Обвиняемата за убийството на Александра остава в ареста

39-годишната Атанаска Георгиева, която бе обвинена в убийството на 8-годишната Александра от Поморие, заяви пред съда, че иска да бъде задържана.

Обратно в новината

Коментари - Обвиняемата за убийството на Александра остава в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майка в щата Юта (САЩ) убила шесте (6) си бебета. Днес има пълнолуние (кървава луна) и до края на седмицата има още такива небесни явления. Старайте се да бъдете спокойни и поспивайте повечко.

изрод долен .....

ЖАЛКО

от опростачването на 70 % от народа. Дива, безсмислена жестокост.

Жестоко е убийството на детето, но на бащата тежат доста грехове- оказа се, че самият той е причината друго дете да е инвалид след автомобилна катастрофа по негова вина, която катастрофа не е единствена. ..И ред други красоти е натворил... явно понякога нещата просто се връщат

Така е но дечицата не бива да отговарят за простотиите на родителите си

Никой не ти завижда , че си слугиня!

Щом казва, че иска да я задържат значи е съвсем вменяема дивата селянка. Тя, лошотията върви ръка за ръка с простотията.

Добре, че си се изнесла към Лондон. Такива злобари не ни трябват. Сигурно си комплексарка от дълбоката провинция и сега се радваш като маймуна на банан!

Ето това е българската завист! Води до оскотяване. Дори животните убиват, за да се нахранят, а не за удоволствие...

Почивай в мир , детенце !

Пуснете я бе! Пуснете я я под гаранция, а "подписка" ама по 3 пъти на ден да се подписва, че да ходи и на отиване и на връщане по улицата. Хората много ше й се радват!!! И бащата на убитото детенце и него под същата мярка пуснете - и него много го обичат! То иначе за него - дето е драл хората правосъдие може и да няма, ами поне да походи без охрана по улиците...

Убийството е жестоко и евентуално по користни цели, за което може да получи доживотен затвор. А бе отвратително нещо са простите селяни.

Поведението на обвиняемата затвържава мнението ми от вчера. Самата тя е жертва като Алекс . Знам , че разследващите органи ще потулят фактите. Истината винаги излиза наяве , "магистрати " ! Сметката ще я платите вие... С най-скъпото ви....

Винаги ми е много смешно, когато някой българин се гордее, с това че живее в чужбина. Има няколко стотин милиона души, които живеят и работят в чужбина. Това е все едно един китаец да се гордее, че е от народ, които се среща рядко..... А иначе най-гнусното нещо е когато някой се премести и почне да се прави, сякаш не е българин. Аз съм живял в чужбина и се нагледах на Марии дето се наричат "Мери", Екатерини дето се наричат "Кейт" и т.н. Противни сте, щом се отричате от корените си. Противни.

Ех, Мери..Марчеее..Не се напъвай толкова миличка, че с тази ревматична болест която имаш и не се лекува ще закъсаш насред пътя!Мий чиниите и бърши тоалетните и си трай там, че с това образование за друго не ставаш явно. Не го казвам аз а те..тези които благотвориш и им близеш подметките са прецинили колко пари чиниш и тежиш.

Това животно не случайно иска да бьде задьржано в ареста..... Да го пазят!!! Ако сьм на мястото на майката, или бащата на клетото дете, бих я заклал саморьчно по най-жесток начин..... После ще си излежа присьдата..... Нищо не може да оправдае убийство на дете!!! НИЩО!!!

...Жалко за тази жена! Атанаска Георгиева е страшна пи*ка, но е непростимо това което е направила!

Заради такива като Вас с тежък багаж озлобление към превъзхождащите ги - с произход, с богатство, с късмет - ни наричат циганите на Европа и англичаните се ужасяват при мисълта, че "българите идват". "глези непрекъснато своето детенце" - това ли ви гложди, защитници на дефектното, зло създание-убийца? Толкова ли ви е трудно да проумеете и приемете, че НЕ СЕ РАЖДАМЕ РАВНИ и неблагоприятната съдба НЕ Е ОПРАВДАНИЕ за каквото и да било насилие, камо ли над ДЕТЕ! Омерзена съм! Явно колкото и дълго да живеете в Лондон, няма да успеете да ъпгрейдвате андрешковския си чип :(((

Мери пак се напъна да пише, и пак глупости!

Мери са я турили в "Избрани":))))

Щом си в Лондон трябва доста да знаеш за социалното разделение ... чак такова в България рядко се среща. Така като гледаш къщите за милиони , колите за стотици хиляди и разглезените им дечица , а ти изкарваш з6 паунда на час , идва ли ти да удушиш някое детенце ей така заради системата ?

