Разстреляха словашки разследващ репортер и приятелката му

Словашки разследващ репортер и неговата приятелка бяха застреляни, а полицията предполага, че двойното убийство е свързано с работата на журналиста.

Обратно в новината

Коментари - Разстреляха словашки разследващ репортер и приятелката му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Схемата на мафиотския "преход" от социализъм към варварски капитализъм е еднаква въс всички пост-социалистически държави, нивото на беднотия се разминава леко. Обаче пропастта между Западна и Източна Европа зее страшно, а уж сме в един съюз. Е. братя капиталисти, не беше така в СИВ. И не знам как не се страхувате, че мафията и зоопарка от мутри, дето ни натресохте, за да ни "донесе" на тепсия демокрацията ще ви размаже и вас, но с още по-голяма сила, и то не в далечното бъдеще.

Дрън-дрън, разликите са огромни..Полша,Чехия, Унгария, Словакия са на светлинни години преди нас. Ъхъ.. не било, пак бяха по-добре от нас .. ако може да се нарече "добре" . А мутрите ни ги натресоха родните червени ченгета, които дирижираха прехода

Tакова показно убииство на журналист не може да се случи на тази забравена от бог територия,журналисти и пожарникари са в един и същи строй.

работата оптива към росен от своге. нали и невите предишни познати обичали ддс-то

тъпи, но упорити. това си е ваш проблем. патки.

Това не е държава! Оставка на тяхното правителство и техния ГЕРБ!!!

" Словашки разследващ репортер и неговата приятелка бяха застреляни, ..." другото лице на цензурата.

Словаците си имат разледващи репортери, които се борят за справедливост и прозрачност..За което ги и убиват де!!....А ние си имаме ГРОБарите от Гроб и техния Боко Орбитал Тиквуньо, както и такава фешън лейди като Кака Гинка! Ко да се прави, за едни сватба, за други брадва!

Защо забрави кака ти Курни??? Ако имаш фирма тя може да те освободи от нея. Единственото условие е във фирмата ти да има какво да се открадне.

най добрия гербераст е мъртвият

Гарван,Гарван не кълве...!Язък за момчето което си е вършело съвестно работата...!!!

В България, даннъчните Измамници работят в НАП. Когато убият данъчен или Съдия, винаги е добре.

100% засегнал интересите на някои словашки комунисти. Мафията не прощава.

Един милион за информация! Това тук не може да се случи. В България тези неща се смятат за нормални, в Словакия - изглежда не.

За престъплението знаят двама души. Поръчителят и извършителя. В краен случай са трима с посредника. Касае се за убийство на журналист и организацията е много проста. Според теб, кой от двамата ще се пробва да вземе милиона? :) В конкретният случай, предлагането на награда е с цел да се тушира медийното напрежение.

вместо да си пие руската водка и да смуче рублета кат нас тука

трябва и тук да ги гърмят и тях и бащиците им ...

...много е близко до мястото на гръмката сделка .....

Наде, кога ще научиш най-после разликата между "застреляха" и "разстреляха"?

И каква е? Не съм Надето, ама ми е любопитно да ни светнеш за тази велика разлика.

За БГ журналистите няма опасност, те са доволно послушни и нахранени от властта и мафията. Сутринта Викторчо николаев показваше фънди по телевизията и обясняваше как според него в 5 часа снега в София бил поне 40 см,.

То и в соц България намаше ,,такива работи, , ама сега са ежедневие! СВИКВАЙТЕ, централни еврогейчета!

при азиатските гейчета това е ежедневие

Я ми кажи името на един разследващ журналист при соца? Те писатели и артисти ходеха в Белене и ги затриваха, какво остава за журналисти...

С соцом вперед !

не помните ли, че почти всички журналисти непосредствено след 10.11.1989г. се изкараха не само разследващи, но и борци срещу жестоките репресии на които бяха подложени. Привилегиите с които се ползваха до такава степен ги отвращаваха, че се налагаше да ги наказват с командировки в чужбина, високи заплати, почивки по два три пъти в годината в най-луксозните почивни станции и курорти, където на символични цени, а не рядко и без пари се измъчваха ли измъчваха. А сега си отговорете на въпроса имало ли е журналистика без журналисти и журналисти без журналистика.

