Убиецът на Виола поиска съкратен процес, чака присъдата

В Софийския градски съд започна делото срещу 29-годишния Стефан Станев, обвинен за жестокото убийство на приятелката му Виола Николова.

Обратно в новината

Коментари - Убиецът на Виола поиска съкратен процес, чака присъдата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма за какво да чакат, да удрят чукчето и край до животн

Този е за разстрел!!! Като видиш такъв изрод бягай на време!

Убил един, пребил и ограбил други.ПРИСЪДА-ЗАТВОР ДОЖИВОТ!

Коя точно Виола? Колко Виоли има в България и по света?

Мисля, че при безспорни доказателства, базирани 100% на реални факти, трябва да се дава смъртна присъда при такова най- тежко престъпление. Вероятност от грешка да се осъди на смърт евентуално невинен в този случай няма.

Жалко за това толкова красиво и младо момиче.Бог да я прости. Нелепа,жестока,покъртителна смърт. Убиецът от снимката,може да се зове единствено ИЗРОД,долен,перверзен изрод.Освен смъртно,никакво друго наказание не му приляга на деянието. Съдиите,ако имат малко от малко останал морал,човещина,самоуважение,поне доживотна да му лепнат.Парите не са всичко в този живот!

Заслужаваш публично обесване каквито са били традициите много години .

При бай Тодор беше ясно : куршум в тила и край на проблема !!

Ако съдът се съгласи, това може да намали наказанието му с 1/3 от възможно най-тежкото. Така няма да има и изслушване на свидетели. НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ТОВА , АКО В БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ СМЪРТНА ПРИСЪДА, ЩОТО 1/3 ОТ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА ЩЕШЕ ДА БЪДЕ С ЕДНА ТРЕТА ПО-КЪСО ВЪЖЕТО ЗА БЕСЕНЕ.

Или с 1/3 по- малка цепка, през която влиза въздухът в килията. Въжето, дори и 1/3 по- късо, ми се струва прекалено хуманно за тази мизерна гад, нека да е бавно и мъчително!

Съкратено- да , смъртно наказание в рамките на 3 дни след процеса и присъдата ,която няма как да бъде друга .

Колкото и човек се е побъркал от безумната болка от загубата, колкото и да финансово зле, винаги има шанс да намери едни парици да наеме един качествен снайпер да изчистят този обръснат и ухилен садист при излизането от сградата на съда. Знаейки нивото на полицията в Бг, единствената грижа след това ще бъде да си набавиш парите, които си похарчил на снайпера, а компенсацията ще бъде поуспокоената съвест, че не успя да опазиш детето си от тази гад.

Какво толкова неясно има в това дело, та да се опростява 1/3 от наказанието?! Или за разследващите и съдниците е по-добре да не работят?! Да де, заплатката, пардон, заплатището, си върви и без напрягане...

тоя ако добре си е платил няма да му дадат повече от 15 годинки и за добро поведение ще излез не след 5-10 години и пак ще убива

От едната страна са наркотиците, побоите, жестокото убийство, грабежите; от другата- не съдим преди, хуманен български съд, безумното му " разкаяване" от стореното. Сумирайки всичко това, можем да предположим, че ще излезе невинен. Е, някои съдии ще станат на идея по- богати, а той на идея по- беден, но пари се печелят- нали така?

трябва да го режат парче по парче, за да усети - как е да понасящ нечовешките болки и ужасът, който е изтърпяло горкото момиче

Този ще излезе след 10, макс 15 години на свобода. Ще си приспадне присъдата с работа в затвора и за добро поведение ще го пуснат предсрочно. Така е с нашите толерантни и снизходителни съд и закони. В САЩ този щеше да се радва като разбере че може да излезе след 30 години зад решетките и е избегнал смъртната инжекция.

В САЩ нямаше да излезе. Годините се сумират за престъпленията. Ако не го осъдат на смърт ще има присъда над 60 години

"убиецът поиска делото му да се гледа по съкратена процедура" Че кой психопат не ще съкратената процедура?Максимум може да получиш 20 години,които след това се намаляват с една трета и допълнително на половина защото си се признал за виновен.И така крайната присъда става толкова жалка и нищожна,че да си чудиш защо съдът и прокуратурата са си губили времето с изрода.Вместо да го предадат на родителите на момичето.

