Политолог уби родителите си и скочи от 7-ия етаж

34-годишен мъж закла родителите си и се хвърли от прозореца на жилището си в пернишкия кв. "Изток", съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Обратно в новината

Коментари - Политолог уби родителите си и скочи от 7-ия етаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук струи АГРЕСИЯ от "нормални" пишещи, които никого не са убили и нямат намерение, а какво да очакваме от превъртели по разни причини?!?

Авроро, рядко влизам във форума ,ама като та гледам на всяка манджа мирудия слагаш. Вече ти писах веднъж да изчезваш от форума,че ми се гади от теб, но ти си била и много нагла. Стига си показвала коефициентите си комплексарке такава и само да плюеш този или онзи. Вчера Иван и Авдрей ги нарече убийци и един ден ще си платиш за тези думи, днес ми разтягаш други локуми ай, стига вече- изчезвай!

Ти много се засягаш, а Аврора отново е точна. Какво да се прави когато истината ти е нептиятна? Чети по-внимателно, може и да проумееш.

Много е просто -момчето е нямало пари. В отпуск е бил , с куп заеми. Вместо да почива на морето е трябвало да се чуди как да върже двата края. Така са повечето млади хора , които живеят в София! Парите не са му стигали за лекарства на родителите му ,какво остава за друго. Това е жалката истина! Затова са се увеличили и кражбите и грабежите и самоубийствата през последните години! Как пък никой от неговите колеги не му помогна? Що за хора са работили около него???????Или и те са се чудели как да свържат двата края???

Но олигархията на същото това Позитано 20 има пари, има много, много пари...Но какво ли им пука...

Пишеш глупости.Точно на Позитано няма толкова пари колкото ви се привиждат.Виж в Банкя да.

Представяш ли си, живеем във време, когато на човек не му трябват пари, за да създаде семейство и да гради нещо, а да ходи по заведения и екскурзии. И като не му стигат - да убива от злоба, не от отчаяние.

От къде МВР и медиите могат да бъдат сигурни, че политологът сам е свършил всичко това, преди да има резултати от аутопсии, разпити и пр. следователски работи? Никога няма да разберем истината - дали е скочил или е бутнат.

дядо иван е абсолютно прав! папагалите едва ли биха те разбрали - просто толкова акъл имат, или са много млади и не са видели от преди за да знаят какво деиствително е имало а не само да повтарят каквото и другите незнаещи папагали крещят..

И тук пълно с хлебарки!

И то червени....

Старата номенклатура май си отмъщава ...

Старата номенклатура май си отмъщава ...

Всичко си има причина в този гаден живот. Братът на Атанас Иванов бил зверски убит от пиян мъж... Лека пръст на момчето-убит брат, сляп баща-инвалид, болна майка-психиката му не е издържала.

Ужасна трагедия! Но още по-ужасно е, че изключително много започнах да зачестяват в последно време трагедиите. Изключително ниските доходи, изключително високите цени, изключително лошата социална политика, съсипване на всичко, това се прилага вече 20 години. Кой печели от това? Определено не и обикновения човек! Замислете се!

Ами авторите да не бяха писали че е политолог от БСП, а от ГЕРБ...или надпартиен, независим и пр.

Това " Мислих , мислих ... и сгреших ... ! " ми се вижда като написано от някой друг !!!

Абе , хора , защо сте толкова лоши и злобни ,бе . Ами това са цели три човешки живота- на наши сънародници .Какво значение има от коя партия са . Нали са хора , нали са българи като всички нас . Просто ми е много мъчно и много болно колко озверяхме като народ , колко се мразим един друг , вместо да бъдем единни и да си помагаме .Осъзнайте се , бе хора . Животът е прекалено кратък , за да бъдем толкова лоши .И аз например не понасям Бойко Борисов и ГЕРБ като цяло , впрочем и почти всички днешни политици , но в никой случай не желая смъртта им .Нека да бъдем по- добри , моля ви се от сърце , независимо кой какви политически възгледи изповядва . Всички сме хора и заслужаваме по-добър живот и по- голяма доза човечност .

