Учат блокираните в пещера в Тайланд момчета да се гмуркат, за да ги изведат

Експерти гмуркачи могат да ги изведат един по един през главния вход на пещерата

Обратно в новината

Коментари - Учат блокираните в пещера в Тайланд момчета да се гмуркат, за да ги изведат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че не са в Бг , нямаше и да ги намерят.

Словоред като този в заглавието може да използва само човек под влияние на запада и без усет за български език.

Да започнем дебат, това пещера ли е или дупка в земята... Ако е дупка дали не е изкопана в резултат на обществена поръчка и кой взе парите

Ами браво на тайландците! Вместо да мрънкат и да се вайкат, те търсят начин да се справят със ситуацията! Евала на такива нации! Ами случаят с Чили преди години, където миньори бяха останали месеци наред затрупани в мината? Това са нации-борци, които предприемат каквото трябва и го правят, а не чакат помощ от ЕС, САЩ или Бог знае кого. Можем само да си вземем поука и да се засрамим.

Ние тук в Гърция ни заля за 2 дни водата и се чудеха на къде да вземат гърците, ти в няква пещера. Ами безсилни сме разбира се.

Ами превърнете пещерата в атракция, та да се затворят още хора. Тази вода откъде ще минава?

Е предполага се, че ще направят отводнителна система ... Едва ли са толкова прости ... Виж, не може ли да им пратим нашите депутати начело с Боко да ги затворят там? Да изчислят колко биха им били приходите от атракцията и да не отводняват пещерата, ще им ги платим ... Ще ни излезе по-евтино в пъти ако им ги пратим да ги държат там.

Що не те изпратим теб там, зорлем спреш да дрънкаш тъпотии, докато поседиш 11 дни?

Дано хлапетата се измъкнат невредими... Въпреки всички съвременни технологии продължаваме да сме безсилни срещу природата. От видеото не става ясно колко метра (или километра) е наводнения учасък.