15 години затвор за охранител, извършил убийство

33-годишният охранител на девненската дискотека „Акапулко“ Виктор П. бе признат за виновен днес от състав на Варненския окръжен съд за убийството на Мартин К.

Обратно в новината

Коментари - 15 години затвор за охранител, извършил убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

може да са го предизвикали, сигурно е искал да ги сплаши, но станало друго

За онзи , който застреля един от нападналите го полицаи, защитавайки дома си - доживотен затворл. Полицаите тогва изстреляха срещу него над 340 патрона. А този който гони някого, с цел разправа, и го убива -15г.

Пълна гавра е тая присъда. Тоя е тръгнал нарочно да ги гони с цел да ги убие. Не трябва никога да излиза от затвора.

нещо не разбирам - не искали да излизат от дискотеката, а охранителят ги намерил в детската градина. Дискотеката в детската градина ли е или просто журналята пак се осраха?

А защо съдят охранителя, а не работодателя му? Тези негови действия, макар и драстично прекалени, не са ли извършени при изпълнението на някакви служебни задължения? Ако осъденият не беше охранител и не беше извикан от някого, дали щеше да се озове там, да нападне младежите и да убие единия? С възмущение наблюдавам, как на истинският виновник за ситуацията ще му се размине по мутренски - ни лик ял, ни лук мирисал...

Защото е голям човек, който носи отговорност за постъпките си! Не работодателят му е направил тази простотия. На теб работодателят ако ти каже да скочиш от осмия етаж, ще скочиш, нали? Нали не можеш да прецениш самостоятелно кое е правилно, та затова само питаш и слушаш някой друг?! А после пак друг ти е виновен?!

Ти си идиот! Ако работода

Как точноти прекука на кухата лейка да набедиш шефа бе кукльо ?! ;)) Точно как си мислиш?Шефа нарежда боцни сърцето на всеки който прави скандали ... Шеф на транспортна фирма казва на шофьорите карайте само ако сте къркани... Шефа на полицията нарежда -стреляйте по всеки с мустак и брада.... за да дойде един джрольо като теб да твърди, че шефа е мутра или шефа е виновен че е шеф.... голям си махмутин бе Хм ;))))

Нали не искали да си тръгват от дискотека, пък после отишъл да ги коли в двор на детска градина... Тая детска градина ограда няма ли? Децата ако тръгнат да излизат? Общината да си свърши работата! Не може детска градина без ограда. За другото въпроси нямам.

E толкова. Предумишлено убийство + опит за убийство .. колко повече от 15 искате? След не повече от 10 е на свобода. А квъвнината ще си остане само на хартия.

Гавра! Това е предумишлено убийство и трябва доживотна присъда без право на отмяна!

И какви са смекчаващите вината обстоятелства, че да не му дадат доживотен? Да знам, да не тъгувам за нашето правосъдие.

15 г. за корумпирания съдия, а за този до живот

15 години за такова зверско убийство. Егати грозната, жестока и първобитна съдебна система.

Само 15 години??

И кво общо има убийството с това, че бил охранител? Или те така да си плямпаме глупости.

Дошъл , убил с нож , друг също ранен и накрая смешна присъда на импотентното правосъдие ! Нали се сещате ,че 15год на практика могат да се водят и след 5 години вече излежани по нашето смешно и импотентно законодателство Ужким работиш в затвора , 5 се броят за 7.5 години и вече си излежал половината . Пускат те условно щом поискаш и си имал "добро поведение" !

Тоя боклук трябва да е до живот

voknid

Делото може да се отложи, ако не са представени видео-доказателства за ЗАПЛАХИ за живота и здравето на участниците, снимани със скрита камера, легитимирана от МВР или Прокуратурата. Самозащитата е много условно оправдание, ако няма други свидетели/камери.

Селския Бек си го преставам,да го убият с Камъни а не Данъкоплатците до го хранят.Памяр

От 80% добитък все някои кочове ще са агресивни. Би трябвало да могат директно да бъдат отстрелвани.

Защо само 15? Малко са за такъв тип убийство!