когато човек е природно тъп, никой не може да му помогне. Ако не се смяташ за такъв, спомни си колко писатели, поети, журналисти и всякакви ...исти, след 10.11.1989г. се обявиха срещу комунизма, а не са били в Белене? Какво ти говори това? Впрочем почти без изключение са били членове на БКП или много близки до нея. Още един път, говори ли ти нещо това или между ушите ти няма средство, което да ти даде правилния отговор?

Абе то и журналистика нямаше в соц. България, ама щом си рекъл ...

Защо тази дума така я оцапаха журналистите. Това не са никакви БИЗНЕСМЕНИ, а просто са престъпници, мутри, измамници, крадци, далавераджии и всичко друго но е и бизнесмени.

А според теб бизнесменът какъв е? Честен и почтен и едната си риза дава на работника си и с него дели коравия комат хляб. А стига, че ще ревнем от умиление спрямо опенправданите бизнесмени. Ами нали целта му е пари+стока=пари+печалба, няма за работника да се кахъри я, особено ако работникът не се бори за достойния си живот. А в БГ не е възможно да се бориш, както и в Словакия.

Работата е очевидна, бизнесмена го е поръчал.

За нашите журналисти няма такава опасност, те са примерни и добри, абсолютни професионалисти. Знаят как се прави качствена журналистика.

АХАХАХАХАХ Аз ли не съм стъпвал в Манхатън бе, панелник! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Значи е бил прав за това, за което е писал!

Това си е чисто убийството от ревност. Разследващите журналисти и те са хора...

Ми аз си ги мислех словаците за много по-напред от нас, но явно не съвсем, или поне манталитетът на човека с парите навсякъде е един и същ - не ми гледайте в канчето, не ми следете парите, нито откъде са, нито за какво са... Иначе куршум... Нашите журналисти отдавна се усетиха и си намериха топли хранилки, вместо да разследват и да са под прицел, пускат лежерно поръчкови статии, гушат се и си живеят живота. Ми погледнете и дира - колко статии пуснаха за ИК, ми това да не е за без пари:)

Кви клошари в Манхатън те гонят тебе бе, минзухар! Клошарите са в раССия! Tам пият лосион за вана! Там мин. заплата е двойно по-ниска от българската! :-)))

Ти в Манхатън не си стъпвал! Америка е пълна с бездомници, има палаткови градове под много от градските им магистрали!

Прав си. А просяците са даже повече отколкото у нас.

това са главно мурзилки- на путин човечета просятза зелени карти-масово

Да не се окаже като в убийството на журналистката в Малта, дето се оказа авера на Лилипутин от азербеджан! Евразийски ценности!

така бе деди, давай мачкай от смях,Путин: враг на клошарите от Манхатън и Столипиново и първи вряг на 70 милиона купонници от гетотот на неограниченвитке фантазии ФАЩ

доморасъл детектив

Майоре, дано ти го нафърфорят там където не те огрява слънцето - може малко да прогледнеш през измития си мозък.

Щом не е с гранатомет - значи не е БОКо...!!! Освен това от далаверата с ЧЕЗ и от "шенкането" Му из Западните Балкани и Европа, не Му е останало време...!!! Дааа...!!!

Мирише ми на кагебейска мизерия!

По скоро мирише на тролове-грантаджии...

да не ти мирише

герберски глупак

В България не се разследва продажбата на ЧЕЗ, на СОфийска вода, на Топлофикация, на Мариците, съсипването на КТБ, договора за АЕЦ БеляНЕ, Южен поток, Магистралите, Втория лифт до Банско, палежите на Витоша, Електронното правителство, ДФЗ, и т.н. и т.н. ......

ТЕЦ Варна и пристанището забрави

каква е разликата между словакия и НРБ,свобода,равенство,братство както в обединена европа

Словакия е доста по-напред от Абсурдистан