Да се чете 6 паунда на час около които се движи минималното заплащане за неквалифициран труд на което масово се връзват родните неквалифицирани емигранти. Има го и другия вариант при който сте примерно български зъболекар и изкарвате по около 35-40 паунда на час, но тук става дума за дъното.

Скъпа , а ти какво образование и квалификация имаше за да гладува детето ти ? Какво направи ти за себе си вместо да чакаш на управниците или да отидеш наготово в една заможна държава ?

колко драматично! Сал да не беше този невероятен финал:)

Поредния случай на самотна майка и резултатите са налице!

Исусе Христе, да убиеш дете. Не мога да си го вкарам в съзнанието. Дете.

а просто човек-можеш ли?

Пази ме,Боже,от грозни жени,от другото аз сам ще се опазя.

АКО БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ОТ 3-4 МИЛИОННО НАСЕЛЕНИЕ, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ Е ТАКА, БОЛШИНСТВОТО СА ГЕНЕТИЧНО УВРЕДЕНИ ОЩЕ ОТ РОЖДЕНИЕ

Леле, тази жена е на 39 години. До какво ги е докарала мизерията и оскотяването. Първобитни хора, примати, отказаха да се борят и деволюираха за две поколения.

готина мацка е

Не си е боядисала косата.

какъв цвят предлагаш

Явно не можеш да смяташ. Родена е 1957 година.

1975 е родена, на 39 години е , но изглежда 50 годишна.

Била изпаднала в състояние на краен афект, а причината за психическото й състояние са травми от миналото. Била е откъсната от децата си и таила негативно отношение към съседите, демонстрирали благополучие.

добре.

Casandra

на това му викат безгранична злоба и завист, без значение е соцялната среда/ гадина.

СОЦИАЛНА

Както каза репортерката по Нова ТВ "нали знаете женската злоба".

Статията прочетох, мненията изчетох, но не разбрах мотива за убийството? Семейството демонстрирало благополучие, детето обидило двамата й сина. Другоооооо, какво спестявате?

афект на луд, наречен индиректно урод и грозник.

смъртно наказание, за всички убийци на деца

ДА ГЛАСУВАМЕ С ПЛЮС И МИНУС, ЗА ДА СЕ ВИЖДА КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ !

"39 годишна американка обвинена в убийство на 6 свои бебета и заподозряна за 7-мо убийство" Тук линковете са забранени , но предполагам по-грамотните ще го намерят в Google. ОСТАВКА на Обама !!!

Отговарям на въпроса как бедняци имат тиксо? Елементарно- ние безработните- клошари, понякога нямаме храна и бира, но винаги имаме тиксо, за да си опаковаме кашоните, които събираме:) Ферщанден?

Не ви ли се струва,че нещо в цялата работа намирисва яко?Барикадиралите се,които стрелят от къщите си са луди,а убийцата на детето не си спомня как го е убила.ИСТИНАТА Е ДРУГА И РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ/дано само да не е твърде късно/.

Няма и да разберем. Повярвай ми. А пък и за нас "зрителите", жадни за кръв, е по-добре да я изкарат нормална, колкото и ненормална постъпка да е направила, за да си понесе наказанието. Но на бас, че няма. Ще си я изкарат луда. Всъщност, всеки убил детенце е луд. Класически параграф 22.

дразните ме всички, които акцентирате на убийство на детенце, поправете се- убийство на човек.

Не , не ни се струва. Ако свалиш партийните очила и на теб няма да ти се струва. Вие разсипвате тая държава с партизанщината си , но пък си заслужават жалкия животец.

Ами то това на снимката не прилича на жена. Явно това е обяснението че е убила дете. Няма как жена ,майка да посегне на дете. Това може да направи мъж или по скоро мъж изрод.

90% от убийствата на деца се извършват от жени - майки. Направи си справка в учебниците по съдебна психология. А това, че само заради физиономиите, прокуратурата трябва да ги тикне всички сестри и майка им в панделата, е отделен въпрос.

Прекалено е лесно, за да е вярно. Те тия учебници и ченгетата ги четата. Имам чувството, че цялата работа е нагласена. Много бързо я заловиха, много бърже си призна, много бърже я съдят, жена с идеален психопрофил на убийца, най-вероятно е психически изменения, най-вероятно ще я изкарат нефелна, и т.н и тн. Все "факти" или фатки в тоя ред на мисли... Най-интересното е, че ще се шуми още три-четри дена, ще се изредят всички знайни и незнайни специялисти по сутрешните блокове, а ние никога няма да разберем истината. Може пък това наистина да е истината...знае ли човек, а и не трябва да е доверчив.

