Бивш културист уби жена си и си преряза гърлото

Семеен скандал, завършил трагично, потресе Варна в неделя. Бившият шампион по културизъм Емил Скорчев уби жена си и след това опита да се самоубие.

Обратно в новината

Коментари - Бивш културист уби жена си и си преряза гърлото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Пловдив преди години друг такъв уби жена си и се самоуби! От тази химия стават агресивни и импотентни и ревнуват жените си от всичко! Жалко за жената! Лека й пръст!

Жалко за безброй многото жертви, които даваме и то в мирно време. Никога не обобщавайте! Зад всеки случай стоят индивидуални съдби. Аз самия тренирам почти 50г и съм спечелил безброй състезания по културизъм, но никога не съм нарушавал закони, или обидил някого, да не говорим за насилие. Стремежа на човек е към съвършенство, а и спорта по своята същност възпитава към това.

Винаги съм трениралл, макар и с прекъсвания. Стероиди - не! Имаше случай на такова убийство и в САЩ, вследствие на стероидна агресия.... Анаболите са бърз ефект с вечни последицил. Вероятно и хормонът на растежа е не по-малко вреден. 24 Юли 2014 на 49 г почина от сърдечна недостатъчност нашият културест Стоил Стоилов . На 25-ти ноември 2013г почина на 44 г от сърдечна недостатъчностл Грег Ковач - най масивния и огромен курлтурист в света - 64см ръка, 175см гръдна обиколка и бедра 90см при 197 ръст. На 22.03.2013 г. - На 47 години от сърдечна недостатъчност почина големия културист Насър Ел Сонбати. През 2005 на 33 г почина Цвятко Цветков от стероидна злоупотреба. От интоксикация на организма. И хепаторален синдром - разпаднал му се е черния дроб! Изпаднал в кома, целият му организъм спира да функционира. .... Списъкът е дълъг....

Много жалко е меко казано! :( От друга страна не мога да разбера защо мъжете мислят, че жените харесват културистите?! Мен, лично, ме отблъскват, защото изглеждат изкуствено, каквито са и всъщност - какво друго има в един мъж, изглеждащ така, освен анаболи и стероиди?! Не мисля, че от толкова часове, месеци и дори години, прекарани във фитнеса, има изобщо време да развие интелекта си, например! Не е лошо човек да иска да изглежда добре, но превърне ли се в мания, почти винаги се свършва със смърт - дали ще умреш от анорексия или ще се самоубиеш, заради стериоди, все тая - резултата е един и същ!!!

Не ще и дума - преценката на жените е най-съществена за мотивацията. Но има и хипнотично в железата - да превъзмогнеш себе си. Или - както казват - за всяко упражнение по няколко серии, като в последната серия - колкото можеш повторения плюс още малко. Точно това - да минеш отвъд възможностите си и като се огледаш назад да видиш, че си направил повече от преди създава хипнотичното чуство, че вървиш нагоре по пътя.... Затова, мазолите не са на ръцете а са в мозъка - от усилията да заставиш мизерното си тяло да се подчини на волята и на мисълта за да прави повече от това което му е възможно. Същото е и с мускулите и както казваше един американски културист поет- ако се вслушаш, някой ден ше ги чуеш как растат.

Драги журналисти,бихте ли уточнили анаболи ли е приемал или стероиди.Явно сте доста "компетентни " по въпроса за анаболните стероиди.Или просто сега е модерно да се говори за вредата ими просто яхвате вълната.Искам само да знаете,че влиянието на алкохола е с пъти по-опасно по отношение психиката на човек отколкото анаболните стероиди.Подчертавам АНАБОЛНИ СТЕРОИДИ,а не анаболи и стероиди.

няма да се очудя,ако коментиращите също са плесен на "промяната",както и героя на информацията за семейно убийство и опит за самоубийство.на гола поляна растат само плевели и бурени за изкореняване.а който продължава традициите на дома -рода,обикновено успява в живота.нали така иванчо.

