Единият от убийците на Мирослава Николова се застреля

Единият от двамата арестувани за убийството на 18-годишната Мирослава Николова от Перник се е самоубил. Информацията първо беше съобщена от медии и едва няколко часа по-късно официално потвърдена от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Единият от убийците на Мирослава Николова се застреля | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мене нещо ме гложди мисълта за втория задържан. Споменава се само едно име - Марио и не се дава никаква информация. Да не се окаже после, че само е бил шофьор на такси, което е наел самоубилият се. И думите, че има замесен полицай. Нещо не се връзват нещата. И самоубилият се е имал законно притежавано ловно оръжие, след като е извършил куп престъпления и е лежал в затвора. Кой му е издал разрешително? Не се казва и дали пистолетът му е законен, а сигурно е било така, защото е работил като охранител. Много неясноти.

Как ще се самоубие човек с белезници на ръцете, скръстени отпред, как е заредил пистолета ако ръцете са му закопчани отпред с белезници, ако е револвер да , но тогава как ще се простреля смъртоносно при това в присъствието на полицаи които охраняват убиец ?!?! Какво са правили полицаите в този момент ?? Ама какво правят тези полицаи, преди време двама въоръжени полицаи при опит да арестуват вилнеещ пиян бяха нападнати от него брадва и единия падна убит другия ранен. Помните ли? Ами това секретарче Калинчо нали ходи в Америка и другаде защо не ги научи, има ли писани правила за арест при различни случаи, охрана при различни случаи и т.н. Ами Бойко нали беше 10 г в МВР какво е правил там, моля някой да ми каже. А някой знае ли за какво той ББ е генерал и то с 2 звезди. И после загинали полицаи... герои и пр. Глупости!

Ама и вие сте едни, ми ще се САМОубие човека в къщи разбира се, как да се самоубие в ареста.После как полицията ще обясни, че е имал пистолет в ареста.Затова се води на повторен оглед.Как не е намерен (закония) пистолета при първия, какво са намерили тога.Между другото законото оръжие се съхранява по определн начин на определни места.Изобщо МВР пак ни хвнаха за канарчета.Все пак не допускам, че са толкова некадърни.

Самоубили са го!

Интересното в случая е,че съседка чула 3/три/изстрела.Поне така обясняваше по една от телевизиите снощи.Странно,но ако е вярно този трудно се е улучил или пистолета му е бил картечен/вероятно Стечкин/. Ако наистина бабата е чула това думите на убитото дете са правилни,че има замесен полицай.Няма да се учудя ако и с другия заподозрян се случи нещо кофти - например скочи от петия етаж или се обеси на чаршафа.Старата френска поговорка"Търси жената"Съвсем спокойно може да се перефразира на български"търси полицая в престъпната схема"

Освен че се е застрелял три пъти в гърба, 2 пъти е скочил под влака /сутрешният и вечерният/ и 1 път се хвърлил от 13-тия етаж в градинката пред блока, където пък случайно минаваш камион го прегазил 5 пъти... ... Много издръжлив самУбиец... Walking Dead

Б.Б се. оа и Антон Кутев се притича на помощ, със салфетка в ръка. Липсва само KGB.

но ти със сигурност си титан на простотията

Дали ще бъде направена аутопсия на тялото на задържания предполагаем съучастник в убийството на Мирослава Николова? По искане на следовател, който намери кураж да работи и по други версии за смъртта на задържания, настъпила в дума му, в присъствието на няколко полицаи.

Елементарно, скъпа. Кучето е участвало, за да му дадат пържолките. Макар че моите сиви клетчици ми говорят, че убийците трябва да посочат мястото, а не да ги водат по домовете им, където да се застралвят отзад.

Винету, Винету I like MONEY too!