айде посмали малко. ако броиш и новородените удавени от майките им в кенефите ще стигнеш и 150 проц.

Явно си малак и не помниш убийството на Пепи по времето на Костов ...

Пуснете я той бащата я чака

И той па един "баща"... Да го "уредят" в съседната килия, тогава ще оправи работата.

да не забравяме, че има още един баща:), който не е лихвар....

Баба Тодорка остава в ареста --------------------------------------- 99-годишната баба Тодорка, обвинена че псува 66-годишната Ев.Гоч., афторката на "БЪЛГАРИЯ УБИ ДЕТЕ", заяви на всеослушание, че иска да я псува и да я псува, и на Оня свят? -"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"- Новинарска къща бТТВ"Трътките"

ХАХА

Отдавна трябваше да се изучава вероучение в българските училища, за да не се стига до такива непростими грехове. Така е, като църковният клир в България не си е на мястото и се занимава с всичко друго, но не и с грижата за духовното състояние на народа. Проповеди трябват, служения, църковните служители да излязат от храмовете сред народа.

Духовното състояние няма нищо общо с църковните глупости.

Ники,много си прост...От такива безверници като теб сме на тоя хал...Църковните глупости? Ха- ха- ха...Смей се сега, защото друга песен ще запееш някой ден, бъди сигурен!!! Тогава ще плачеш.

Има, има. Виж как в Гърция и Кипър хората не си заключват къщите

Забърза ли се родното МВР да ни убеждава колко кристално ясно е всичко, ясна е работата. Както с малкия Пепи, както с Чората, както с пернишкото "самоубийство", както с Белнейски... Ще стои това енергично, едро дете и ще чака борбата с тиксото?! Хайде, всеки да каже какъв е собственият му рекорд да намери началото и разлепи едно тиксо... За останалото даже няма смисъл да коментирам. Ако измъченият, изстрадан и занемарен вид е доказателство за вина, на свобода ще останат само мутресите...

то цялата рода там- майки, сестра и втора сестра имат меко казано странен вид, а да ме прощавате ама същото се отнася и за опечалената майка на детето... може виновни да са фотографите, не знам.....

Смятам, че именно майката, другата сестра и мъжът й са главните виновници. Атанаска го е отнесла, когато отвличането се е превърнало в убийство...

Дълбоко се съмнявам , че си жена. При всички положения не бих искал да сме съседи. Точно такива сбъркани хора като теб изтрещяват и стигат до подобни трагедии.

Прав си, нямам силикон, имам сенки под очите - психопат съм! :))

ти да не си майката на Атанска? иди се прегледай, сериозно ти казвам, по-голяма глупост не бях чела

тази кикимора трябва да и дадат доживотен без право на замяна и да я размятат лесбийките там, не виждате ли на какво прилича, тя си е за там, там и е средата.

и в затворите си има правила. убийца на дете е много лошо в женски затвор...

Айде стига сте лаяли по форумите бе, безделници...Стига сте дрънкали и плямпали празни приказки.Отивайте да лягате, че утре ви чака тежък трудов ден в демократична република България.Ще бачкате за без пари, разни мутри ще ви навикват като кучета и ще взимате по 300 лева на месец ! Да ви пикам на демокрацията, също на НАТО-то и на ЕС-то. Също и на кандидат-евродепутатите...Докъде я докарахме.....

Така е господине и знаете ли ,защо?Защото в нашето общество ,парата и външността,а тя вече е гротеско-травеститна,но това е друга тема е всичко.Ако хората ,смятаха,че морала,честта и достойнството,справедливостта са повече от парите ,първо щяхме да се държим по-добре един към друг,второ бедните ,щяха да знаят ,че имат по-висша стойност от малката си заплата,а богатите,че освен пари има и душа и тя е по-важна.Но ние живеем в страшна духовна нищета,която обяснява и зверствата на бащата лихвар , и потресаващия външен вид и потресаваща постъпка на убийцата на детето.Защото когато всичко се мери в пари и силикон е така.Давате ли си сметка,че сме били под робство и е имало -Радини вълнения,хора като чорбаджи Марко,Баба Илийца и ,че момите от платната на Майстора ,излъчват светлина.

Браво,Мастилен!Ако си пред мен ще те целуна по челото!Разсъждения на човек,а не на политически осакатен лумпен.

...след моите 57 години,странни и необясними неща...ЖАЛКО ,МНОГО ЖАЛКО за това детенце...вината не е в него..то е чисто ангелче...неопетнено от от ТЕЗИ СЮНГЕРИ ПРОПИТИ С НЕГАТЕВИЗМА и ОМРАЗАТА на ПОСЛЕДНИТЕ 25 години "ЖИВОТ " В ...БЪЛГАРИЯ !!

