Съкилийници убиха затворник некрофил

Двама затворници пребиха до смърт 33-годишен съкилийник в затвора във Враца на 15 април, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Обратно в новината

Коментари - Съкилийници убиха затворник некрофил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В каква държава живеем, където съдилищата си измислят нови закони за да пратят луд човек на смърт в името на пенсионерската чест и слава, въпреки че жертви няма. Където затворници са готови да се лишат от години живот за допълнителна присъда предумишлено убийство, в името на пенсионерската чест и слава. Където един труп не го ебе дали го ебът или не, но пенсионерската чест и слава трябва да бъде защитена. Където мъртвите са по-важни от живите и пенсионерсата чест и слава е по-важна и от двете. Където психично болен човек на 30 години живее още с майка си, която на години може да му е баба. Където никой не тъжи за младо момиче умряло по нелеп и нещастен начин; а вместо товасме готови веднага да вземем още един живот, в името на пенсионерската чест и слава, че да станат труповете два. Пенсионерска държава.

е... това не е верно... изнасилвачите си го отнасят като стой та гледай - даже и да не са изнасилили...

На тези им е платено да го пречукат, Я от приятел/съпруг на момичето, я от родители или роднини.

Определено деяниет което е извършил е отвратително! Обаче не заслужава смърт..... какво стана с убиеца Ставийски, който уби и осакати сумати народ и се отърва с 1 година условно!!!! Че и след това потърпевщите му платиха разноските по делото!!!! Къде е справидливостта? Защо убиеца Ставийски е жив, а този психично болен човек е мъртъв?

Леллелел, какви ли не глупости прочетох "прави любов с момичето, което не имал приживе" и т.нат. с тази разлика драги ми компетентни, че момичето е мъртво.... имате ли си на идея какъв шок беше за родителите й да я открият мъртва и след като я погребаха на др. ден да я намерят извадена от гроба и гола... Що за безумни същества сте и защитавате този?! Наистина убийството му няма да я върне, нито ще изтрие спомена за видяното от близките й, но съм сигурна, че на тях им е олекнало. Поне знаят, че няма да виждат лицето на този луд в селото си и да преживяват случилото се всеки път. Относно това, че не затворниците раздават правосъдие- ами като нямаме нормална държава и нормални закони нека те го раздадат. Болни хора изнасилващи жени, деца и трупове свободни ли трябва да стоят или да лежат 2-3 години в затвора?!

тоя,че е бил луд,спор няма,ама и тия двамата няма да са много по-добри от него.докуде ще я докараме,ако всеки вземе да раздава правосудие на своя глава?

Боже, божичко .... какво доживях .... това не е моят свят !

lilyt

и съм съгласна,че човека е бил за лудницата,а не за затвора! ако наистина беше нормален,щеше да зарови момичето обратно и вероятно никои нямаше да разбере за това..колко ли други случаи има такива...

Хахаха! Направо ме разсмя тоя безумен коментар! Ако наистина беше нормален, просто щеше да запали свещичка и да й остави цвете, а не да я заравя обратно!

lilyt

трагично,но красиво...безумно красиво.безумно трагично.на лунна светлина един луд прави любов с момичето което не е могал да има докато е била жива.и може би този миг осмисля живота му..жестоко,към обществото,жесток към себе си и цената която трябва да плати..тази цена е твърде висока,но неизбежна..изглежда хората са по-толерантни към убииците,но не и към един влюбен изгубил разсъдъка си човек..

Ти, малоумен ли си??? Ако беше сестра ти или дъщеря ти, дали щеше да ти изглежда толкова красиво? Не останаха нормални в тая държава...

ти добре ли си? Човек, който обича, няма да направи такова нещо НИКОГА! Като е нямал здрави гащи да я има приживе, дай да я има мъртва, когато тя не може да се защити, така ли? В това виждам само див егоизъм и задоволяване на долен нагон ... за каква любов говорим!

като нема правосадие така ще е. за такав требва веднага на бесилото. ако се докаже че сакилииниците са го пребили да бадат освободени за добре сваршена работа.

АЛОООУУУ БГ хелзински комитет къде спите бе! Един ваш възлюбен има нужда от помощ - защо не се обаждате? Защитете му правата! НЯМАМ ДУМИ ЗА ТОЯ ПСИХОПАТ... ОТВРАТИТЕЛНО!

Редовното "изхождане" по всеки въпрос вероятно дава измамната увереността на някои иднивиди, че са живи! Четейки като страничен наблюдател гореспоменатите "изхождания", те затвърждават в мен убийствената констатация, че сме нация със затихващи функции! А дано да бъркам - ама не! Затова ще ви замоля, да не произвеждате простотии, ако няма остра необходимост от това. Така разумният живат на нацията вероятно ще се продължи с 50 до 80 г., но не повече!

След като правосъдието не се раздава в съда, то нека да е в ръцете на затворниците. Явно в България това е начина някои хора да получат наказанието, което заслужават, а не условни присъди.

Да не дава Господ, ами ако ти, Милено, блъснеш човек "со кола Алфо Рмео" или ква да е там.... Тия същите правозащитници ще те РАЗПОРЯТ!!! Има виа, ивма степени на вина, има предумисъл... но ние сме още див народ.... очевидно

Ами да им пуснем и софийските кучета на правосъдните затворници! Кой знае за какво са се скарали с лудичкия...

Както се казва , отиде в затвора и попадна на хора и си получи това което заслужава :)

казваше по комунистическо - отиде в затвора и попадна на хора! Затворниците ли решават кой има право да живее и кой ще мре! Талибани ли сме???????????

