Младежи ограбиха и убиха възрастна жена в София

Полицията в София разкри двама извършители на грабеж и убийство на възрастна жена, съобщи днес Христо Терзийски, зам.-директор на СДВР.

Обратно в новината

Коментари - Младежи ограбиха и убиха възрастна жена в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дебелият Марковски и мутренският му син ще ги измъкнат. Доковска също може да помогне. Крайно време е да се създаде комисия за разследване на нотариуси, адвокати и друга подобна юридическа измет.

Закони трябват в тази държава,а не магистратите да трупат богатства,защото след катафалките са само хората.

Съболезнования на семейството и близките ! ------- И това - на Петте Кьошета. През Коледните Празници. ... Докато 'някои' протестират за ...в доказано-съсипан Наш природен Рай в Пирин...воглаве с парла-ментатната лелка...и мъвъръ шефъ убиясняъ че шъ уплаи лабутътъ... Убийци се разхождат, че и Ни управляват ! Гавра.

Разбира се, че е предумишлено убийство. За да влезе да краде при старицата, която го е виждала преди ,е знаел,че трябва да я убие за да не го издаде. Но делебият адвокат Марковски може да каже че е бил с маска и искал да й донесе мин.вода, но тя се е подхлъзнала, паднала и се е самоутрепала.

сега и роднините на бабата ще плащат с данъците си за храна, топливо, покрив, здраве, охрана и тнт. за "децата". няма да имат избор да не плащат. така е в ерата на европейската "справедливост"....

kgb777kgb

Протестирахме за какво ли не , КОГА ще протестираме за промяна на законите ????? Кога ще направим протест , при определени престъпления ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се лежи ЕФЕКТИВНА присъда БЕЗ значение дали е непълнолетен или не ???? Кога ще протестираме и ще ЗАДЪЛЖИМ управляващите да променят закона ??? Ами айде стига сме писали , давайте да излизаме ! Няма да стане , нали ? Сега са празници , ще пийнем , ще хапнем , утре ще прочетем за поредното убийство и след 3 дни ще забравим ! Когато се променим , тогава ще живеем различно ! В белите държави се нарича гражданско общество !!!

Когато повече граждани се включват в граждански организации, когато повече граждани се чувстват ангажирани към обществото, тогава ще имаме силно гражданско общество! Форумите, фейсбук и др. могат да се използват за засилване на този процес!

1chovek

Поредно престъпление от новата социална категория, която аз наричам бели цигани. Уви, тъжно...

РЕФЕРЕНДУМ ЗА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ!!!! А не некви си глупави референдуми за некви си мижавки атомчета!!!!

Какво семе расте след нас,пази боже!Ние отстъпвахме място на възрастните,днес за нас никой не става,а пък утре с шутове ще ни вдигат даже око сме седнали.Пази боже,сляпо да прогледа!Средата формира съзнанието,личния пример също е от значение.Помните ли случая с Асен Кисимов в трамвая,е какви чувства ви навява това?

През това време Марио успял да спечели доверието на жената като претекст да влезе в дома й. Това се случило на 28 ноември вечерта около 20 часа. Предполага се, че възрастната жена доброволно е отворила на двете момчета.-АЛО ДИР-А ИМАТЕ ЛИ КАЛЕНДАР -ПОНЕ МЕСЕЦИТЕ НЕДЕЙТЕ ДА ОБЪРКВАТЕ!

Сигналът за убийство е подаден на 29 ДЕКЕМВРИ,а Марио е влезнал в дома и на 28 НОЕМВРИ.Уточнете за кой месец става дума,защото излиза,че Марио е стоял при бабичката цял месец.

Родителите на Марио и съдията дал на Марио условна присъда заслужават по 20 г. затвор, а за Марио кастрация, рязане на едната ръка и пускане на свобода. Гаранция, че повече такива грабежи няма да има.

А за зверското убийство в което са участвали и двамата? Да им отрежат ръцете, но и главата.

напишете им имената на тези младежи, на " пияната" учителка и разказахте играта , а тия са анонимни убийци, така ли ??

КОГАТО ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ,СЛЕДВА ДА ИМА И НАКАЗАНИЕ.ВЪВ ТОЗИ СЛУЧАЙ НАКАЗАНИЕТО ЩЕ БЪДЕ СПРАВЕДЛИВО /СИГУРЕН СЪМ В ТОВА/.И ВСЕ ПАК ОСТАВА ВЪПРОСА КАКВО КАРА 20г ЧОВЕК ДА УБИЕ ЗА ПАРИ?ОТГОВОРЪТ Е ЛОШО СЕМЕЙНО ВЪЗПИТАНИЕ И ПЪЛНА ЛИПСА НА ИНТЕРЕС ОТ СТРАНА НА ДЪРЖАВАТА ОТНОСНО ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА НА МЛАДИТЕ ХОРА...

