Прокуратурата поиска доживотен затвор за Чеци (обновена)

Прокуратурата поиска доживотен затвор за Николай Русинов - Чеци - подсъдим за убийството на Яна Кръстева. Присъдата ще бъде обявена в 17 ч., съобщиха от съда.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата поиска доживотен затвор за Чеци (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дя-до

Чеки, чеки малко! Дебелият на снимката, който е далеч от симпатичен, си признава, че е правил секс с момичето на съответното място, по съответното време, но твърди, че не го е убил. Нашите умни магистрати пращат 7 косъма чак в Австрия, където се доказва, че 5 от тях са негови. Което доказва единствено, че дебелият е бил с момичето, както сам твърди. Какво от тази експертиза ДОКАЗВА, че ТОЙ е убиецът? Явно адвокатът му (колкото и да са ми несимпатични такива адвокати) има основания да отхвърля присъдата поради липса на достатъчно доказателства. Което пък ме кара да мисля, че скоро ще имаме новина: "Чеци оправдан на втора инстанция".

Изнасилил я е, хубаво, младо момиче би ли доброволно си легнало с това недоразумение? А той милият я любил страстно цяла нощ и после я оставил да си доспи гола в храстите, съвсем джентълменски, добър човек ...

Не се знае какви са другите доказателства. При всички положения обяче не е правилно дело за убийство да се точи 3 години. Така се унищожават с времето ценни улики, според мен поне.

Със този Бидон,не виждам Кое момиче ще си легне доброволно. Този трябва да се осъди до живот.

Запознали се в Маймунарника и след това правили секс в храстите? Чудя се какви хора са способни на това...

Чета всеки ден новините и се чудя кой премахна смъртното наказание... КОЙ ?!

Смъртното наказание го махна демокрацията. И аз искам да се върне. И искам дело за убийство да се решава не 3 години, а по бързата процедура, като изродите-убийци на невинни да завършват живота си с болезнена смъртоносна инжекция.

Лицето Жельо Митев Желев., на когото сми благодарни, че докара половин България в София....

Системата винаги без изключения е прогнила - независимо дали тук или някъде другаде. И за да не загинат много невинни е по-добре да няма смъртна присъда.

Още не вярвам ,че в Бг ще има ефективна присъда ....

След доброволния секс в парка явно жертвата е изтървала нещо за мъжките качества на Чеци,което е отключило агресията му и я е пребил до смърт защото е психопат,а Карбовски хго защитаваше.Но къде сега е Карбовски.

Тоя трябва да увисне на въжето, никаква доживотна присъда, или ще е по добре една гарота...сам да се обеси, както правят Дон КОРЛЕОНЕ!!

Или след поредния отказ от мъртво пияно момиче, на Чечи му е прищракало...

агресивният клошар (да припомня- в затвора той е буйствал и нападаше хора) беше пуснат на принципа- горкият беззащитен човек. Сякаш такъв човек отказал се да води нормален живот, изпаднал по своя вина до това да събира буклуци трябва обезателно да е безгрешен. А въпросният осъден понеже спал с мадамата-двамата гюр кютук пияни- обезателно трябва да е убиец. Защото имало косми. Ами ще има като са се отъркали. А клошарът просто може да я е удушил. Ама нали той е един такъм мрачен и мълчалив значи е невивене. съдиите дза помислят дали напоследък не осъждат под обществен натиск.

Това, че човек е изпаднал в затруднено положение, не го прави автоматично престъпник! Всъщност "Клошарът" е образован човек, завършил история. И той беше оневинен, поради наличието на доказателства. Просто се опитаха да го накиснат вместо изрода на снимката.

Клошарът не беше никакъв клошар, а интелигентен мъж, останал без работа и натопен, кой знае от кого за престъпление, което не е извършил, ще буйства разбира се. Кой нормален човек не би буйствал? Кой нормален, образован човек, с жена и дете, поствен в състояние на несъстоятелност, обвинен без доказателства, бит, поруган, би запазил самообладание? Който заради това изчадие прекарва няколко месеца зад решетките, който губи работа, заради това, че е заподозрян в убийство, което не е извършил?

намерили косми от него - правили са секс, нормално е , но какво свързва тези косми с убийството? А останалите косми от кого са?

Не само това са доказателствата.. GSM-a му е бил в района дълго след момента в който той твърди, че си е тръгнал..

Този избяга в Турция след това се върна доброволно. Обаче си мисля че беше платил за да натопят бездомника и затова се върна. След това се разсъхна работата и го обвиниха него и сега ще лежи доживот освен ако не го пуснат под гаранция докато обжалва и да духне.

никъде не е бягал. заминал е законно с предвалително платена екскурзия. Приказките на ЦвЦв не ги ли знае колко струват.

