Нова касапница в Студентски град

Нова касапница се е разиграла тази нощ в общежитие в Студентския град, за щастие този път без жертви. Младеж наръгал друг с нож в спор за момиче.

Обратно в новината

Коментари - Нова касапница в Студентски град | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво направихте? Пораздрънкахте се малко и - пак същото. Много сте нещастни... Не ви ли стана ясно, че с едни кучета не можете да се оправите, та с нас ли? А селяните, дето са успели да си купят някой панел в кочинката, наречена София, са супер смешни. Какво е София пред Филибето!? Нула! Смешници неграмотни...

Защото за разлика от Словакия родихме политическа мафия -най.мощната в Европа и явлението "мутри"- които са сегашните български бизнесмени.

Селото се оказа баш в града!

Напълно съм съгласна с Nephrite , за да са в общежитие значи не са от семейства на новоизлюпени богаташи и разчитат на родители , да помислят за тях, а не само за себе си

Изглежда момата пикае шарлан и затова са се скарали?

да се прекръсти на Студентско село! за съжаление селските маниери на живот се пренесоха в Сф. Напълни се и с комплексарчета, за които ваденето на нож е единственото решение. От тези хора няма да стане, не разбирам защо се мъчат да учат. щом досега не са се научили какво трябва да е поведението на интелигентен човек, да се връщат на село да пасат овцете.

+1

всичко това е защото сме много "демократични" и ще опляем всяка проява на ред и сигурност включително и хората които ги осигуряват. А практически тази анархия е идеална за престъпници и "широко скроени" демократи които имат зад себе си престъпни групи да налагат своята власт чрез терор - това е мафията и така наречения "синдикат" - смес от престъпност, тероро над обикновения и бессащитен граждани и политическата власт.

Сменяме името от Студентски град, на Софийски кампус и проблемът е решен. Нали така решихме толкова много проблеми;)

Не мога да разбера защо криминално прявени ползват общежитие. Със сигурност има младежи, които са сериозни студентии за които не е имало място в общежитието.

Незабавно закриване на тоя т.нар.студентски град.Всички неграмотни селяни са там не за да учат а да се напиват и изтребват.Че те не могат да говорят български.Който иска да учи наема си частна квартира и тогава да видим откъде пари за веселби и купони.Който не е съгласен обратно на село Там ще има полза от тях-търсят се кравари овчари свинари и др.подобни професии за който не се изисква владеене на български език!!!!!

и маимуните станаха хора преди нас,мамка му....

Жалкото в цялата работа е, че няма поне една жертва. Колкото повече криминално проявени се избиват, толкова по - добре за демокрацията.

Руиз

Стига с тези ненормалности. Какъв е този студентски град, къедто се подготвят вишисти? Тези типове да се разстрелят, а студенстският град да се закрие!! Стига вече пипкави работи в тази държава!! Стииига!!!!

Не разбрах само задължително ли е да си рецидивист в студентски град или просто е предимство ?

каквато държавата - мутренско-чалгарска, такива са и студентите вече

Кажи ми, татко, де е файдата от тез студентски гладни години? Да смуча ази твойта заплата, дорде ми кефът не попремине!

Кои е блока??????

Аз не знам защо не го закрият този "Студентски" град? Каква е ползата от него? Събраха селянията от цяла България, висят вечер по дискотеките и се напиват. После се пребиват и се ръгат с ножове. Те не могад да говорят правилно български, студенти ще стават. После се набутват по фирмите и другите институции и за софиянци няма места. Кога ще спре този наплив от провинцията?

Напълно подкрепям това мнение. Щели да протестират, че ги ограничавали с вечерен час, от тоя студентски град полза няма, да го закриват.

Бих казала и същото за софиянци,дошли да учат в страната.Цяла нощ пиянстват,а после само инциденти.И дори не завършват,защото тотално пропадат.Направи си сама извода,Красимира!

Красенце , този студентски град е построен от нас които живеем изън столицата за да живеем когато учим. Там се учи а не софиянци да печелят и т.н.

Ха ха ха, вие сте го построили, а на всичкото отгоре и УЧИТЕ... е то се вижда колко учите...

Контролът е на 6! Само думите бяха много.

а през това време ректорът на УНСС прави процедура за отдаване под наем на поредния чалга клуб...

