Казанлъшки полицай е обвинен в убийство в Крит

Полицай от Казанлък е обвинен за убийство в Гърция. Той се забъркал в любовен триъгълник с българската жена на богат местен лекар.

Обратно в новината

Коментари - Казанлъшки полицай е обвинен в убийство в Крит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тюфлекът е забравил, че не е в бълхария, където хем татко е милиционер, хем той е милиционер и може да дерибейства както си иска. В Гърция обаче няма да му се размине с липса на доказателства и преместване в друго РПУ по стара бълхарска традиция, или да обжалва и да му намалят присъдата като оня граничен полицай, дето прегази бебето на тротоара пиян и надрусан. Де повече нашенски тюфлеци да ги съдеха в Гърция, че да понамалее тукашната престъпност.

Ку.венска работа. Едната ку.ва се омъжила по сметка и слага рога на мъжа си, а другата ку.ба го застрелва за да му вземат изработените с труд пари. А гъркът, дърт или не, купил-некупил, оженил се е за нея, нали? Постъпил е почтено един вид.

Резилът продължава

Името Христодулу Каландзаки е в родителен падеж, на български трябва да се ползва основната форма в именителен падеж, която е Христодулос Каландзакис.

пак се прочухме с черни дела по белия свят, пък после що не ни мразели и говорели лошотии за нас!

Кога ще започнете да публикувате снимки и имена с подробности за циганите извършили престъпления ?! Защо показвате само българите в такива случаи ?!

" Живял е нявга в Париж един мъж , веднъж на члена си той казал: Виж , с твоето пиратство , отне ми здраве и богатство , а сега като мижитурка жмиш ! "

Тъпунгер дето "мисли" с .уя си!!!

Българската полиция - най-прочутата полиция на света! То не бяха охрани на наркобарони, то не бяха наркодилъри, сутеньори, грабежи, убийства и още какво ли не! Явно професионалната им подготовка е много добра!

Друго не мога да кажа

Шило

Ами- тъпак! Друго не мога да кажа. Ева си майката на живота. За шепа вълна!

Като оставим настрана, че този почти сигурно е убиец, ми прави впечатление, че му е пъбликувана снимка, имена и родова история. Искам същата информация и за тъмнозелени индивиди, извършили такива, че и по-големи престъпления. За тях се публикуват само инициали и ако ги срещне човек на другия ден на улицата няма да знае какви са(особенно като се има впредвид, че присъдите им са никакви).

"""тъмнозелени индивиди""""А не така , къде ви е новия еврогейски-неолиберален правоговор.

ше те усъдиме още щом си помислил за това

ганките без изключение са кални китки и амортизирани пачаври защото започват да се плющът още от втори клас, трябва си луд да си хванеш белята като света е пълен с красиви, добри и жизнерадостни жени които те правят щастлив, ганките ги бива главно за разврат и да ти спретват ежедневни скандали скандали

Мамин той.

ha - ha - ha ...мамин, татин, това е положението, по добре се ожени за некоя от канибалските племена, трябва да спиш с отворени очи щото никога не знаеш кога ще закуси с тебе, ... ще направи с тебе кай-кай, както му викат по островите в Тихия океан,

Дъртак с млада жена! Така стават белите.

Христодулу даде фира ... така става, когато си купува жена. Те жените по принцип си изперкват, а ако има и няколко десетки милиона замесени, си е направо ужас. А за МВР другарят ... от МВР може да чакат, за да разберат в какъв размер ще е кеша, за да стане ясно, ще има ли и за съдебната система и прокуратура. Ако няма ... кофти за полицайчето, ще лежи! И пак да споделя към дира ... хайде малко интервю да има, да се чуе казанлъшкият човек какво ще рече.

други медии съобщават,че полицая си е признал !

Бързате с коментарите. В гръцките затвори са лежали и лежат много невинни българи.

този съвсем невинно е праскал чужда жена и след това ѝ е убил съпруга, за да делнат паричките, че 20 заплати за 20-30 години далавери и корупция не са му били достатъчни...

този полицай не е ром , но дори по-зле от него .същото и за любовницата му .не,че на запад няма и такива изродщини ,има ,има !