такива изроди е по добре да не са живи.

беше се нарекъл Човек????

ЗАЩО ДИР ПУБЛИКУВА САМО НОВИНИ ЗА ТРУПОВЕ?

нещо ги наклонява към геронтофилия! Хора, израснали с мавзолеи и мумии вътре - какво да чакаш от тях! Е в такива моменти разбирам, че порното е здравосовно!

По коя точко от Наказателния кодекс тоя идиот е осъден по "милост" НА 3 ГОД. ЕФЕКТИВНО!

По същата, според която УБИЕЦА Стависки изобщо не лежа и един ден в затвора. И не само той, де....Ми така е то, убийци като не може да лежат, дай да вкарват психично болни....сбъркана работа

като монтанските адвокати не щеяха, толко ли нема един да поеме защитата на човека? ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - действията му са укорими, но не престъпни! Някой да го е обвинил в убийство???? Да го е доказал? Нима Ромео не влачи напред-назад тялото на Жулиета в скръбта си? Не съдете прибързано! А КЪДЕ Е БИЛ ВЕЛИКИЯ ШЕФ НА ЗАТВОРА??? Чукал се е с яйца! ! Бравос - сега да ходи да гледа щастливи кокошки, че аман!!!!!

и не дрънкай, прибързано...

има само едно нещо в което трябва да се вялва - и това е ЗАКОНА! Тръгне ли всеки кокошкар, вкаран в затвора да раздава правосъдие .... лошо! Ама какво ли са се случи при такъв съд и такава прокуратура

Що за лудост... никога не съм очаквала някой да тръгне да защитава точно такива действия, а най-малкото да ги сравнява с литературно произведение... Интересно ми е ако това се случи с някой ваш близък отново ли ще смятате, че действията на въпросният човек не са престъпни?! Относно дали вината му е доказана - е да, доказана е, дори има самопризнания.

ако ние се примирим, че други осъдени, често дори неграмотни, са раздали правосъдие в затвора ПРЕЗ НОЩТА, това нас цивилизоване ли ни прави? Да се кефим, че някакви гадове са раздали древното българско правосъдие както те го разбират, щото на нас Европейския съюз ни пречи да то правим а ние се съобразяваме, щото искаме да ни пускат там да им метем! Разбираш ли гаврата къде е ?????

нещо от Норвегия! На убиец "та дрънка" му е осигурен справедлив процес! Правосъдието се раздава в съда, не в коридорите на затвора! А началника на затвора да ОТГОВАРЯ кви ги държи там! Смешник!

Нищо не разбрах от историята?! Журналистически бъркоч, който почва с убийство на затворник от съкилийници, преминава през произхода на убития - син на гробаря и я докара до това, че трупът бил на любимата му...

да си водите записки, да чертаете релейшъните помежу споменатите и ако е ракъл Бог, ще разберете! BTW- един от сериозните тестове по света за вменяемост е разбирането на текст на матерен език!

"да си водите записки" по какво, бре? "да чертаете релейшъните помежу споменатите", че аз дори не знам какво е релейшън?! "и ако е ракъл Бог, ще разберете!" па накрая и божията намеса да чакам!!! Я ми кажи драги ми господине, ти ли написа статията и какъв е матерния ти език, че не го разбрах!

Lita Walton

Много правилен коментар!

Историята е следната: момичето почина в съня си, а този луд я изрови нощта след погребението... сутринта е намерена в близост до гроба съблечена гола... Според мен наказанието му беше малко, а и бързо се измъкна...

някои може би ще кажат че си го е получил. Но полицаите, които убиха един гъбар платиха по 1000 лева за убийството. Тука убийство няма. И виновния не е полицай. Логика а?! По български.

Така е.Не забравяй къде живеем!

Бързо са го прилкючили момчетата - малко му е било. За лудница казваш а - я питай родителите на момичето за къде е. Изрод

да не я е убил той бе? В крайна сметка човек понякога от обич и от скръб полудява. Но такива които са радват, че друг е убит наистина не са в час! Хора имате глави на раменете не се излагайте.

И в затвора си има правила. Там такива некрофили, педофили, изнасилвачи ги правят сами да си говорят.

Има възмездие - когато съдиите не наложат адекватна на престъплението присъда, живота налага възмездие.

Много тежък и рядък случай, но не съм сигурен, че е заслужавал смърт за конкретното ... престъпление. Сам осъзнаваш, какъв изолиран случай е това, след като за деянието липсва текст в НК. Абсолютен луд. Спомням си новината, когато го осъдиха наскоро. Пишеше, че тялото на починалата е било изровено три дни след погребението и не ми се мисли в какво състояние е било. Може би, в крайна сметка този край ще донесе удовлетворение за всички.

Напълно съм съгласна с Психиатър. А това, че баща му е бил гробар е важно уточнение. Повлияло му е. Жалко за един объркан живот...

Какво искаш да кажеш? На всичките гробари в България - децата им некрофили? Това което е направил с мъртвото тяло,е можел да го направи и приживе,ако не се е случило,че е починала. Като съда не може да го осъди, получил си е това което заслужава!

Човекът е бил за лудница, не за затвор. Ама късно.

Напълно подкрепям мнението Ви.Като чета непримеримостта на пишещите де да бяха такива решителни и спрямо убийците...ама то форума дава неподозирани сили.

Я вземи да се ограмотиш малко и прочети некрофилията, точно докъде се простира като психическо отклонение. Този е бил потенциален убиец и без това.