Полицаят убил гръцкия лекар заради наследство и ДНК-тест

62-годишния кардиолог Христодулос Каландзаки, който бе разстрелян от любовника на жена си - българския полицай Красимир Карчев, се е съмнявал в бащинството си.

Обратно в новината

Коментари - Полицаят убил гръцкия лекар заради наследство и ДНК-тест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бългаpин, лежал невинен 7 г. в гpъцки зoтвоp, ... Случаят започва да се разплита през 2016 г., когато предполагаемият убит полски гражданин Ричард Ханускевич умира в болница в Триполи, 6.5 години, след като двамата братя българи Иво и Константин Богданови са осъдени за убийство. Въпреки невинността му Иво продължаваше да лежи в гръцкия затвор, а брат му бе освободен с подписка през 2015 г.

Тази Дешка /или Дейзи както се е подвизавала в Крит/ използвайки органа, за който гърците имат поговорка, че влачи кораб, светкавично се е домогнала до материално положение и осигуреност, каквито българките на Запад биха постигнали трудно само за година-две, разчитайки на дипломите за висше образование и високо IQ. За грандиозния провал на плановете й темата е друга, но и там е можела да успее ако е била попаднала на 'точния' съучастник. Лошото е, че такива като тези двамата налагат навън един нелицеприятен образ за българина като за човек подъл и безскрупулен, който не подбира средствата, за да забогатее лесно.

Дешка очевидно е била много ограничена умствено, а полицаят се е хванал на акъла й и едва ли по-умен. Познавам една циганка с основно образование, която с хитрост успя да присвои 70-80 хиляди едро от мъжа си, по-възрастен грък. Сега, след смъртта на гърка, живее в Гърция и ще яде пенсията му докато е жива, а в България си направи къща с парите на гърка.

Ас си доидох от чузбина в БГ направих ме семеен бизнес. Алчни и долни

Мислене на ''демократичното'' ни поколение , как да забогатеем лесно и бързо - Нищо друго няма значение ! А полицайчето , няма да дочака увеличението на заплатите !!! В случая се вдига шум , защото става дума за Грък -лекар , но в БГ това е често явление ! Имате ли представа колко е деградирало обществото ни ?!

нашенски цигании, млада булка с дърт пръч ,ама по любов ха,ха,ха. добре че гръцките правораздавателни органи не си поплюват като нашите ,та и двамата няма да излезнат от панделата.

дешка че и говедарова ...а тоя грък хем доктор а се хванал и той с тия умирисани ганювци ..аз в чужбина ако видя или чуя ганювци бягам колкото може в обратна посока

има хора, за които придобитото все им се вижда малко, колкото и много да е. алчността ще затрие безвъзвратно света, защото заслепява и обезумява покорените от нея и тогава, дори и смеха няма да може да го спаси...

винаги ми е било чудно как образовани, интелигентни мъже не могат да усетят, когато една жена иска брак по сметка, стигнах до извода, че дори да имат съмнение, толкова им харесва сексуалната връзка с хубава жена, че слагат това на първо място, иначе и тримата са за съжаление.

Подобен случай, мисля, имаше миналата година. Посланника на Гърция в Бразилия, женен за млада бразилка, бяла, убит от любовника й, полицай, не съвсем бял. Просто съвпадение ? Пак жената е организатора. Много мъже са си съсипали живота за една п.........а Макар, че в тъмното всички са еднакви. В случая и лекаря и полицайчето. и двамата са жертви на една вещица. Жените-вещици знаят как да манипулират...

На български език се казва АлександруполиС или Дедеагач (Александруполи е на гръцки). Гледам че собственото име на жертвата го коригирахте сами. Не и фамилното, въпреки че ви поправиха за него. На гръцки език в именителен падеж е записът на името, който се следва във всички официални международни документи, а значи и при превод на български. Та оправете фамилията му на КаландзакиС.

И на гръцки, и на български Александруполи и Александруполис са правилни. Александруполи е новата форма, Александруполис е на т.н. "катаревуса".

ега ти глупаците! На какво са разчитали, та да не ги хванат. Ще изгният в затвора. Освен ако не се окаже пак някоя партенка, както с онзи нашенец, дето лежал 7 години невинен.

родата на мъжа й няма да я остави... и правилно

Имаш ли мъж,не трябва да се плющищ с други. Разведи се ,и прави каквото щеш!

papion

Омъжила се по любов, ама друг път. С почти 30г. разлика във възрастта е естествено да си намери млад любовник, ама и полицаят е тъп, айде убил си го, защо си оставяш пушката с отпечатъците. Сега да си носят последствията.

По-големи мурви от българките няма!