и къв полицай е този ...не може едно убийство да направи като хората и да го покрие....некадърници са нашите куки и това е...само за рушвети знаят играта

Да упражнява човек професията стражар е диагноза. Чисто Карлуково. Един мъж/или жена/ трябва да е малоумен по рождение, професионален некадърник или просто клиничен случай за да си вади хляба като стражар.

Така нареченото МВР е инкубатор на престъпници, кадци, рекетьори, убиици. То трябва да се закрие, разформирова и децентрализира. Всеки град и село да избира полицейски началник, а той да си избира полицай.

Срещнали се на полянка прабългарин и славянка Вади-тури, вади-тури народиха чукундури Хем крадливи, хем ебливи, но най-вече завистливи.

цуни-гуни, вади-тури

toq e ubiec vnimanie ,koi mu dava pravo na toq da vzima choveshki jivot ,kazanlashki palqcho,

Някой знае ли докъде стигнаха ченгеджйските протести за ОЩЕ пари?

Вече започвам да се чудя има ли тежко престъпление в което да не е замесен полицай? То не бяха рекети, отвличания, убийства ...... Преди време на мой приятел му откраднаха колата и му искаха 4500 лв. откуп. В полицията го посъветвали да даде парите, защото това било НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА НЕГО!!!! В нашия вход имахме полицай, редовно разбиваше мазетата и крадеше каквото му падне. Само защото познавам един дето е много свестен човек няма да напиша, че всички са боклуци.Със сигурност има и други полицаи честни и нормални хора, но повечето .......

Мой приятел от детските години, който редовно беше на "съвещания" в ДПС (детска педагогическа стая) за кражби от автомобили и разбиваше мазетата на комшиите. Същия е полицай от 15 години, а от 5 години е някакъв началник в полицията. Сами си направете изводите какви са кадрите в системата.

E,това за БГ не е нещо необичайно. Тотална деградация. Рибата се вмирисва от главатан Дано ЕС вденат за какво става дума. Просто няма държава.А, може би и това са искали ?

Той Жириновски е идиот, но понякога казва много верни неща . Като например: "Еврейската креатура Съветски Съюз се разпадна и на негово място създадоха ЕС !" С други думи- Евреите съсипаха Русия и сега провеждат експеримента с цяла Европа!

Пий си хапчетата, ще ше почнеш да виждаш и извънземни. Предполагам до всеки руснак седи по едно еврийче и му налива водката в гърлото...

Нещо май е burn-out-нал.

Eгaти евросъюза, дето назначава убийци да пазят закона. Ама и той е тъпунчо! Не се е усетил, че е в Гърция, а не в България и колегите му ще си свършат работата.

Горкият, дано го съдят гърци, че като чета българите вече са го обесили! Някой казал нещо и други доказателства не ви трябват, а тук самопризнанието не се зачита.

Дано да го съдят в Гърция. И там да лежи. То за българския съд доказателствата все са малко. Имаше случай с наш студент убит в Париж от други наши студенти. Френското следствие беше представило железни доказателства. Нашият съд упорито не искаше да ги осъди. Добре, че Франция оказа чудовищен натиск. Изредиха половината съдии в България, докато един се съгласи да води делото.

Сигурен затвор сега. Гърция е ДЪРЖАВА. Бантустана на Тиквоч е РОБСКА КОЧИНА ПЪЛНА СЪС СВОЛОЧ, КОЯТО НЯМА ДОБЛЕСТТА ДА СЕ ВДИГНЕ И ДА ЛИНЧУВА СВОИТЕ МУТРИ-ПОРОБИТЕЛИ. Турция да си взема вилаета обратно - май ще е по-добре.

Нямам аргументи срещу тебе. Преди две седмици софиянка помоли седем софийски болници, да изпратят линейка. Показаха и среден пръст! Обади се в Истанбул, изпратиха ѝ. Просто нямам аргументи!

Да е жив и здрав, да живее още 100 години, 50 в затвора и 50 в лудницата, и като пукне да и фъсне един път на патологоанатомката..

Гнусни "човешки" същества

ПАК ли български полицай! Тая гнида била ли е на протестите за по-големи заплати!

Повечето български "милиционери"са със бандитско поведение и мислене!!!

