Коментари - 4 г. затвор за футболист на ”Славия” за убийство | Днес.dir.bg

4 г. затвор за футболист на ”Славия” за убийство

Софийският градски съд осъди на 4 г. затвор футболиста на "Славия" Борислав Балджийски за убийството на 36-годишния юрист Петър Алексов в София.

Обратно в новината

Коментари - 4 г. затвор за футболист на ”Славия” за убийство | Днес.dir.bg

Коментари

Ми че той си е селянин, грозен и мазен при това. Кво се обижда.

Съдийката се казва Ани Захариева. Едно друго нейно дело е "3 г. условно за прокурорски син, прегазил 2-ма пешеходци на пл Ручей". Също така: "Редица процесуални нарушения е констатирал Софийският градски съд (СГС) в обвинителния акт срещу бившия главен секретар на Министерския съвет Росен Желязков" СГС с председател същата...

От същите, които описват и продават апартаментите на хората,за дълг от няколко лева.С една дума от оная банда ,която смуче от бабите и бедяците, за която писа Мая Маналовя.Де да имаше повече като Балджийски, да ни отърват въобще от Топлофикация.

Защо се учудвате, че български футболист е извършил убийство ? Нали си спомняте кой бягаше от часовете по математика в училище, за да рита футболна топка и яде филии с мас ? Не се учудвайте в нищо ! Това е нивото на футболистчетата у нас . Съвсем друг е въпросът дали 4 г. за убийство са достатъчни, но до последната инстанция 'независимите' съдии може да изкарат футболистчето невинен, защото адвокатът сам се е блъскал в юмруците му и така се е самоубил ... Живеем в държава на абсурдите, където на престъпниците им викат бизнесмени, а съвестните и честните ги смятат за олигофрени ... Важен е футболът, продължаваме напред !

ЛИЦЕТО УБИЕЦ Е МНОГО АРОГАНТЕН И АГРЕСИВЕН ИМАМЕ ЛИЧНИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ . ПРИЯТЕЛКАТА МУ Е БИЗНЕС ДАМА (44 ГОДИШНА) С МНОГО ДЕБЕЛИ ВРЪЗКИ В ПАРЛАМЕНТА . ТАКА ЧЕ ТОВА ЛИЦЕ НЯМА ДА ГО ОСЪДЯТ.

На следващите инстанции свалят присъдата на три години и тогава може да наложат и условно излежаване, защото му е първо осъждане и е за три години! Точно както направиха с Филип Тефтерчето за много пари! Добре дошли в българския съд!!!!

Кенефа наречен СЪД отново показва колко му е рейтинга.

Ако този беше УБИЛ КУЧЕ или КОТКА щеше да лежи същите години затвор!!! Справка: Чл. 325 "а" и "б" от НК . Явно е, че човешкият живот в БГ няма никаква стойност! Жална ни майка!

Ето как с добър адвокат може да влезеш в Столипиново и да излезеш само с 4г. условно.

това е непредумишлено убииство при състояние на гняв. в смисъл, за това наказанието трябва да е същото като наказание за обикновено сбиване при състояние на гняв, което не завършва със смърт.

Имаше различни коментари какво се е случило. Все пак има разлика между умишлено и неумишлено убийство. При умишлено, онзи е убиец в главата си. От него може да очакваш да убива отново. В тази ситуация, може да е умрял по случаност, че си е дрънал глава в бордюра. Ако не бе се случило, този можеше да го съдят за дребно хулиганство. Така че най-много се наказват умишлените. После тези без тази цел, довели до такова и накрая по непредпазливост, като автомобилна катастрофа. Какви трябва да са наказанията, не знам. Но е нормално да се третират различно. При умишлените извършителите са си престъпници, които биха продължили с такива.

как може това да не е умишлено, като явно напaдаш с цел да го смачкаш човека и си тръгваш доволен, че той лежи на земята и не мърда?!! За мене по-умишлено от това няма. Ако го е ударил, ония е паднал и не e мръднал и това пед...ско футболиctче си казало....абе чакай малко, тоя май нещо пострада сериозно и се е опитaл да му помогне или да извика бърза помощ, тогава да, това за мене е непредумишлено.

ще обжалва, ще намали на 3, ще влезе и ще излезе след 1 година и малко.....толкова струва живота в БГ

А ако беше убил съдия от СГС пак ли 4 години?

