ООН призова за пълно разследване на операция ”Джеронимо”

Върховният комисар на ООН за правата на човека Нави Пилай призова днес за пълно разгласяване на точните факти за обстоятелствата, при които е бил убит лидерът на Ал Кайда Осама бин Ладен.

Обратно в новината

Коментари - ООН призова за пълно разследване на операция ”Джеронимо” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1. Атентаторите на 11.09 не са знаели ефекта върху конструкцията. Предполагали са по-малки разрушения. 2. Часа на атентатите предполага по-малко на брой жертви предимно служители, чистачи. 3. Терористите винаги избират по-големия брой жертви за по-голям отзвук и насаждане на страх. 4. Залавянето на ръководителя жив дава надежда за разплитането на цялата мрежа. 5. Отвлечени самолети са средство за изнудване, разбити - война.Възможно ли е дистанционно управление на самолетите? Има противоречия. И един свидетел по-малко.

Според мен всичко това е измислено в Холивуд за отвличане на вниманието на хората от това голямото дето го изакаха в Либия.Този пук Нави Пилай-Пилат от къде се излюпи.За убийството на "военните обекти" в Либия-син и трима внуци на Кадафи, нито дума,а за Осама,дето я го е имало,я не разследване.Оле- мале,дръж ме да не падна.

май имаме участник... само да добавим, че това всичко става при вторият шанс да се разберат палестина и израел.

Мапромитите мозъци от советския брат са бая

s/советския/щатския/a

Я ООН да разследва тия кланет пред камера от ислямистите

Ами те ги разследваха. Нали заради това разрешиха оргиите в Ирак и Либия...

Четейки коментарите с радост констатирам, че промитите от пропагандата на Големия брат мозъци в България не са чак толкова много! Здравият разум е едно от малкото големи достойнства на българина! Лошото е, че младото поколение попива покрай дрогата, алкохола и чалгата, чужди на нашата национална традиция "ценности"!

Вас пък ще ви разследваме за зелената улица, която дадохте за бомбардировките на граждански обекти в Либия! Марионетки! А руснаци, китайци и индийци съвсем свлиха гащите и сега изказват "съжаления". Не виждате ли, че това са тренировки за бъдещи атаки и срещу вас бе, будали?!

"Който нож вади от нож умира" - много вярна поговорка.

А варианта Осама да е мъртъв от години, за да не пропее кой е платил да им разчисти терен бутайки три кули?

Операция "Джеронимо" ? Каква недопустима грушка ! Все едно българските органи за сигурност да кръстят подобна операция "Левски", в Италия - "Джузепе Гарибалди", а във Франция - "Жана д'Арк" ! Наистина, американските служби за сигурност страдат от липса на историческа култура ! Нямаше ли поне един дипломат, който да им каже, че "Джеронимо" ще предизвика реакции у индианците, тъй като той е национален герой и няма нищо общо с терориста бин Ладен ! Уважаеми американци, изучавайте внимателно историята ! С тези грешки САЩ само си създават проблеми и врагове ! Господин Уорлик, стегнете ги тези във Вашингтон !

Забравяш, че американците са изтрепали индианците като добитък - къде изклани, къде от глад и умишлени зарази. Милиони са изтрепали, та един куц дядка ли няма да пречукат? Е, 10 години се туткаха, ама толкова си могат хаериканосите...

Много книжки си чел, че дори си започнал и сам да съчиняваш...

За хладнокръвен убиец на хиляди хора подобава само хладнокръвно убийство!

За хладнокръвното убийство на убиеца трябва друг хладнокръвен убиец - и така нататък обратно до каменната ера. Наистина е просто.

Има доказателства само за два атентата - в Кения и Зимбабве, общо около 200 души. За 11.09 няма доказателства, даже в сайта на ФБР нямаше думичка за 11.09. Ама като гледам поляната на Пентагона след "сблъсъка с B757" много се съмнявам и за тези 200 души.

На поляната Уорлик ще открие паметник на арабите и на Осама.

Че хората да не са били на митинг на поляната?

Arno Brenner

Именно! Твърде малка и тясна дупка, за да е причинена от сблъсъка на огромен пътнически самолет. Освен това никакви следи от багажа на пасажерите, както и нищо особено като останки от самия самолет. Да не говорим, че въпросният самолет сякаш е летял без крила. Майкъл Мур в своя филм "Fahrenheit 9/11" разглежда достатъчно подробно тези въпроси.

