Серийният убиец Момата: Не ми дреме колко съм убил, това ми е работата

Пълен обрат претърпя делото "Гранити" за убийството на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов, след като серийният убиец Недялко Димитров - Момата се отрече напълно от показанията си при досъдебното производство.

Обратно в новината

Коментари - Серийният убиец Момата: Не ми дреме колко съм убил, това ми е работата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

rado_7_6@

Хех, тънко внушение към читописающата Дир аудитория, тънкооо. Демек, внимавайте кво плямпате, щото ако настъпите некой дето не обича да го настъпят - има достатъчно изтрещелници. Па и дето викаше бае ни Тодар - Вие имате информация, ама и ние имаме информация :)

Куките пребиват циганин за 20 кила желязо,а за такива изроди-процеси,адвокати,спазване на човешките права и още куп други щуротии...По принцип съм твърдо против насилието,но има боклуци като тоя тука,дето нищо друго не ги лекува.Дали казвал истината?Ами да го разпънат на чекръците,всичко ще си признае и няма да се чудят кой,кога,къде,защо и т.н.

Тоя като му гледам изражението наистина е абсолютен хладнокръвен убиец. Ако го изтърват само за 1 ден ше гътне още някой

Него още не го знаем от кой град е ... но теб хане вече те разбрахме!!! ;)

Дали в съда изобщо са го питали, КОЙ МУ ПЛАЩА на този трудолюбив работник, за да си изкарва хляба и да свързва двата края? За такива и два живота в затвора са им малко. Но работодателите са за публичен разстрел.

При положение, че няма смъртно наказание, да го "самообесят". Явно е боклук и такъв ще си остане. Защо само да харчи народни пари? Понеже съм милостив може и китайски мъчения , та да поживее още няколко месеца.

Тоя малко ми прилича на един виден български националист - вожд на партия АтА!!!!

А на мене ми прилича на известен политолог...

еййй да, абсолютно точно. Сидера е подбран специално,за да омерзи идеята за патриотизъм. Няма да надхвърли удобния(еврейски)руски канон:праволсавие=българщина.Капка е еврейка, но не се раздели с нея заради това. Тъй че.... :-)

Какъв килър бе. Ако беше килър щеше да е събрал доста пари. А тоя явно убива за средна месечна заплата, че може и за надница.

Не мога да разбера в Перник въздухът ли ги мутира хората2 Прочетеш ли някаква извратеняшка история, е почти прецедент да не е от Перник. Лошото е, че хиляди нахлуха и в столицата, не пешеходна пътека признават, ни правила, ни нищо...Вероятно има и свестни хора там, но е истина, че са шампиони по простотии и герои от филми на ужасите.

Бял ден да не види!

ДА ВИ КАЖА СПОРЕД МЕН НЕКА СИ ЖИВЕЕ МОМАТА ДО ЖИВОТ И ДА ГО ХРАНИМ ,НО ИСКАМ В КИЛИЯТА МУ НА ВСЕКИ ЧАС ДА ВЛИЗА ПО ЕДИН ЗДРАВ ЕРГЕН 24 ЧАСА -24 ЗДРАВИ ЕРГЕНА ПЪК КОЛКОТО МУ ИЗДЪРЖИ ЗАДНИКА.

Боже, Боже! Колко мъка има по този свят!

а ако не дай си боже му харесва на момата да го клатят кво праиме тогава, а? :)

Както всъщност често става в Б-я, нещата се крепят на самопризнания... от някой си. В САЩ мисля, дори някой да си е признал, че е извършил нещо, не могат да го затворят ако не намерят доказателства.

Точно обратното е в Европа се събират доказателства дори и да си си признал.

Засега не са ги осъдили, ама държаха хора в затвора близо три години, в резултат на което им съсипаха живота

Страшен изрод!Как досега не са му спретнали едно "самоубийство" на тоя, колко други ги "самоубиха"...

Шокираха ме комантарите. Тоя е професионален убиец, а къде са поръчителите???

Както обикновено, нашите журналисти си нямат хал-хабер от понятията и ги пляскат ей-така, за по-интересно. Тоя е професионален убиец, иначе казано - килър. Серийният убиец е нещо съвсем друго, из областта на психиатрията.

Електрическия стол...

не му пукало, че убива хора, но му омръзнало да натапя невинни хора...

Изглежда, че съм пълен лаик по право, но ако някой разбира, нека да ми обясни, защо това нещо трябва да го хрантутим до живот и какво се очаква да стане с ценностната му система, при положение, че и сега няма грам угризение - да се поправи, може би и да се разкае. И какъв е смисълът, дори да го направи? На близките сгурно ще им олекне.

pompai

Ама веднага прокурора и следователя по това дело вън от системата защото те са корумпирани.

този изрод не трябва да живее. за такива е нужно вращането на смартното наказание. откаде накаде мизерствуващия ни народ ще храни до живот в затвора изроди като този, които признава, че с убииства си изкарва хляба? смарт чрез обесване. балгарiя не е цивилизована даржава, за да прилага цивилизовани присади кам скотове.

Модераторите, информацията ви е неточно, Манол Хаджиев не е имал прякор "Котката", бъркате го с друг герой, който е от Бургас.

Много интересно. Новината за 100 кандидати на място за 2,000 места в МВР взе, че изпадна като лански сняг... Редакторско виждане или да не обидим Цецо? И сега ще занимаваме народа със сериини убиици и подобна сволоч, по американски? Е, па няма ли някое горнооряховско детенце удавено в кофа???

И как по сто кандидата за място при 2000 места ще обидят Цветанов? Некадърно плюете, другари. Ама толкова си можете, от овчари и бандити хора не става. Само знаете, че трябва да се спомене Цецо или Боко и да се оплюят нещо.