Няма ли справедливост респективно правосъдие няма мир.4 години?да нарекъл го е селянин щото е прелетял без да спре на пешеходна пътека на Алексов.избягал е от местопрестъплението и се е укрил.4 години?не може да убивате хора и да лежите по 4 години.

Едно общество, в което човешкият живот се оценява на 4 години затвор /след обжалването, разбирай след като си плати допълнително сумите на съдебната ни система ще станат най-много 2 години/ си заслужава ВСИЧКО, което може да му се случва! Обществото, в което се счита за нормално спортистите да излизат пияни-заляни от казината и да се бият, да убиват и после да се измъкват от правосъдие не заслужава НИЩО!!!

Много време е минало ! Но четири години са много малко наказание !!!!!

спрете да пишете за подобни присъди, подлежащи на обжалване! Сега колко съдии и прокурори ще се облажат, докато го въртят през инстанциите и връщане за ново разглеждане в нов състав...нямате толкова фантазия. Наплюнчете калемчето и напишете нещо от рода: Днес след 15 години мотане по съдилищата изродът Х най-после беше втъкнат в затвор със строг режим. Иначе олеквате , бе, писарчетата!

С пари или с много пари всичко става.

Лудост....4 г. за убийство при нападение с побой, и причинена смърт е подигравка с обществото! Съдията......

Не знам точно какъв е казуса, но всеки може да попадне в подобна ситуация, нормален мъжки юмручен бой. Кой е виновен не мога да зная, може и юриста да е бил някое нагло леке и да поискал да понатупа някого, в този случай Борислав не е виновен и трябва да бъде освободен. Другия също възможен вариант е Борислав да е бил наглия и инициатора на боя, в този случай трябва затвор около 5-10 години, все пак не е предумишлен побой до смърт, а частично нещастен случай. Всеки да се стави в подобна ситуация, обмени 2-3 юмрука и другия пукне от слабо сърце или както в този случай, колко трябва да те накажат, 100 години затвор ,200...

А аз се чудя , че питаш какъв е казуса ? Казуса е ясен. После питаш колко трябва да е наказанието...100 или 200 години...ехидно се подиграваш... Ще ти отговоря на въпроса - наказанието му трябва да е такова каквото би получил в САЩ за такова ,,неумишлено,, деяние или както ти го наричаш ,,частично нещастен случай,, ! Ноооо... там има съдии , а тук съдиите са мафиоти!

и пари от Европа при такова правосъдие не чакайте

Присъда

Това е поредния абсурд, произведен от съдебната система на БГ. 4 г.затвор за убииство е подигравка с човешкия живот.

"Селянин" е най-голямата, смъртна обида.

Е КАК ТАКА,БЕ ?4 ГОДИНИ ЗА УБИИСТВО,ПОСЛЕ КАТО ВЛЕЗЕ ЩЕ ЛЕЖИ ЕДНА И ЩЕ ГО ПУСНАТ.ТОВА ВЕЧЕ Е ГАВРА!

Смърт по непредпазливост,без мотив и оръжие

Червеният подкупен Български съд в действие. 4 години присъда за убийство и парична гаранция като мярка за неотклонение.

Няма начин да не е червен съдът.Каквото и да значи това. Личи си, че си зелен.СЕЛЯНИН!

Едно време казармата беше 2 години а флота и ВВС служеха по 3. И си беше затвор. Този за убийство 4 и ще излезе след 2 и нещо.

"4 г. затвор за убийство"

Ми кво да се чудим, като ежедневно се вижда действеито на закона на джунглата.

"Не убивай!", дори поради непредпазливост, е престъпление. "Не изтривай!", дори поради невнимание, е престъпление спрямо истината. И най-накрая, за свинщините идва Коледа, каквото и да значи това.

Същата съдийка даде 3 години условно на прокурорско синче, дето размаза двама на пътя в София.

е как не , като е дъщеря и протеже на милиционер , пак ДС ! После стойте в чалгария , да си стоят милиционерите и като няма от кой да крадат ще започнат да се само избиват !

И защо само 4 години? Ебан съд!

деер

И сега се търсят 240 смелчаги с 100 000 лв и с желание за един мандат в СЗ..... Да, ама след това едва ли новия президент ще посмее да не ги помилва... Така , че умната проституиращи в полза на мафията и на гърба на България!