Защо военната машина на САЩ,раздава правосъдие на другия край на света.И как държава преди 200год.,изтребила местното си население,дава акъл по целия свят кое е законно и кое не?

Ето заради такова мислене престъпниците у нас са на свобода и никога няма да имаме правосъдие. Продължавайте са съчувствате на бин ладен, но после не1 плачете, ако станете жертва на терористичен акт.

Бабо,съчувствам му,защото първо не е ясно кой взриви самолета.Като за начало изгледай това филмче...link искаш има и много други материали по-въпроса.Всъщност това ще ти отговори и защо Буш,няма да присъства на церемонията,по случай почитане памета на загиналите!Съчувствам...апропо,дали въобще е съществувал Осама....нееее,защото според източниците,по време на атентатите,той е бил лекуван в болница в Дубай и странно имало добро отношение към него от американските власти,Който незнайно защо"уж" го издирвали от 1989!Въпросите са много,много американци искат отговор на въпроси,които ги е страх да зададат,принуждавани и сплашвани те си мълчат!Сега ще кажете ,ама нас какво ни засяга!?Хе те това,че играта става световна и нашите власт-имащи започват да се учат от тях на политика сееща страх с цел контрол"Цитирам по памет:Ще си подадем оставката,да ви видим тогава какво ще правите!(разбирай Герб)

Ами кажи си въпросите и да ти отговорим. Но давай факти, а не `чух че някой казал на някой друг` или `говори се...`.

Малко му е трябваше линч,да го късат пърче по пърче.Не съм против арабите.А против тероризма.

Гоцко пак се издъни!!!

Абе тези луди ли са??!!! Да не би хората , които загинаха на 11-ти септември 2001, да са били въоръжени.... За какви права изобщто става на въпрос?! Или тези хора имаха някакви права тогава...????? Ей, опомнете се!!!

Абе умният, ти сигурен ли си, че някакви си бедуини са в състояние да организират това!? И ако се загледаш по-подробно в записите от падането на кулите, може би ще ти направи впечатление, че сградите падаха отдолу на горе, а не обратното!!! Което нормално става при милисекундно взривяване! А ако се разтърсиш в нета-ще откриеш и други любопитни факти!

Ало готвачо, я не се изказвай неподготвен, сигурно полицаите и пожарникарите, които спасяваха хора в кулите са поставили взривовете щото те кулите не паднаха веднага. А малко мислете преди да пишете и бришете.

Да щтяха други които се борят за слава.

Мътньо,чети гледай и най-вече мисли...Чети тук...link е публикувана на сайт на Уикилийкс във фейса и между другото се споменава името на БГ.Накратко,докато САЩ и Пакистан си играят на котка и мишка...Тука има,тука нема Осама,Цитирам:"Г-н Rasool цитира инцидент, при който България е изпратила снимка в Пакистан на човек,тя мислела,че може да се окаже на Осама.

Ето нещо за всички обичащи и страдащи за Америка!Филма е сниман 2002 и е забранен в САЩ,шо се правите ,че откриваме топлата вода не мога да резбера,ако искате още инфо,има и др филм... от 2006"Духът на времето"!Ай гледайте,те хората и там не пасат трева,ама са им свили сърмите...щом и журналистите ги е страх да не го обявяват в привърженици на тероризма!

Другия път! Филма не само, че не е забранен в САЩ, но лично аз го изучавах като част от конспекта в колежански клас. Имам чувството, че конспираторите тук направо страдат от този факт.

Те да не са врачки ,че да знаят дали е въоръжен...действат по план .На никой не му се мре-особено за Осама...

"Джеронимо" се очертава като най-скъпото поръчково убийство в историята. В тренировъчен лагер е построено точно копие на имението, където близо една година са се подготвяли неизвестен брой войници, от които са избрани 80 души. После транспорт до Афганистан, после три прескъпи вертолейшъна, от които единия остава бонус на местопрестъплението. Освен войниците има и още по-многоброен логистичен екип. Всички те са работили само това от поне 1 година. Сигурно малко ги е яд, че има такъв постен финал от времето на Дивия запад. За какво ги ручаха жабетата, като за атентата са били достатъчни 5 средно подготвени командоса и два дни сателитни снимки. Дори и чикагската мафия от 30те би се изчервила от убийствата на жени и деца. Бин Ладен заслужаваше съд и демитологизация, а получи смърт на боец и статут на мъченик.

