Сърби ги софиянките яко.ЕХ още помним как летото като дойдат софиййските момичета им даваме ласките да ги държи до другото лето

Е като се сбиехте после какво - победителя е изнасилваше или какво? Като не ви иска, защото миришете на овце, за какво се биете?

За една катастрофа в Своге 3 министри подадоха оставка, а за тия ученически престъпления още няма уволнен, за възпитанието на учениците никой не отговаря ни директори, ни министри.

министър трябва да дойде у вас да ти възпита детето?

Лиана. Такса: Посещение за възпитание на подрастващи от президентската Лиана с вицепрезидента - 50 лв. Посещение за възпитание на подрастващи само на президентската Лиана - 2500 лв./час.

родителите да се глобят, а да ги осъдят и да им влезе побоя в досиета, така че цял живот като търсят работа или обучение в университет ТОВА осъждане да им е в досието и да им пречи. Така ще се научат.

И как учител и директор и министър носят отговорност за деца в извънучилищни разходки в мола ???

Охраната на моло е била заета да проверява сертификати нали хаха кире за 6 месеца съсипахте всичко

Чалгата не прощава, най-тъпите, тези които се "кефят" на такава циганско-мюсюлманска музика стават курви още на 11-12 години.

Защо пък да не видим лицата на насилниците? Нека ги разпознаят майки, бащи, съдеди, приятели. Всяко личице на мило детенце, което с действие или бездействие е взело участие - на стоп кадър и в новините. Аман като започнете на криете извършители на престъпления - 26 годишния Р. М. или 19 годишната П. М....не, не. Имената и лицата на насилниците трябва да се видят.

в Америка ги казват по новините, да се знае!

що се ревнуват, вместо да се редуват. Ще ги опраши момъка и двете поред или заедно. Сега сериозно - гадно е да се нахвърлят много на една/един. А е тъпо когато утре перхидролената родителка на някоя кифлите почне да съди охраната на МОЛ-а, че и било блъснали детенцето, докато ги разтървават. Утре ще четем за насилието на охранители над деца.

Горките деца..., без ценностна система...

Всичките тези мизерии с ученици се случват благодарение на невероятното над 10г управление на великия Цар Слънце и неговите придворни калинки. Образование ли? Че ако младите са образовани - как ще ги контролират? Пийте си кафетата и се бийте из моловете. Ей това е положението, Герберастки педалчета!

Следователно Борисов трябва да ти възпита детето. Твоят личен пример какъв е? Колко време дневно говориш с детето си? Знам - николко, защото нямаш дете и бачкаш за стотинки. Я напиши нещо за ГЕРБ и под прогнозата за времето.

Толкова си далече от истината, пропадняко, че би трябвало да те е срам, че съществуваш. Дано, ако имаш деца, не са се метнали на теб, защото те не са ти виновни колко си прост и задръстен!

Синът ми е отличник, възпитан, не пуши, не пие и не се бие. За мое щастие учи в частно училище, далеч от децата на плебеи като теб. След като замине следващата година да продължи образованието си в друга държава се надявам никога да не се върне в България, освен на кратка екскурзия. Тук ще останат циганите и такива като теб. Не знам кои са по-долни.

Така трябва ,когато някоя суица иска да ти отмъкне приятеля.

Е, как ще ти отмъкнат нещо, което не е твое?

И на суицата не е ,защото той ѝ би дузпата и се върна при другата,защото тя е цицеста и дупеста! Кравата си е крава!

Тву и общественополезен труд 1-2 седмици и се научават на респект! Но нали е демокрация и мама и тати са с повече кинти от даскалите.. Та кого да уважават учениците.. И ако ги питат за кого се бият е за някой дришльо дето мама и тати му купуват квпто се сети.. Любов гоюяма ще да е :))

И преди имаше бой, тормоз. 76 съм , централно училище в Сф. Обаче мъж, гадже , някой около теб от компанията прекратяваше бързо и се изясняваше ако е между момичета. Сега момчетата гледат сеира. Страшни мъже..ужас..

Политнекоректни коментари за конвенцията поизчезнаха...

Отчайващи отрепки. Нагли, прости, агресивни и бездушни консуматори. Откърмени с чалга, порно, алкохол, наркотици, беззаконие. Примитивно, изтървано поколение, което отрасна по моловете и в интернет. Много е тъжно, но това ни е бъдещето, уви.

Отчаяните домакини са нацвъкали цялата статия с умствените си курешки. Отивайте да миете кенефа и не се знаимавайте с неща, непосилни за умственото ви ниво.

Отивай на детската площадка да се правиш на мъж пишлеме. Той още косми по уя няма, ама говори за домакини хахаххх

лельо, ту явно от домакинско отчаяние си почнала да налиташ на извращения

Смени плочата, че се изтърка уа киртак. Ама то да си прозто недоносче "образовано" от тикток не е лесно. Дори да обиждаш нямаш акъл. Нищо като пораснеш ще си топ чистач на кенефи, бъдещето е порцеланово за теб!

Постъпката е огледало на нашето общество! Гола вода сме. Показали са колко са гоуеми!