Заменете фитнеса с мотика и тогава маймунарници няма да има.

Мотиката е най-добрият фитнес уред.С нея тренираш всички групи мускули без да плащаш.Получаваш и бонус-тен,чист въздух,отглеждаш плодове и зеленчуци.Но младите не са навити.На щерката и предлагаме агрофитнес, ама тя предпочита смъдящфитнес.

Това са българите. Няма образование, няма интелект, само чалга и салфетки.Раждайте, раждайте!

Мдамм... Много лош материал, който сам се затрива от простотия и мноооого сбърканата си ценностна система! :(((

трагедия

Анаболите не прощават ! Отдавна е доказано прякото им влияние върху човешката психика. А сега имаме бум в използването им от младежи. Не ми се мисли, колко откачалки ще имаме след време ! Като чета новините обикновено мисля, че ни трябват повече затвори, но сега осъзнавам, че има нужда от лудници.

Luna0102

"На метри от окървавените тела бил паркиран автомобил, в който имало два питбула, папагали и маймуни. " Тръгнали за гробищата с цялата зоологическа градина. Народа е изтрещял тотално.

Бащата самоубиец,синът самоубиец и убиец.Дано нямат поколение.

Мъжете с мускули, които се помпат по фитнеси и гледат лошо са дълбоко комплексирани като хора. Като е "як" и се чувства по-значим. Дълбоко неуверени, страхливи и потиснати-основно оттам идва агресията, не вярвам да е от хаповете.

Хаповете са капката, който прелива чашата! Иначе, си абсолютно прав! Може би си казват:"Понеже съм тъп, поне да мускули да развия!"-т.е. пълна фиксация върху външния вид и превръщането му в най - важното нещо в живота, дори преди здравето и т.н. важни неща за нормалния и уравновесен човек! С една дума - толкова им е акъла :((( Казвам го с голямо съжаление!!!

От тия анаболи и други такива си се изперква.... А защо не са ги пуснали преди в гробищата?! Тъмно зелени ли са?!

Luna0102

В статията пише, че гробищата се затварят след 19 часа, а те са искали да влязат след като вече е било затворено.

Може може не съм я прочел добре...

Каквото и да пишем трагедията е налице.Причината не тр.да ни интересува...

стероиди, амфетамини,кинти, кока...ще се изтепаме!

...и два бесни питбула за допълнение към картинката. Отдавна лицето е било за освидетелстване.

Много тъжна история!Хората загубиха възможността да контролират емоциите си!Трябва да се мобилизират всички институции,за да помогнат на хората!Прочетете "Как да преодолеем безпокойството и да се радваме на живота",на Дейл Карнеги!Работете над себе си,с хапчета няма да стане,напротив!Запознайте се и с една друга действителност от Citizens commission on human rights,там ще намерите това,което Ви интересува!

Употребата на анаболи е абсолютна глупост, а при системна злоупотреба наистина се изперква. Тренирам от години и никога не съм се зобил, но съм виждал на живо ефекта от химята върху човешката психика. Каквото можеш да постигнеш без зоб е напълно достатъчно, а да се състезаваш в България е абсолютно безсмислено Парите, които ще спечелиш, дори и да станеш шампион не могат да ти покрият само храната, да не говорим за разбитото здраве. След години употреба проблемите с черния дроб, бъбжреците, половите жлези са неизбежни.

Аман от психопати!

Психически хората са увредени, затова понякога става и неконтролируема агресия. Какво побърка хората така, че преди 50те години нямаше и шизофрения а сега неофициално болните може и да са над 100 милиона. Естествено не обяснявайте всичко със стреса, сякаш преди 20 век стрес не е съществувал...

Дори и ник не си написал, защото умишлено пишеш лъжи, че преди 50 години не е имало шизофрения. Другият вариант е ти да не си добре психически.