абе еи вие филма зеитгест не сте ли гледали,изклучвам 1-та част на филма за религиите.я се осузнаите.сръ за лат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Похитители,терористи се застрелват на място навсякъде по света. А за такива доказани изроди не е необходимо ООН да издава предписания при какви случаи могат да бъдат арестувани, изявили ли са писмено или поне устно съгласието за ареста си пред международна комисия на ООН и кога им е удобно да се извърши ареста им! (Възможно е да им се попречи да организират следващия взрив-например в София)

америка като наи-великата световна сила не е длъжна да дава обяснения на никого;наи-малкото на побеснелите от злоба комунистически чукундурници.аи сиктир.

Сигурно трябваше да избие не 3000, а 300 000 за да не обвиняват американците в агресия и нарушени права на човека...Ако бяха убили семейството на тези драскачи и разбирачи, щяха ли да пишат че убийство тона Бин Ладен е нехуманно...

а ако някйо твойосънародник отиде и убие някъде няколко хиляди души и после тия от тая страна дойдат и убият твое семейство по случайонст, ти пак ли ще си с тях???!!?? и едните са убийци, както и другите...

как така стотици хиляди... тва да не са американците в Ирак, бре!

Мърльььоооо, колко хора избиха последните 50 години САЩ? Виетнам, Панама, Гватемала, Никарагуа, Афганистан, Ирак и... В коя страна не са?

Aбсолютно правилно! До гуша ми дойсе от глупавите европейски превземки, че на Бин Ладен му били нарушени правата. За какви права въобще говорим, след като тук става въпрос за масов убиец, най-търсеният човек в Америка. Вместо да благодарят на американците, че пак свършиха черната работа, те седнали на резолюции да си играят. Има ли още някой на твоя свят, който не е разбрал, че с екстремисти преговорите са невъзможни?

Няма нация в света, която да е изтребила толкова мирни хора пои света след края на Втората световна, колкото са изтребили САЩ!

Да щтяха други които се борят за слава.

няма какво толкова да се вълнувате. това е природен закон и винаги ще бъде така. ако те ударят - удряш обратно стига да можеш. в случая на американците им отне десетина години, но успяха. това е.

В тези коментарии вички са самотни,без деца,и чикиари.

А ти най-отпред с паламарката в шъпа.

тоя уби хиляди хора и сега разследват как са го убили.в БГ убиха крадец на коли в нивата и никой не попита как е станало.

тоя уби хиляди хора и сега разследват как са го убили.в БГ убиха крадец на коли в нивата и никой не попита как е станало.

ТАКА Е, НО ПО ПРЕЗУМЦИЯ..... ЗА ВИНОВНОСТ, А НЕ З АНЕВИННОСТ! НЕ СЕ ДОКАЗА ЗА 10 ГОДИНИ! НЯКОЙ ДА СЕ СЕЩА ЗА ПЛАНИНАТА "ТОРА БОРА", И ДА КОМЕНТИРА, ЗАЩО СЕ ХАРЧИХА ПАРИТЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ДАНЪКОПЛАДЦИ ЗА ТАЗИ "ОПЕРАЦИЯ"?!!! МОЛЯ КОМЕНТИРАЙТЕ ТАЗИ ВЕЛИКА ДЕМАГОГИЯ!!!!!

Ти да не си бил до Бен Ладен, че знаеш на колко места и за колко време е отсядал за 10г. в т.ч. и Тора Бора

А правомерно ли е убийството на над 3000 души от Ал кайда

а правомерно ли е да идват някакви индивиди имащи се за полубожества, но без грам мозък и да ти завземат природните ресурси (петрола), за да живеят те добре, а теб да те ограбват?

Ами по твойта логика арабските правителства стоят зад терористите, защото не искат да влязат в открит бой със Америка заради петрола - това ли намекваш. Я се изясни първо абдуле!

А колко хиляди бяха убити във Виетнам, Ирак, Корея и къде ли не още по света? Все в зоната на американските национални интереси!

