Учени: Вирусът на COVID-19 се спотайва в животни, готов за нова атака

Най-малко 32 животински вида в 39 държави са с потвърдени инфекции с коронавирус

Обратно в новината

Коментари - Учени: Вирусът на COVID-19 се спотайва в животни, готов за нова атака | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Вирусът не е изчезнал, така че хората вероятно ще бъдат най-голямата заплаха за други хора за години напред", обясни ученият. Може би това последно изречение в статията е трябвало да бъде префразирано така: Вирусът не е изчезнал защото ваксинираните - умишлено заразени са негови носители и ще бъдат заплаха за години наред. А като са толкова загрижени за здравето да вземат да потърсят отговорност на създателите и разпространителите му не без сътрудничеството на СЗО и на ЕЗО. Хайде сега ловете и дивите животни и ги ваксинирайте като сте толкова загрижени.

А как може да се заразим от дивите животни, като ги ядем или......

Някои се измъкнаха от ваксините, но втория път няма да има прошка, докато не измерете всички.

Ваксините си изпяха песента, това беше. 1 разболяване = 10 ваксини, като придобит имунитет. Не е останал човек, който да не е преболедувал. Някои се разболяхме и 3-4 пъти. Антителата ми са до небето, отвъд максималните 2000, които могат да се регистрират И пак това не ти дава пълна и трайна защита. Едно е сигурно - след първото разболяване, следващите са изключително леки, даже и при хора, които при първото са били на ръба на смъртта. Ваксините имат смисъл само при още непреболедували, а на преболедувал вредят - слушай какво потвърждават най-добрите ни специалисти.

Прозорецът на Овертон

Веикобритания: Ваксинираната група от населението представлява 90% от смъртните случаи от Covid-19, като 82% от хората са получили бустерни ваксинации три пъти. Тази тенденция продължава и сега. Ще рече, че са починали повече "предпазени" ваксинирани, отколкото неваксинирани. Англия е най-добре в медицинската статистика в сравнение с цяла Европа. Само като малк уточнение. Шотландия направи статистика на смъртността при новородените в корелация с ваксиниране на бременните майки. Кометарът беше, че не могат да публикуват данните, за да не накърнят психиката на майките, загубили бебетата си. Мисля, че няма повече въпроси какво е въсдействието на спасителните ваксини то САЩ!!!! Повтарям, от САЩ. Понеже СЗО се управлява от САЩ. Повтарям, от САЩ. Съшите, които плащаха на нацистите в Украйна да избиват руснаци, та Путин реши, че вече не може да продължи така и отиде да ги спре. САЩ в момента са страна с улици, пълни с просяци. Казват го американци.

Ковид 19 отдавна не съществува освен ако САЩ не са го запазили в лаборатория. Всякакви корона вируси е имало винаи и ще има. И до сега не сме успели и няма да успеем да ги спрем. Плашенето на населението е предмет юридически и е редно някой да си го отнесе вече. Истински страшното днес е, че смъртността, срещу която са се борили поколения лекари с цената на огромни обществени ресурси, днес е с над 20% по-всока в наслението, което е ваксинирано с незаконно одобрени ваксини. С времето тази смъртност вече надвишава пораженията от пандемията Ковид 19!!! Което означава, че истинската пандемия е тази на беззаконието и безнаказаността на тези, които убиват хора и днес, всеки един момент. Съпътствана е от страничния ефект "глупост на населението", което спря да мисли от страх и се набоде с незаконно одобрена ваксина. И сега мрат млади хора... Умират и новородени. 200% е смъртността от момента на прилагането на първите ваксини МРНА. Това е общата цифра, но при ваксинираните бременни процентът е към 300... Пандемията беше с пандемични цифри само при старите хора. Сега умират млади, понеже техният организъм реагира по-бурно на вредните ваксини, произвеждащи тробми с влакнеста структира неизвестна до сега на медицината. Т.е. престъпници успяха да накарат телата на млади хора чрез въздействието на тази ваксина да произведат замоубийствени тромби. Има и други тежки странични ефекти. СЗО приема стъпки към задъжаване на всикчи държави да васкинират под нейна заповед. Да си спомним, че СЗО твърдеше, че ваксинираните не разпространяват Ковид, което беше абсолютно не потвърдена лъжа, даже имаше пбликации на проучвания, че о разпространяват. Това е съучастие в престъпление срещу човечеството. Базирано на алчност, човеконенавист и на човешка глупост, що се отнася до съгласните да правят с тях, каквото си поискат. Човек може да се държи като роб, не че някои хора не искат робството ни! Искат го! И всеки човек има роля в допускането. Сега се правим, че нищо не е било, но същото се подготвя да се повтаря. След като се оказаха толкова многоглупаците, защо не!?! Хора, опичайте си акъла и не се крийте! Ще ви намерят и ще бъдете роби, ако не се противопоствяме с нужната сила и постоянство!

Не в животни, а в лабораториите на САЩ в хилядите по света.