Жалко за жената! На 28 г. да си отиде по такъв жесток начин! Лека и пръст! А този изрод заслужава смъртно наказание.

Е то е ясно какво е станало. Някои психически проблеми се предават по наследство. Може затова и да си е посегнал докторът, да не е можел да издържи. Синът явно е бил обременен, пък и глупавите им химии на фитнес маниаците. Виж зоопаркът в колата е меко казано потресен - айде кучета, ама маймуни?.. Едните в колата, другите отвън?

Дайте по-спокойно.. повече човещина.

Нещо много издиша логиката на разследващите и "запознатите". Баща му се самоубил едва ли не защото сина му взимал анаболи - ай стига бе! То по същата логика би се самоубил ако сина му беше вегетарианец или пияница или пушач или наркоман или т.н. Кой кретен въобще ги мисли тия глупости, че и ги пишат по новините. Хайде тук са виновни анаболите, ама всички тия случаи, където полицаи изпозастреляха децата и семействата си и други хора се изпозапалиха - и те ли са били на анаболи?! Ама карай да върви, то на всички вече им стана ясно, че новините нямат за цел да информират, а точно обратното - да дезинформират.

ако сте гледали - там бащата си посегна, когато разбра, че момчето има психика на убиец - изглежда човекът точно това е разбрал. Най-лошото е знаете ли кое? Забелязвам навсякъде пристъпи на глупава и много крайна агресия- усмихваш се и се държиш дружелюбно с тях, а те те гледат кръвнишки все едно си от вражеския мафиотски клан. Тия хора не разбират, че животът е игра и трябва да се играе леко - веднъж биеш, веднъж те бият. Какъв смисъл има да си утрепе жената - можеш да си намери друга, да живее щастливо и да се усмихва. Не съм за смъртното наказание- да седи в затвора и да се разкайва.

Да се спрат анаболите от употреба с закон, и всички породи кучета и производните им породи застрашаващи хората.Не съм видял или чул Йорки примерно да наръфа крака на възрастна жена.

Дирник, що ме скри ? Това е нашият девиз, нито е извън темата, нито е циничен...

На тези тъпунгери , когато им събуеш гащите и мускулите им спадат, пропорционално на самочувствието . Що ли ?

Мъжът е бивш шампион по културизъм, който е бил пристрастен към анаболите. кучетата стават като стопаните си. сега да не започнете да плуете срещу питбулите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хайде малко да уточним терминологията, че като гледам колко компетентно се изказват половината тук... Анаболен ефект = ефект на растеж, т.е. и пържолката дето я хапвате значи я слагаме към анаболите... ;) СТЕРОИДИТЕ (анаболните стероиди) са всъщност това срещу, което искате да ревете и зобенето с тях може да доведе до доста неприятни странични ефекти. Тук пак трябва да се отвори една скоба за дългата употреба и по-големите дози. ;)

За Метана ли има предвид?

В ежедневието когато се каже "анаболи" се подразбира,че става въпрос за "анаболни стероиди". На пържолите им казват просто пържоли.

Точно затова ми беше поста, да оправим малко терминологиата в ежедневието, защото всъщност половината, а може и повече хора като кажат анаболи, всъщност не знаят за какво точно говорят.

Като кажем зоб не разбираме храна за коне, нали ;)

На кокаина му казват кока за по-кратко, но не са тръгнали всички като теб да поучават, че всъщност коката е растение. Всеки разбира за какво се отнася съкращението. Тъй че не се вживявай в анаболите. Като гледам и ти май ги употребяваш, но си мислиш че го правиш "разумно". Те така убеждават и бъдещите наркоманчета, че от 1-2 вземания "нищо няма да ти стане".

"Лидерът на Партията на българските мъже Росен Марков, който е собственик на сергии за цветя на гробището и е............" ...?!?! Извратена държава, извратен народ.........

Що рече?

както се вижда и в бг има зверове не само на запад, просто едно време не се съобщаваше за тия неща.