Ало модеристе, значи "роми" може, ".игани" - НЕ! "евреи" - може, "ifut" - НИКОГА! Я вземете малко се пообразовайте бре. То е ясно, че т.нар. "американски евреи" стоят в основата на водената от сащ война, затова и ги нямаше в Световния Търговски Център! Земята се върти и не мое я спрете! Да не ви посрещне Историята наведени, докато бришете тука воплите.

хамериканските ... не стоят в дъното на всичко, а един унгарски такъв, който живее от 50-60 години в щатите и всички подобни глупости са по неговата идеология

И това няма да им помогне!Те са готови да пожертват и децата си за победата на комунизма и световната революция!

рерич,пращиш от акъл брат!Ха седнете и се разберете ,кое е поводът-взривяването на кулите близнаци,ненамерените средства за масово унищожение,заграбването на петрола на Ирак,смяната на режима на С.Хюсеин,насаждане насилствено на демокрация,и много други!всичко това са безсмислици!Истината е една и всички я знаем!Този тиквар -Осама посегна на изключително силен противник,по един много жесток и оскърбителен начин!А базата му беше там-в Ирак!Саддам трябваше да прецени ситуацията с разум,а не с емоция!

Най-лошото е когато между действията на Бин Ладен и САЩ няма никаква разлика.Това заличава границата между цивилизования свят и тероризма.Няма разлика между варварите.Един масов убиец,трябваше да бъде изправен пред съда и публично съден.Това не се случи,защото истината за 11.9 не трябваше да става достояние на света. Да оставиме на страна,че по този начин един терорист убиец на невинни хора,бе направен мъченик. Що се отнася до комунизма,САЩ спазват основния постулат на Ленин ...На белия терор,ние ще отвърнем с червен терор!...Резултатите от това са добре и болезнено познати!

Започна се......

ПРЕДИ ВСЕКИ ОТ НАС ДА НАПИШЕ НЕЩО,НЕКА СЕ ЗАМИСЛИ КАКВО БИ НАПИСАЛ,АКО НЕГОВ БЛИЗЪК РОДНИНА БИ БИЛ В САМОЛЕТИТЕ,ВЗРИВИЛИ КУЛИТЕ БЛИЗНАЦИ.

Първо би поискал да разбере всичко свързано със случая, и да иска пълната истина. Ти случайно да знаеш, че комитета на роднините на загиналите протестира и не прие официалната версия на "специалната комисия" създадена от предишното правителство....не нали....ама да си чешем езиците....

Самолетите нищо не са взривили - те не са способни да направят това, дори и да са искали. Вчера пак гледах снимки на падането на тези сгради, направени от полицейски хеликоптери в момента на взривовете - ясно се вижда, че единият самолет е ударил кулата на доста висок етаж, над него има пожар, но цялата кула си стои и не пада - няколко минути, след което се разсипва на прах и ситни парченца - цялото това чудо изведнъж, и то без да се наклони или разклати - точно това се получава при контролирани взривове на стари сгради, на които стоманените им колони са омотани със шнурове и взривени. И оцелели разказват, че са чули бученето на самолета, а след това е тътен и експлозии откъм основите, след което цялата сграда рухва. Тези пилоти, дори и араби да са били, и каквито и да е, не са минирали сградите! Това са си направили юнаците от ЦРУ, провели цялата операция. Бин Ладен май последен научи, че са паднали тогава ... А третата сграда, за която самолетът беше свален по-рано и не я достигна?! Мислете малко!

Нещо си в грешка брато. Кулите паднаха доста след ударите от самолетите и в тях загинаха не малко пожарникари. Изглежда контролираните взривове в основите си ги чул само ти. За ефект на доминото да си чул при този тип небостъргач и температурна устойчивост на изолацията на стоманените колони - а да се пообразоваме малко и после после да видиш как конспирациите ще се изпарят от главата ти.

