Московски съд призна за виновни 5-ма за убийството на Немцов

Московският окръжен съд призна за виновни 5-та подсъдими по делото за убийството на опозиционера Борис Немцов. Присъдата обаче ще бъде обявена другата седмица.

Обратно в новината

Коментари - Московски съд призна за виновни 5-ма за убийството на Немцов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой беше тоя? Прилича ми на артист от " Диамантената ръка"......:)

- Другарю Путин! - Да, слушам ви. - Убили са Немцов! - Не може да е истина, на моста ли?

Пламенният борец за демокрация и човешки права, скромният и честен човек, образец са съвременните семейни ценности за винаги ще остане в сърцата на всички огнетени.

видеото знае че се е самоубил. просто ви е криво че путин не е руса. аз си го аресвам и тъй...

от новината кой от 5имата го е утепал.. и пачему. докога ората тук ша допълват на авторите у статиите. че и бизплатно.

Убиеца на Немцов е Путин. Що за циркове са това?

Ми да, в американското посолство така казват. Крадеца вика дръжте крадеца.

Putin...your time is coming

ЦРУ убиха Немцов. Замитат си следити след провала на цветната революция в Русия.

В Русия не е имало опити нито за цветна, нито за безцветна революция. И няма и как да има при управник като В.П. Революция имаше през 1917 г., ама това е по друга тема.

Да наричаш един диктатор управник.................................................

Как така всички противници на Путин са мъртви , залети с киселина , или в затворите ! Всички са престъпници и дискредитирани хора , КГБ не спи!

Вие, американците ако не знаете. Нали вие им плащате заплати. И що да са по затворите. Какъв е смисълът някой да се занимава с тях, след като Русия е във възход и Путин е с над 80% рейтинг. Какъв е смисъл да се занимаваш с опозиция, която не знае какво иска. Иска само това, за което й плащат американците да правят цветна революция. Ако не плащат, то и опозиция нма да има.

всичко се знаеше от самото начало .ХАМЕРИЕ по техни сценарии са заплатили на тези чеченци (а кой ще е този чеченец да се откаже от големи пари! този е тухла в стената от ПАРНАС и нищо повече ! ГЛАВНОТО БЕШЕ ТОГАВА - ПРЕД ОЧИТЕ НА КРЕМЪЛ СЕ ИЗВЪРШВА УБИИСТВО НА ОПОНЕНТ НА ПУТИН . КОИТО НЕ СТРУВА И ПОДМЕТКИТЕ МУ .Главното беше ВСИЧКИТЕ европреси подтиквани от хамерлъка да покажат колко е лош Путин А същото беше и В НЮ ЙОРК - КАТОЧЕЛИ САМОЛЕТИ СЪБАРЯТ НЕБОСТЪГАЧИ (макар че всички инженри и само знаят , че е алумин не може да чупи стомана ) (( една кола с тегло 1500 кг при скорос 50 км при сухо време със спеление по асфалта скоеф 0.70 ДАВА СПИРАЧНЕН ПЪТ 36 МЕТРА - Пиша това за кажа че всички в тоя свят се смята . ПРЕСАТА НИ ПРАВИ НА СТАДО ОВЦЕ - НИЕ ТРЯБВА ДА ВЯРВАМЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ А НЕ РАСЪЖДЕНИЯТА НА СВОЯТТТ АКЪЛ

Задължително ще утрепят някой от тях. тук не е русия.

Ууу че манипулативна статия :))). Отдавна не е тайна, че Немцов е убит по украинска линия, със съдействието и плана на американското посолство. Това е стандартна американска схема при организиране на цветни революции. Именно - сакралната жертва. Имаше в Украйна небесна сотня, в Иран гръмнаха едно момиче своите. Дори в България се опитаха да изкарат един окървавен театрално младеж при опита за цветен преврат преди няколко години. Пита се: КОЙ има интерес от такова убийство? Путин? А за какво му е, при рейтинг 80%. Освен това Немцов не беше особен фактор, който да има влияние. Имаше лошия късмет да работи с американци и да го изберат за Жертвата. Тъй че родните соросоиди и продажници, да си имат едно на ум, когато американското посолство ги подгони за цветна революция в България. Задължително ще утрепят някой от тях. За да е в опасност демокрацията. Цялата новина е евтина манипулация.

моля без сексизъм в коментарите. колкото и да го дигаш се ще е ..просто любопитно. е да.. и мярка за близки ти маже. боли ли ги..

Убийците на Немцов ги осъдиха в Москва. Убийците на Олеся Бузина ги пуснаха в Киев. Убийците на журналиста Павел Шеремет дори не са ги заловили още, и май не ги и търсят много...

какие вие такие - книжние детя.

то е ясно, чифутин казал на дясната си ръка рамазан кадиров че Немцов го настъпил по мазола и оня направил знак че е разбрал намека

И времето на Путя ще дойде.Не можеш да избиваш опонентите си и да очакваш да ти се размине. Но много ми е интересно мнението на хората писали по долу ,оправдаващи убийството. То напълно затвърждава мнението ми че русофилията е неизлечима болест и такива хора мислещи по този начин са вредни и опасни за обществата

А времето за хапчетата дойде ли?

Като гледам щом в Курило са те оставили да си играеш с компютъра,може и да си ти ги дали вече. В колко часа ви връзват?

всички знаем кои е поръчителят.

Абе то и всички са знаели, че Ян Хус е еретик, всички.

панславянството в действие!

все православни славяни идолите на русофилите

тва са патриотите на кадиров

Не са петима, двама са. Единия е в Кремъл нисък, плешив с ботокс, другия е в Чечения, брадат и с голема глава (башка).

Какъв е убитият? Мазен чужд агент и предател. Какво се е случило? Трайно възмездие. Какъв е проблемът? Неясен.

Luna0102

Някой знае ли колко са 15 мил. рубли?

Към 433 280 лв.

Luna0102

Това към сегашна дата, а някаква идея за тогава?

Колкото по-малко Русия-толкова по-вече България

А ти колкото по- малко дрънкаш простотии, толкова за по- умен ще минаваш.

Кой е тоя?

замесен в аферата с Нюйоркската банка през нея руската мафия препира над 22 млрд. долара. Замесил се е и със Световната банка; с Юкос(сХодорковски), а малко преди убийството му и с чеченците от отряд Джохар Дудаев(в Украйна). Яко е настъпил мачето...

Има и шести убиец , крие се в Крелъм , нисък и плешив !

Изказвания! Проучи случая (тук някои са се постарали), и след това с прави на интересен. Самоуважението е основна и несъмнена добродетел/качество.

Тоя беше психодесен предател и точно това заслужаваше...Чеченците да ги пуснат на свобода,има и други за изпращане в по-добрия свят

червен - бил е дружка на Елцин.

има една неточност в статията нека да я коригираме "Немцов беше първи вицепремиер при президента Борис Елцин през 90-те години, но след като изпадна в немилост при наследника му - Владимир Путин". Hемцов изпадна в немилост и загуби поста си на вицепремиер още през август 1998 когато тои и приятелите му реформатори доведоха Pусия до дефолт , няколко дни след обявяването на дефолта Eлцин поиска оставката на правителството , тоест това е година и половина преди идването на Путин на власт .

Тия петимата наистина са виновни. Още преди 15 години трябваше да го очистят, къде спаха толкова години??

Така се действа. Петима души заловени и осъдени. Знае се и поръчителя. Добре че нямаха гл. секретар на МВР Бочето, който ще се помни с над 100 бр. неразкрити убийства.