Кой ще прави секс с този тип?

Как кой ,..Съселът?

няма годни доказателства...

да се върне смъртното наказание!

"обаче бе доказано" - Какво е доказано? 5 от 8 косъма... А останалите 3 не се ли досеща никой, че показват наличие на втори човек. При толкова съмнителни доказателства, доживотен затвор... А за Вальо Топлото - подписка, а.

Да, действително! Защо новината спира дотам - пишете и за останалите 3 косъма, те на кого са?

.....останалите косми са на Косъма. :-))

плюс това, какво повече доказват тези 5 косъма, освен, че човекът е бил на мястото? това обстоятелство и без космите е установено.

Алоооо , корумпирания БГ съд, тоя ще го отнесе -то е ясно. Но какво става с убиеца на двама невинни Йоско Мафиота от Сливен? Защо още не е в дранголника? При положение че е хванат кьор кютук пиян на мястото на катастрофата? Не уважаеми БГ съд, вие просто сте сбирщина ......... !

Йоску ли ?Вози се на ''инвалидна'' кола ,за 150 000 евро, и сам си я кара... МогУ бил ''болен''.

Колко пъти ще съдят ,тая свиня ? Като не иска да проговори ,няма да се отърве .

Свинщини... искат да живеят като прасета, а да умират като ангели..

Не може да бъде прокуратурата да поиска доживотен затвор,тя само дава,къде условни,къде никакви присъди.

Може, може... когато трябва да бъде прикрит няко... било син на политик или прокурор...

Присъдите се дават от съда...

Това, че са намерили 5 косъма доказва само, че са се въргаляли заедно в храстите. За да се докаже, че я е убил следствието и прокуратурата трябва да си свършат по-добре работата. Полицай и добре свършена работа??? Това пък няма как да стане. Ще стане както със сестрите Белнейски, хващат някой за пред хората и случаят е приключен. Не вярвам нито на полиция нито на прокуратура!

Ок, той си признал че спал с нея, и великата експертиза е доказала същото. Обаче никой не може да докаже че той я е убил. С убеждения и предположения не се работи.

Твърдеше, че се запознали в заведението "Маймунарника", пили алкохол, а после правили секс в храстите. ?!?!?!?!? що за хора са това? На зазоряване Чеци си тръгнал и оставил Яна да спи гола!!!!! така че, оставил Яна да спи гола в храстите???

...ЧОВЕШКИ ЖИВОТ,НО ПРОСТО ПРЕКЪСНАЛ ЕДИН ЖИВОТ,КОЙТО Е МОГЪЛ ДА ДАДЕ НАЧАЛО НА ДРУГИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ В ЯЛОВИЯТ СИ ОПИТ ДА НАПРАВИ НЕЩО ОТ КОЕТО СЕ РАЖДА ...ЖИВОТ !!!! ...ДОРИ ,ЖИВОТните ,не убиват, ПАРТНЬОРИТЕ СИ В КОНТАКТИТЕ ПО МЕЖДУ СИ ОТ КОИТО ЕВЕНТУАЛНО СЕ ...РАЖДА НОВ ....ЖИВОТ !!!! БОКЛУК !!!

От първия ден следя разследването на това убийство и някак си не успях да се убедя, че имено свинята от снимките е убиецът на Яна. Дали не се прикрива някой?

Прикрива. Себе си.

Когато се говори за граждански искове, искам да попитам: по какъв начин, лежащият в затвора, ще го изплати??? Някой може ли да ми обясни??

Тоя сега да не е първият бедняк та да не може да изплати сумата.

Обяснението ми на лаик е следното - ако няма кеш съответната сума се иззема имущество, ако няма имущество на съответната сума нищо не се случва. така е по целия свят - справка О'Джей Симпсън не е платил и стотинка по гражданското дело срещу него, на което е принзат за виновен.

Точно затова в затвора не трябва да се"лежи",а да ги гърбят с най-тежката работа по 12 часа,за да могат да си плащат престоя там,а не почтените хора да ги издържат,И работейки,да си изплащат и обезщетенията(уф,колко трудно се поше тая дума :-)))

Аз съм ЗА смъртното наказание , защото такива ИЗРОДИ , като този отнели човешки живот "заслужават" само това .

този човек още не е осъден. следователно е невинен. може да изглежда всякак на външен вид, това не е основание да бъде анатемосван по този начин. явно и доказателствата са съмнителни, така че случаят изобщо не е разрешен. иначе по принцип за изродите, за които говорите, смъртното наказание е прекалено лесен изход - за тях трябват други мерки.

...В ареста ли е ...А ми то е много доволно "щастливо прасе"...добре го гледат там...а сега и до ...живот... ...Неговите "събратя"...нерези я до чакат една КОЛЕДА,Я ...НЕ !!!