Не ти ли омръзна да се излагаш? Как кулите ще са се срутили няколко минути след удара. Едната пада 56 минути след това, а другата - 1:42 часа след удара. Третата кула пада 8:40 часа след като първата кула е ударена. При удара в първата сграда са разрушени 33 от общо 59 поддържащи колони, а при втория - 29 от 59. Ако можеш представи си какво се е случило на сградата, когато самолет с тегло 150 тона се разбива в нея с над 800 км/ч. и всичко е обилно полято с над 50 тона горящ керосин. Как се преразпределя теглото и какво се случва на конструкцията. Кулите са се клатили видимо в продължение на минути след ударите. Тратата куле е повредена от отломки на самолетите и от високата температура на пожарите наблизо. Има още няколко сгради, които са силно повредени и след това са срутени. Как може някой да вярва, че часове след удара някой умишлено ще взриви кулите пред директно предаващите камери за цял свят.

НЕЩАТА СКЪПИ МИ СЪНАРОДНИЦИ СТОЯТ ТАКА: 1. УБИЙСТВО НА ИЗЛЯЗЪЛ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ЕДНА ОРГАНИЗАЦИЯ ЧОВЕК, КОЕТО УБИЙСТВО ОБАЧЕ ЩЕ ВДИГНЕ ОТЧАЙВАЩО ИЗГУБЕНИЯ РЕЙТИНГ НА ОБАМА, ВЪВ ВЪТРЕШЕН ЗА САЩ ПЛАН; 2. ТОВА УБИЙСТВО СЕ ПРЕДСТАВЯ КАТО ИЗРАЗ НА ОГРОМНАТА НАЦИОНАЛНА НЕНАВИСТ КЪМ ЧОВЕКА, ОТГОВОРЕН ЗА АТЕНТАТИТЕ ПРЕЗ 2001, НО ВСЪЩНОСТ ИМА ЗА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ - ДА БЪДЕ ЗАТВОРЕНА УСТАТА И ДА НЕ МУ СЕ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГОВОРИ, АКО БЕШЕ ИЗПРАВЕН ПРЕД СЪДА. А ТОЙ СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ ИМАШЕ КАКВО ДА КАЖЕ НА СВЕТА - ВЯРВАЙТЕ МИ. ЩЕШЕ ДА КАЖЕ НЕЩА, КОИТО ОЧЕВИДНО ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА В САЩ НЕ ИСКАТ ДА ИЗЛЯЗАТ НАЯВЕ. ДА , В САЩ. А НЕ В СВЕТА. И ЗАТОВА СЪВСЕМ РЕЗОННО СПОРЕД МЕН СВЕТОВНАТА ОБЩНОСТ ТЕПЪРВА ЩЕ ЗАПОЧВА ДА ПОСТАВЯ ВЪПРОСИТЕ... ЗАЩОТО ПРИЯТЕЛИ ВСЕ ПОВЕЧЕ ВЪРВИМ КЪМ ОТРЕДЕНОТО НА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК ПОЛОЖЕНИЕ НА КОНСУМАТОР НА ПОЛУФАБРИКАТИ, С ПРОМИТ МОЗЪК.

Щом световната общественост пита, значи мозъците трудно се промиват. :) Друго щеше да бъде, ако бяха заловили Бин Ладен и бяха го изправили пред международния съд в Хага за престъпления срещу човечеството. Но в САЩ не посмяха да направят това. Прав си, че тогава светът щеше да чуе много интересни неща.

Незнам дали трудно се промиват мозъците, но тук явно всички са с промити мозъци. Пеят се химни, вечт се знамена.... и Обама си осигури още един мандат.... А какво говорят световните лидери местните медии така и няма да отразят, дори и да се наложи някой от официалните лица да се извинява :-D

А как мислиш, че Осама през тези 10г. не е казал каквото има да казва. Или Бен Ладен беше с дърво в устата. Той си знаеше съдбата, която го очаква - май си забравил за писмото което остави на близките след атентатите. Опаа изненадаааа=========

скарбиящите за арабския терорист балгарски комунисти-терористи: агент гоце седефчоф сирищнишки да награди посмартно другаря осама бин ладен сас "стара планина" сас лента от черепи и кости. бг терористите-каманисти да го впишат в златната си книга с именити убиици. на "посрано"20 да баде издигнат барелеф на арабския убиец, а името му да се чете на таржествената заря проверка на 2 юни наред с имената на падналите комунистически терористи.

Говнаксис, Сусама е ИЗЦЯЛО "made in usa" Ха вземи прочети малко па после го нареждай в Интернационала. Тиква непоръбена, недоузряла, недо.латена!