И аз това си мисля.На всякъде се случват нещастия като в повечето случай после се изтипосва някоя съседка да каже "той много добро момче беше ама малко агресивен беше, да ви кажа под секрет разори семейството си....и тн" демек се знаят тези неща ,но никой не му пука

И какво да направи съседката? Да отиде да му цапне два шамара на наркоманизираното говедо, че току виж се вразуми?!?!?!? Хайде стига сме прехвърляли отговорността на другите, че този бил прошляк, та чак откачил! Хайде моля! Всеки носи отговорност за собствената особа! Аз отказвам да ми се вменява вина заради животни, които нямат елементарно мислене!

Големи сте лицемери всички !!! Скачате като лешояди на мърша без да си давате сметка, че тази човешка драма утре може да се стовари на Вашите рамене. Не разума ни отличава от другите бозайници, а жестокостта !!!

Анаболи= големи мускули+малка пишка

Да не речем- НИКАКВА !!

съответно големи рога :)

Не е задължително да е малка.Колко е голяма няма никакво значение като е все на шест и половина от анаболите!

Нормално е да ревнува.Като знае, че той не върши нищо значи го върши някои друг.а той си знае , че няма как да свърши работа при жена му защото от анаболите, му е винаги на шест и половина.

лидерът на партията на българските мъже има сергия за цветя на гробищата ?! и не е помогнал ? в това предизборно време ?

И на мен ми направи впечатление. Някак не върви за лидер на партия с такова име.

ама как да помогне на жена?? това му е под достоинтвото, в бг винаги мъжът е над всичко, не случаино статистиката показва толкова голям % от бг жени че са бити от мъжете си, разликата на бг мъже кам жените е като на арабите, просто тук не е разрешено офицялно да си имат хареми.

хем ги издържаш и всичко е на гърба ти, а пък той се прави на мъж с някакви си мускули и анаболи .... хахаха

Всички ПЛЕШИВИ мъже до 30 години така или иначе са взимали анаболи.

Още ли има разни Педера.си,който заплашват жените си,че ако не останат със тях ще ги убият.Това не е нормално.Смъртното наказание ще промени много мисленето на убийците.

Той се е опитал да се самоубие, мислиш ли, че като е толкова превъртял, го е страх от смъртното наказание?

васко

Говоря за други такива изроди,които не биха си посегнали като този анаболния балон.

Определено и аз се чудя какво става с отървания питбул (!). Ще го оставят така или.....

Мускули много пък главата празна.

на Тиквата, глава ли казваш ? Разбирам, колегиални чуства !

И що трябва да се борят?! Психар, натъпкан с анаболи

Жените им бегат и се спасявят надалече Тае- кокондите, те са вързани, и не шават Добре са жените на "Бившите", кумонистите и герберастите: те потропкват на Конгресите, и си се кефят на масста и "Кон- грачулейшъните"! баба ТудоркЪ

Поредното доказателство, че финеса не е за нормални хора.

Финесът какво общо има тук. Разбирам да беше фитнесът, ама финесът ...

Жалко за питбула!А какво стана с папагалите и маймуните?

е а за жената

Дано умре...такива животни не трябва живеят

Жените често са царици да правят мъжа луд. Но понякога се увличат. И случая стига до медиите.

Не знам колко повлияват физиката,но със сигурност увреждат психиката.Нужен е контрол при употребата им!

момчето е имало фикс идея да си развие физически тялото. Нищо лошо! Но в 95% от случаите мускулите са обратно пропорционални на акъла. Не е било трудно този мъж да има поне една тройка в бележника, поне една книжка да е прочел, различна от "как да направим огромни мускули с анаболи" Баща му-явно интелигентен човек е видял, че се е провалил с възпитанието и се е спасил ... по негов си начин. Синчето от всоя страна с "голямото" АйКю е решило да сложи край на живота си по много странен начин...

"Зобенето" е опасен занаят! ... педерастията също.