Айде сега им приберете ножовете, че по предишната логика явно това е проблема, а не калпавото възпитание.

welcome to the wild wild west hahahha нека се трепят то полза нема от тез говеда

Аман от селяци !!!

Да си отидат на село тия хаймани и да пасат кравите там!Да си ги контролират бащите им с гегите-нито са студенти,нито пък ще работят после както трябва!Ужас!

Ей, смешници, и гао си да съдерете, студентския град е наш - ще правим каквото си искаме. Вие слагайте вечерен час на баба си. Кой ви е казал, че сме тук за да учим бе!?! Тук сме да си живеем живота!

жив и здрав ама дано попаднеш на доктор учил и "живял живота"

ТОЯ НЯМА ДА Т5Е РАЗБЕРЕ -НА ТАКИВА ТРЯБВА ОБЯСНЕНИЯ С ПО 20- 30 ИЗРЕЧЕНИЯ-И АКО НЕ ЗАСПЯТ ДОКРАЯ щЕ ТЕ РАЗБЕРАТ , НО ВЕЧЕ ЩЕ СА ОЖАДНЕЛИ И НЯМА ДА МОГЪТ ПЪК ДА МИСЛЯТ - ПРИ МИСЪЛТА Я ЗА ПИЕНЕ Я ЗА ДРОГА... ЕТО- ПОКАЗАТЕЛ ЗА СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИЯ БГ-ШСТУДЕНТ... ПОМИЯР ДО БЕЗКРАЯ.. ДОщЪЛ ДА ЖИВЕЕ- ОТ СЕЛО - ДЕТО ИМАТ ЕДНА НОЩНА ЛАМАПА ПО УЛИЦИТЕ И ЕДНА СЕЛСКА КРЪЧНА И ЕДИН СМЕСЕН МАГАЗИН... КЪДЕ СА ВИЖДАЛИ ТИЯ НЕЩА СЕЛЯНИТЕ... И СТАВАТ НА МАЙМУНИ - НЕ НА ХОРА ПРИ ВИДА НА ВСИЧКО В СОФИЯ..

ranngell@

А, сега да видим ректора ,ще вземе ли отношение?И да се обяви публично та дано им светне на някои "студенти" защо харчат парите на родителите си.А между другото защо не пишете имената на тези "герои".

Ал

За съжаление много точно казано!

Гордея се с бъдещето на България. Тези хора след някоя друга година ще са експерти я в някое правителство я в болница и т.н.

Смешно е да се искат някакви мерки за повишен надзор ,контрол и т.н.Нали за това бесняха преди 20 години -за слободия !Това са възрастни хора ,отговорони за действията си ,дошли с ясното съзнание да учат .Най -малкото е да имат волята да се контролират .Къве тоя нагон на тези копелдаци -ще учат ли ,или ще се ешат ?Но е така ,защото преди 20 години влизането беше истински праг ,стрес ! А сега куцо и сакато / най -вече богатски синчага / става студент .Честито на държавата с такива обрулени кадри след 10 години .

Сега е времето на набори 90-93. Броят на приетите е по-голям, а родените през тези години и съответно кандидатите са по-малко. Големият ужас ще дойде след няколко години, когато дойде време 97-98 да завършат училище. Ще се приемат всички.

sawo

Касапница, но без жертви. Ех тези живописни журналисти...

Докато е на Власт Рапона с неговите дилъри на всеки ъгъл- и то пазени зорко от патрулките- така ще е ... Дори и по-зле ще става... Дрога в Студентски град дето не се продава вече и пред вратата на всяка стая в общежитията... За всичко са виновни невинните амфетки и маалко по-тежкия но малко,или дори безопасен хероин пак на дилърите около Рапона и Кюнеца... Хора-приберете си децата от този Студенстки град- той се е превърбнал в най-големия бордел в Европа... Ще съжалявате ако си оставяте добри и умни деца- и чакате държавата да се грижи за тях... помнете ми думата,имам опит за жалост..патила съм и то доста.. -и ви препоръчвам да си махнете децата от проклетия наркоцентър на България...

pinx

Винаги съм казвал, че висшето образование в България НЕ Е задължително. Който му се ходи по чалгатеки и не му се учи да не се записва във ВУЗ.

По какво са студенти тези момчета?

Сигурно по борба във ВИФ...