на българския комунист-кретенизъм!когато убиха под 2000 кашкавалоядци-убиици,те отговориха със убииството на над 30000 български учители,адвокати,журналисти,свещеници.Когато убиха 3200 невинни хора в Световния Търговски Център ,тях ги обхвана буйна радост!сега се лигавят ,уж тъжат за екзекуцията на долен изверг -виновен за убииствата на хиляди ,повечето мюсулмани!Това е то,червения кретенизъм!

Извинявай, но Осама и талибаните като цяло са американска 'креатура'.

"Креатура" ама в друга епоха, при други обстоятелства и с други цели дами и господа.

а не беше ли хладнокравно убииство на хиляди хора на 11 септември в америка от този убиец?какво седнали да се оплакват някакв терорист,които не зачиташе живот на другите.тези терористи заслуjват да бадат застреляни като побесняли кучета.

По отношение на това,че 11.09.2001 е било терористически акт дори самите амерканци не се единодушни и мното ширико е разпространено мнението, че това е дело на службите на САЩ с цел да се намери повод за нападение над Ирак - разбирай отново война за петрол. Освен това определението "терорист" също трябва да се подложи на преразглеждане, както и това "демократ".

Всеки път настръхвам като прочета любимото на разни лаици-конспиратори мнение, че Америка си е взривила кулите. Колкото и да не ти се вярва, американците, вярващи в тази теория, са много малко. Тези пък от тях, които вярват в това, са същите, които и на стари години вярват в Дядо Коледа и Снежанка. Мисле малко бе хора, преди да пишете. На никой не му е трябвало да убива 3000+ човека, за да оправдава война. 9/11 всъщност постави началото на американската криза, която и до днес тресе държавата. Тези актове имаха пагубни въздействия върху американската икономика и не бяха в ничий интерес. Самата конспирация, за която някои тук осърдно говорят, е на практика невъзможна защото би изисквала координацията на десетки звена в сържавната администрация. На практика е по-лесно да направиш държавен преврат, отколкото да осъществиш подобна конспирация. А за това, че Бин Ладен пое отговорност за атентата защо не пишете? Забравихте и за видеозаписите, в които бъдещите атентатори обясняваха как ще събарят кулите в името на джихад. Информирайте се малко преди да се излагате с абсурдни писания.

Чадо, преди да се изказваш така самоуверено, прочети все пак и другите коментари - можеш да научиш нещо, а не като зомбирани папагали да повтаряте медийни клишета и да си мислите, че изразявате собствено мнение...

Колко нетолерантно,жестоко и недемократично.

ех осама, осама, преебаха и твоита мама. на кучето - кучешка смарт. тюлените е трябвало да го одерат жив и да го завият в пресно одрана свинска кожа

идиотите от целия свят не могат да разберат емоциите на американскя народ. какав сад за масов убиец изцапан с крав от петите до главата? малко му е било ликвидирането. трябвало е парче по парче да го режат. тази мусулманска гад не само изби хилияди невинни хора, но и направи света много по труден за живот. всички терористи трябва да бадат избивани като бесни кучета без сад и присади. безсилни в злобата си кам велика америка, комунягите вият като бесни кучета за нарушаване правата на човека. какав човек може да баде наи масовя убиец в историята на човечеството след краволоците ленин, сталин и хитлер? червените изроди припознават осама и неговите разбоиници, като свои, защото те са сащите терористи. през 1925 година избиха в карвав атентат над 200 души от балгарскя елит, през 19ч4 година избиха цвета на балгаря, з0 хиляди високо образовани балгари. през периода 19ч4-до сега прокудиха от балгария наи способните и образовани балгари. ех защо морските тюлени не минат през балгария да я изчистият от комунашките разбоиници? от гоцетата, станишките, овчаровците, гуменпутковците, златевците, кавачките, мандзурковците, маноловците и маноловките, масларките, велевците, велчевците,..от цялата червена престапна и отровна смрад.

Вземи почети малко история...3000 избити от незнйно кого американци,не прави уж виновния Осама най-масовия терорист...уф аман от такива разбарали-недоразбрали!