Ти си можел да пишеш и по-смисленно. Даже и да мислиш. Но ако продължаваш да мислиш, можеш ли да си отговориш, дали не допринасяш за това озверяване.

Ужасявам се като ви чета. И едновременно ми става мъчно. Как е възможно една човешка трагедия да се оцветява партийно? До такава степен ли всичко човешко падна от нас, като стара кърпена дреха? При такъв случай се казва, мир на праха им и Боже, пази България, че изтрещяхме съвсем. И понеже също съм психолог, много хора с диагнози пишат тук. Много! Жалко...

Искаш ли Ани да ти цитирам всички епитети, ругатни и мръсни намеци за например "Цецо пъпеша" или "Боко Тиквата" за да разбереш защо има такава конфронтация по адрес на загиналите? Впрочем на тях лично проблемите свършиха. помисле дали БСП-зверовете не следва да им се сложи намордник.

Стига бе хора, преляла му е чашата и това е. В тази криза на всеки може да се случи да превключи!!! Нали живеем в рая!

Стига сте плюли и политизирали. Това, което се е случило е чудовищно, независимо за коя партия става дума. Аз не съм от БСП, но това са хора !!! Да включвате този ужас в някаква политическа полемика и похвръляния е гнусно. Още повече, че тези хора, най-вероятно са избити всичките по политически причини. Когато политиката доведе до такива неща, значи сме се превърнали в чудовища! :((( Отвратително, потрисам се от такива неща! :( Отвратително!

3 вота по-малко за бабешко-селската партия.

Ти си пълен идиот. Не мисли, че лошите ти мисли и ликуването за човешката трагедия, не ще се накажат.

Мен вече ме е наказала социалистическата трагедия 1944-2011, така че от това повече няма накъде.

охо,започна се !от кога се моля на господ да обарне малко внимание на балгария *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

в таз дарзава освен да изкраъзис друго нема........................ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Въобще обществото не е болно и политизирано, като четете коментарите. Просто народът има здраво вкоренен вътрешен усет за читаво и боклук. Иначе си е лична трагедия и трябва да се запитат неговите хора защо са го довели до тази трагедия. Нали комунистът беше от желязо, как така стана мек, раним и крехък? Я по-смело, другари, вижте братска Северна Корея - трева пасат, но не се дават на гадния империализъм.

Ужасна трагедия. :(((((( Но подробностите по случилото се и начинът, по който веднагически го обявиха, че е луд, убил родителите си и се е самоубил, ме навежда на мисълта, че истината вероятно е друга. Моята теория е, че поради някакви политически най-вероятно причини и тримата са убити от трето лице или лица. Всичко е фалшифицирано, вероятно и данните събрани от полицията. Политолога е убит последно, като се е съпротивлявал и в крайна сметка е хвърлен от прозореца. Родителите са убити преди това, за да няма свидетели. Има специални шперцови системи за симулиране на заключване отвътре. Това е само теория и ако е вярна, значи и тримата са убити по политически причини. Само времето ще покаже кому е изгодна/вредна цялата работа. Освен това имам теоретичното усещане, че хората които всъщност са отговорни за това, тепърва ще се уверят какво е да ти пържат мозъка без огън и тиган. Тепърва им предстои да разберат какъв голям късмет са извадили.

Напърно възможна теория. Разсъжденията ти са в прав път!

За съжаление. :( Това са ужасни неща, ужасни. :(((

Оправете здравната система. Нормален гражданин не може да убие майка си и баща си. Почва да прилича на хорор, ама не на филм, а наистина.

Спрете с простотии, не ви е срам, това е една голяма човешка трагедия, всеки може в определена ситуация да се отзове на това място!Бог да ги прости!!! А скапаните политици- за тях една тояга от народа и да ги навре в миша дупка!Ненаяли се гадове илапачи на народни пари!Те са убийците на тези хора, довели ги до отчаяние!!!!

