Шофьорът, убил Петьо, остава за постоянно в ареста

Пазарджишкият окръжен съд остави за постоянно в ареста 44-годишният Цветан Пъков, който блъсна с джипа си и уби на място 6-годишния Петьо в Панагюрище.

Обратно в новината

Коментари - Шофьорът, убил Петьо, остава за постоянно в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този изрод ,толериран от местните феодали и полиция , със съзнанието , че може да купи всичко и всеки трябва да изгние в затвора !

комунизма на червените "зидари" настъпи друзя! кой може да ви спре? хахахаааааа... пари плюс съветска прокуратура=путин на власт! и черт пабери! хахахаааа

глупости! всеки червен мистийяджия може да го прати на слънчев остров за наша сметка. колко му е!!! нали ние бачкаме за да почивате вие.. хахахаа.. комунизъм бе брюксел, комунизъм бе кристалинке... хахахаааа

Роднините настояват за справедлива присъда.И каква е тя?За мен лично ,публичен линч, друго не бих приел.

Честно казано бързо ще му реши проблема това. По-добре да лежи дълго, вътре ще си плаща. Вече и протекцията му е вдигната, това също е ясно. Но и аз бих се включил в линча иначе....

когато имаме налично углавно престъпление нарушителя се проверява от всички служби включително и НАП.ПИТАМ ЗАЩО В ТОЗИ СЛУЧАЙ НЕ СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ПРОВЕРКИ И ТОЛКОВА ЛИ Е СЕКРЕТЕН НЕГОВИЯ БИЗНЕС.МОЖЕ ПЪК ДА НЕ Е А СЛУЖБИТЕ ДА СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИЧКИТЕ КАТО СПЯЩИ КРАСАВИЦИ....

Ще му вземат първо каквото дължи неговите покровители и после... Той изгоря, дано поне плаща дълго зад решетките този кретен и като излезе..... бащата ще довърши мисията

Безработния бизнесмен!!!! Това ли е профила на безработни в България???? А работещите ги спукват от проверки и глоби!

Съдии прокурори и адвокати пак ще Изкарат детето виновно,че е карало колело.

Мръсна гадина. Да се върне смъртната присъда. Това мекотело трябва да плати за зверствата си. Незнам в тази държава докога ще се шири тази безнаказаност.

народа е безучастен.... Все пак и тълпата е един вид природна стихия...

Нещата с убийците на Нягол се потулиха именно поради основната роля на "приятелството" между милиционерите и убийците. Докато милиционерите и убийците са на една софра, останалите ще им плащат сметката! Този е само поредният от безбройните случаи, които доказват тази зависимост.

Въпроса е реторичен, що се касае до територията България - кои екземпляри имат шанс да правят пари у нас - предприемчивите и обществено отговорни хора или бруталните примати за които е въпрос на чест да демонстрират недосегаемост от правосъдието?

Не искам и на никой не пожелавам да е на мястото на бащата на детето, но.... ако бях на негово място нямаше да се премиря и още на място след катастрофата щях да съм разфасовал въпросният пъков ли е, какъв е ... няма значение! И без това едва ли щеше да ми пука какво ще ме правят и съдят след това!?

Наистина народа е изчаткал като чета коментарите. Закони си има, отговорност от хората няма и от двете страни. Как ще оставиш на улицата само дете без надзор и то с колело! Бащата си пиел кафето наблизо.....

аделиииии......децата нямат спирачки...това известно ли ти е? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Прав си. Защо това дете не е карало по вело алеите в Панагюрище, а е карало в правилното платно на улицата в този малък град?! Как не го е срам баща му да не го остави пред компютър, както си му е реда по цял ден?! Или поне да го беше накарал да седи мирно, като пенсионер на пейката. А то какво?! Дал му да е активно дете. Да кара колело! Срам! И горкия нарушител! Не е могъл да си кара с 2х превишена скорост в населено място, в насрещното движение. Пък и защо така не е било цялото семейство с детето ?! Можели са с голи ръце да спрат това ауди...колко му е. Адели, ти амеба безмозъчна ли си?

Как не те е срам??? Родителите ли са виновни?! Книжка имаш ли?! Колко е ограничението на скоростта в населено място?! И всеки ден минава отрам, знае че има деца.... И ти ли караш така?!

Хей всезнайко, в Канада в кварталите скоростта е 30 км/ч. Децата играят на платното, дори вадят врати за футбол, пълзалят се със скейт бордове, моите деца също играят на улицата. Никога за последните 8 години не е блъскано дете. Скоростта се спазва, защото прошка няма. Съзнанието на хората е различно също.