От къде я измислиха тази "съкратена процедура" нащите корифеи?!?Ами дайте да го гледаме на "ези-тура" принцип тези дела -по-еФтинкко и бързо става!Дела по съкратена процедура трябва да се гледат само тогава, когато делото е "на кантар"!И то ако прокуратурата приеме този подход, не съда!

d4

плюем хамериканците, но това ако беше станало там, на изрода моментално щяха да му бият инжекцията по "съкратената процедура"... съдиите да вземат насериозно и факта, че изрода е пребил и ограбил и други двама души...

Плюят ги тези с по 3 грама мозък в главата. Що роднините и познатите ви които са там не искат да се върнат бе, охлюви мухлясъли? Поне това да ви говори нещо.

А, момчето е "от сой", та съкратената процедура и "споразумението" са таман за него - пък той шъ съ попрай и мама му шъ му помогне! "Пребит с метален прът, душен и наръган многократно с нож" - ей това заслужаваш, изрод неземен!

Смесването на различни психовъдействащи вещества понякога , за съжаление може да доведе до подобни състояния.....Жалко и за двамата!

Ама разбира се!!! Пропусна -горкото момче - да добавиш!!!

Заети с далавери, управляващите пропускат наркоманизацията на младото поколение. Такива убийства ще зачестяват, защото са под въздействие на тежки и най-вече на т. нар. "леки" наркотици - марихуана, хапчета и т.н. Те водят бавно но неизбежно до апатия, умора, безразличие, кошмари, халюцинации, психози, психични разстройства, психически отклонения и заболявания. Те от своя страна отключват необуздана агресия.

Грешиш! Не я пропускат - поощряват я! Ползи от това много за тях. а тоя ще го пуснат все пак трябва да си пазят клиентелата, ако набутат всички наркомани и пласьори в затвора кой ще им купува стоката?!

Сега БХК могат да го номинират за "човек на годината".

За съжаление по тези ширини доста мъже са склонни на насилие, обосновано на чувството за собственост или безпомощност по отношение на половинката

Нее драги, не 20 години, а 20 минути, хубаво вързан, насаме с бащата на тази която затри. Пък докъдето може човека, дотам. Това е справедливоза теб.

Човекот е жентълмен. Заслужавал между 20 и 30 години. Още не ги е сметнал точно, ама там някъде. По този повод ще му дадат най-много 20, минус 1/3 - 13. За добро поведение през след 5-6 години ще излезе и може да колне следващото девойче.

Голям оптимист си, дядо!!! Най много някоя година и то условно!!! Ами така де - и той човек - права има !!!!

Сега нашия строг, но високо хуманен към престъпниците съд, като нищо ме му тръсне 5-6 г..... условно!!!!

След като има достатъчно доказателства, защо бе, защо когато един жесток убиец каже извинявайте и хоп, една трета от наказанието му. Кой, кой измисля тези закони, насочени срещу невинните и покровителствуващи престъпниците. Какъв ужас, колко евтин е животът на българина. Трепеш го, признаваш, изразяваш съжаление по съвет на адвоката, лежиш някоя и друга година и излизаш отново да трепеш? Какво става, наистина ли сме безсилни пред тази вопиюща несправедливост, или всичко се прави, за да се спестят усилията на разследващи и правосъдие да си вършат съвестно работата и да възмездяват строго отнелите човешки живот. Това е гавра с родителите на това младо, красиво, способно момиче. Позор-

Обърнете се с въпроса към народният си избранник. Нали е за това, да ви прдставлява. И тогава ще осъзнаете, какво значи да идеш на избори, без да има кого да избереш и да гласуваш за по-малката злина. Народ без бъдеще сте вие, казвам ви до откровенно!

не, не заслужаваш 30 години да лежиш на наш гръб и да те изържаме. за това деяние заслужаваш смъртна присъда. жалко че по нашите ширини такава няма

TIREX

защо за убийство има съкратен процес? а правата на жертвата ще дадът ли с 1/3 повече обещетение?

да изгние в затвора

Хубав млад мъж, с изгладена риза. Защо бе, защо? Защо затри толкова животи?

Защото е едно как изглеждаш, дали си спретнат и дори възпитан и образован, а съвсем друго какви демони криеш вътре.

Думата живот на български не се използва в множествено число. Всъщност използва се от неграмотните. Казва се животът на много хора.