Съдийката се казва Ани Захариева. Едно друго нейно дело е "3 г. условно за прокурорски син, прегазил 2-ма пешеходци". Същот така: "Редица процесуални нарушения е констатирал Софийският градски съд (СГС) в обвинителния акт срещу бившия главен секретар на Министерския съвет Росен Желязков" СГС с председател същата...

Уникалнааа държава, убиваш човек и те осъждат на 4 години курорт, стоиш 2 и те пускат за добро поведение!!! УНИКАЛНА ДЪРЖАВА, уникална съдийка?

Все пак е осъден! Мнооооооооого други си гледат кефа без присъди за подобни и по-тежки престъпления.

Той може да е осъден, ама докато не влезе в затвора не е сигурно. Защото сега ще обжалва, после ще открият и пропуски и накрая ще му отчетат престоя в ареста. Няма да е за пръв път. Те и престъпен бос го пуснаха по същия начин, макар, че оня беше под домашен арест през цялото време. Дори след като го гръмнаха пред Съдебната Палата.

Тоя мършляк дето тежи 70кг с мокър памперс да си навлече такава беля....Четири години ще е булка в панделата....

vasil

Килограмите и възрастта не винаги са гаранция,че няма да е булка.

Браво и от мен, убийство и 4 години присъда, което обаче не е сигурно, защото може да се обжалва. Умрелия си е умрял, живия си е жив... Следващия път пак ще стане, защото не е наказан до живот. Дали са го нарекли селяндур,дали дали са му теглили една дълга тънка, дали са го обидили нецензурно по-така....да убиваме ли за това. Нямаме правосъдие и така ще го караме докато някой не се излъже и купи тая България.

Pomqr trqbva da go osudqt na 50 godini da go shibat v kiliqta s toq perchem

Есента на 2000 г. фенове от агитката на ФК Леевски атакуват и взривяват тролей 8, в който има привърженици на ЦСКА, 15 мин. по-късно от бомбичка с голям размер (като тази в тролея) загива седящия в заведение (близо до взривения тролей) Младен Младенов .

Чл.122 ал.1 нк убийство по непредпазливост до 5 години това е закона. Правната ви неграмотност е причина за възмущението ви

Няма значение правно грамотни ли са хората. Никой не е длъжен да познава всички закони. Но възмущението на хората е съвсем адекватно. Та дори и 5 години са малко! Това, че го има като закон, не значи, че е справедливо!

Не се прави на отворко! Питащият пита - защо по непредпазливост, а не по хулигански подбуди?

адвокатите мамата си тракат ем треба да ги биеш ем треба да ги пазиш да се не ударат нещо, дей.ба и боклуците крехки, като е бил толко гърчав тоя адвокат защо убижда и предизвква, момчето си е защитило честа

10 години затвор! Следващият!

Юрист от столичната топлофикация, а го съдят като за човек. На тези всичките трябва да им се ударят главите в бордюра, колко народ унищожиха мръсниците.

БОКЛУК!!!

Всички така наричат юристите. Скоро пак някои ще плачат- избиха цвета на нацията, хахаха.

А защо не го предложат за орден ,,Стара планина" или поне Нобелова награда за геройството?

Българин да се наричам първа радост е за мене! И с риск и мен да ме убият, Бориславе ти си селяндур !!!

Безобразие.

да пита за адвокатите та Стависки, който се приплъзна от правосъдието все едно бе на леда

И не е само той. Гугутката (шеф на фен клуба на ФК Леевски) уби двама в аварийната лента на АМ Тракия, Ники (таювото) Михайлов уби един на входа на София на същата тази магистрала. Не знам дали въобще са съдени.

Българио?!!! Eбем ти и правосъдието таман....

Стоя си и се чудя кой да убия днес?!

От 3 години го съдят, и ако ги е изкарал в ареста ще му остане около година да лежи. Той ще обжалва и хич няма и да помирише затвора. Егати правосъдието!

ако се е водил на подписка, си тече и присъдата

Парична гаранция!! Вие като юрист с 15г опит ни обяснете лошо ли е това,добре ли е??Кой ги пише законите?Съдията ли,адвоката ли или някой друг. Иначе знаем ,че винаги съдията е виновен:-)))...не някой друг!!

Най-сетне някой свързан по някакъв начин с ФК Леевски да бъде осъден за убийство, а случаите не са един и два, а повече.

Ми то не е умишлено убийство. Обикновен пиянски бой, завършил нелепо.