Боко им врътна кранчето и комунетата започнаха да измират.Просто са свикнали да не работят а само да лапат и крадат,а този най вероятно е форумен драскач на ,който от Позитано не са му платили за драсканиците

Попадение

Ти си болен мозък . За теб- лечение в психиатрията . Добре , че сте малко такива злобари и гадини .

Здрасти.... пак.

Ако това ти е вида и мисленето, ще се прекръстя. Не забравяй, че Иван не е ИМЕ, а ЗВАНИЕ! Не го опорочавай, другарю СерГей!

ИЗПРАЩЯХТЕ.Кой ли ви докара до тук?Ако я карате така ще се довършите края не е много далеч.

другари антикомунета чували ли сте думичката 'зомби'. та човешкият мозък е просто един ретранслатор на сигнали, радиовълни или както искате го наречете от всеобщото информационно поле или местно такова. на местно ниво различните спецслужби имат имат апаратура за 'промиване на мозъците' например тези в един от парковете ни. на космическо ниво както ние пращаме сигнали до 'шатъл' така и те към нас. примери:подпалвачите на парламента, африканската пролет,житните кръгове и т. н. не говоря за конкретния случай. а що се отнася за комунистите прочетете малко повече за персийския цар Кобадес и другарят Коба.

Коментарите са ужасни, чета ги и се чудя колко болно и политизирано общество трябва да сме, за да се коментира само, че човека бил комунист. Като с онова болна момиче от Благоевград, чийто баща беше незнам какъв си в БСП. Къде Ви остана човешко бе, зелени марули такива, тоя можеше и да е на работа в Герб и в СДС и навсякъде другаде, защо ги е убил, каква е тая семейна трагедия, дали е луд или друг луд ги е утрепал, отшили са си 3 души от тоя свят ... А вие сте тръгнали да обяснявате, че комунистите били шизофреници, абе алооо, то шизофреници е имало и в древна Гърция, когато комунисти не е имало.

Абе Бръмм, не казват "комунисти" , а "социалисти". Разликата е съществена..

Комунист, социалист без значение, това са трима мъртавци. И вместо да си поднесат съболезнования или да си замълчат тука някакви примитивни форми на живот, имащи достъп до интернет коментират политическа принадлежност. Като в статията със смъртта на Васа Ганчева. Грозно е просто, много грозно.

Хора, опомнете се . Това е жестока семейна трагедия. Какъв живот ли са водили тримата клетници, та да стигнат дотук!

Трагедия - поредната в България и една от многото /вече/ в този скапан свят. Защо и това трябва да стане някакъв повод за спорове и обиди между т.н. "комунисти", "гербери4, "седесари" и т.н. Смешно е наистина. Една голяма трагедия - поводът за нея я знае сигурно само 34 -годишният син. За съжаление отвсякъде изперкваме, животът стана много "животински", ние станахме много бездуховни същества. Дано да се покаем и вярвам, че все още можем да се променим към добро. Вера-ан е много права - хората озверяха, трудно е за всички /имам предвид останалите все още честни хора и хора, за които значението на думата морал има някаква стойност/. Бог да прости и тримата загинали. Мир и светлина на душите им! ....И , да ако бърза помощ беше наистина бърза, а не идваща на 30 -та минута, то много хора щяха да са прескочили трапа, а не само да им е констатирана смъртта , но .....какво да се прави- цената на човешкия живот не струва нищо а това вече говори за края на този сатанински свят...

Иване, термина "фашист" се изчерпа с края на св. война. Вие, комунистите в какво време живеете? Няма вече "врагове на народа", на които да прибирате имането, няма "фашисти" да ги пращате по лагерите. С терора ви приключихме, скрийте се по дупките (землянките) си. И си махни лика на строг партиен секретар. Партията ти УМРЯ!

Прав си филолог, но те използват термина "фашисти" от нямане какво друго. Комунистите са най -идейно изостаналите партии в Европа.

ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР ОТ ЧОВЕЧЕЦА И ЕДИН ПО ЕДИН ЗА ЕЛИН ПЕЛИН САМО ТОВА Е СПАСЕНИЕТО ОТ ТОЯ ГНУС В КОЙТО ЖИВЕЕМ ХАЙДЕ ДАВАЙТЕ И АЗ СЪМ СЛЕД ВАС

Помислете малко! Никой не се ръга с нож, преди да скочи от седмия етаж. Просто някой друг е убил и тримата, според мен.