"Два месеца работиха службите и МВР по цяла нощ по това отвличане в Перник. Така, както и предполагах, то е с фатален край и най-близките хора там са искали да вземат пари. Това момиче още същата вечер са го удушили, но вече ги задържахме, отидоха и показаха къде са го заровили. Съжалявам, че бяха изговорени от близките й такива лоши думи за МВР. Надявам се - те да се извинят и да ги отправят към най-близките си, които са участвали в този процес. Но, за съжаление, трупа го изровиха и е така" Абе хора, този наш ББ има по-лоша стилистика от циганче в трети клас. Не мога да му хвана мисълта. И това ми било Премиер. Че той не може едно изречение смислово да построи. Егати държавата...

Освен че се е застрелял три пъти в гърба, 2 пъти е скочил под влака и 1 път от 13-тия етаж. Много издръжлив самУбиец... Walking Dead

ти обявяваш хората за прости, а от тебе по-голям гъзолизец няма в този форум. Да беше си написал и адреса, че по-лесно да те издирят гербавите за връчване на наградата за тази дейност. Между другото и ти не блестиш с правопис. А изборите са взети по същия начин, ,по който се печелят и от комунистите. Просто те са едни и същи, от едно котило идват.

Не можах да си обясня каква е ролята на кучето в случая. Нали единия престъпник е посочил мястото на което е заровено момичето. Тогава защо е било необходимо кучето и то не полцейско, а на планинската спасителна служба. И въбще като се зачета по внимателно всичко изглежда така съшито с бели конци, че .......???

Егати полицията,ами ако преди да се самоубие беше гръмнал двама трима полицай!?

Как СТАВА ТАКА ,ЧЕ ВМЕСТО В ТОАЛЕТНАТА ВЛИЗАШ В............КИЛЕР /ТАМ ЧОВЕК НЕ СИ ОБЛЕКЧАВА НУЖДИТЕ/ПРЕД ПЕТИМА ПОЛИЦАИ И ЗАЩО БЕЛЕЗНИЦИТЕ СА БИЛИ ПОСТАВЕНИ ОТПРЕД .................

Нека подкрепим написанота от 04524 Д А С Е Я Д О С А М Е !

Много съмнително самоУБИЙСТВО.

Много се дразня на хора, които вместо да четат, да се поинтересуват, веднага дават присъди и коментират. Арестантът е помолил да отиде до кенефа по нужда. Разреши ли са му (човещина е). Вътре в собственото си помещение (кенефа) е имало скрит пистолет с който той се е прострелял. И да е бил с белезници - какъв му е проблемът, да го направи? За какви претърсвания говорите, естествено е, че е бил претърсен преди да влезе в апартамента. Полицайте да не са баба Ванга, да знаят какво крие вътре в кенефа си всеки човек??? Много моля другия път да четете по няколко източника на информация, преди да пишете глупости червени и платени кхмери!

Не знам какво щеше да приказваш, ако тоя взимайки оръжието беше отнесъл и няколко полицаи с него, а може би и цивилнни извиканни като поемни лица.

МИТКО МИТКО .........ДРУГ Е ПРОБЛЕМЪТ ПИЧ МИСЛЯ ЧЕ СИ ТИ И ТВОЕТО МИСЛЕНЕ ................. КОГАТО ВЕЧЕ СА БИЛИ ТАМ ТОЕ Е С ПРИСЪДА УБИЕЦ..................СЛЕД СОБСТВЕНИ САМОПРИЗНАНИЯ .... НА УБИЕЦ БЕЛЕЗНИЦИ ТПРЕД ......И ВМЕСТО В ТОАЛЕТНАТА ВЛИЗА В ...КИЛЕР ........................

Митко, Митко! Ти или си полицай, или...... Това е претърсвано от полиция жилище на убиец. Това е жилище на притежаващ законно оръжие, което не е иззето от полицията. Признал си убийство не може да бъде оставен сам да ходи където и да е, дори и в тоалетна. Виждаме, че и в задържаните в затвора са придружавани от полицаи до килията с белезници и едва вътре в килията им биват снемани. Но на тебе няма нужда да ти се обясняват нещата.

