Коментари - ”Задържане под стража” за полицая, убил 25-годишно момиче | dnes.dir.bg
назад

”Задържане под стража” за полицая, убил 25-годишно момиче

Мярка за неотклонение "задържане под стража" бе постановена на полицая, убил 25-годишно момиче пред дискотека в Ловеч.

Обратно в новината

Коментари - ”Задържане под стража” за полицая, убил 25-годишно момиче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до живот за този боклук *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Щом за хладнокръвен разстрел ан един човек и опит за разтрел на още един не се дава доживатна присъда за какво се дава????? Да изнасилиш и претрепеш Бойко Борисов на стълбите на парламента?

Ако засичаш по пътя колите на бодигардите /засичаш = да не излезнеш на банкета веднага след като ги видиш/, ще ти дадат доживотна присъда след като са те наритали на место.

Повръща ми се от българското законодателство. От 10 до 20 години за предумишлено убийство. Ако близките на момичето имат малко чест и решителност, ще си решат лично въпроса с този психопат в полицейска униформа.

Браво дир-а /... страшни сте. Цензурирайте ме. Защо цензурирате снимка на един убиец. Едно нищожество ?! Цензурирайте нещо, което си заслужава !!!

Полицаят в Слънчев бряг се писа,че е бил дрогиран , вероятно и този.Но няма закон, който да забранява на полицаите, особено в извънработно време, да посетят някоя дискотека, а там стимуланти са задължително меню. И защо да се учудваме, че после на полицая някой му е изглеждал зомби, а нали трябва да убива лошите...

Е, все си мисля, че сме стигнали дъното, но не сме! Дира, някой казва ли ви подобни глупости-10 г. за зверско убийство на младо невинно момиче, или конкретният ви писач пак не е в ред? Сякаш целите да създадете подходяща медийна среда за пореден съдебен фарс! Тук единственото при сегашните закони, което може да се наложи, е доживотна, при строг режим и без замяна! Но понеже почти сигурно някой "достоен" съдия ще даде по-малко, после за добро поведение ще пуснат изверга (забележете-щял е да направи същото и с друго момиче от Плевен преди, а сега и със свидетеля!!!) предсрочно...остава това, което и преди съм казвал за подобни случаи-бащата да купи на черно един Макаров и да му изпълни единствено правилната присъда с цял пълнител!!!

В. Маринов да изпее още една песен за БГ милицията/полициятя/

преди 10 години пак полицай застреля момиче на 16 г - Калин Кьосев май се казваше и сега си пие кафето на свобода

+100

Шшшш... К'ви са тия закони бе ?! УМИШЛЕНО, БРУТАЛНО УБИЙСТВО 5 КУРШУМА В ГЛАВАТА НА БЕЗЗАЩИТЕН ЧОВЕК ?!... Сега ще му дадат 10-12 години и ще излезе още по-луд след 6-7 ... Александър Колев, свидетеля ми е приятел. Ако тоз изрод излезе и ги почне всичките, които са били там ?! Аман от тъпанари създаващи 'закони' ....

Тоя е абсолютен рецидивист, щом му е второ едмакво обвинение. Тия от полициите в Плевен и Ловеч не си ли говорят, нямат ли единна информационна система. След като веднъж има оплакване от него, защо е бил оставен да работи, че и с оръжие. Е тук е вината на всичките му шефове. Преместването от единия крачол в другия, не е решението навъпроса, това само е довело до убийство.

По-сериозен контрол върху комплексираните момченца дето искат да стават полицай и да носят оръжие.Всички, които като деца са били тормозени в училище т.е. така наречените "ШМАТКИ" стават ченгели.Отговорността до голяма степен е на ръководството на МВР Ловеч.Както и на оная невестулка ЦЦ дето се крие в миша дупка последно време.А сега .. НИЩО РАЗЛИЧНО ОТ "ДО ЖИВОТ!!!"

И от Плевен да си отговарят. Вече е имало оплакване срещу него, а те само го преместили в Ловеч. А за Цеци или добро или нищо. Той при скандали, които го засягат се стаява, защото не може да обвини Тройната коалиция, Международното положение и НЛО-то над Банкя. А може пак да е в Канкун на важна конференция с плаж.

Приемайте Правата Вяра. Само справедливите закони от Свещенния Коран могат да спрат такива хора.

VoIa, салюти!

НЯМА ЛИ ВЕЧЕ УПРАВНИЦИТЕ ДА СЕ УБЕДЯТ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА ЗА ТАКИВА ПАРАЗИТИ ????

