Пиян ревнивец наръга с нож и уби приятелката си

Труп на 50-годишна жена е намерен в нива в близост до къща в родопското село Турян. Информацията за убийството бе потвърдена от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Пиян ревнивец наръга с нож и уби приятелката си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На едно съм съгласен с МУТРАТА Борисов - в БГ остана само лошият материал! Скоро съвсем ще изчезнем....българите де!!

Не пишете коментари просто ей така.Жената е моя приятелка ,по българка от всички вас.Това,което се е случило е една нелепа трагедия.Оставете близките и да тъжат без да я оплювате.това ,че някой живее в родопско село по свой избор не го прави по малко човек от вас.Тя е изчела повече книги от всички вас,идеите бяха по креативни и чудати от всичко което ви е хрумвало.Тя беше добър човек,просто я оставете на мира.

Бог да я прости!!! За съжаление, категорията "български примитивен мъж", независимо от образованието му, не прощава на умните, смели и креативни жени! За тях те са трън в очите! Разбира се има много свестни мъже! Дано преодолеете някак загубата й! Кураж и сила!!!

Само не разбрахме, от коя малцинствена група са гореспоменатите? Цигани, помаци, турци или чисти Българи? Защото има разлика в поведението им, особено при изневяра или даже при обикновенно напиване.

Егоизмът убива масово. Там където няма любов и Божията истина има падение. Нищо не може да спре духовната и физическа разрухата в общество отрекло се от нашият свят Създател заради греха и похотите си, и приело да живее според принципите на хаосът. Такова общество загива в агония от собственото си безумие.

Ах да, поредната разпоретина тръгнала да хойка насам натам. Няма лошо стига да не я хванат, нали? Българките сте по-долни и от простутките... те поне го правят за пари, вие си предавате мъжете за нищо. Боклуци, името ви е жени, особено Българки!

Ето още един потенциален агресор. Не прави обобщения за всички български жени. Това, че един-два боклука са те разочаровали не прави всички българки к...ви. Българката е трудолюбива. Грижи се не само за дома и за децата, но и работи. В много случаи изкарва повече от мъжа си. Изглежда добре и се образова. Това не може да се каже за една мюсюлманка.

Цитат: 'Българката е трудолюбива. Грижи се не само за дома и за децата, но и работи. В много случаи изкарва повече от мъжа си. Изглежда добре и се образова" От всичко това е останало само "изглежда добре" и не защото е красива по рождение, а защото се маже редовно и обилно. Но в интерес на истината всичките намазаните си мислят, че са трудолюбиви и семейни.

Това е уеднаквяване на законите в целия еврогей. И по тези меркеловски закони мъжа трябва да се изгони и сложи в ареста при всяко оплакване на жената. Не че закона пази някой. Броя на убийствата на жени в семейна среда и по този повод си остава същия. Но тези, които са потърпевши са само мъже и то хетеро. И това повишава самоубийствата. В България има около 150 убийства на година. 20% от тях са на жени, т.е. убитите жени са около 30. От тях около 15 поради убийства в семейна среда. Заради тези 15 перковци, Брюксел налага закон че всяка жена която се скара с мъжа си може да му вземе къщата и да го изгони на улицата. Като става дума за Германия всъщност 85% живеят на наем и не е голяма работа. Но в Южна Европа се разбива каквото и да е семейство, защото се краде семейното жилище или частта му от мъжа. В Бг Оправдават с 20 убийства грабежа на молиони мъже! Като последствие мъжете, които имат нещо, не се женят, жените ограбват всичко и след това губят всичко защото не могат да изкарват пари. В края на краищата лихварите ограбват всичко. И това че мъжа е лош и че жената винаги има право, започва да се натрапва от детска възраст от гей-лезбийските и феминистките организации. И не си мислете че те са на толерансите. Идват от ООН, и МЗО като тези комисии се държат от мюсюлмаски стани и ултраортадокси. Разбира се подобни правила не могат да се наложат там, където църковния брак е единствения законен. Та сега се води пропаганда. Изтъквайки всяко убийство на жена, квалифицирайки го като ревност.и изперкал мъж. И скривайки убийствата на мъже от жени. Които са около 2/3 от тези на жените. Т.е. около 10 за Бг. Всъщност в 1/3 от случаите става дума за бой, спечелен от мъжа. Там където има оръжие си са 1:1. Та това е което искат да ни пробутат служебното или не евродащтно правителство. И разбира се клакьорите им от пресата. Дай да видим тази новина: пиян до козирка мъж вероятно убива, полицоята го прибира, спящ в горящата му къща.

Тия неграмотно - нескопосани тъпизми вярвате ли ги на Савушкина или някой ви ги спуска !

Обърканите ти писания говорят, че си насилник по душа, а сигурно вече си пробвал на практика.

Я прочети например кой е министъра на правосъдието на Испания, който прие този закон. Казва се Juan Fernando López Aguilar бивш министър, евродипутат, самия той като министър на правосъдието предложи този закон. Сина на жена му от друг брак го подведе по лъжливо обвинение под отговорност и си загуби работата. При това даже не се искаше да доказват че си е бил в къщи когато се е случило. Въпреки че успя да се оттърве не можа да възстанови нищо и загуби къщата си и работата си. Направи дори НПО за защита на пострадали от фалшиви обвинения като него, но го осъдиха да я закрие. Та той също ли е насилник? Унищожават ви всички в България и дори не се усещате. Като не се учите от грешките на другите ще ги повтаряте.

