Участник в нелегална автогонка, убил пешеходец, получи доживотен затвор в Германия

Според съда шофьорът е действал злонамерено и носи пълна вина за загиналия при пресичане на светофар сириец

Обратно в новината

Коментари - Участник в нелегална автогонка, убил пешеходец, получи доживотен затвор в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В бг никой за нищо не е осъден

Аналогичен слчай у нас - убити при гонка мъж и жена на тротоара край булевард "България". Условна присъда. Но пък иначе сме в ЕС.

Това не е първата подобна присъда - преди години, един индивид от подобен произход с мощна кола прегази и уби жена пред магазина КаДеВе в Берлин, осъдиха го с доживотна. Рязко спаднаха случаите на неинтегрираните да правят гонки по централните булеварди.

Учете се Глупаци И в България трябва да е така А. Е некви Пияндета изтрепаха половината народ

Как така доживот? Няма ли десеторна експертиза? Няма ли мистериозна шофьорка, която всъщност е карала вместо него? Как може делото по катастрофа от 2022 да приключи преди 2030?

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може -----> https://mub.me/bioex

Ха ха, клет мигран обичащ автогонките... Избягал от войната за да показва простотията си в Европа... Германците да си сърбат попарата на меркел, тя им докара тази паплач.

евала сега остана и да си излежи без отмяна присъдата. Пък те българите са по-ниски от тревата там, освен ако не са с близкоизточен произход. КОГА И ТУКА ЩЕ Е ТАКА

Е и? Първоначално си помислих ,че е българин .

Дира ни захранва със световна порция помия, докато нашите прасета се събудят и почнат да творят