Греда дано и тебе те оправи някой Селяк така

Коментари - 4 г. затвор за футболист на ”Славия” за убийство | Днес.dir.bg

4 г. затвор за футболист на ”Славия” за убийство

Софийският градски съд осъди на 4 г. затвор футболиста на "Славия" Борислав Балджийски за убийството на 36-годишния юрист Петър Алексов в София.

Обратно в новината

Коментари - 4 г. затвор за футболист на ”Славия” за убийство | Днес.dir.bg

Коментари

Ми че той си е селянин, грозен и мазен при това. Кво се обижда.

Съдийката се казва Ани Захариева. Едно друго нейно дело е "3 г. условно за прокурорски син, прегазил 2-ма пешеходци на пл Ручей". Също така: "Редица процесуални нарушения е констатирал Софийският градски съд (СГС) в обвинителния акт срещу бившия главен секретар на Министерския съвет Росен Желязков" СГС с председател същата...

От същите, които описват и продават апартаментите на хората,за дълг от няколко лева.С една дума от оная банда ,която смуче от бабите и бедяците, за която писа Мая Маналовя.Де да имаше повече като Балджийски, да ни отърват въобще от Топлофикация.

Защо се учудвате, че български футболист е извършил убийство ? Нали си спомняте кой бягаше от часовете по математика в училище, за да рита футболна топка и яде филии с мас ? Не се учудвайте в нищо ! Това е нивото на футболистчетата у нас . Съвсем друг е въпросът дали 4 г. за убийство са достатъчни, но до последната инстанция 'независимите' съдии може да изкарат футболистчето невинен, защото адвокатът сам се е блъскал в юмруците му и така се е самоубил ... Живеем в държава на абсурдите, където на престъпниците им викат бизнесмени, а съвестните и честните ги смятат за олигофрени ... Важен е футболът, продължаваме напред !

ЛИЦЕТО УБИЕЦ Е МНОГО АРОГАНТЕН И АГРЕСИВЕН ИМАМЕ ЛИЧНИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ . ПРИЯТЕЛКАТА МУ Е БИЗНЕС ДАМА (44 ГОДИШНА) С МНОГО ДЕБЕЛИ ВРЪЗКИ В ПАРЛАМЕНТА . ТАКА ЧЕ ТОВА ЛИЦЕ НЯМА ДА ГО ОСЪДЯТ.

На следващите инстанции свалят присъдата на три години и тогава може да наложат и условно излежаване, защото му е първо осъждане и е за три години! Точно както направиха с Филип Тефтерчето за много пари! Добре дошли в българския съд!!!!

Кенефа наречен СЪД отново показва колко му е рейтинга.

Ако този беше УБИЛ КУЧЕ или КОТКА щеше да лежи същите години затвор!!! Справка: Чл. 325 "а" и "б" от НК . Явно е, че човешкият живот в БГ няма никаква стойност! Жална ни майка!

Ето как с добър адвокат може да влезеш в Столипиново и да излезеш само с 4г. условно.

това е непредумишлено убииство при състояние на гняв. в смисъл, за това наказанието трябва да е същото като наказание за обикновено сбиване при състояние на гняв, което не завършва със смърт.

Имаше различни коментари какво се е случило. Все пак има разлика между умишлено и неумишлено убийство. При умишлено, онзи е убиец в главата си. От него може да очакваш да убива отново. В тази ситуация, може да е умрял по случаност, че си е дрънал глава в бордюра. Ако не бе се случило, този можеше да го съдят за дребно хулиганство. Така че най-много се наказват умишлените. После тези без тази цел, довели до такова и накрая по непредпазливост, като автомобилна катастрофа. Какви трябва да са наказанията, не знам. Но е нормално да се третират различно. При умишлените извършителите са си престъпници, които биха продължили с такива.

как може това да не е умишлено, като явно напaдаш с цел да го смачкаш човека и си тръгваш доволен, че той лежи на земята и не мърда?!! За мене по-умишлено от това няма. Ако го е ударил, ония е паднал и не e мръднал и това пед...ско футболиctче си казало....абе чакай малко, тоя май нещо пострада сериозно и се е опитaл да му помогне или да извика бърза помощ, тогава да, това за мене е непредумишлено.

ще обжалва, ще намали на 3, ще влезе и ще излезе след 1 година и малко.....толкова струва живота в БГ

А ако беше убил съдия от СГС пак ли 4 години?