До Иво от Канада - не си съвсем прав - преди има няма 2-3 месеца полицай уби не едно ами две деца с не-полицейска кола в монтреал - изкараха бащата виновен ,че не успял да прецени че ченгете се движело със над 100км в зона 50км . Преди 2-3 години също едно дете умря като някакъв тинейжър се заби в двора където си играело. Също си спомням и едно момче с колело паднало от тротоара пред камион и беше прегазено. А иначе тоя тупан пазаржийски трябва полежи 10-15 години, да плати няколко милиона кръвнина, доживот да му се отнеме книжката и да му проверят бизнеса официално толкова ли е доходен та да блъска и да си плаща както му дойде

Ей умнико, в Монреал ограничението е 30 км. в кварталите и децата зимата играят на хокей, а лятото футбол на улицата - на платното......и всички коли не карат , а пъплят.......и всички спазват правилата........и тези дето карат големите джипове също......

ivo10

И да ми криеш коментара, с тая съдебна система ще станем като Албания - задължителна вендета.

lu4ka

В Албания нещата са подредени. Не можем да го стигнем.

ivo10

Не парите правят човека лош. Парите просто го карат да разкрие истинската си същност. Злодея си е злодей и в бедност и в богатство.

За какви присъди говорим в БГ?Няма такова нещо като присъда или закони при нас!За жалост този урод след няма и седмица отново ще мачка по пътя.Този УБИЕЦ заслужава родителите,роднините и близките на Петьо да го прегазят с над 100 км/ч,и не само той де,всички убийци на пътя го заслужават! Светла памет Петьо!

Дааа... за съжаление отново ще споделя, че съм тотално обезверен от състоянието на МОРАЛА на нацията. Нацията е тотално циганизирана, чалгализирана и унищожена! Че няма полиция и съд - няма. Ама и че тоя е безочлив и нагъл... ЗАТОВА АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ В ЗАТВОРА ДОКАТО Е Ж И В !!!!! Никакво помилване, никакви замени! ДОКАТО МЪРДА И ДИША, тоя боклук трябва да е в ЗАТВОРА!

Щом са двама адвокати, явно не са служебно назначени,а наети от т.нар "бизнесмен". С какъв ум и морал тези хора ще го защитават и искат пускане под гаранция. Вярно, че това име работата ,но в този случай това е безочие...

Мъ пуснети гу, бйе !Кой шъ му върти бизнесъ, докато 'й запрян ? Мъ нидейти така, моля ви съ !!!

Пъков далеч не е единствения виновен за тази трагедия. Да, той е фактическия убиец, но всички полицаи които вардят под сенките със скръстени ръце, вместо да помагат по пешеходните пътеки, всички КАТаджии, които опрощават срещу подкуп, всички ние които овчедушно се оставяме да ни предреждат и мачкат по пътищата сме виновни. Всички сме грешни пред това детенце.

Излиза, че този красавец е премачкал 4 човека и пак си кара джипа! И министъра взел че се запитал, дали пък някой от системата не го прикрива. А не бе, никой не го прикрива. Ако не са го прикрили, то значи КАТ и Полиция просто няма, щом може да измачка 4 човека и без да бута подкупи да си е на свобода, значи няма проблем, може и 400 да изпомачка... смешници.

Какъвто народа, такива бизнесмените му, такива съдийте му, такава държавата му, МЕНТЕ

ееее,....и този ли цветан се казва бе??!!... намразих го,.. това хубаво име,....покраи цветан цветанов,...цветан василев?!!

За панагюрец е 4ест да се напие и да кара, признак на мъжество. Пдобно изпълнение / пометено от пиян семейство имаше и преди време/ . Има в града легенда как началник КАТ Пан. глобил жена си. За съжаление - такива герои - джигити и в страната не са изклю4ение. Ама след като и в самия закон за ДП са в оборот такива умни формули - несъобразена с пътната обстановка скорост- на потърпевшите остава да въздадат правосъдие сами - най добре с картечници, че отговорните господа са много.