Първо не се пише сад, а съд! Второ - кой ти каза, че Осама е виновен? Не са ли същите американци? И още какво знаем от американците за Осама? Че бил служител на ЦРУ, ама като се биел срещу руснаците. Всички, които докопаха, ги пратиха на съд или в Гуантанамо да гният биз съд, обаче Осама го застреляха. Защо? Ами за да няма съд! И да не би да проговори. А дали е виновен? Само американските интереси знаят!

дали има смъртен акт издаден поне това да го покажат за достоверност

ДРугарю старшина Калитко, цащо псувате социалистите, бе?! Те те храниха цял живот, а сега ги псуваш като последния простак. Иди с иизмии очите и си вземи хапчето, че ще се пръснеш от злоба и кретенизъм.

Интересни хора сте вие, плюващите вулгаристанци. Новината беше за това дали операцията се смята за военна или мирновременна, а не за това колко черен бил Осама или Обама. Една добре известна история: "Когато дойдоха да приберат евреите не се застъпих; какво ме интересува, нали не съм евреин. Когато дойдаха да приберат комунистите не се застъпих; какво ме интересува, нали не съм комунист. Когато додоха да приберат мен, не беше останал никой да се застъпи." На някой да му 'рингва бел'?

Антипатриот тук още не означава американец там. Виж си в зелената карта, че пише Alien. Има кой да се грижи за пропагандата на САЩ, за тебе няма кой да се грижи в САЩ. Колкото и да се пънеш да се качиш на въртележката, там няма място за първо поколение умрели имигрантски кучета. Като си плюеш родината, и втората ти приемна страна няма да вярва в клетви за вярност, предател веднъж, предател винаги. А колкото до рингване на бел, израз употребен неуместно в случая, ти майчиния си език не си научил, какво остава за куция ти имигрантски акцент на работнически американ инглиш.

Не разбрах - амеликанците ли, европейците ли или българската съдебна система не вярват, че този ислямистки мръсник е утрепан? Имам чувството, че тезата за фалшификацията произлизат или от ГЕРБ, или от прокуратурата ни, или от органите, които у нас се занимават с престъпленията на подземния свят. Формулировката им е точно както тези по пресата и по телевизиите след всяка крупна далавера на нашите нелегални милионери. Моля ви, пояснете ни.

Света бате,много филми гледаш,кой ни бръсне нас,та камоли герберите!На нашите дебели богати шишковци им дреме на патките,щото има от къде да се учат!

Интересно събарянето на кулите в Ню Йорк да не би да е хуманно убийство?

АБЕ КАКВО СЕ ЧУДИТЕ ТОЛКОВА.АМЕРИКАНЦИТЕ СИ ГО СЪЗДАДОХА,НОРМАЛНО Е ПАК ТЕ ДА СИ ГО ЛИКВИДИРАТ.

УЖАС ! горкия . ами ако е спал е трябвало американските войници да го събудят , да го 4ерпят едно кафе ... след което да му дадат един автомат , даже не само на него ами на вси4ки в къщата по един ! и да си направят една престрелка и никой да не ги обвинява сега . ((-::

ВИЖДАМ, ЧЕ ФОРУМЪТ Е ПЪЛЕН С ТАЛИБАНИ ОТ "ПОЗИТАНО". ТИЯ НЯМАТ ЦЕННОСТИ, НЯМАТ РОДИНА.. САМО ДИВА ЗЛОБА КЪМ АМЕРИКАНЦИТЕ, БОГАТИТЕ, КРАСИВИТЕ, ТРДОЛЮБИВИТЕ, ЗНАЕЩИТЕ... ТИЯ ЖИВЕЯТ, ЗА ДА МРАЗЯТ ВСИЧКО. ВИДЯХ КАК КРЕЩЯХА ОТ ВЪЗТОРГ, КОГАТО ЗАГИВАХА ХИЛЯДИ ХОРА В КУЛИТЕ. ЩО ЗА ИЗРОДИ СТЕ ВИЕ, БЕ?

Ами дай тогава и тебе да гръмнем,знам ли и ти може да си Осама-Обама!

точно такива като тебе дето гармят на посоки са опасните. иначе калитко добре разсаждава, жалко е че повечето тук са безумци от твоята класа.

Само главните букви от азбуката са достойни за демократа КАЛИТКО!

Върховният комисар НЕ Е ООН! Това е негово мнение, но то не може да ангажира ООН!