Типично за комунист. Лесно коли другите, на опре ли до собствената кожа, не се получава. Скока е по-сигурен, все пак гравитацията не е измислена от комунистите!

Съжалявам за хората , но стигнахме ги американците.Дивия дикенсов капитализъм натресен у нас ,тласка хората към отчаяние, отключва невиждани досега рефлекси.

Какви американци? Комунисти, работещи за комунистическата партия, живеещи в червения Перник, в комунистически блок... Стигнахме, ама не американците, а това дето ни го натресоха през 1944 русняците!

Стига с тия комунисти , бе промит мозък . Ти не разбра ли , че никога и никъде по света не е имало истински комунизъм Истинският социализъм и комунизъм те първа предстоят , колкото и на някои новозабогатели демокраДчета да не ви се иска . Това е бъдещето на човечеството , а не прокламираният от вас гнил и смотан американски тип капитализъм , който вече е демоде .Хората по света с ляво мислене ставаме все повече и повече и рано или късно идеята ще победи .

Ленин, твърде извехтяла ти е латерната. Сузи е права. Американците ни натресоха с "Плана Ран Ът" техния си икономически и обществен модел- същият, който донесе световната финансова криза и закара американската икономика в банкрут. Казва се американски неолиберализъм или финансов капитализъм. Въпросът е друг- кой е виновен за докарването му в България- там си отговори?! Отговорът е лесен- Българските държавници с начало БСП ,но определено участвали всички от останалите партии, които БСП роди и управлявали България неотменно последните 22 години. Иди в нащия сайт и се образовай по темата с материала ни НЕОЛИБЕРАЛИЗЪМ- ЗЛИЯТ ДУХ НА АМЕРИКА БРОДИ ИЗ ЕВРОПА

Какъв капитализъм те гони, како? Тоя е социалист, при това от МБСП! Където ги събират от кол и въже, само да снижат ср. възраст на членската си маса. Хайде тези ги разправяй на Позитано, или на село, ама гледай да е червено, че иначе бият!

Я не разправяй врели некипели . Там където ги събират от кол и въже - неуки , прости ,необразовани , нагли и алчни се намират в цк на младежкото ГЕРБ и вообще в ГЕРБ .Народа вече ги видя какво представляват и ще им бие дузпата за винаги . А ти тия ги разправяй на нищожно малкото симпатизанти , които останахте в ГЕРБ .Сузи е напълно прав.

защото сме социалисти

Това ни е вродено. Да изброявам ли кървавите следи на соц-комунистите?

Капитализъм и демокрация, имаш възможности... но за повечето стреса е безмилостен :)

Поредната трагедия в резултата от престъпното управление на Бойко Борисов и ГЕРБ!

Лично ББ ги е убил! А ЦЦ го е пазил!

И Маргарита Попова ще ги оправдае, ха-ха.

и "социалисти" призовават за разбиране, толерантност...А пишат обидни епитети по премиера и министрите...После...скачат от 7 етаж...

НЕ СА ВИНОВНИ,САМО 30 МИН НЕ МОГАТ ДА СИ ДОВЛЕКАТ ЗАДНИЦИТЕ ОТ 5КМ РАЗТОЯНИЕ,А АКО БЯХА 10?

Комунист от Перник......

Много голяма трагедия, надали някой от семейството е знаел, че такъв край ги очаква. Недей те да политизирате нещата, причините са неясни

а бе то и Русия няма след 1917-та, ама ти продължаваш да пишеш за някакъв "дядо Иван" ....

Работата на По-сра-но 20 и осъзнаването на пълната безнадеждност и безперспективност на тази шайка го е довела до трагична развръзка! Лека им пръст на всичките - поне не са оставили нещастници след себе си.

за БСП защото и родителите не са били от ГЕРБ, нали...