Май на пфайзерчето, модерничката и останалите тулуп-фармацийки им се услади безплатният обяд, и сега се чудят как да излязат на бис, след като никой не ги вика и не им ръкопляска... Със сигурност обаче ще повторят спектакъла при първа (вероятно предизвикана от самите тях) възможност!

Толкова пушек, за некви си 7 милиона умрели.

Всичкото лъвове и тигри трябва да се ваксинира.

Като не щете Рнк ваксина даром, сега ще ви я бутат чрез месо на ваксинирани животни. Псевдо научният сатанизъм няма край...

Няма опасност, животните не работят в лаборатории и не изменят генетично вируси с цел да са по-опасни за хората. А и самият Covid е специално направен да поразява хора, така че едва ли предизвиква симптоми при животните.

Как да питам ДПА на БТА дали е възможно да се спотайва и в тъщата , че онази вечно се мотае насам / натам , и може ли да ни зарази освен че ни трови живота ?! Сигурно може , защото и комшиите получиха някакви странни обриви , когато беше отишла да иска малко захар за кафето ?!

Крие се тая гад....Спотайва се...

Фейк новини така де , Радеви новини

ще се казва Seers и се плануван за 2025 година. Има си го описан на страницата на WEF и даже има подготвено видео по въпроса. Пълна пародия...

Аз се чудя що котарака ме гледа така душмански, а то просто мисли кога да ми лепне вируса! Имам и котчица, ама тя е душичка!

А боцкаш ли ги? Или само се гледате

Кво нещо са американските норки, длъжници не остават, да не са ти в къщата и в задния двор.

Европейските медии публикуваха огласена от СЗО информация за броя на починалите от коронавирус, включително ваксинираните. Така например в Обединеното кралство правителството анализира статистиката на смъртните случаи и беше ужасено от процента, който е делът на ваксинираните починали пациенти. Така тази група от населението представлява 90% от смъртните случаи от Covid-19, като 82% от хората са получили бустерни ваксинации три пъти. Тази тенденция продължава и сега. СЗО съобщава, че до края на май миналата година във Великобритания са регистрирани 15 113 смъртни случая от коронавирус, от които 13 666 души са били ваксинирани, като повечето са били ваксинирани три пъти през месец. Експертите отбелязват, че най-голямото безпокойство е спадът на смъртността сред неваксинираните пациенти. И броят на ваксинираните статистики расте. Медиите смятат, че се вижда шокираща закономерност. 5 месеца след дозата, всяка възрастова група на 100 000 души от населението има увеличение на смъртността в сравнение с неваксинираните лица. Ваксинираните с една доза са 66%. През следващите 5 месеца, до декември 2021 г., повечето починали са тези, които са получили две дози от ваксината. В края на май най-ниска е смъртността при неваксинираните. СЗО също започна да говори за необходимостта да не се ваксинират деца и юноши. Това съобщиха експертите от Стратегическата консултативна група по имунизация (SAGE). Те не препоръчват ваксинация за деца от шест месеца до 17 години. Пътната карта също е преразгледана, за да се даде приоритет на употребата на ваксината. В нея продължава да се подчертава значението на ваксинациите за възрастните хора и тези със сериозни заболявания, но препоръчва на държавите да вземат предвид „собствения си контекст“ при вземането на решения.

Снимката кефи! :))) Все едно се е опитал някой да хване рядко щастие, ама му се изплъзва. Хихихи.

А не може ли да носим маски и да се предпазим?? Или ваксина няма ли да има? А ако се заключим вкъщи няма ли да се спасим?

Това ония телевизионния вирус ли беше?

ГЛУПОСТИ ! ! ! Сами се издават, че готвят нова кампания с ПРЪСКАНЕ, маски , ВАКСИНИ и т.н.

Лоша работа, а? Страх, страх! И за да се защитим, трябва да предадем държавния суверенитет (доколкото все още формално го има) на шайката бюрократи, начело с доказания терорист Тедрос? Познах ли или още е рано да се стига до заключението?

О, ужас! Треперя от страх и пак си загубих съня. Дали ако се ваксинирам всяка седмица и нося по три маски ще мога да се предпазя?

Е, чак всяка седмица?! Хайде да е през ден!

Вапциниравайте съ, че шсъ краде, яко шсъ краде !

Коронавируса е открит през 1965г в … животно (свиня) и е открит като гастро интензиален вирус и то със специфичния Шипов протеин. Въпроса е как така се случи, че от гастро интензиален вирус намерил среда изключително в животните за малко повече от 50 години се прероди в респираторен вирус намираш отлична среда да съществува и в човешкия бял дроб, и паралелно с това и почти навсякъде в човешкото тяло? И то така се е преродил и модифицирал, че избирателно атакува основно възрастните, дебелите и хронично болни човешки същества? Няма нищо естествено в SARS-1, в MERS, в SARS-2 (Covid-19), нищо естествено като мутация. Толкова много вируси има по света, много от тях познати от векове и до ден днешен не са мутирали в по-заразна и по-смъртоносна форма, но виж ти Коронавируса успя някак си ей така от само себе си, дори вируса на грипа не мутира толкова бързо както се случи с Коронавируса. Кучето е заровено в лабораториите които систематично провеждат експерименти и изследвания с вируси, а такива лаборатории има в твърде малко държави по света, такива които могат да изследват и модифицират генетичната структура на живата материя.