Може ли такава немарливост със задържан за убийство - та нали можеше полицаите да опита да застреля вместо себе си. Изроди се крайно престъпността, а полицаите масово са крайно непрофесионални в действията си и то с риск за собствения живот. Добре, че не им е посегнал, а се е самоубил, но така пък са провалили много от работата на колегите си, разкрили убийците.

Браво на Бойко, че е успял да изглади така мозъците на некои хора, като теб, например. Не всеки го може.

народат окончателно оскотя от 22 годишния криминален преход от комунизам кам мутренски феодализам.

"Този кретен, премиерът ни, е изключително опасен за съхранението на чисто човешките ценности. Цял ден чета нелепи изказвания от този малоумник като горенаписаното, или че трябва да сме благодарни на МВР, че открили трупа на момичето. Цветанов трябва да подаде оставка само заради факта, че неговите подчинени са допуснали заподозреният да се самоубие пред очите им!!! Защо молоумният ни държавник не коментира това?!"

За пръв път чуваме името на този милиционер, дето ни кара да пишем след полунощ, щото той, моля ви се, скучае под прикритие в чакалнята на гара Подуене егаги, и си се бъзика с некаква елекронна играчка! Кажете още нещо драги ми Кутев ! Кънчо.

обобщим: - Предлагам всички дълбоко да се наведем в поклон и да направим по една срка на Б.Б. и Ц.Ц. като благодарност за грижата и съпричастността към българите, заради които "уж" си играят на политици и управници. Апелирам към разфасоването на цяло прасе, с което да нахраним кученцето, защото явно то се оказа много по-умно, находчиво и полезно от "безотказно работещата под пара" цели два месеца и 5 дена полиция! Семейството на момичето да се извини публично, че не е всършило нищо по откриването на горкото момиче, а се е наложило толкова полицаи да се занимават със случая, при положение, че в това време са можели да хвърлят сили в изграждането на магистрала....Естествено,че трябва да се извинят!

оставка на всички! На фона на убитото дете се говори за разни пържолки за кучето! Еми, че то добре, че било то, така ли излиза, г-н премиер! Не ви ли е срам да се шегувате на фона на това нещастие на семейството! Наглост, арогантност и бездушие!

лелеее...прекръстих се, като прочетох коментара ти. Ако си искрен, много ми е мъчно за теб, бедно човече.

"Сестрата на убитата Мирослава Николова от Перник още не може да повярва, че момичето е било убито. Убеждаваха ме, че сестра ми е в Германия и пие коктейли. Днес ми се обадиха по телефона, за да ми кажат най-страшното, през сълзи споделя сестрата на убитата Мирослава Елеонора пред сайта Мироглед."

Наистина ли ги знаеме ?!

Г-н Кутев, как ще коментирате решенията на правителството във връзка с турските изселници от днес?

кучетата с пържоли, сега остава и хората да нахраним. А пък умрелите и убитите кучета ги яли...

Маааалииии! Ама ти си бил мнооогуууу ПРОЗ! С какво от това, което е написал човека не си съгласен? Това напиши, а не простотии, с които да замърсяваш форума! И по какво личи, че е комунист?

..... Толкова смърди тая история, че не се търпи! Хората са съсипани, едно малдо момиче вече не е сред живите.... той се прави на остроумен! Колкото до имиджмейкъра на ББ, тя е една изкуфяла леличка, която си няма и представа за какво е назначена на поста PR.... На този му забранете да прави официални изказвания освен ако предварително не са написани от някой, който има поне малко акъл в главата си! Да не се излага пред народа!

Ххахахах..много си прав! ББ винаги се изказва все едно е "на маса" с аверите. Скийте го от хората този селянин крив.

Тотално неадекватно и неприемливо е поведението му, повечето хора и "на маса" с аверите"" не се държат толкова нагло и невъзпитано!!

E как така... Народът или част от него избра да го управлява милиционера-БКП-ец Бойко и другите около му са партийни секретари и подобни. За какво говорим, изобщо?!?

В длъжностната характеристика на разследващите не влиза ли разкриването на престъпления, че ще ги награждаваме (ако са си свършили работата). ........... и щом в присъствието на полиция се е самоубил ...... (пак ли да ги наградим)

може пък и да се е засрамила мутрата, а?