ами те затова са на работа в милицията за да могат да крадат и убиват и закона да ги защитава,повече от69% в милицията са прстъпници.

Те сега им викат полЮцаи - отива им повече!

От снимката си личи какво самодоволно селско говедо е това! как може такива боклуци да служат в системата на МВР! Нали ги проверяват уж? Нямам думи....

... полицаите минават периодично на полиграф... Само у нас няма такова нещо... Защо ли!?

защото цецо ги защитава и един ден милиционерите ще защитят цецо кратуната

полицай е моят татко полицай ще съм и аз. ах, само да порасна, пък вижте ме тогаз! ще боря като татко аз престъпността в затвора аз ще пращам най лошите от вас. по неизвестен автор.

ако чужденец бе извършил нещо подобно у нас,сега щеше да има петстотин коментара . сега се мълчи. двулицие на лице.затова не напредваме

Pомантично, снимката му е на село, под асмата!;)

К*рва е виновна за всичко.

Sm3hurk0

тя е виновна, че тоя е без мозък !

... по-скоро, без пари...

в казанлък още нямат мнение!!! куката си призна,жената също,убиха го от два метра в лице а в казанлък още мълчат. и ние чакаме от тях да ни пазят и да изпълняват закона!!бесило за куката

Жалко за Красимир не мога да повярвам но явно е истина, тоя свят полудя.

чакай бе! защо жалко?? да не би него да го е застрелял някой в домът му, със собственото му оръжие, след като е изчукал жена му??

Това, че си изчукал или те е изчукала нечия женска не значи, че си престъпник.

Казвам жалко свиньо злобна защото го познавам

Жалък си ти и такива като тоя боклук, който познаваш! Смърт за предумишлено убийство!

Чавдар, аз познавам загиналия колега кардиолог, трябва ли заради това да те нарека свиня? Да почива в мир, а другият ще сравнява за няколко десетилетия законодателната система в България с тази в Гърция.

що си толкоз т.ъп бе?? да не сте колеги с тоя примат?

Ми жалко че си такава отрепка, че познаваш такива БОКЛУЦИ!

Ами жалко я! Днес хванали авера ти Красимир, утре току виж и теб те хванали че си претрепал, отвлякъл или рекетирал някого! Само дано те хванат у гръцко, а не тук, щото знаем че закон тук вас не ви лови

жалко ли?,преди врмр един милиционер от казанлък застреля приятелката си и себе си сега друг убива мъжът на любовницата си.май е традиция казанлъшките милиционери да застрелват със служебното оръжие гражданите които трябва да пазят със същото това оръжие,а милиционера които застреля бивща си приятелка и я питаше как се чувства(33-годишният Иво Маринов, служител в Районно управление на полицията в Ловеч, е застрелял Ивелина Георгиева със служебния си пистолет. В тялото й са открити пет куршума.),вижте статистиката(22-годишната хубавица Диана Бойкова бе застреляна от упор в главата от приятеля си - пловдивския полицай Цветомир Митрев.)

Хитра кучка - съпругът й- в гроба, тоя глупак - в затвора, тя - неутешима вдовица и весела наследница.

Кучката си е постигнала целта!

Сега обаче и тя в затвора за едно десетилетие да си го прави с пръстче и да мисли каква е разликата между Бантустана на Тиквоч и Гръцко правосърдие.

Че то всички ченгета са престъпници,убийци.Бият,крадат,въоръжени грабежи,изнудване-е това правят най-добре.

"баща му също е бил служител на реда." Типично за МВР - там всички са роднини.

Служител на реда и безпорядъка.

Българки, които са омъжени зс гърци, не мислете,че живеят добре, малко са тези,които са добре.. Гърците са фънатици, затова гъркините ги играят инче немогат да се справят с мъжете.

Гъркините са най-пропадналите жени. Не работят и лежат по цял ден и вечер само разтварят краката. На второ място, веднага след тях, са нашите фригидни селски кранти.

Излиза, че нашите само лежат и краката не разтварят?

Докато нашенките освен че отварят краката на кой ли не, че и убийства поръчват... Май женитбата за гъркиня е по-безопасна за здравето.

малейййй!