Коментари - Учениците убийци застават пред съда | dnes.dir.bg
назад

Учениците убийци застават пред съда

Окръжната прокуратура в Русе внесе обвинителен акт в съда срещу двамата 17-годишни ученици, обвинени в грабеж и убийство на 60-годишен таксиметров шофьор.

Обратно в новината

Коментари - Учениците убийци застават пред съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

демокрация батенце.. тримата са гласували и мнозинството е спечелило

от 3 до 10 години? Това ще изглежда така: Ако нямат предишни убийства ще им дадат 3 години, ако се признаят за виновни - пада на половина - 1г и 6м. Те са в ареста от лятото, значи за другата Коледа са отново навън в най-лошия случай. Е толкова е наказанието за убийство в БГ...

Какви са тези присъди?Това си е чисто поощряване на тези изроди да продължават по този път по който са тръгнали.

Смърт за боклука

Време е да бъде преосмислена и намалена възрастовата граница от 18 години за навършване на пълнолетие и носене на пълна наказателна отговорност. В противен случай, това се превръща в стимулиращ фактор.

идеята е вина да носят родителите.. което е правилно..

Да висват на въжето! За убийци - само смърт! Изродите трябва да бъдат чистени от лицето на земята!!!

могат ли да се подписват? Защо не кажете, че са цигани. Това не могат да извършат български деца. Могат да се бият и убиват връстници, но да изнасилват стари жени - не могат! Чувала бях, че в някои щати непълнолетни при особено тежки престъпления се съдят ло законите за пълнолетни, ама как ще ги стигнем американците Ние само ги оплюваме, а там учат и работят децата на лидерите на БСП ха.ха.

Крайно време е да се промени закона за някои деяния да могат да бъдат съдени като възрасни. Тези пичове просто ще излязат от затвора след 5 години вече завършени изроди със школовка