Самият адвокат на Пъков каза по телевизията, че, ако се погледнело и неговото досие и той имал НЕИЗБРОИМО количество актове за превишена скорост! Циганите ще бият и ще грабят, лекари ще ни прецакват с фалшиво или никакво "лекуване", горите ще си ги сечат, шофьори ще газят. Престъпления колкото щеш, наказания - йок! И реформите в тази правосъдна система никакви ги няма :(

Да, щото като спрат адвоката, той обяснява на полицая, че не е бил застанал правилно при подаване на сигнал :)

Много добре за него,нали там всички са му приятели.При условие,че вече съществува ДНК и технологиите са космически не знам какво пречи да се върне смъртното наказание!Много изверги се навъдиха,в случая този идиот е доказателство.време е да се поразчистим от подобни подобия на хора!!!!!!!!!!!

Нали няма да оправдаем мнението, че българите сме най-големите гадове на Балканите, хора без никакъв морал, родова принадлежност, по-зле сме от най-изпадналите такива.......за да се справим с всичко първо трябва да сме ЕДИННИ, ето това ама изобщо не го можем, а ТО е в ОСНОВАТА, но когато един народ е разпърдян като българския няма никакви шансове, ама никакви

А не си ли се замислял, че никога не си прочел статия от рода: бизнесмен шофьор на джип предотврати убийство на дете, като спря, слезна от колата, блокира пътя, заведе уплашеното дете на родителите?

да, защото бизнесмените шофьори в България са най-големите тъпанари и това, което каза няма да им дойде наум да го направят

Браво,пич! Това е истината за нас,но не виждам как може да се разкъса този дяволски кръг-всеки да се спасява по единично.

Колко малко се иска от нас и колко много всъщност зависи от нас!!! Колко деца гладуват или са малтретирани? Колко умират от ненавременна и недостатъчна медицинска помощ? Трябва ли да разглеждаме всеки случай поотделно и да чакаме медиите да го раздухат или е по-добре да проявяваме нетърпимост всеки ден и да сме активни граждани когато видим поредния джигит с висока скорост по улиците там където живеем, или гладуващо дете или поредната несправедливост???

Трябват промени в законите. НЕ специално за този случай, а за много други подобни и криминални случаи. Наример за всеки с повече от 4 висящи дела да не може да бъде пускан под парична гаранция. Единствено и само да стои в ареста. За арестантите дето се "разболяват" да се направят арестантски отделения към всяка окръжна болница. ТАка хем ще има къде да се "лекуват" хем ще са под ключ. По този начин криминалния контингент в по-голямата си част ще е зад решетките и престъпленията драстично ще намалеят. Истинско постижение ще има тогава, когато спрем да си заключваме портите на къщите!

Крайно време е да го отнесе "бизнесмена. Никаква милост!

Обърнал съм внимание, че всеки коментира под подобна статия следното: ако беше, трябвало е, ако... А защо никой не пита защо няма законодателни промени? Колко още деца трябва да умрат? За превишена скорост в САЩ какво правят? А за неплатен данък или осигуровка? Ще се изтем по пътищата като дивия запад, но няма да е с пистолет.

обърнах ти внимание...а ти не разбираш ли, че държавата не чува ХОРАТА, не ги вижда, не се интересува от тях, законодателната система е пълна с корумпирани идиоти, които нямат морал и за пари ще продадат и собствените си майки, нали не падаш от луната....

magit@abv.bg

Ще ти дам пример, често пътувам по Е79 и ми е направило впечатление, че няма ограждения на тротоарите на селата по основния път. А в Петрич бях изумен, защото на влизане в града са сменили плочки на тротоари, правят кръгови, минават купища тирове и автомобили за Кулата в същия момент виждаш деца си играят с топка и родителите тичат да не избяга топката на пътя, но новата градинка е затворена защото е трябвало кмета да резне лентичката... Хората викат, тоя направи милиони и заеба всичко на половина. Даже ходили да се разправят, но ги препращали от стая на стая. И кво, ако блокират пътя жандармерията ще ги разкара. Това е страх от държавния апарат. После ще четем за поредното дете.

Не е проблем законодателството. Проблем е прилагането на законите. Още древните римляни са знаели, че възпиращо действа неизбежността на санкцията а не тежестта й. Ако тоя, а и всички като него, беше/бяха санкционирани поне веднъж досега, едва ли ние щяхме да коментираме случая...

magit@abv.bg

Ето пак, "ако"... е с ако и "трябва" не се решават нещата.

Изрода ще се справи и със този слу4аи,ще плаща,ще подкупва,ще го пуснат под гаранция и ще се забрави със времето....това е гнилата ни съдебна система за жалост!

Родителите едва ли ще забравят!

