Физик обясни ”научно” мистериозните действия на Дядо Коледа

Учен разкри на коледна лекция за деца как Дядо Коледа смогва да раздаде всички подаръци без да го видят - движи се с огромна скорост и от червен става зелен.

Обратно в новината

Коментари - Физик обясни ”научно” мистериозните действия на Дядо Коледа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само на мен ли ми се струва или наистина на Запад става нещо дебилно и скоро нещата там съвсем ще излязат от контрол.

Има нещо сбъркано в тая западна религия. Уж е рождество Христово, а в един момент се появява някакъв си дъртак и раздава подаръци. Ама те не са подаръци, ами ти трябва да си ги КУПИШ. Що за извратени хора живеят на запад не мога да го разбера. Предлагам следващата коледа да седим и да чакаме аджаба дали наистина тоя белобрадия ше дойде и ще ни донесе истински подаръци, а не купени от някой.

със сигурност и купил визше убразувание ут некуи въф булгария! пък можи и дъ спичели нубилова нъградъ за прлустутия!! Ура! пак сми първи !!

Не знам дали тази Шийн ще е успее да разпали интереса на децата към физиката, но може да разпали интереса им към шерито и пая с месо.

Тази Коледа в САЩ се отмени, защото Доналд Тръпм не даде виза на белобрадия старец.

В живота на мъжа има три периода: 1. Той вярва в Дядо Коледа. 2. Той не вярва в Дядо Коледа. 3. Той е Дядо Коледа.

Нещо с горивото и км/ч не се връзва. Я учения да вземе да си прегледа пак сметките!!! Ха-ха-ха. Правилно е получила отговор, че всичко е магия. Тук колкото и да ви се вярва няма място за наука!!!!!!!!!!!!!!

Да, бе Дядо Коледа е англосаксонец, затова пие шери и хапва пай... Отрано набиват на отрочетата си , че всичко е измислено и създадено само за тях, ,,най-великите. ..... Майка им долна.....

Не тъп русофилистико! Дядо Коледа е измислен от Кока Кола. Това е факт и не е нужно някой да го набива в главите на който и да е!

голям праз

Всичко започва от КоКАКОЛА!?! ОЛЕ, ОЛЕ.

с предколедните задръствания по булгаристанските молове!

Отлично! Благодаря за тази статия.

А защо да не вярваме в чудеса, а трябва да обясняваме всичко "научно"?