ПРЕСТЪПНИЦИТЕ С ПО ЛЕК РЕЖИМ ДА БЪДАТ ИЗПРАТЕНИ ДА ОБОРУДВАТ ДОСТАТЪЧНО МНОГОТО ОПРАЗНЕНИ КАЗАРМИ.КОИТО СЕ РУШАТ И ТАМ ДА ГИ НАСТАНЯТ.АТЕЗИ КЕЛЕШИ И ТАКИВА КАТО ТЯХ В ЗАТВОРИТЕ ПРИ СТРОГ РЕЖИМ ДО ЖИВОТ.

Жалко, това е заради обрата който сьществува, добрите емигрираха а тука останаха повечето боклук, .тука става по бетер от Сомалия,,, докога.......Да се врьща комунизма и Хитлер да вьскрьсне.....

Tова престъпление е извършено заради дрога. Kраино време е наркоманията да се преследва наи - жестоко от закона, а не да се третират като болни и да се галят с перце. Hаркоманията не е въпрос на лична свобода и демокрация, а си е обществена опасност и тя засяга 50% от младежите. демокрацията ни се изразява в наркомания, проституция, беззаконие , да се краде на воля и да се руши създаденото. Bсе едно, че сме имали една хубава къща и сме отворили вратата да влиза които си иска и да прави каквото си ще. Mаи е време да преосмислим криворазбраната демокрация.

"Младежи ограбиха и убиха възрастна жена в София" - това ми звучи като: Девойки проституират на околовръстното.

А за зверското убийство в което са участвали и двамата? Да им отрежат ръцете, но и главата.

Новината горе е немислима дори под формата на кошмар, сънуван от болен мозък, ако си я представим преди 23 години - напълно невъзможна за онова време, в което децата можеха да играят до среднощ по дворовете, можеше да спиш на незаключени врати, на палатка по къмпинги и хижи, в гората, на полето, на плажа - и нищо лошо нямаше да ти се случи, напротив. И на фона на всичко това - пак дрънканици за "ужасното минало". Истински абсурд. При онзи осигурен и спокоен живот, в който ценностната система копираше християнската, всички днешни култове (към парите, насилието и порнографията) бяха непростими пороци. Днешното оскотяване е предизвикано от изродската същност на обществената джунгла, в която по план и съзнателно ни набутаха и сега се изливат нонстоп пропагандни лайнарки, утвърждаващи въпросния култ към насилието, парите и порнографията, с успоредно целенасочено разоряване на хората у нас, използвани единствено за пазар на "освободителите", "демократизаторите" и "реформаторите" от "великите" победители над социалните държави. Ако социално-икономическата система е със сбъркана същност и философия, няма как да ражда друго, освен сбъркани мозъци.

Мизерията води до престъпност. Та каквото и да ги направят тези... изроди, сигурно няма да са единствените, ще има още.

Абсолютно точно казано!

По онова време имаше закони, които се спазваха, за да се усигури спокойствието на Тодор Живков и неговата свита. Сега управниците не пазят своя народ, за което са положили клетва.

dreadman

Хм, та като стане нещо такова все повече се убеждавам, че това "доживотен затвор без право на замяна" та и дори "смъртна присъда" са някакви смехории за жестоко предумишлено убийство - то в нашата "демократична държава" според агресията и наглостта на де що има измет, която ама хич не се впечатлява от "суровото правосъдие" и "тежките присъди", следва за подобни изверги да се оформи присъда "Заличаване" или ако някой предпочита "Унищожаване" - смазване до неузнаваемост на подобни твари, с тояги или чукове по избор и кремиране на останките с бензин, и без значение българи, цигани, мъже, жени, пълнолетни или не! И преди да започнат припадъците за "права на човека", "справедлив съд", "европейски правосъдие", разни много "хуманни" организации и т.н. глупости, моля четете правилно и осмисляйте - подобни деяния ЯВНО НЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ ОТ ХОРА, А ОТ ИЗРОДИ - ПАРАЗИТИ И ВРЕДИТЕЛИ - А ПО ЦЯЛ СВЯТ Е ПРАКТИКА ТАКИВА ДА СЕ ИЗТРЕБВАТ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО И МЕТОДИЧНО! Те правилата и законите са валидни за хората, за подобни на горепосочените има начини и методи за тотална ликвидация! А ако все пак на някой му е толкова мъчно, може да им помогне най-вече, като публикува адресите на възрастните си родители и обяви дните, когато са си сами вкъщи..................да не ги затруднява........