Също така животните тръпнат в притеснение, че в неваксинираните хора COVID-19 се спотайва и застрашава живота им! Застреляй неваксиниран, спаси животно!

Къв ковид !? Тероризъм.

Здвейте драги писарушки! Преди около месец имаше конференция в европейския парламент на десетки учени от целия свят относно ковид и ваксините, вие писарушките не отразихте тази конференция защото е в противовес на това за което ви се плаща да пишете и точно тази статия го доказва. Да не забравите да се самонаградите и да изтриете коментара!

Вземете че изпукайте ковидари нещастни ! Това че сега има инфлация и всичко е-по скъпо се дължи на тази измислена глупост с която ни занимавахте 2 години ! Вземете и си набийте отзад всички останали милиони ваксини, които ние платихме, заради продажните еврогейски политици. Мамицата ви мръсна ! Корона вирусът не един а са цяла група, и естесвено животни ще боледуват от коронавируси, като хората. Малоумни ковидари !

Михлюзин,нещо за Спутник да споменеш.,

Спутник НЕ Е рнк-ваксина,а векторна ...

значи "контраатаката"на Украйна хич не върви щом на дневен ред отново се появи цифката.

До кат има война в Украйна, ковид няма да има.

Коронавирусите са сред хората от хилядолетия. Ние живеем с тях. Глобалната манипулация успя да заблуди много хора по света. Но науката е тази , която опровергава всички, които се опитват да я ползват за своите икономически и политически интереси. Те се оплетоха в лъжите си и показаха своята тотална несъстоятелност.

Видяха че Украйна се дъни на всички фронтове и пак почнаха с тая измислица. Няма как някой да се върже отново на същата измислица. Първия път имаше елемент на изненада но вече се видя че ни лъжат и вече няма доверие в повечето медицински лица, особено в тези които ни пропагандират измислицата.

И къде се дъни? Че едни 300к мурзилки заминаха за тор а?

300К мурзилки ти го натъкват в г.зо и ти ревеш от кеф.

Ако не ни занимавате с Путя,ще е с ковид!?

Койго цо е преболедувал има доживотен имунитет

Така е. Имам много примери от обкръжението. Пак се заразяват, но го карат много леко, дори тези, които първия път са стигали до интензивното.

Кои са тези УЧЕНИ,питам за един приятел.

Дето са изтребили, туберкулозата, едрата шарка, детския паралич и какво ли още не гащник люлински.

Люлински!?!Ти да не си от Пето Авеню!?

Да от ъгъла на на 5то авеню и 26та ушица съм, точно срещу Медисънти ЕПМ.

Но принципът на работа е един и същ, ама Ганя му дай конспирации, соросиди и рептили. Верно сме 80% слаб матриял..

От Харвард, бате, от Харвард, като чичо Тед дето умря

Твърде добре.

Този път, кое животно ще използват СЗО?

Как?

Дори и не прочетох "новината"! Директно ви го казвам: Абе що не си ЕПМ!!!!

Кой т'ва?

Дайте да го видим,тамън ще спечелите 2 милиона$.Ама не можете и всички знаем защо.

седи и чака продажните политици да им се плати от Бигфарма, и да го пуснат.... аман от изродщини в този не наш свят..

Направете като вашите приятели от "Възраждане". Имунизирайте се, за да сте спокойни за здравето си.

Минусите от деж. редактор на Дир-а ли са? Ништо, и вас ша ви опра'йм кът дойдем на власт. Дано имам и плюнка тогава.

Подготвят ни психически за следващите си планове.

Може да ви зарази

Да преведа: Вируса Чака в Ухан модифициран готов да се изпусне отново като паднат акциите на Файзер и инвеститорите зареват за пари.

Вирусът се "спотайва" и в нас самите.

И в папаята я откриха преди време

Ама президента, който проверил тази папая, и някакво машинно масло също, скоропостижно го приключиха с инфаркт. Случайно.

Коронавирусите по принциип си пребивават във животните. Какво точно се опитвате да кажете? Херпесът например, е в 95% от хората по Земята. Тези неща са нормални. Вирусите и бактериите у възрастен човек се измерват в килограми. Ако започнете да пишете кой и къде са разпространени, няма да ви стигне "хартията". Вземете се спрете. А относно Ковид 19, за "ваксините" има документация, че доказано предизвикват усложнения и здравословни проблеми, в това число и смърт. Като го изровя отново, ще го пусна и за вас тук, журналята, да си го четете. Да не забравя… Майната ви!