Няма смисъл от смъртна присъда, само разчесва долни страсти за кратко, но не помага на никого. Не смъртна, а неизбежна присъда е нужна и обезщетение за близките. Това помага.

Е как съжалявам????????????? Щом след първият изстрел не ти е светнало... от теб човек не става. След първият изстрел не ти ли светна нещо бе утрепко? Да очакваме след 8-10 години друго момиче да погуби??? Този не трябва да живее и ден.

Интересно кали ли минават психо-тестовете.

Ти как си минал медицинския преглед за шофьорска книжка. Прегледа ли те някой или само плати 10-15 лв. Така се минават тестовете.

Да точно така взех медицинско , и не трябва да е така.На практика излиза че в системата им може да влязат всякакви психари, и на никой не му пука за това. За това ще се случват все повече такива неща.

Съд и присъда. От 10 до 20 години за умишлено убийство по НК. Тук няма място за политика.

От последните три убийства в България, две са дело на полицаи (това и в Слънчев бряг). Необходимо е преработване на всички закони касаещи силовите служби и притежанието на оръжие, разпускане на МВР и създаване на ново министерство с нов министър. Всички заемали ръководни длъжности в системата на МВР да не бъдат допускани в новото.

И какво по-точно ще промени сманата на министъра. Психарите полцаи ще станат по-малко?

Смяната на министъра може да промени много. Разбира се, стига да се намери човек, който иска да промени нещата. Досегашния ни опит показва, че това е трудно. Но какво, да се откажем вече от избори ли. Тия да управляват, докато им държат мехурите, след това да започнат внуците им.

Ами какъвто министъра, такива са му и полицаите. Значи връзка има.

Рабатата на полицаите е изключително тежка - физически и психически. Работните им заплати са 600 - 800 лева , без да имат строго определено работно време. При това често са на отсрещната страна на приятели и роднини. Много пъти са ранявани от митингуващи и протестиращи и при различна намеси при защита на хора от бандити.. Как би издържал полицай това и още други непонятни и далече от живата на граждани и приятели условия на труд. В къщи го чакат неприятности каквито има всеки от нас - парична и житейски. При това на тях им е забранено да протестират срещу социалните им условия на труд живот. Сред най-образованите и културни общности има черни овци и хора с извратени ценности. Каква е отговорноста и защитата на западните полицаи, на американските шерифи? Като искаме да ни защитават трябва да им се осигурят лична защита и сурови наказания за извращения от тяхна страна. Подборът на полицате трябва коренно да се подобри.

Ти си страшно глупав! Ти ли ще работиш в МВР бе полуидиот? Като министър или шеф всеки иска да работи, ама я се изправи пред лумпените от агитката на левски или цска, за да пазиш имуществото на хората и тогава се прави на умен.

, а като си изнервен, вземи си хапчетата.Какво общо има тук между агитките на лумпелите и изперкал полицай, който стреля по някоя, която вече не иска да му "пуска" ? Да си чувал, че и ръководителите носят вина за действията на подчинените си? Спор теб, кой трябва да си подбира кадрите в една институция, кой трябва да ги обучава?

Абе вие себе си не можете да опазите, ще пазите на хората имуществото. Всеки ден циганите ви бият. Вие се озъбвате само на жени (и двете жертви са такива). Нааквате се от страх като видите важна личност. Нали служители на МВР бяха ония, които спряха Ставийски, провериха го, видяха, че е пиян и го пуснаха. Живота и имуществото на хората ли пазеха или мястото си на цицката на държавата?

полицаите пушат, пият водица и пишат по форумите. А мене ще ме карат да съм си снемал сам отпечатъци от разбития апартамент, защото те ги знаели. Ами като ги знаете, размърдайте си зад..ците бе толуми. Растете само на шкембета и отслабвате умствено.

така ще баде докато не влезне смартното наказание в тази дарява .всеки ще казва саяллявам и хоп 10 г . ами почерненото семеиство ?

Абе шматка, те на Брейвик не му дадоха смъртно наказание, защото в Европа няма такова нещо, ти тук искаш да има. Е как да стане, като Европа ни диктува всичко, дори кога да пръднем.

Добре, че ни "диктуват" иначе не знам каква анархия щеше да бъде! Европейския съюз е нещо хубаво! Ние сме тези, които сме смотани - Цялата ни държава

Ма то си е направо далавера да си трепеш наред и ти лепнат некви си 10 годинки, от които да излежиш пет-шест. А ако се напикаеш в съда няколко пъти може и в санаториум да те пратят вместо в зандана. А пък аз съм тръгнал без фарове посред бял ден да търся справедливост от дебили. Я трепи наред, трепи и се не бой, майка!