Не се учудвайте защото истинската борба в този свят е срещу Божият порядък, закон и народ. Горделивите и суетни строителите на богохулен Вавилон със садомазохистични наклонности (всички до един), правят всичко обратно на волята на светият Бог. Божието слово записано в Библията ни казва, че те ще успеят за много кратко време да наложат сатанинската утопия с помощта грешниците, които не искат Бог в живота си, защото ще видят в тези безумни хора спасители и ще приемат белегът на авторите на звярът - неделният закон. И когато всички заговорят за мир, след като са преустановили хаосът, който са създали предварително като предпоставка за налагане на техните решения и порядък (сатанински), тогава ще дойде свършекът и никак няма да се бави. Вавилон ще бъде сринат стремително и никога повече няма да се намери защото е силен Господ който го съди.

турян. население 72 човека. тия двамата живеят там от няколко години. не са местни а са .....

Българският мъж е Голям Мъж, смел и силен ... след третата ракия. Скача агресивно на жена си, но пред друг мъж цвърчи като мишок.

Бих ги нарекла " животни" ,но не искам да обиждам животните!

Е по тая логика Българският мъж може да цвърчи и пред друг Български мъж, нали са мишки и двамата.. много си проста : ) Българите сме зле, ама и ти влизаш в знаменателя, като женска ; )

посткомунизъм е това, в бг няма и не е имало никога демокрация, диви хора в дива държава, неграмотни и зли, убил и заспал с чиста съвест

Изкука народа и това си е ...Сещам се за това колко жени са вдигали скандали на пияните си мъже и след това са пострадали.Не ги обвинявам нито оправдавам мъжете им но това е пълна липса на инстинкт за самосъхранение.Във всяко семейство има теми които водят до бурни скандали и когато мъжа е пиян трябва да се избягват особено когато държи оръжие или друг опасен предмет в ръцете си.Най-голямата глупост която може да направи някоя жена е да вземи например нож и да се опитва да го плаши .Ако не е мъртво пиян тя е в смъртна опасност.За избягване на тежки поледици в пияно състояние или на афект опасни предмети не бива да са наоколу макар ,че и с един или два силни и точни удари може да се убие човек за което после да се съжалява но после...

Напоследък имам чувството, че ще се избием сами. Обаче ИМА ПРИЧИНА! Каква е тя??? Това се запитайте.

При фашизма няма да е така. Ще бъдат разтрелвани тия дето тормозят и убиват жените си....

в днешно време доста българки не осъзнават на какъв риск се излагат - инвалидност/смърт, в резултат на некоректни отношения - наивно мислят, че всички са нежни дхентълмени от филми.

Изтрепаха жените тук, дивите балкански диваци. Иначе се надупват на всеки, който ги е пожелал.

Я, написали са им имената! Да стане ясно на всички, че не са цигани или турци...

Помислих, че става въпрос за доста по-млади хора, с по-гореща кръв- не че това би било оправдание, разбира се. Но е ужасно, че и възрастта не налива акъл в главата на някои. И какво им става на българските мъже, бе ?! Прехода , демокрацията и пр. се отрази и се отразява зле на всички ни , ама точно силния пол, съвсем изпраще!

Ходя обяснявай, че сме в ЕС, а не сме като руските блятове в някаква умряла от глад провинция на изток, дето се наливат с боярищник и се трепат като подчовеци...

В процентно съотношение ние сме лидери. А руснаците са доста по назад дори от американците.

Какъв лодер си? 2.5 убийства на 100000. В САЩ са 5 на 100000. А в саудитска арабия са 9.5 на 100000. Даже в Европа не сме лидери.

Бояришник не прощава на никой....даже и да са влюбени.

Абе, много си зле бе, човек. Какво си мислиш, че постигаш с идиотските ти коментари, на всяка манджа... лъжица л.йна.

Като гледам - и на тебе, и на баща ти не ви е простил...

Ежедневие, в условията на демоНОкрация. Цената на човешкия живот спада от ден на ден. Други неща, изплуват като "ценности".

Колко са смешни и жалки комплексираните български псевдо мъже седнали да коментират как някой друг им е виновен затова че бият и убиват жените си.

Абе забелязвате ли че нещо пропускат имената им...

Маша и Серьожа ще да са.

Пише ги.Петър и Милена.

Много тъжно!

Ало медиите! Вижте какво става в другите европейски страни със въвеждане на феминистки закони и си правете сметката кого обслужвате. Аман от гейове и подобни. Даже няма да са български такива. Яловата Мерекел се мъчи само да ни загроби, яловите са като евнусите едно време -- жестоки и преданни като кучета на господаря си и много страхливи, защото бъдеще нямат а този дето няма бъдеще се страхува само за себе си и не му пука какво ще стане след него. Българите сме го втасали като раждаемост, а след такива закони жените раждат само като майки под наем.

скоро и канибали ще си завъдим, толкова матриял що да ходи зян

Народът съвсем изчатка, ей!

Пиян ревнивец наръга с нож и уби приятелката си Абе пишете- пиян маргинал, работещ, като овчар, с незавършен първи клас уби ...............

па и заспял,тиа верно немат мозак ето за твя треба да има смъртно наказание и готово.

Преди седмица и образован милиционер направи същото

колко да е образован фатмакът

Поредна жертва на новите бездуховни ценности, толерастия и демонокрация. Общество, копиращо Запада, чийто бог са парите, а храмовете - банките и моловете.

Това е поредната жертва на боклук с мислене като твоето.

neXus

Аааааааа, недей така, че сега ще налазят една камара комплексирани селяци, които ще зареват как ще умреш от глад без тях.

един застрелял приятелка си друг я заколил с ножа. превърнахте България в касапница. Честит 8 март на жените и дано отцелете до следващия

То трябва да оцелеят и на мургавия разбойник, сега вече и на тези дето на арабски приказват и ако успее да оцелее и на мизерията на прехваления еврогей и даже да роди деца, те тога вече трябва да им се сложи медал -- стабилно семейство герой. Абе как без тези ценности всичко си беше наред?