Българските жени родени след 1975 са парцали, без изключения. Колкото по-млади толкова по-зле.

и преди, и преди... само дето майка ти е била по-лицемерна; жената е такава, каквато си я заслужи мъжът!

И майката и внучето и Дешка, да не говорим за ченгето..всеки по пътят към мястото си. Доктора ако беше по прагматичен, нямаше да е в отвъдното.

Изглежда ми на тая снимка, ако игнорирам зверския филтър, който да замаже природните дефекти на лицето, като обикновена българска селянка. Селянка обаче осигурила си класно съществуване в Гърция,без да и се налага да си мърда пръста за нищо. Обаче селянката не може да търпи така, да благодарна и да се радва на постигнатото. И така е произлязла поговорката : Да би мирно седяла, не би чудо видяла. Сега вместо да си живее живота, да се търкаля по плажа цял живот и парите и да и идват даром, да се отгледала и осигурила сина си без проблеми, тя в затвора - а синчето сирак. Селянка и то много проста!

а ти мислиш,че ако беше гражданка,нямаше да го направи ли....

Това е бил четвърти брак за доктора и само с Дешка имал дете. Той може и да е знаел от самото начало за бащинството, но да е приемал положението, както и детето като негово, при условие че има наследник, хубав и спокоен живот, уютен дом и разбирателство в семейството. За да не скучае Дешка я взел и на работа като секретарка в един от кабинетите му. Обаче явно нашата мома не е била склонна да се кротне. Не зная с какъв акъл е пренесла любовните си авантюри в Крит. Обществеността там е затворена, във всяко селище всеки познава всекиго, а младата жената на доктора лесно се запомня и влиза в хорските очи и уста, особено ако я забелязват често с млад неин сънародник, пък било и на другия край на острова. Жалко, че един човек си е отишъл, а две дечица ще теглят заради безумието на родителите си!

има зет значи е имал и други деца

Готина е, и аз бих орал между краката й.

Трагедия....! Престъпление....да! Рутинно познат сюжет - дърт и заможен пергишин на младо налетял. Чак след 4-ри години се усъмнил, че комай измамен е бил. Сам си е виновен! Провокирал си е сам убийството. Нашенска кифла със самочуствие на голяма играчорка - хванал заможен византиец...да кифла..... с мнение "достатъчно съм красива за да работя"...Некадърен наемен убиец.... - български полицай! Не оправдавам постъпката на нашенците, тежко престъпление по комерсиални подбуди - заслужават си затвора. Хайде после нека си говорим какво име си създаваме за пред света - цигани разбойници, полицаи разбойници, евтини кифли за продан.....!!! Амин!

Хубавото в цялата случка, е че и тая шафрантия ще "лежи". Тук би ѝ се раминало, ама там няма прошка.

престъпления се извършват във всички страни от представители на всички народи. Хайде да ни спестите обидните си обобщения, няма български патент тук. Както е казал народът: "Всяко стадо си има мърша". Това е.

И сичките престъпления до едно са от развала. Атеизма насърчава престъпленията и развалата. В Бог и Божия закон, се казва, че ако имаш страх от Бога, ти нема да правуш тека. И да, верно е. като не ви е страх от Бога, тека ви се падъ! на ви развала, на ви безбожие, на ви атеизъм, на ви свободна ебън! Добре му било да хойка, а после изревал като жена му изхойкала. Мъ не си мислил как й е било на нея кога ти си хойкъл. Тека, от развала, и от слаби нерви и безбрачие, А НАЙ-ПАЧЕ ОТ от БЕЗБОЖИЕ, на ви БЕЗБОЖИЕ, пада ви се!

Рокси, аре слез на земята, стига си пърхала с патешки крила в собствения си рай, и не разправяй глупости. Това се сериозни неща дължат се на сериозни причини и търпят сериозни коментари, и поуки, а не коментирай в стил "Един дядо Мраз казал, некъде из рекламните брошури, нейде в некъв комикс". Несериозно е!

За минусаджията, дано на дърти години кога си стерилен, да откриеш, че сичките ти деца и внуци са на кумшията. Мъ то стига бе! Бог си слагъ пръста там в контакта и те стига, и после има ах ама защо тека! Айде, и утре пак иди да клецъш настрани..... и после пак ела да ни ривеш.....и да не се чудиш защо? КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТЕКОВА СЕ ОБАДИЛО, И ДА РИВЕШ, И ДА НЕ РИВЕШ, ЩОМ ТЕКА СИ ПОВИКАЛ!

Дешке, ти ли си?

Дайте някакви снимки на Дешка да я видим що за стока е?

Що, ше й направиш гинекологичен преглед по снимката ли.