За жалост, такива трагедии стават и ще стават все по-често, колкото повече се разтваря ножицата между бедни и богати, колкото повече несправедливости има в едно общество, все повече такива новини ще има, Навремето народа е живеел много бедно, но психически по устойчиви са били хората, сега непрекъснато ни залива информация как някои забогатяват и дневните им са повече от пенсиите, че и заплатите им, за безотчетните да не говорим, ама то на безотговорни хора май се полагат и безотчетни пари.

от Перник, секретар на МБСП също ли е бил шезофреник. И той закла в гръб човек ...

Класическо бръщолевене! Просто мъжете са по-малко от лигльовците... А те искат всичко без да дават нищо-егоистични психари! Да посегнат на майките си... Такива трябва не да ги съжаляваме, че са скочили, ами да ги бутаме от още по-горни етажи! А такива са, защото на са били войници и ще си останал нефелни за цял живот... Копелета...

кой ще ми каже...

Не е в парите причината. Обработват ни по най-различни начини, за да се побъркваме и да се избиваме. Нали сме много и пречим?! Решение на проблема с пренаселеността, пенсии, заплати и т.н.

Ама "Позитано" в Перник ли е ? А той, бог да го прости, защо е спал на балкона и паднал оттам...Всички политолози ли ще дойдат на погребението му? От БСП ще има ли венци с петолъчки? Ами той какво е казал като прогноза за изборите...

Как не Ви е срам да се подигравате с такива неща какво значение дали човека е работил на Позитано, или където и да било, това е една човешка трагедия, ако човека не е имал психически проблем не би постъпил така, жалко, ние българите наистина сме жестоки, какъв народ сме, сигурно си заслужаваме всичко.

А ти кога успя да сложиш диагноза "имал психически проблеми" ? Имащ едика на БКП пропагатдатор завършил АОНСУ!

незнаех, че на този адрес подбират шезофриници...обикновено проверяват постъпващите до девето коляно или поне до антифашиско такова...

И аз не разбирам,vera_an, изобщо не разбирам коментарите,които прочетохме дали наистина са плод на нечий здрав разум.Или по-скоро на отчаяни,смачкани душици,неспособни на съчувствие към никого и нищо,гледащи злостно през своите малки миши дупчици,в които живеят и единствената радост е нечие друго нещастие.А ако пък се случи нещо хубаво някъде,с някого същите тия гадинки получават киселини в стомаха,душиците им се изпълват с гняв,експресиран върху техни близки.За Бога-опомнете се!!Как бихме могли да живеем в по-хубав свят,когато реакциите ни в такива случаи говорят за тотална липса на емпатия и разложение на сърцата ни?

Ех защо не скочи и бате Бойко ама от 17-ия етаж за по-сигурно !!!

Просто трагедия.Вярно е ,че родителите могат да те изкарат от равновесие особено ако те притиснат в собствения ти дом (все пак той е свикнал да живее спокойно далече от тях)но е трябвало просто да излезе и да ги остави.Прекъсването на конфликта и отсрочването на проблемите е най-доброто решение.Бих предположил още фактори свързани с партийно минало на родителите (вероятно помогнали му за назначаването на тази синекурна длъжност)и склонността им да не търпят възражения(свързани с характер и партийни нрави)но всичко са само предположения

Ако утре превърти някой от друга партия /ГЕРБ, СДС,НДСВ или ДПС / , тя ли ще му е виновна ?? 34 годишен мъж !!! Живота е тежък, труден ,особено в МАЛКИТЕ И СРЕДНИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ! Разберете го това !! Там ако се намериш работа за 350 лв. викаш УРА и гледаш шефа си като БОГ !!! Млад човек е изперкал и убил родителите си и след това и себе си !! Не търсете сензация в това ! Ахмед Емин остави три деца сираци ......нещо се е сбъркал мирогледа ни. Не лепвай те етикети на една или друга партия...просто няма място тук.

май пищеше, че е купил апартамента, а? А Цветанов го "ядохте" за 2-3 маломерни...Емин също беден...Ама аналогията води до въпроса- някой ме бутна или сам паднах...