Путин посети военните учения, които тревожат съседите

Руският президент Владимир Путин посети руско-белоруските военни учения "Запад-2017", които безпокоят съседите на Русия.

Обратно в новината

Коментари - Путин посети военните учения, които тревожат съседите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слава на Русия ! Слава на Путин ! Поздравявам ви, братушки !

Мачкай Путин!!! Следващият път да отработвате настъпателни действия на чужда територия!!!

Путин пак напъва да промени нещо,но е обречен.Без икономика нищо не може да направи

Обречена е България с 82% внос на стоки отвън и не произвеждаща нищо, освен тъпунгери като теб

" Войната срещу Русия ще се води в Америка " Екс шеф на МОСАД

Тоя дебил и 'приятел на Русия' отдааавна НЕ Е НИКОЙ в Израел, а изкарва прехрана като важничи по руските пропагандни канали..сори- медии.

Малко преди да пристигне Путин два хеликоптера са изстреляли залп ракети против журналистите.Уцелили са ги

Сигурно пилотити са разбрали че рублата пак пада и са почнали наред да гърмят

Така е! Трагичен инцидент, но жертви няма. Има двама ранени настанени в болница. С американският разрушител, дето се хакна в огромен танкер, понеже не го видял, май случаят не е такъв. Там безследно изчезналите май бяха бая. Не от танкера разбира се. Така е, когато някой мръсник взел, та изработил танкера по технологията "Стелт"!

Виж на картата Белорусия- пряка граница с Полща, обхват на Прибалтика, дълбоко в тила на Украйна. Досвга БЛР пазеще някакъв уж неутралитет. Путин иска да ги поизплащи, той си знае защо.

Путин посети военните учения, които тревожат съседите, но много зарадваха нас, българите. Продължавайте все така, братушки!

Ха, ха посрали са се горките....Еми викайте краварите, какво чакате....

Що бе? Та да серат повече?! Айде нема нужда!

При евнтуална война Русия -САЩ, руската армия ще смачка американската и с това ще се сложи край на НАТО.

В ядрена война ще победят само хлебарките, в конвенционална - руснаците са без ВСЯКАКЪВ шанс.

To и Наполеон и Хитлер така са смятали !

Руски медии съобщиха за инцидент по време на военните маневри "Запад 2017", в който боен хеликоптер Ка-52 обстрелва район със зрители. Това е станало в Ленинградска област в неделя или понеделник, вероятно на полигона "Лужский", като има унищожени автомобили и двама души са в болница с тежки наранявания, твърди "Федерал прес", цитиран от "Дневник". Причините не са известни, а според изданието 66.RU това е станало малко преди пристигането на президента Владимир Путин на полигона. "Летяха към целта, оставаха около 500 м и по бойно задание се включва въоръжението, но нещо е станало, може би е дало накъсо и ракетите сами са излетели. Било е някаква тренировка преди демонстрация, пострадали са по-скоро журналисти", казва източник на 66.RU. Фонтанка.ру показва видеозаписи на инцидента, публикувани в интернет сутринта на 19 септември. На кадрите се вижда поразена военна свързочна техника и според изданието около камиона се е образувал паркинг, включително на цивилни автомобили. Инцидентът се разследва от военните. Вижте видеото на https://youtu,be/K9ZYX9MYqr4

На някой много му се иска.Та, пич, кои меди имаш в предвид, та да попрочетем и ние нещичко.Все пак се оправяме и с руския.

Бо Бо

Евала на американците. Такава каша забъркаха в Европа, че само евро-лобистите знаят колко подкупна е Европа.

Ако Европа е подкупна, то за РФ трябва друг термин - проблемът там е от различен порядък ..

много приличат на Сев.Корея ! Няма какво да ядат , но дрънкат предизвикателно оръжия !

май май скоро ти не си хапвал....

след като всички говорят за интервенция на латвийските държави защо тогава Путин си хаби ракетите за учебни цели а не вземе да премахне тези дразнители а и е крайно време да реши тотално ка зуса.ИМА ДЪРЖАВА ИМА ПРОБЛЕМ НЯМА БАЛТИЙСКИ ДЪРЖАВИ НЯМА ПРОБЛЕМ.

Изтрябвали са му на някой прибалтийските паразити, само да ги хрантути. Чеп за зеле не става от тях.

