Няма заподозрян и водеща версия за убийството на Т. Стоянова

Все още няма нито заподозрян, нито основна версия за убийството на началника на кабинета на кмета на Пазарджик - Татяна Стоянова.

Обратно в новината

Коментари - Няма заподозрян и водеща версия за убийството на Т. Стоянова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Убийствата са поръчани от комунистите с цел нагнетяване на напрежение и дискредитиране на работата на демократичното правителство! Нека не забравяме, че за комунистическите изроди човешкият живот няма никакво значение - "какво тук значи някаква си личност"!

Нищо НЯМА да открият!!! ЗАЩОТО-- говорителя на Пловдивската Апелативна Прокуратура ПОВТОРИ версията на кмета Т. Попов "че е убийство на личностна основа"????Интересно препокриване?? Но нали Т Попов преди да стане кмет беше в Съдебната система/там "гнилите ябълки са много толерантни по между си/!!!!!НУЖНА е пълна проверка за "дейността на Общината за периода на "управление" на Т Попов!! ОДИТ до дупка!! А кабинета на въпросната дама в Общината е проверен 3-4 дни след стрелбата???/нужно е било време за да се прочистят книжата???//ВЪПРОСИ!!! ВЪПРОСИ!?!?? А ОТГОВОРИ??? НЯМА???

Навярно има разчистване на сметки, между хора на ГЕРБ. Светнала е червена лампа на кмета под носа му, за нещо. Той си знае! А, щом са от ГЕРБ всички са недосегаеми от закона. Само от приятелски огън, не са!

Spirit

В Пазарджик отдавна не виреят гербаджии, сини и червени. А само една икономическа групичка около кмета, близка до кръга "Пеевски". Това всъщност показва колко е сгрешена формулировката "независим" кмет, т.е подкрепят го уж всички, но никой не може да го държи отговорен за каквото и да било. Освен разбира се избирателя , но него го "подкупва" с цветни коледни лампички, шарени плочки в центъра и безплатни атракциони в парк "Острова". А през това време бизнесът в града УМИРА. Толкова зле не е било НИКОГА- нито при червено, нито при синьо управление. Това всъщност показва, че е една партия колкото и да е корумпирана, в нея все пак има някакви вътрешни механизми за контрол. А "независимият" кмет не може да го държиш отговорен по никакъв начин.

Ето част от отговора на въпросите. link

Spirit

В Пазарджик всички- и кмета, и прокуратурата, и съда, и полицията са една мафия. Тази на Пеевски или още по точно на икономическият кръг от ДПС. Така, че не се надявайте скоро на разкрития- или ще изчакат време да се позабрави случая и ще мине в графата "неразкрити убийства" или пък ще изкарат убийство на битова основа, каквито опити имаше още в началото.

Не излушахме никой ,няма нужда ,....ДА ВЛЕЗЕ--- УБИТИЯ! ------------------------------------------ Бг-СЪД.СИСТЕМА СТАНА ЗА СМЯХ Н И НА КОКОШКИТЕ ,В ЕВРОПА И СВЕТА.

В Бг съдиите много мразят ,...да мислят . В главурите им само ПАРИ,ПАРИ ,И ПАК ПАРИ.

в невежество: така ли ми се струва (пардон!), че няма и да има (пардон!)

Като няма заподозрян, няма патлак, няма съчма за ко пишете само ? Да не ви плащат като на Дюма на ред написан текст да разтягате едни и същи глупости само и да преписвате един от друг. Стига бе !

я да вземат да роботят и по версията,че жената е убита по погрешка! да се проверят всички съседи,пък да видим дали куршумите не са били предвидени за другигу!!! все пак,моето лично мнение,че е знаела нещо във връзка със сестри Белнейски(лека им пръст)!

Няма заподозрян и водеща версия за убийството на Т. Стоянова Няма и да има.Просто приказките са малко в повече.