но съм сигурна, че другарката вицепрезидент, не би се унжила да прочете нито статията, нито форумите към нея, та тя седи нависоко. Трябваше да искаме като ги избирахме в програмата им да има и смъртно наказание - нямало в ЕС, но има доживотен без замяна, а другарката е и против това, иска да има чисти ръце.А майка й ако беше натрошена и убита. Християнка съм но й го желая.Докъде стигнахме - ще дойде време да няма разлика българин-циганин в престъпността, когато не се наказва адекватно.

дали ще е така нахакана ако това се случи с нейното дете.

Тя те седи, а виси.

70-годишен съм и не си спомням някога да са си тръгвали комунистите та до сега. Кой ни управлява - станишевци, пръмовци, боковци, пириновци и мн.др.Искаш да кажеш,че и Тато не беше комунист, а забравих та неговата внучка не е ли в парламента. Писна ми от глупости.

Престанете с тия комунисти. Наричайте ги социалисти. Исторически такъв строй още не е съществувал, ама страхът от него, яко мъти мозъци.

Попова искала отмяна на доживотния без право на помилване - "другарка" (демек "комунистка"). Някой спомене за смъртните присъди през след 44-та - "комунист". Каквото и да се коментира или спомене - все се набутват някакви плашила със закърпени етикети на тях - "комунисти", "социалисти"... Нямат умора зомби-работниците и работничките по форумите. Може да са няколко, но заливат пространството сякаш са стотици. И колкото повече се вижда продънената тенекиена кутия и изтърканите лафове за "лошите комунисти", толкова повече грамофонните плочи, дето ги повтарят, стържат по-ожесточено. Какво са направили "комунистите"? За 45 години са построили цяла държава от нула - след поредица от войни и национални катастрофи дотогава. От 23 години всичко това (построеното от "комунистите"), което служеше на всички, се краде от отделни търбуси и още има останало недоокрадено, макар и вече съвсем малко. От напълно осигурен и гарантиран живот, образование и здравеопазване, пребиваването по нашите територии се превърна в борба за физическо оцеляване и психическо оскотяване. Новината горе е немислима дори като кошмар, сънуван от болен мозък, ако си я представим за времето преди 23 години - нещо напълно невъзможно по онова време, в което децата можеха да играят до среднощ, можеше да спиш на незаключени врати, на палатка по къмпинги и хижи, в гората, на полето, на плажа - и нищо лошо нямаше да ти се случи, напротив. Хората просто нямаха мотив да извадят лошото от себе си при онзи спокоен живот. Обратното на днешното оскотяване, предизвикано от изродската същност на обществената джунгла, в която по план и съзнателно ни набутаха и сега се изливат нонстоп пропагандни лайнарки, утвърждаващи култ към насилието, парите и порнографията. И пак - дрънканици за "ужасното минало" с "другарките" и "прекрасното" настояще на убийците и изродите. Ако социално-икономическата система е със сбъркана същност и философия, няма как да ражда друго, освен сбъркани мозъци.

Изключително точен и смислен коментар. И на мен ми писнаха кухарите дето за всичко лошо и нечовешко днес все "комунисти" им се привиждат, което е абсолютно несъстоятелно и пълна гавра с най-човешката идея в историята на човечеството.

Комунистите освен да убиват в името на добрите идеи нищо друго не са направили. Справка-Фидел Кастро, Че Гевара, Ким Ир Сен, Сталин и Георги Димитров. Това е изметът на човечеството.

Наскоро си позволих да зашевля шамар на сина си, защото се прояви невъзпитано на публично място. Веднага изприпка загрижен "юрист", който ми заяви, че ще ме съди за тормоз над детето си. Хвала на такЪви органи! Навремето, ако се изплюех на улицата получавах шамар от случаен минувач, а като се оплачех на баща ми - още един, защото наистина не съм постъпил възпитано, но станах човек. За наследниците не гарантирам.

И после Опиц бил лош....

Няма как да стане. Има адвокатска кантора "Защита на крадци, убийци и пр. Марковски". Дуо мазни и подкупни долни прасета.