Няма ли справедливост респективно правосъдие няма мир.4 години?да нарекъл го е селянин щото е прелетял без да спре на пешеходна пътека на Алексов.избягал е от местопрестъплението и се е укрил.4 години?не може да убивате хора и да лежите по 4 години.

Едно общество, в което човешкият живот се оценява на 4 години затвор /след обжалването, разбирай след като си плати допълнително сумите на съдебната ни система ще станат най-много 2 години/ си заслужава ВСИЧКО, което може да му се случва! Обществото, в което се счита за нормално спортистите да излизат пияни-заляни от казината и да се бият, да убиват и после да се измъкват от правосъдие не заслужава НИЩО!!!

Много време е минало ! Но четири години са много малко наказание !!!!!

спрете да пишете за подобни присъди, подлежащи на обжалване! Сега колко съдии и прокурори ще се облажат, докато го въртят през инстанциите и връщане за ново разглеждане в нов състав...нямате толкова фантазия. Наплюнчете калемчето и напишете нещо от рода: Днес след 15 години мотане по съдилищата изродът Х най-после беше втъкнат в затвор със строг режим. Иначе олеквате , бе, писарчетата!

С пари или с много пари всичко става.

Лудост....4 г. за убийство при нападение с побой, и причинена смърт е подигравка с обществото! Съдията......

Не знам точно какъв е казуса, но всеки може да попадне в подобна ситуация, нормален мъжки юмручен бой. Кой е виновен не мога да зная, може и юриста да е бил някое нагло леке и да поискал да понатупа някого, в този случай Борислав не е виновен и трябва да бъде освободен. Другия също възможен вариант е Борислав да е бил наглия и инициатора на боя, в този случай трябва затвор около 5-10 години, все пак не е предумишлен побой до смърт, а частично нещастен случай. Всеки да се стави в подобна ситуация, обмени 2-3 юмрука и другия пукне от слабо сърце или както в този случай, колко трябва да те накажат, 100 години затвор ,200...

А аз се чудя , че питаш какъв е казуса ? Казуса е ясен. После питаш колко трябва да е наказанието...100 или 200 години...ехидно се подиграваш... Ще ти отговоря на въпроса - наказанието му трябва да е такова каквото би получил в САЩ за такова ,,неумишлено,, деяние или както ти го наричаш ,,частично нещастен случай,, ! Ноооо... там има съдии , а тук съдиите са мафиоти!

и пари от Европа при такова правосъдие не чакайте

Присъда

Това е поредния абсурд, произведен от съдебната система на БГ. 4 г.затвор за убииство е подигравка с човешкия живот.

"Селянин" е най-голямата, смъртна обида.

Е КАК ТАКА,БЕ ?4 ГОДИНИ ЗА УБИИСТВО,ПОСЛЕ КАТО ВЛЕЗЕ ЩЕ ЛЕЖИ ЕДНА И ЩЕ ГО ПУСНАТ.ТОВА ВЕЧЕ Е ГАВРА!

Смърт по непредпазливост,без мотив и оръжие

Червеният подкупен Български съд в действие. 4 години присъда за убийство и парична гаранция като мярка за неотклонение.

Няма начин да не е червен съдът.Каквото и да значи това. Личи си, че си зелен.СЕЛЯНИН!

Едно време казармата беше 2 години а флота и ВВС служеха по 3. И си беше затвор. Този за убийство 4 и ще излезе след 2 и нещо.

"4 г. затвор за убийство"

Ми кво да се чудим, като ежедневно се вижда действеито на закона на джунглата.

"Не убивай!", дори поради непредпазливост, е престъпление. "Не изтривай!", дори поради невнимание, е престъпление спрямо истината. И най-накрая, за свинщините идва Коледа, каквото и да значи това.

Същата съдийка даде 3 години условно на прокурорско синче, дето размаза двама на пътя в София.

е как не , като е дъщеря и протеже на милиционер , пак ДС ! После стойте в чалгария , да си стоят милиционерите и като няма от кой да крадат ще започнат да се само избиват !

И защо само 4 години? Ебан съд!

деер

И сега се търсят 240 смелчаги с 100 000 лв и с желание за един мандат в СЗ..... Да, ама след това едва ли новия президент ще посмее да не ги помилва... Така , че умната проституиращи в полза на мафията и на гърба на България!