Дир-че изоставате . . или съзнателно пропускате . . . . . .то там преди имаше и мащабни учения на НАТО, но както и да е . . .някой тренира или показва, какво може да се случи с Калининград. По- важно е друго, в Сирия . . . сирийската армия форсира р. Ефрат и май ще се провали и другия хамерикански план да се ограничи Асад само до реката без нефтените полета . . . . . . . нефта майна, говорим за пари. . . . Друго, Германия категорично отхвърли ЕС комисията да се занимава със Северен поток -2 . . .нали разбирате какво реално се получава_ ако искаме газ или от Ердоган или от Меркел . . . .

Нека се учат, имат нужда...Като ги знаем колко бързо се учат...50 години се учат да правят автомобили и още не успяват

Да бе да сигурно сегашните западни таратайки са супер добри и много добре направени като мине гаранцията и вече са за отпадъците.....

Орс, че си глупав,добре, но за ученето питай Вермахта.Ние ви научихме да воювате, казва Кайтел.Да,съгласява се Жуков, вие ни научихте да воюваме, но ние ви отучихме.

Напразно се безпокоят съседите..ха.ха с тия пияни мужци ..ха.ха Щом Путин не го е страх да го удари я някоя ракета, я някой куршум значи няма страшно...ха.ха А пък и и Путин без да иска нападна Украйна,Чечня,Грузия....

Дали единствената причина, по която Бойко все още не е дебаркирал в Крим, не са санкциите срещу Русия, забраняващи всякакъв вид контакти с нея, включително военни? Иначе отдавна да е провел един блицкриг до Масквe, да е натирил Жожето зад Урал и да е асфалтирал Червения площад за "синя зона".

простак си щерьо, необразован отгоре на всичко...демек си един убав чеп за зеле

Си Цзинпин: Китай и САЩ имат общи интереси - A + 20:35 18 септември 2017 По света / Редактор Мануел Насименто / обновено преди 4 часа Виж 1 снимка Си Цзинпин: Обръщаме голямо внимание на предстоящото посещение на Тръмп в Китай Си Цзинпин: Обръщаме голямо внимание на предстоящото посещение на Тръмп в Китай Сн.: БТА Лидерите на Китай и САЩ обсъдиха по телефона положението на Корейския полуостров и се разбраха за упражнят по-голям натиск над Северна Корея. Президентите на Китай Си Цзинпин и на САЩ Доналд Тръмп се уговориха в телефонен разговор да засилят максимално натиска над Северна Корея да изпълнява стриктно резолюциите на Съвета за сигурност на ООН, предаде Франс прес, цитирана от БТА. Двамата обсъдиха напрежението на Корейския полуостров и предстоящото посещение на Тръмп в Китай, съобщи агенция Синхуа, цитирана от Ройтерс и ТАСС. Тръмп и Си обсъдиха пренебрежителното отношение на Северна Корея към международната общност и усилията й да дестабилизира североизточна Азия, се казва в съобщение на Белия дом. Съветът за сигурност ще се събере в четвъртък на равнище министри, за да обсъди кризата със Северна Корея. Си отбелязал, че Китай и САЩ имат значителни общи интереси и в последно време демонстрират хармонично развитие във взаимодействието и сътрудничеството си. Той посочил, че Пекин обръща голямо внимание на предстоящото посещение на Тръмп в Китай. Си изразил надежда, че то ще донесе плодотворни резултати и ще окаже "стимулиращо въздействие върху отношенията на двете държави". Китайският лидер казал, че е доволен от поддържането на постоянна комуникация с американския президент по въпроси от взаимен интерес. Според Ройтерс Тръмп вероятно ще отиде в Китай през ноември в азиатско турне, включващо срещата на върха на страните от АСЕАН във Филипините и срещата на върха на Азиатско-Тихоокеанското икономическо сътрудничество (АТИС) във Виетнам.

Благодаря за Инфото, беше ми полезен. До Утре, Лека.

Четат се САМО коментарите, "новините", никакви ги няма. Проверено през: Opera, Chrome, IExplorer... Не пишете, изгубено време е ;-(((

Изкарах ти го цялото !