хубавата Дешка с раирана дрешка

Вижте БГ Дама.Дама ще го напиша от уважение кум свестните макар и малко останали жени.Отворете който искате форум или тема за отношението мъж-жена в БГ.Веднага насчат разни цуцулани за общо ползване и за всичко им е виновен българския мъж.Плямпат, без да се замислят защото нямат с какво.Всички тези маймунджелъци които измислиха по време на соца-от жена трактористка и водачка на асансьор-до разни миски и метки разказа играта и на жени и на мъже.Всеки пол си има своето място и значение в този живот-объркаш ли местата и значението-крй,ще го кажа направо-педерастия и кур..ляк.От най-ранна детска възраст започва озлоблението.Защо?Ами в повечето случаи жени -учителки.-"Ти бе хулиган, тя е момиче".И какво като е момиче-трябва да се лигави и да свиква на превилегии.Не, на всеки му според делата.Завършват училище.Договор и Минчо и Кольо в производството, а колежката Стойка в администрацията-тя е жена бе,какво искаш.Порастват женят се-развеждат се.Децата и имуществото на жената.Железен аргумент-тя е майка.На всичко отгоре и издръжка и презумпция за винаги виновния мъж.И сега какво-ами поради тези причини се разруши семейството.Жени съдии-фраш.Понеже правото е плямпаджийска наука и професия-нямат равни.Политички, Мизерници кат Боко-женски кабинет.Жени -Дубайки и магистралки или мутреси в баровски автомобили с тъмни очила гледащи злобно.Нагли пуберки-но светнати във всички порно морафети, направо магьоснички.Дискотеки фраш със прости кифли.Наскоро четох за две височайши мутенски вдовици.Ама то не са ахкания и хвалби по богатството и. А за чалгарките-то не е за описване.И какво му остава на БГ-мъжа.Фитнес залата, химия и раздаване на баници или мухляр смачкан от всякъде.И сега тази му намерила колая, ама виждаме до къде я докараха.Та накратко.Жената нека е жена,нека е красива, нека да е умна, работлива, ама да не се вре на коня в краката, защото резултата е на лице.Затриване на семейството и поголовно сменяне на резби и ценности.Всяка жаба да си знае гьола и морала.

По-полека с плюнките, ше се заплуеш сам. Това не идва от жените, а от развалата на морала, атеизма и проповедването на безбрачие. Нека да има един брак за цял живот и без развод, пък да видим кой кого. Ама мъжете си го поискаха, да имали ноо либовници и харем. На ви сега либовници, харем и безбрачие. И двата пола са вивновни, че се оциничиха, че изоставиха вярата и традициите. Нито само жените ги изоставиха, нито само мъжете. Сега като искате развала и атеизъм ,яжте си ги на кур-ем. Върнете се към вярата. Верващ и набожен човек, уважава традициите и морала. Акло не ги уважава, значи не е набожен и верващ. Тия напрау у буклука. Атеисти? не щем да ги погледнем. като немаш страх от Бога, значи си развален и ше кръшкаш, ше търсиш развала. Никой не ви е виновен, че оставихте верата и Бога. Яжте си сега последствията.

То кое ни е наред, че и без минусчии и мине..и да минем.Смятам , че си прочела последната дума от постинга.И ако казвам , че всяка жаба да си знае гьола, то незначи, че жената трябва да е един сексуален обект-еба..ик и че мястото и е само отдолу и в кухнята.Ама я се огледай сега-жена с рокля да видиш на улицата-цяло чудо, ама си е нормално..Обаче мъж с о0бръснати кракаведнага-педал.Жената ,то каква жена е това, ама хайде-набухала се със силикон и цялата менделеева таблица и на сутринта оня кат я види налобути я и къш.И после повечето мъже били мухляри.Ами такива ще са, защото мутрата окупира бизнеса и дава мизерна заплатка, за да има за Син-Сити и Преславките и Галенките и как да е мъж.Както казват жените-Мъж без пари-огън да го гори.Ами от къде да ги вземе, той мутрагена ги изпапал със силиконките.И всяко малко пикленце гледа да стане голяма плейметка като НиЛо.Ама не всеки е Валерко и Мамин Ники.Работата тръгна още от Светла Даскалова, Баба Цола и Елена Лагадинова.Дайте сега еманципация и ето до къде я докарахме.А баба ми пит-Какво е това еманципация.Младата булка и отговаря.Ами бабо вече няма само мъжа да е отгоре,И жената ще е .Ауууу, баби, ам,чи ний на туй шадраван сикиш му думахме.Та такива ми тин работи Роксана.Объркат ли се местата от тези които Създателя е определил идва Содом и Гомор.