Вие, които искате да режете ръце, пръсти, пишки и глави, сте жалки. Прости и жалки двукраки същества. Когато става дума партии-диктаторки, които са обирали земите ("колективизирали"), избивали масово всякаква тяхна опозиция, затваряйки набедени за врагове интелектуалци в затвори, манипулирайки и крадейки вече над половин век Република Турски Кенеф и ешерихия колитата, които я обитават, вие какво направихте? Скачахте като малоумници на един площад и после се прибрахте. Та има ли по-големи и по-брутални убийци от тези, които управляват? Покажете ми един етнически циганин, които да е откраднал повече или поне толкова, колкото един обикновен чистокръвен български депутат или магистрат. Покажете ми.

Напротив, нито сме били горд народ, нито със самочувствие, нито с добро образование! "Ние не сме народ, а мърша". Не го казвам аз, дядо Славейков го е констатирал. И така от първите десетилетия на 15 век, когато турските поробители унищожават българския елит и българщината. Тя се съхранява само в единични, отделни манастири, където се поддържат книжовността и българският дух. И така в продължение на 5 века, та дори и досега. Това е и причината народът да е масово прост, неук, да търпи като овце и да си прекланя главичката пред силните на деня. Така е преди Освобождението, и след него, и преди, и след 9-ти септември 1944, и след 10-ти ноемвяри 1989 г. Затова кърджалиите и еничарите, после Гочоолу и Дочоолу, жандармерията, партизаните, после номенклатурата и класовия враг, и най-после ченгетата, ДС-тата, демократите, лешоядите, мафията, а от няколко години подобни на тия двамата безскрупулни отрепки безчинстват над търпеливия и овчедушен народ. А ние тук по форумите (включая мен) "пием, пеем буйни песни, зъбиме се на тирана" като преди 130 години, и в крайна сметка чакаме някой да ни освободи. Е, нема да стане и си заслужаваме участта! Дори някой да се заеме с това дело, ще бъде предаден като Левски. В обстановка, в която става въпрос за хляба и дори физическото оцеляване на по-голямата част от българския народ, 99.9999% от хората биха предпочели живота и имота пред жертвата и свободата. Уви!

Простете за грубата ми математическа грешка, "пием, пеем буйни песни, зъбиме се на тирана" като преди 140, а не 130 години! Въпреки че годините нямат много-много значение - преди в кафенетата, сега - по форумите.

и още нещо... Левски не е бил предаден... стига сме се вързвали на тази нихилистична лъжа...

всички престъпления на този човек сасъзнателни с цел вземане на пари за да си купи дрога

Благодаря, Ви господа и госпожи за подкрепата, но аз ще продължа да водя делото до край и дано господ е с нас, а не българският съд.

А, сега си преставете, учителка сама с 3 деца, учителска заплата, ток , вода, кабел и парите свършили........ изобщо смачкана от живота жена А КАК ДОБРЕ ДЕЙСТВУВА ЗАКОНА.......АКЦЕНТА Е ВЪРХУ ДЪРЖАВНАТА МАШИНА...... съда се самосезира, администрацията също, полицията,тоже,телевизийте, радиата да не говорим........ДНЕС ОБАЧЕ НИЩО НЕ ГОВОРЯТ и дали изобщо е излезла от Пирогов..../ не я оправдавам разбира се/ ....а в същото време учителите знаят кой продава наркотици на децата... АМА ДЪРЖАВАТА И ПОЛИЦИЯТА нищо не знаят...

И на колко време ще ги осъдят? Защо да им плащаме затвора, че и здравните осигуровки тези изроди? По добре е да ги няма.

Явно законите ни са много меки, щом криминално проявени дръзват да извършат ново престъпление и то доста по-сериозно - убийство!!! Замислете се "г-жо" вицепрезидент над това престъпление ( и над много други), замислете се "г-да" народни представители, замислете се "г-да" юристи!!! Хубаво се замислете, добре помислете и изгответе нов Наказателен кодекс! И много внимавайте при определянето на присъдите, защото и над вас има по-висш съдия, който няма да ви прости, но ще ви научи "къде зимуват раците"!!!

виновни за всичко са управляващите ни от 68 години насам червени гадове. парво тях трябва да избесим и после техните производни- престапниците иначе балгария няма да я има.. смарт на политическите червени гадове, преварнали балгаря в комунистическа кочина и скотобоина!

