Пеевски: Василев плаща на австрийски полицаи и медии

Депутатът Делян Пеевски определи атаките срещу него като турски сериал и обвини Цветан Василев, че плаща на вестници и полиция във Виена, за да го злепоставя.

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: Василев плаща на австрийски полицаи и медии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господи, ясно е, че става въпрос за пари, но ми е непонятно как може до такава степен да се отдадеш на алчността, че да искаш всичко и на всяка цена. Бях чела някъде, че преди смъртта си Онасис е пожелал когато умре, да го превозят през целият град с ръце извън ковчега, за да видят всички, че нищо не носи. Тъжно е да видя тази деградация на човешките ценности и все се питам - Защо го правят?

Дядо ми каваше: комунистите са отворили едни големи лакоми задници...

благодарим на модературата - с изтриванията добре показва накъде се движи народното мнение...

На какви ли още циркове ще сме зрители? Убити, буфери, експертиЗно правителство, детска градина, хаос, банка, вестници и телевизии, Давидовци и Голиатовци и прочие. А, българският народ плаща ли, плаща за евтините и пошли политически спектакли. Преизпълнили сме плана на пазарната икономика - 100% глупаци.

Най-добре да се гръмнат взаймно и да не се занимаваме повече с тях.

По склонен сам да мисля че дебелака плаща тука на всички за да срине Василев от колкото другия да плаща на Австриците, мисля че тепърва ще се поти щом Австрия го разследва

Убеждавам се в неправилността на латинската сентенция "Всички пътища водят към Рим". Очевидно е, че всички пътища водят към Виена...

дира, това, че всеки ден гледаме как тия мутри се гаврят с народонаселението е не само цинизъм, но е обида за здравия разум и накърнява доброто име на цялото човечество. кое ви страхува повече у дембелия? това, че е от дпс, или това, че е много богат?

това е един изключителен случай в нашата практика! сега вече никой не може да каже, че не сме допринесли за света в областта на медицината. ...създателите трябва да спечелят нобеловата за медицина за всички времена! гордеем се с вас -десе на власт!

каде отиде ДУДУКА и оня с носа

А бе за тая свиня и за свинята маика трябва кочина с катинар

Във ДПС може свинско да не ядат ,но винаги си колят прасетата ,които отглеждат и добре хранят

те полицаите в австрия незнаят какво е това подкуп,така само му е изгодно да говори свиня мрсна

Това не е държава. Ама как се излъгаха в ЕС за нас. Представете си топбанкерът- Василев, най-силният човек щеф на ДАНС - Пеевски. Добре че го изметохме, добре че още не бяха обръгнали на протести и не спретнаха един контрапротест.Иначе щеше да стане като с правителството.Олигарски много знаел, много можел. Знае задните входове на институциите и може незабелязано като мишка да се измъква.

И ква стана тя? Докога ще бъдем заложници на такива нахални палячовци. Щом великият банкер слиза на това ниво - щом е бил като баща на Пеевски - жална ни майка.Но все си мисля, че майката е Сокола.Явно много порции и кръгове му е раздал, щото не може да се правиш баща на такъв шопар.

Не мога да разбера. Откъде ги измислят и защо са толкова нелицеприятни като Пеевски и гл.секретар, на който и името не знаем. А и този банкер. Правят го два пъти банкер на годината.Боже! Явно много пари е пренасочил към удобни.По лицето му личи, че мошеник и лъжец.Не го познавам, но друго си е шефа на Булгарбанк - Хапарцунян. Стабилен банкер.

ТИ СИ ПЪЛЕН ИДИОТ!

Какво стана сега, кокала ли е твърде голям,че не могат да го захапят или е твърде малък, че не могат да го разделят. Ех, мъка,мъка!!!

ха-ха, този си мисли, че в австрия е като в българия, просто си купува полицията и пресата:))

Мда, да, да това ти е България да купуваш медии и институции .....!

Къде си Барекооооооооооооооов! Липсваш ми!Без теб тези двамката са самотни!

И каква стана тя? Ние си мислехме, че в Европата са честни, неподкупни, кристално чисти.. А то? Висш полицейски шеф в компания с виден вестникар подкупени от Василев... Ама то бива ли така бе, и те като нашите... Ми то, Делянчо, преуспял млади мъжо, излиза че ти плащаш тук, а Василев там... Ама излиза и че той пак е по-велик от теб, защото за разлика от теб е узпял да подкупи австрийската полиция, а ти егаси нещастника, направи бъркотия на место ниво... Или пък се опитваш нас да ни метнеш с тази история за австрииските медии и полиция... Ами мама да ти бе купила и някое австрийско вестниче, тогава и ти щеше да имаш влияние там, както тук... А за най-добре, я се хвенете с по един пищов с Василев, застанете един срещу друг, па стреляйте, ама едновременно и по-точно... Така ще ни отървете от присъствието си!

какви боклуци ни управляват само,малеее.25 години са това вече.

не 2,5, а 25... Все комуноидни (експрописторско настроени) десароагенти...

Този симпатяга си мисли че всички държави са като нашата и всичко с пари може да се купи. Дано скоро станем като Австрия и да вкарваме такива "момченца" там където трябва

БЪЛГАРИ, ГЛЕДАЙТЕ БЪЛГАРСКИ СЕИР!!!

Деляне, не бъркай София с Виена. Ако в София може да плащаш на вестници и полицаи във Виена не е така.

Ама тоя не го ли убиха преди една седмица, че даже и убииците хванаха?

"Убиха" го колкото убиха Барека преди една година.

За Барека не си прав - смятай го за ликвидиран с почести!

