Студени досиета: Разстрелът на футболния бос Юри Галев

Преди 7 г. неизвестни с автомати направиха на решето колата на боса на ФК "Рилски спортист" Юри Галев. След 10 дни той почина, а наказани до момента няма.

Обратно в новината

Коментари - Студени досиета: Разстрелът на футболния бос Юри Галев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да припомня, че лечението на този струваше 7000/седем/ хиляди лева, а се оказа, че не е здравно осигурен.Сиромашкият!

Разминал се със смъртта въпреки 60 патрона, и един инфаркт. Та са му пратили и още една инжекция, за да го довърши :)

напомня ми смърта на изпълнителният директор на "Aрсенал" ,след като се мъчат да го самоубият с катастрофа но той оцелял го самоубиват в болницата за което мнфа цветан цветанов мълчи като мутка

Що си мислите, че ме интересува кой бандит от кого е гръмнат?

its

"На 3 август 2010 г. обаче Туцо, Костов, Дачи и Сумиста бяха освободени от ареста само срещу подписка," ... "свидетели се отказаха от показанията си, а експертизи се провалиха. "

Само да вметна,че Петър Стоянов(сумиста)беше съветник на президента Първанов и имаше пълен достъп до парламента(където беше забелязван често)Първанов трябваше да бъде отсранен незабавно но...всичко се замаза набързо

Всички политически партии използват услугите на бандити.

Дай Боже по често мафиоти да се самоизтребват, защото държава няма. В Царство България е имало Закон за изтребване на Разбойниците и Закон за защита на държавата а в сегашната мафиотска държава има Зъдебна Система за Защита на Разбойниците ССЗР.

Всички главни мафиоти се бяха събрали оня ден на рождения ден на крадльо Кобурга. Беше показателно кои НЕ бяха там - учудващо беше само присъствието на президента Стоянов,даже бих казал шокиращо

И в Боровец както по- късно в Слънчев бряг - спор за паркомясто /НАРКОМЯСТО/!

Задната мисъл на статията е друга ! Не , че са убили Този или Онзи. Това е поредната показателна статия, че Независимата Съдебна Власт не работи години наред и е най-голямата мафия в тази държава. И журналистите по заобиколен начин ни припомнята от време на време това по завоалиран начин.

кое? ако тва баша задната мислъ на джурналята в статиата щеше да има определения като: лихварската гнида и изнудвач си получи заслуженото, щото темидата го забави. а не "свищовскиа робин худ". НЕМА ЗАДНА МИСЛА ТУК. ПЕЕМЕ ОСАННА И СИ НИ ПЛАЩАТ. ИЛИ НЕ НИ ПЛАЩАТ.

Според свидетелство на Калоян Йорданов, Янко Попов - Туцо е уговарял със Сретан Йосич убийството на Бойко Борисов/тогава секретар на МВР/

Жалко че не го е уговорил

българският народ да започне да събира пари за "народната българска коледа" и парите да се дадат на Янко Попов - Туцо за това богоугодно и народно дело,тогава с чисто сърце можем да кажем и ние сме дали нещо на света

който и да е , добре е направил!

Пишете глупости.Всичко тръгна от сина му и отказа да си купи карта за лифта.Проследете историята по напред и пожара в Боровец.

ако е така, както се говори-мафиоти убили мафиот - кой го интересува това?

Да има осъдена мутра при управлението на Тиквата? Аз поне не се сещам, а той точно с такава платформа дойде на власт - как всичките ще ги вкара в затвора, щото е голем мъж. Явно и с тях е на принципа - аз съм мутра, и вие сте мутри - все някак ще се разберем.

Да има осъдена мутра?

егати и гадното самоубииство

Колко жалка ситуация!!! Свидетели се страхуват да свидетелстват!

Как кой???? Естествено държавата, чрез неините маши държавна сигурност и спец частите!!!!

и кво? има още бая боклук за разстрилване. абе дир, да не би да зарибявате младите да стават престъпници? ей го на, крадеш, убиваш, шантажираш, изнудваш, ама си ГЕРОЙ У МЕДИИТЕ ПОНЕ 7, А АКО НЕ И 3 ПЪТИ ПО 7 ТОДИНИ. А обикновените унтерменшъни - цел живот превиват гръб, плащат сметки и най-накрая им викат по медиите: смърт за вас бълъци, нищо не направихте с животъ си!

Евала, много точно го каза!

Типично за Цвъки- големи приказки, и после не може да опази един свидетел, и те се "отказват". Всеки нормален човек ще се откаже, когато види, че няма да бъде защитен.

Много Галеви, много нещо, голяма фамилия.

Юри Галев беше долен мафиот и цялата околия го мразеше. Смачка много хора по пътя си, но Господ го спря с Калашников. Слава Богу!

Сигурно е имал търкания с Винету. Като Мишо Бирата.

Ами като се разгледат интересите, които Юри Галев е натискал и кои са заели бизнес нишата му, ще се види кои са го убили? Очевидно физическите извършители ще останат ненаказани. Странното е, че тогава Атака не направиха национални протести срещу убийството, което допуска, че някой свързан с тях може да е имал интереси в тази посока. Така или иначе се оказа, че килърите са с политическа протекция и нищо не се доказа за тях в този случай.

Юри си беше един самозабравил се бабаит, ама бабаити го гръмнаха.

Абе всичко се знае, много е лесно ама зависи кои интереси ще се засегнат.

че на кой му пука хаахахахха

О Боже - Робин Худ....

ГРОБ гарантира!

Такива показни разстрели и по такъв брутален начин, се извършват единсвено и само от МАФИЯТА. Тяхната единствена цел е да се покаже на останалит , какво ги очаква. Така, че драги ДИР-ници престанете да ни занимават еот сутрин д овечер с разни бандити, както и със събития от преди години. То не бях аубиствата на братя Илиеви и тем подобни гнусни субекти. Има толкова положителни неща които се случват в РБългария и по Света. Так , че си преосмислете политиката на новините в сайта, че задминахте по гнусотия жълтите издания.

да се запише в учебниците по история! И за др. знайни и незнайни мутри загинали геройски от вражески куршум за пари и слава.

В Булгаристан никой не носи отговорност за каквото и да е, още повече политическите отрепки и правосъдните!

Кой дойде на власт преди 7 години??!!?? КОЙ??????????

Стани ШЕФ,Стани ШЕФ,Стани ШЕФ ...................