По метода на изключването: Започваме ,от Ирландия .Има ли убиец от Ирландия,....няма! Следва Сев.Ирландия,Англия,Франция,БелгияГермания,АФРИКА,АМЕРИКА,АВСТРАЛИЯ,ИНДИЯ,КИТАЙ,РУСИЯ......И Т.Н. Дали не е от БъГъ ,убиецът?

Като добавим и уточнението, че убийството е или по политически, или по икономически, или по лични причини, на съда всичко е ясно!

ОЩЕ МАЛКО И УБИТАТА ЩЕ СИ ПРИЗНАЕ , ЛАЗАРОВ ИМА СРОК ОТ БОРИСОВ !

"Към момента не може да се каже дали извършителят е професионалист или аматьор." Какво да разбираме под "професионалист"? С диплома за килър и назначен на щат?????

казват им 'бившо ченге'

УБИЕЦЪТ Е ОТ ЛУНАТА!?!?!ЕГАТИ МИЛИЦИОНЕРСКАТА ЛОГИКА!!!!!

Във всяка истинска държава при такъв скандал кмета веднага сам напуска всички постове! Институциите и общественото мнение го погват без прошка и увъртане! Разнищват всяка похарчена монета от джоба на данъкоплатеца и изследват зависимости! Обществото го сочи с пръст и вика - този е деморализатора! А сега какво? Наблюдаваме един наглец, селски тарикат, дето езика, поведението и маниерите са като на феодал! Ама е много фалшив! Всички виждат и знаят, че това е една публична екзекуция за назидание! Тя крещи - Не се ебавай с нас! Отвратен съм от българската... още действителност!

Права/права сте. Господин Кметът е много арогантен и тоя публичен разстрел е предупреждение за него. Малкият и средният бизнес в града не издържат вече на натиска, а въпросната Татяна Стоянова наистина се е изживявала и била определящ фактор. Няма да казвам и колко директори на детски градини са уволнени лично от кмета или нея. Колкото и да е странно кметът се занимава и с това, защото в град като Пазарджик борбата за място дори и на домакин в детска градина е голяма.

тия престъпници докога няма да оставят информация за себе си,ами само объркват разследващите в догатки!

Точно така ,трябва да оставят копие от лична карта ,последна платена сметка за ток и вода ,образец от пръстови отпечатъци и здравноосигурителен номер .....и пак няма да го хванат .

Води се дело ,и е в ход! Бг-СЪДИЯ ,към престъпник: --Вие ли убихте бабата ? Отговор: ---Не съм ! ЗАКЛЮЧЕНИЕ! Убиецът каза ,че не е той! ЗАКРИВАМ ДЕЛОТО!

Защо все такива държавни корумпета убиват?

Само едно не ми стана ясно. Как със сигурност се твърди, че убиеца не е сръбски гражданин, като няма заподозрян? Докато няма заподозрян убиецът може теоретично да е всякакъв, включително сръбски гражданин. Поне аз така си мисля, като човек с нормална логика. А логика в полицаите явно просто липсва, както липсва и разкриваемост по по-заплетените случаи. Нашите полицаи не ни охраняват, те водят статистика на посегателствата върху бългаските граждани.

Какъв убиец да намерят? Та тя жената се е самоубила!

Каквато държавата такъв и народеца......жалка правосъдна система.....създава народ прибягващ към радикални решения....но Боклуците умрели по този начин са си го заслужили явно.....особено тези двамцата съпрузи.....

Бих те репликирал в посока, че какъвто е народеца, такава е и държавата. Има много истина в това, че държавата, това сме ние. Ние и никой друг. Всеки народ, също така, заслужава напълно съдбата си.

бяхме преди 1944, сега са те

Ми то щеше да бъде истинско чудо, ако имаше... Пък и да попитаме дали и този път по стар навик тиквата е отишъл на местопрестъплението половин час, преди извършването на убийството? Щото кмета - гербераст, пък дясната му ръка каква да е?

Нали ''УЖ'' имаше заподозрян ? И куршумите ,''УЖ"2,3,4,6,.... Всичко в БъГъ, се оказва на ''УЖ". НОВА ФИРМА,---''МВР-УЖ''.