чуя ли ангелче- то е ясно лицемерите-"хуманисти" в действие или луди, на които им се привиждат ангели и демони

Като е била в състояние на краен афект, защо не е посегнала на себе си, а е погубила горкото детенце? А сега й е много удобно, или е научена да казва, че нищо не си спомня. Учудвам се на тези адвокати, които защитават убийци и изнасилвачи на деца.

Тодорова, ти освен учудена няма какво друго да бъдеш:) Със здраве!!!

Ти като си толкова дистинге, защо не предложиш някакво мнение, с което да ни впечатлиш. Щото с тази "реплика" си интересен само на себе си.

"Състояние на афект"?,е и?именно затова е необходима психологическа екпертиза - за реакциите,за нивото и на интелект,за социалното и поведение,мотивите и за убийството и психологическата няма нищо общо с това дали е вменяема или не,т.е. дали може да носи наказателна отговорност,което се преценя при психиатрическа екпертиза,т.е. екпертиза на "душевното здраве",но като гледам новините е здрава психиччески и още как,което не означава че е със нормално социално поведение,напротив при нея има в изобилие асоциалност.

Ако физическата красота е огледало на душата, виждаме много измъчен и грозен човек. Лихварят също е грозилище. Лика прилика!

А какво е мнението за красотата на жената на лихваря, която в интервю сподели , че имала особено мнение за хората ? Нормално ли е един опечален от внезапната загуба на детето си баща да нарича възрастна жена " травестит"? Прав си, че двамата бивши приятели и жените им заедно са си лика прилика.

Къде са всичките форумни тролове които в събота изписаха тонове помия срещу действията на полицията ???

И аз това се запитах. В този форум е пълно със специалисти - особено полицаи, следователи, медици и икономисти, които непрекъснато предлагат "експертното" си мнение на база на шепа твърдения в журналистическите материали.

Е че то това е повече от информацията им е нужна.

Мисля си, отдавна си мисля, че трябва да се върне смъртната присъда за убийци на деца. Франция върна смъртната присъда на убийците на деца преди около 9-10 години.

"таила негативно отношение към съседите, демонстрирали благополучие." Това е причината. Средностатистическа завистлива българска отрепка. Я не сакам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле. Ето защо има толкова коментари, които индиректно я подкрепят и хулят родителите на бедното дете просто защото са живели в относително благоденствие. Както казваше Хайтов, "страна-градина, ама зъл народ".

никой, никого не подкрепя- народът се радва на хляб и зрелища, в случая - бели ....айде да не казвам какво:(

Напротив, симпатизират й множество подчовеци - ето няколко цитата само от коментарите под тази статия: "явно на жената и е кипнало от нещо , може ли наглото държание на родителите , миналото и настоящето на бащата , които го знаят всички ,но никой нищо не може да му каже" "Много майки съм разплакал.Дойде време и моята да плаче... " "някой поставили се на мястото на тази жена тук Атанаска, някой порасъждавала върху фактите за нея , за произхода й, за липсата и на работа, и ЗАЩО това е нормално да бъде допуснато в една държава, а един лихвар спокойно да си строи хотелите" "Колко ли семейства е разплакал този лихвар.Колко ли деца го кълнат?" Да продължавам ли с умотворенията на мизерниците, които охотно биха убили по-красивите, по-умните и най-вече по-богатите от тях, ако са сигурни, че ще останат ненаказани? Гнусна измет се навъди в България.

Това същество е на 39 години??? Ай стига, бе??? То личи, че е прогнило до кожата си!!!

Тези жени ( Атанаска, майка и сестри) имат смразяващи, неприятни физионимии.

Винаги съм бил против да се съди за някой по външния вид, но тези определено излъчват патология! Майката ми напомня като изражение майката на онзи от Лясковец!

Знаете ли какво означава лихвар при нашите условия? Лихвар означава мутра , която върти едни пари и задължително има зад гърба си подпора от власт имащи, защото върти пари с техни протекции, което ще рече, че или върти техните пари срещу дивиденти или им зачита дивиденти за да върти своите пари. Един такъв лихвар благополучно беше наврян в затвора по Бойко Борисово време. Казваше се Георги Вълев. Когато дойдоха новите на власт, в някои сайтове се опитаха да пуснат оневиняващи статийки за Вълев. Бащата на убитото дете е бил разследван по Бойко Борисово време, което ще рече, че този лихвар не е бил от обкръжението на ББ. Нататък можете сами.....