Съдийката се казва Ани Захариева. Едно друго нейно дело е "3 г. условно за прокурорски син, прегазил 2-ма пешеходци". Същот така: "Редица процесуални нарушения е констатирал Софийският градски съд (СГС) в обвинителния акт срещу бившия главен секретар на Министерския съвет Росен Желязков" СГС с председател същата...

Уникалнааа държава, убиваш човек и те осъждат на 4 години курорт, стоиш 2 и те пускат за добро поведение!!! УНИКАЛНА ДЪРЖАВА, уникална съдийка?

Все пак е осъден! Мнооооооооого други си гледат кефа без присъди за подобни и по-тежки престъпления.

Той може да е осъден, ама докато не влезе в затвора не е сигурно. Защото сега ще обжалва, после ще открият и пропуски и накрая ще му отчетат престоя в ареста. Няма да е за пръв път. Те и престъпен бос го пуснаха по същия начин, макар, че оня беше под домашен арест през цялото време. Дори след като го гръмнаха пред Съдебната Палата.

Тоя мършляк дето тежи 70кг с мокър памперс да си навлече такава беля....Четири години ще е булка в панделата....

vasil

Килограмите и възрастта не винаги са гаранция,че няма да е булка.

Браво и от мен, убийство и 4 години присъда, което обаче не е сигурно, защото може да се обжалва. Умрелия си е умрял, живия си е жив... Следващия път пак ще стане, защото не е наказан до живот. Дали са го нарекли селяндур,дали дали са му теглили една дълга тънка, дали са го обидили нецензурно по-така....да убиваме ли за това. Нямаме правосъдие и така ще го караме докато някой не се излъже и купи тая България.

Pomqr trqbva da go osudqt na 50 godini da go shibat v kiliqta s toq perchem

Есента на 2000 г. фенове от агитката на ФК Леевски атакуват и взривяват тролей 8, в който има привърженици на ЦСКА, 15 мин. по-късно от бомбичка с голям размер (като тази в тролея) загива седящия в заведение (близо до взривения тролей) Младен Младенов .

Чл.122 ал.1 нк убийство по непредпазливост до 5 години това е закона. Правната ви неграмотност е причина за възмущението ви

Няма значение правно грамотни ли са хората. Никой не е длъжен да познава всички закони. Но възмущението на хората е съвсем адекватно. Та дори и 5 години са малко! Това, че го има като закон, не значи, че е справедливо!

Не се прави на отворко! Питащият пита - защо по непредпазливост, а не по хулигански подбуди?

адвокатите мамата си тракат ем треба да ги биеш ем треба да ги пазиш да се не ударат нещо, дей.ба и боклуците крехки, като е бил толко гърчав тоя адвокат защо убижда и предизвква, момчето си е защитило честа

10 години затвор! Следващият!

Юрист от столичната топлофикация, а го съдят като за човек. На тези всичките трябва да им се ударят главите в бордюра, колко народ унищожиха мръсниците.

БОКЛУК!!!

Всички така наричат юристите. Скоро пак някои ще плачат- избиха цвета на нацията, хахаха.

А защо не го предложат за орден ,,Стара планина" или поне Нобелова награда за геройството?

Българин да се наричам първа радост е за мене! И с риск и мен да ме убият, Бориславе ти си селяндур !!!

Безобразие.

да пита за адвокатите та Стависки, който се приплъзна от правосъдието все едно бе на леда

И не е само той. Гугутката (шеф на фен клуба на ФК Леевски) уби двама в аварийната лента на АМ Тракия, Ники (таювото) Михайлов уби един на входа на София на същата тази магистрала. Не знам дали въобще са съдени.

Българио?!!! Eбем ти и правосъдието таман....

Стоя си и се чудя кой да убия днес?!

От 3 години го съдят, и ако ги е изкарал в ареста ще му остане около година да лежи. Той ще обжалва и хич няма и да помирише затвора. Егати правосъдието!

ако се е водил на подписка, си тече и присъдата

Парична гаранция!! Вие като юрист с 15г опит ни обяснете лошо ли е това,добре ли е??Кой ги пише законите?Съдията ли,адвоката ли или някой друг. Иначе знаем ,че винаги съдията е виновен:-)))...не някой друг!!

Най-сетне някой свързан по някакъв начин с ФК Леевски да бъде осъден за убийство, а случаите не са един и два, а повече.

Ми то не е умишлено убийство. Обикновен пиянски бой, завършил нелепо.

Греда дано и тебе те оправи някой Селяк така