Не са виновни червените гадове, управлявали ни през последните 68 год, а тези които са техни кукловоди и мвнтори! А, тръгнете оттук и започнете да мислите правилно. В Б-я комунистите изчезнаха като вид някъде към 1956-7 г.

Това е вече ежедневие, това стана неизменна част от действителността в тази мутро( държава). И е естествено - при тази безработица, мизерия, бедност, нравствена и морална деградация на младото и не само младото поколение, афиширане и натрапване от масмедии на най-противните човешки пороци и инстикти, подмяна на ценностната система на обществото изобщо, а всъщност в тази БГ има ли общество като такова.

Балканската, междусъюзническата и първата световна война сме ЗАГУБИЛИ 200,000 хивота,, човека................днес в тъй наречената ДЕМОКРАЦИЯ............над 2,000,000 милиона........е ако това ако не е четвърта и ПОСЛЕДНА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА, здраве му кажете..... и още нещо , след войните последва бум на раждаемоста...... днес май ще раждат бабите и 23 годишните УПРАВЛЯВАЩИ ОЛИГОФРЕНИ........ТАКА Е КОГАТО СЕ ПАЗЯТ ПРАВАТА НА УБИЙЦИТЕ , РАЗБИРА СЕ ЖЕРТВИТЕ НЯМАТ ПРАВА !!!!!!!?????????

виновни за всичко са управляващите ни от 68 години насам червени гадове. парво тях трябва да избесим и после техните производни- престапниците иначе балгария няма да я има.. смарт на политическите червени гадове, преварнали балгаря в комунистическа кочина и скотобоина!

На родителите на Марио и на съдията дал на Марио условна присъда по 20 г. затвор, а за Марио кастрация, рязане на едната ръка и пускане на свобода. Гаранция, че повече такива грабежи няма да има.

Че за какво да се беси напразно,по добре някой да му даде някакво уръжие и да застрелия някой друг престъпник.

"Майката не била съпричастна или участничка в грабежа и убийството" Умно но не до толкова господа малоумни журналя! Та нали майката е прислужницата на бившата аристократка? И какво излиза? Води си копелдака в дома на бабата и нашия се полакомява за някакви си вещи на бебето. Кофти ама никъде няма такова своеволничене. Някаква си прислужница-чистачка да си води чавето или компания докато работи.Ето там е грешката на майката и нейното съпричастие макар и неволно. Сега да си носят последствията и бял ден да не видят мършоляците! На майката да се публикува снимката по вестници и медии и да не може да си намери работа като прислужница никога повече.

Това което се натрапва и дразни в коментарите е расизмът и простотията на читателите - къде прочетохте в тази статия, че убийците са цигани?? Повече от ясно е че са от български семейства, просто дър жавата е пълна с агресивни, невъзпитани и неграмотни тинейджъри, които бият и крадат родителите си, не учат, а пият и взимат наркотици, бягат от часовете, правят аборти и по цял ден стрелят на компютрите и смартфоните си. Това е - ОПРОСТАЧАВАНЕТО на нацията... Имам малко дете и се плаша как ще го опазя в тази джунгла, училищата са пълни с деца с психиката на садисти и моля ви недейта да гледате чак към парламента, погледнете по - близо към българските семейства, възпитанието и примера който дават на децата си и ще разберете че си заслужаваме и управниците и наследниците ...

Тези дори и за ги пуснат под някакъв предлог, как ще живеят оттук-нататък. Те просто ще си направят услуга на самите себе си , ако...

Хайде стига тъпако, пожелавам ти следващия път циганите да попаднат на теб .....

Аз познавам достатъчно за да заредя универсалните магазини със сапун!

Ама ти тъп ли си или някакво подобно недоразумение?????

Има крайна необходимост от строителството на нови затвори с изградени производствени мощности към тях. Затворниците ще участват в строителството на затворите, а работейки в производството към затвора ще се самоиздържат и ще пестят пари за времето когато излязат на свобода.

Не сте нормални -младежи били-напишете "изроди на ...год"Куршум -това е оправията-демокрация сме искали....

ае на бас , че тези боклуци много скоро ще ги пуснат. Не ми се иска да е така но за съжаление действителността е такава. Бих питал юристите да кажат, е ли възможно такива случаи, да се разглеждат в европейски съд. Имайки в предвид , че и ние сме пълноправни европейци. На българския съд хората не вярват, за съжаление. А и да искаш няма как да повярваш.

Само кастриране и рязане ръцете до китките и да видим как ще изнасилват и убиват.Няма нужда от съдии,прокурори адвокати и тн.