Благодаря

Haron, ПИЧ, помагай! ВСИЧКИ теми в Дир-НИКА дават: "Remote server or file not found" Само коментарите работят, НОВИНИТЕ ги НЯМА?!?

И аз не мога да ги отворя сега--умен човек си,сети се за причината.Повече не мога да кажа.

Кой бе, мамицата му---пак хакна ДИР--а?:((

А сега по новината--изгледал съм всички американски и руски клипове за новите им оръжия.Смятам,че по-голямата част от тях и на двете страни са в проект и използват информацията да се сплашват едни други.Няма ново оръжие ,което да не съм видял и на двете страни.

Апропо--най-много ме впечатли,че американците могат да разчитат съобщенията на руснаците чрез Луната---а от руснаците,спускането със самолет на не зная как да ги нарека-роботи ли,които по сигнал изстрелват противотанкови ракети без да присъства човек.

Следих ти коментарите, Благодаря! Дано си прав ;-)

Има два проекта на руснаците,които са стряскащи--да заложат дълбочинни бомби в междуокеанския атлантически хребет близо до Флорида и да предизвикат земетръс и цунами,а втория е от космоса от сателитите да изстрелват ракети-така са неуловими от ПВО. Американците имат подобен проект,но от Луната.

В мобилната версия на Дир-ника: m dir bg/dnes/news/26376545/ Заместете 2-та интервала с точки.

Моя бинокел е по-голем.

И през Tor не се отваря.

По-долу съм ти я пуснал--чети я-аз я отворих.

Грешка през Tor се отваря.

За утеха си пуснах една руска мацка от chaturbate, ама и тя отиде да спи ;-(

Мръсник-пък мене все ме бъзикате за комшийката:))))))

Благодарих ти по-долу за новината, която не успях да отворя през никакъв браузър. За комшийката никога не съм те бъзикал, пък и не знаех за това. Лека Вечер ;-)

Руският президент Владимир Путин посети руско-белоруските военни учения "Запад-2017", които безпокоят съседите на Русия. Президентът Путин посети едноседмичните общи учения с Беларус, които демонстрират възобновената руска военна мощ и будят безпокойство у съседите на Русия, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА. Путин проследи маневрите "Запад-2017", които днес включваха танкови атаки, щурмове на въздушнодесантни сили и въздушни удари, на Лужския полигон в Западна Русия, само на 100 километра източно от границата с Естония. В ученията руските военни изстреляха пробно и високотехнологична крилата ракета по фалшива мишена в централноазиатски Казахстан, демонстрирайки големия обсег на ракетата и способността й да нанася удари с висока прецизност. Някои страни членки на НАТО като балтийските и Полша разкритикуваха липсата на прозрачност при руско-белоруските маневри и поставиха под въпрос намеренията на Москва. Ученията протичат на няколко военни полигона в Беларус и Западна Русия. Те започнаха на 14 и ще завършат на 20 септември. Според Русия и Беларус в тях участват 5500 руски и 7200 белоруски военнослужещи, но по оценка на някои страни от НАТО участващите войници може да са до 100 000. Русия и Беларус заявиха, че ученията симулират ответни действия срещу подкрепяни от чужбина екстремисти и че не представляват заплаха за никого. Участниците в маневрите воюват срещу три измислени "страни агресори" - Вейшнория, Лубения и Весбария, но според Естония, Литва и Латвия и Полша тези названия са прозрачен намек за самите тях.ТОВА Е НАПИСАНО

Благодарете на Haron, той Първи откри какво е написал Дир-ника, което не се чете през никакъв браузър. Как го прочете, Haron? Благодаря за информацията.

Ами всички вие сте ми приятели.Ако закъсате на пътя с колата ,няма да ви питам русофили или германофили сте ,а ще ви помогна,защото всички сме братя по кръв.

Абе НАТО като прави учения си, изобщо нико не беспокои :))

Не се отваря през Opera, Chrome, IExplorer

Новината, никаква я няма. Друг с такъв проблем?

даа,обаче можем да коментираме !

Ама не знаем, какво точно коментираме. Дир-аджийска им работа ;-(

502 Bad Gateway

И през Яндекс не се отваря.

През Опера ми пуска ПОСТОЯННО реклама на Jakobs Gold

Брех тия съседи - много разтревожени бе... Ама май квичат в хор каквото измучат говедата.