Не е ли редно като ни пишат за бизнесмени да ни казват нещо за бизеса. Дали е проституция, дали е наркотрафик. По-ясно ще стане.

Ако този беше вкаран зад решетките още при предишните си изпълнения сега детето щеше да продължава да си кара колелото! Сега трябва вина да поемат и тези дето са го прикривали!

Пак ще е прах в очите, до обжалването.

единствения начин да се спасим от такива хора, като този е саморазправата, държавата няма да свърши работа, трябва българите да си припомним кои сме и какви бяхме, не може да се страхуваме за децата си непрекъснато....не може ДО КОГА

Няма как да има саморазправа, защото тези трагедии се случват на бедните хора, който са страхливи.

не подценявай родителя, не го прави...

Всеки ден умират хора на пътя, но медиите не случайно подбират определена новина с която да отклонят вниманието на хората от реалните проблеми. До украсяват я, намесват полицията като част от виновните, после някакви хора се появяват по телевизията за да направят всичко перфектно и хората и хората удрят гъзо в тавана. Не обръщате ли внимание, че все подобни статии се появяват в подходящи моменти и на другия ден ти съобщават, че КТБ е затворена?!

Престани бе, гад червен, убито е детенце, убиецът години наред се е ползвал с протекцията на полицията и съда, а ти го защитаваш и разправяш врели-некипели. Съдбата си е избърсала з*ка с теб, какво вреш червената си гага тука?

magit@abv.bg

Така са искали да ти го представят медиите, а ти вярваш като бунак. И мен ме бяха писали, че съм автокрадец в вестник Труд, а после не се и извиниха. Ае моля ти се...

ако за теб смъртта на дете не е реален проблем кое е тогава, нямам думи за това, което ти написа, само ще кажа, че проблемите в държавата наистина са много, но основния е че умират по нелеп начин все повече млади хора и деца и хората станаха безизкуствени чудовища....

magit@abv.bg

Като няма държава, няма контрол. Т.е. днес умира едно дете, а може да са умрели 10, но утре ти казват, че някоя банка е затворена и ти ще ревеш за парите си. Просто правя заключение, а не омаловажавам факта, че на това дете са му приключили живота.

не стига ,че се раждат малко българчета ,ами и разни изроди да ги избиват безнаказано с джиповете си ,айде имай малко уважение към живота на децата

magit@abv.bg

Но не аз съм убил детето нали? Утре ще е следващия, а може да е лекар, или разболяло се дете в детска градина или убито в училище или пред дискотека или натровено с алкохол. Айде медиите да започнат да пишат за всеки случай. Става ли?

дали има някой, който се изненадва че полицаи са осъществявали чадър над УБИЕЦА? така ще бъде и за напред докато реформите в България са на принципа "Нов Бардак, Стари К..ви"

kakкъв бизнесмен бе? Кажете направо убиец. КАКВИТО НИ СА БИЗНЕСМЕНИТЕ - ТАКАВА И ДЪРЖАВАТА. ЗАЩО НЕ ПИШАТ КАКЪВ МУ Е БИЗНЕСА???? 100% е от сивия бизнес или ундърграунда, или някой кръчмар

Е не можем всички да сме държавни служители.

Защитаваш убиеца, а? И полицаите, които са го прикривали?

да си припомним истинската молитва към Всевишния: Не Боже смили се и прости греховете ми, а накажи ме за тях!...

Какво възмущение на пишещите...те не са такива - те идиалните

Как бе, в града карат с 80, не със 100.

Ако имаш срам и свян и разум се спри поне за тази тема. Не си актуален вече, изчакай есента, тогава ще те възнаградят богато и пребогато с остатъците и трохите за които се бориш със зъби и нокти и не само. P.S. Троле, троле спри или умри.

В държавата на мутрите законът е врата у поле! Какво стана с оня строителен предприемач, който уби дете в центъра на града, където е забранено шофирането?!

Ами последното, което знам е, че му дадоха 6 г. ефективно в затвора.

до като показвате снимки и некролози на жертвите а криете лицата на убииците ..

Другарки и д-ри, докато не осъзнаем, че пред закона всучки трябва да са равни, няма вървеж напред и измъкване от блатото, в което бълбукаме. Равенството на всички пред закона е гаранцията за всеобщото благо и силната държава.

Тоя по гаден от Цацаров!

пак ли ти бе, тролско изродче недоклатено....

Да попитаме Темида, как е махим стависки? В България правосъдието е производно на ВЛАСТ. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.