Родители, убили дъщеря си от срам, застават пред британски съд

Девет години след смъртта на 17-годишната британка от пакистански произход Шафили Ахмед, родителите й бяха изправени пред британски съд за убийството й.

Обратно в новината

Коментари - Родители, убили дъщеря си от срам, застават пред британски съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що го трите бе, срам ли ви е или сте мусулмани?? И в двата случая ви разбира. Но вие няма да разберете никога свободата. Така или иначе показахте, че сте роби. На кого и защо - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ! И не обърквайте констатация и факти с изводи и емоции!

абе Шериата си майката ... ......няма лабаво! Нещо, обаче, ме човърка, че май арабите по-имат акъл от нас по отношение третирането на по-нежната част от обществото казвам го с риска да ме обявите за талибан или незнам какъвто там...!

Като не им харесва морала в Англия какво търсят там...имат си държава

Няма никакво значение дали са били колония на Англия или не. Живяла съм и в Германия и в САЩ и винаги съм се стремяла да живея според законите на държавата в която съм.За мен те са хора убийци, както и турците.Жена на възраст съм и гледам турски сериали. И те не падат по-долу. Заплашват и убиват собствените си деца, ако не са съгласни с възрастните. За мен това са убийци. Щом убивт децата си, защо се учудваме на камикадзетата.Против съм такива хора да живеят в цивизовани държави. Трябва навсякъде да се спазват законите, ако не - вън.

Точно така како Лили, малко дискриминиращо звучи че са животни но една много голяма част са наистина такива......... но все пак и има много образовани ерудирани и модерни турци и тем подобни... поздрави из Германия

Не трябва да се говори с лекота за неща които не разбираме,- за тях нашата цивилизация е сатанинска, не я разбират, убиваики своето дете те смятат че го спасяват от сатаната ,- убииството за тях също е голям грях.

Ами да си стоят в тяхната цивилизация, насила да ги е карал някой да ходят? Безброй племена, имат огромни залежи от природни богатства, но имат -10-тина "вожда", които държат богатството за себе си и насъскват бедните срещу лошия запад. Ако го нямаше Запада да им купува нефта, камъни щяха да садят и да ядат!!!

Лили, напълно те подкрепям!Всеки трябва да се съобразява със обичайте и законите на страната,която посещава.Моя близка работеше в Иран преди години - от летището сложи кърпа на косата и дълъг шлифер...........

Абе на теория е така, но на практика това са съвсем различни народи, а бившите колонии вече са обособени като държави със своя политика и т.н. Може все още да са в някаква общност, но е пресилено да се каже, че са в една държава. Е, друг е въпросът, че членството в тази общност позволява на разни хора от бившите колонии лесно да се заселват в метрополията....

Тези държави все още са колонии, просто не официално. Не е модерно. Иначе всичко се притежава от запада. И като искат някой да им работи, ще си търпят последиците. Американците изградиха империя с робство и сега половината са черни. Танто за танто.

Да свикват ингилизите, занапред ще виждат все повече изцепки, направени от някакви криворазбрани ислямси подбуди. Като допуснаха държавата им да се напълна с такива индивиди....

Каква е тази майка и този баща дето с лека ръка отнемат живота на детето им... Ужасно е!!!

Имам само един въпрос. Как да уважаваш която и да е религия или ценностна система когато се стига до такова зверство от промити до вманиачаване мозъци? КАК?

Да оставим религията - това дете е било 9 месеца под сърцето на тази майка преди да го роди... :( Как е възможно... На мен акъла ми не го побира!!!?

По-важно е какво търсят тия в Англия? Не им ли харесва по земите на Мохамед да живеят?