Обществено полезен труд си трябва ама не само за тях за целите им семейства поне 6 месеца да метат Черни връх от мола до оковръстното и ще им дойде акъла в главата. Вместо да са на училище разни келешчета пълнят моловете всеки ден.

Синдрома "не останаха мъже" явно се разпространява от какичките им кок- експлорерки към подрастващите. Битката за лидера алфа самеца, успешния и атрактивния става ожесточена. Едва ли се бият за този с хлътналите рамене, физика гений с очила и шаха под мищница

На такива кухи глави едва ли е ясно за какво се бият. Нещо е кууул, но не знаят защо. Там адекватната мисъл е кът.

По мое време само разпасаните дрипли си скубеха косите за някакви неща. Сега има бум на разпасани дрипли. Сложно е. Да попаднеш на родители, да попаднеш в нормална среда, на нормални учители. Като майка на малко момиче не ми се мисли какво ще е. А не е да нямаме възможности, нито да ми липсва обич, разбиране, строгост или възпитание. И започваш да се чудиш. Ако го пусна в държавно училище какво? Че аз съм завършила такова и е станало човек от мен. Да де ама държавните не били читави. Добре, частно. Хубаво ама и там варианти. Или нормална среда, което най-малко вероятно. Или разпасани дрипли с възможности или другата крайност вглабени в целите на родителите си крайно амбициозни деца. Сложно е. Но дано не ми се налага нито на мен, нито на други родители децата им да бъдат бити и унижавани. Аз лично не знам дали бих реагирала спокойно. Проблемите идват от семейството и родителите. Това знам аз. Така че както са се били келешите, така отговорност носят изцяло родителите им.

Утайки, от чиито данъци от заплати храниш твоите. :) бъдете здрави.

Госпожо, сложно е, но стилът ви на писане е на куха лейка. Не знам от къде имате толкова високо мнение за себе си, изказа ви е на тъпачка с малко мозък.

Само бой за тоя пикли! Да дойдат от Норвегия после да ги защитават

Не пиши глупости! Ако някой ми пипне детето с пръст ще го удуша, без значение какво е направило Има си педагози за това

Педагози! Сериозно ли ми говорите?! Значи вие да не сте си свършили работата като родител? Вашето дете да тормози други? И ако го пипна с пръст ще съм виновна аз? Дано не ми попада пред очите такава крава, че после и тя и телето за нищо няма да стават. Педагози! Тя не си свършила работата като майка, после други да и възпитават детето. Поне не пишете да се излагате. Цялата държава в пълна с такива като вас. Някой друг да им възпитава децата.

Те такива майки душащи другите, възпитават такива келеши по улиците, каращи дрогирани и отнемащи животи. Поклон пред родителските умения. Само че първо родителят трябва да е педагог не да си подхвърля детето на друг.

Какви педагози? Родителите от ученическите години даже на моята майка разчитат единствено и само на себе си. Учители няма. И ако ги питаш нещо свързано с детето ти, даже и класен ръководител, те гледат като натрапник и досадник. Само това, че родителите ми бяха много умни и ми помага ха до 7 клас, ме спаси от частни уроци.

Но пък съветвам майката да разчита само на себе си и да наблюдава добре детето си

Изпусна концерта на пайнер, бърже, че ша свършат билетите. Да не забравиш да сложиш и екстеншъни на детенцето си, че да стане парцал като теб. Щяла да души... ти освен едноокия смок друго не си душила цял живот.

Пикли и дрисльовци! Сало тояга за тая пропаднала нация!!!!!!

после като умре някой - трагедии!... как може да остават такива събития само като шоу??? Дрисльовци на по -найсе години!!

Демокрация бате... Хак да ви е!

Не могат да пишат, ама с телефоните всички снимат.

Ами просто първобитни хора живеят в България. Първобитните родители ги виждам тук в коментарите, и съответно първобитни деца с първобитно поведение подобно като родителите си. Логично.

Баце у Лонодн за 2021 има 27 заклани тийна , 2ма застреляни и 1 умрял при умишел пожар , па ти ми говори за първобитност

Баце у лондон се изсипва боклук от цяла евпора и африка

243Win

Колко па левове е имал тоя гамен, та чак да се бият за ньега, баси?!?!?!

Евалла! Народ на който и жените се бият няма да загине!

Е то мъже няма

Ех, какви жени. С гореща кръв. Оптимист съм за бъдещето.

Къде са служителите и охраната на тъпия мол? И изродите сеирджии, които надърчително викат,вместо да се опитат да ги разтърват, сигурно е имало и възрастни мъже там

От край време се знае, че всички малки келеши се събират всяка вечер след училище в Парадайз и правят ей такива свинщини! Какво трябва да стане там, за да се вземат някакви мерки в тоя Мол???

Прекалиха с раздаване на "права" НПО-тата и нашите слушко-послушковци от МОН, дето им позволяват да игнорират учителски и родителски контрол. За да са всички равноправни, никой не трябва да има делигирани права, освен общочовешките закони. Има ли "права" има и обезправени. НПО - да си намерят офиси извън сгради на министерства, университети, институти на бюджетна издръжка. И да си наемат доброволци от служители, които не са на бюджетни заплати. Другото е конфликт на интереси.