Ако простотията имаше крила Бойко щеше да е изтребител

ТЮФЛЕЦИЙ (-(((((((, (((((

какво прави смешния премиер в полицеиска акция и обяснява какво и защо???? егати дурзавата....

Господи,каква родна изродщина!Бог да прости на момичето!Не пожелавам на никой истински родител,да е на мястото на нейните,сега.Един съсипан,ненавреме отнет млад живот-това е трагедия.Жалко за детето.Нямам думи.Всякакво политизиране,търсене под вола теле в такъв момент,е крайно неадекватно.Просто да бъдем съпричастни с една поредна човешка трагедия-мейд ин БГ.

Министър председателят на България призовава родителите на зверски убито дете да се ИЗВИНЯТ, студентите- нашето бъдеще- да ходят да гледат агнета, лекарите- за избягване на лекарските грешки и ред в здравеопазването- да правят курбани, археолозите да работят навън през зимата с калорифер до тях и т. н. .... В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ???

Ядосайте се най-сетне. Ядосайте се от името на пернишкото семейство, което не стига, че е загубило дъщеря си, ами според Бойко Борисов трябва да се извини на МВР, защото си позволило лоши думи по адрес на Цветанов. Да, това семейство е наругало вътрешното министерство, защото именно това министерство обяви дъщеря му за забегнала в чужбина. Същото това МВР, което дори не успя да намери трупа. А го намери куче на БЧК. Ядосайте се, защото кучето трябва да получи телешки пържолки, според премиера, задето е намерило трупа. Ядосайте се, защото докато говори за убийство той се смее. Ядосайте се защото задържан може да се самоубие пред полицаи. ... Ядосайте се заради всички избълвани вулгарни думи в ефира. Ядосайте се заради това, че върховния ви вожд, не прави разлика между некропол и кошара. Ядосайте се на Тиквата, защото отстранил Пицата, тъй като прякорът му не подхождал на политик. Ядосайте се, но не на масата вкъщи, на две ракии. Ядосайте се навън.

+1 Браво!

Българина няма време да се ядоса, той като се прибере вечер от работа, ако има такава, брои стотинките за хляб, ток и парно, Българина се моли само да е здрав и да не се налага да ходи по лекари, българина затваряйки се вкъщи минава в друго измерение с турските сериали и се откъсва с действителността, българина гледа Тиквата по телевизията и си мисле, че това са скечове от комично предаване....

Подкрепям!

Напълно вярно изказване, подкрепям изцяло! Само че кой ли от останалите 7 864 356-души ще го подкрепи не е ясно... За съжаление такава е милата ни родна овчедушна картинка.

"Два месеца работиха службите и МВР по цяла нощ по това отвличане в Перник." Ами да бяха работили и денем, беким бяха си свършили по-добре работата! Пък и това самоубийство.........!?!

Ма що ръсите такива глупости бе колеги, вий полицаи ли сте, или някакви фльорци от Агенцията по саламите, или балерини, ми поне си мълчете умно, ами тъй де, загубихме това хубаво момиче, мир на праха му!

Кутев, ама много си тъп. Даже повече и от оригинала. Ха-ха-ха!

пропуснали единният заподозрян да се самоубие, след като е задържан:))))) Ухаааа! Версиите започват! Сега ще гледаме как ще пелтечат пак по ТВ-тата!

ми даде бе неграмотник:))))) Толкова се обърка вече с постовете, че съвсем се орезили:))))) Спри, почини, пий едно кафе! Цецо надничаря ще ти се отчете:))))

Ако не бяха разкрили убиеца-Борисов,Цветанов и МВР виновни.Сега пък виновни ,защото са го открили.Ха сега де!Де се смее или да плаче човек на глупавите размисли на червените терористи.

Все пак ГЕРБ управлява! Свиквайте да умирате с името Боково на уста! Да се Слави Името Му:) Не вимето му ей!:))))