Тъкмо щях да кажа,че това дебелото е комунист, щото е нагло като тях, па се сетих че е депесар. Василев плащал на чужди медии, а той си има немалко свои - сам каза в едно интерю "моите медии".Само се чуда с какво лице го обслужват.Особено като застават с лицето си пред екрана.

ко праи Христо Бисеров. И сам си отговарям. Ами радва се, че мина на заден план и може и да му се размине.

откри Америка. Разбира се, че Доган го предложи и то не отсега. Не Станишев.Той каза, ако не го изберем - пада правителството. Чист рекет.

и аз винаги се чудя освен КОЙ, откъде и защо го изнамериха това коледното меню. Ами то си плаче за заколение.Може би Доган е смятал да му даде много власт, както и беше планирал, но се е страхувал да не го засенчи, та затова е избрал такава отврат.

ПИПО

БСП и ДПС са във война. До вчера се целуваха по митингите, сега се избиват. Зад Пеевски стои Доган. Само истински наивник може да вярва, че Пеевски командва парада.

свинвчо, я по-тихо.Нещо взе да ставаш нахален и неудобен. Спомни си за някои много по-качествени и умни хора като Кюлев, мъжката секретарка на Доган, да не те сполети същото като женска секретарка . Дай Боже.

Мамин прасчо много взе да квичи и току виж им писнало на господарите му та взели че го отстреляли. Когато някой бушон като него влезе в употреба - разбирай в скандали и медиен шум, той скоро изгърмява. Справка: Бисеров, мъжката секретарка на КОЙ, Кюлев и т.н.

Като гледам снимката на Пеевски, той явно е много интелигентен, симпатичен и добър човек. Има излъчване почти като на Левски, Ботев и останалите възрожденци..... От къде комунистите го го изнамериха този изключителен човек?!!

Много често чувам приказката-"толкова наивен и доверчив ли е българинът,че повтаря една и съща грешка многократно".НЕ.Единствено верен е фактът касаещ нормално мислещите българи,ЧЕ ТИЯ СА ТОЛКОВА НАД ДОПУСТИМОТО И ПРЕДВИДИМОТО НАГЛИ,КОЕТО ГИ И. ПРАВИ НЕВЪЗМОЖНИ ЗА ОСМИСЛЯНЕ.Като прибавим и близо 70-годишната тежка комунистическа и кагебийска машина,която работи за тях става обяснимо ЗАЩО ВСЕ ОЩЕ МОГАТ ДА ВЛАСТВАТ,ДА НИ ОГРАБВАТ,ДА ОПРЕДЕЛЯТ СЪДБИТЕ НИ НА ПОКОЛЕНИЯ НАРЕД.Тази наша битка с котилото МАМИН ПЕЕВСКИ Е КАТО БИТКАТА МЕЖДУ ДОБРОТО И ЗЛОТО.И в България доброто ще победи,когато добронамерените хора станат ДОБРИ ИГРАДИВНИ,ПРЕВЪЗМОГНАТ ЕГОТО И СУЕТАТА СИ И ЗАПОЧНАТ ДА ДЕЙСТВАТ СЪОБРАЗНО ОБЩОПРИЕТИТЕ ЦЕННОСТИ.Злонамерените все още са болшинство и затова ние все още СМЕ НАТИКАНИ В БЛАТОТО.Българинът наистина е много търпелив/на степен инертност/,но като СКОЧИ НАИСТИНА СКАЧА КАТО ЛЪВ И СЪУМЯВА ДА СИ ВЪЗВЪРНЕ ЦАРСТВОТО.

Не обичал турссите сериали, но турските партии обича.

Един плаща на австрийската полиция и медии, друг на българската такава и държи медии. Абе, най-добре да дойде доктора и да загаси лампите.

Делянчо да ти припомня-,,лицето,, Цветан Василев е твоя ортак.Вие се обичате и никой никого няма да убива.И двамата сте престъпници, отдавна кандидати за затвора. Единствената истина,която си казал досега е ,че...,,В момента се прожектира един пошъл турски сериал за отклоняване на вниманието...,,лаконичен бе Пеевски в интервю за агенция ПИК, през която главно предава посланията си.

Тази жива маса не заслужава никакво внимание! За съжаление много хора обичат да слушат точно такива драми, както и турски сериали...

Проблема е,че Турция си иска "своето" и действа с номерата от времето на СЮЛЕЙМАН "Великолепния", хайде да не пиша,че да не стана курбан на некоя фесага. Аферим скоро ще звучи , запомнете ми думата!!!

Това което стана не бе природно бедствие ,на 16,17.06. в небето бяха пръскани химически вещества,след които се образуваха огромните облаци. Целта бе Варна-ами Турция отдавна мечтае да срази тази Варна дето им е мечтан блян. Съсипвайки Варна,убивайки невинни, се съсипва туристическия сезон,после излиза скандала на международна сцена пеевски-Василев в името на целта да се унищожи репутацията на България.Някои хора искат България част от АНАДОЛ.ГИ ДЮ ТУРКИЯ

Живеем между ОЛИФРОГЕНИ !

Оуу, каква снимчица са му изтипосали на свинко! Бърше потно челце (тук леко ме погнуся) с дебели кебапчести пръстета. Прилича на шопар, гнусен мазен и дебел, с тази разлика, че прасетата във всичките им форма и размера са симпатични животинки, а това е гнусно мазно, дебело с изключително просташко излъчване същество!

От ДПС казват: "Грешка направихме, тоя ще разбие кочинката,а пък и ние свинско не ядем!! На нас ни трябват овчици,агънца!! Покорни и послушни! Тоя,ви го връщаме...охранихме ви го,доста килограмчета наддаде,заглади косъма,преяде,взе да повръща мръсна злъч,и да грухти по нас и Европа?! Вземете си го!! Вие знаете какво да правете с него...