Що бе минусаджията, маШленцата да клецът и да искът още, а жените не можело? Ми като го искъте и го правите, а после ви го върнът, ноо било зле. Мо като не може, значи не може и за двата пола, не само избирателно. Пък после жената да си знаела местово, това включва ли аз моем, а тя не мое. Който както си го намери. Каквото повикало, текова се обадило. Никък не се учудвъм, че баш най-големите либовници и хайлази, им го връщът и то баш от хурви и хурветини, ми текива си търсил бе! Коя почтена жена ке ти даде без да се е оженила за тебе! Айде сега обратно да четеш евангелията, да ти доде ума в главата, че каквото повикало, текова се е обадило. Както го повикаш. Щом си толко озлобен срещу хурви, значи и ти си ходил по хурвите и ти си бил хурва. Какво толкова тука те изненадва? То има две страни, не те е ебало магарето ми ...жена те е ебала, и кото ти нея, това и тя на теби, сега защо ривеш? каквото повикало (хурва), текова се обадило (пак хурва...).......

Кату си стоиш дОма и си ебеш съпругата, то ни тя, ни ти ке клецати други. Това е формулата. Като не си клецът жена ти, а друга, и сам си се заплел в храсталака, кой ти е виновен бре? А, религията ти била виновна.... Стой си атеист, еби либовницата, а не жената, и кеф ти ядове, кеф ти прецаквация, кото си повикал, текова ти се е обадило! ПАДА ВИ СЕ НА ХУРВИТЕ, ТЕКА СИ ГО ИСКЪТЕ! СВОБОДНА ЕБЪН С ХУРВИ ЛИ! НА ТИ ЕБЪН С ХУРВИ, ДОКАТО ПРИПИСКАШ, СЕ ЕБЪН НА ГЛАВАТА ТИ, И ДА НЕ СИ СЕ ОПЛАКЪЛ!

Типична българка, вдига краката на всеки с пари. Жените тук сте отврат.

за гъркините тогава

По островите гърците са малко диви и ако е се е провел тест който доказва че доктора не е бащата не е изключено дешка да е 'изчезнала' безследно някъде в морето. Само че сметките са им излезнали криви , сега ще гният деситилетия по затворите.

с новия закон ('параскевопулу') дето прокараха СИРИЗА Дешка ще се позове на това, че има малолетно дете и/или по здравословни прчини след по-малко от 5 год. ще е навън... но си прав, че вече Крит хич не е безопасно място за нея

FuckTheEU

Само на Крит не бяхме се изсирали но ето, изсрахме се мощно и там! Критяните не са като останалите гърчоля, те са много по-затворено общество и много по-злопаметни от другите. Няма да забравят скоро тази случка и жална им майка на повечето работещи там българи - ще останат без работа заради един изрод и една курвентия.... Инаще плюем по мангалите че били такива или онакива, но на практика не сме много по-добри от тях....жалко...

Затова ли вече почивките на Крит са с 70 % намаление за другия летен сезон? Ако се отиде може и да не се върнеш жив.

Българите в Крит са предимно от ромски произход и са изградали добри отношения с местните.

Е, класика в жанра, бе: - докторът- търсили жената, имал парата; - полицаят - намерил жената, искал парата; - жената - търсила парата;) Шерше ла фам, шерше л'аржан - кой к'вото търсил - намерил!

Дешка направи голяма грешка!

ТАЗИ се казва ДЕШКА ??!

Мацката не е зле, като изключим това, че е хладнокръвен убиец. Има страхотно тяло и затова гърка се е развел с жена си. Да си беше стоял със старичката си гъркиня.

Къде видя снимки? Дай линк.

Смятайте тоя полицай що за полицай е , след като си е оставил отпечатъците, не е успял да скрие пушката с която е стрелял, це даже и свидетели имало... Абсолютен мал.умник

предишната статия пишеше, че по пушката нямало отпечатъци, но имало свидетел. Сега пък имало.

народа го е казал: гъз глава затрива! а такива тъ.паци като тия двамата са го доказали това многократно!

Xa,xa, bravo imash pravo!!!!!No ne vsichki balgari ziveeshti v chuzbina sa takiva tapanariiii( za shtastie)....

Този убиец не е от Казанлък ,а от село ЕНИНА*-ененец е

... това е съвсем другa работа... роксана е от енина, де...

Начи, на тая Дешка требе яко да и работят телесните отвърстия! За да гепи гръцкия паричко с 30 години по -дърт от нея и да омае и тъпото полицайче, та да го утрепе!

които са в перфектна интелектуална, физическа и сексуална форма, та не се чудете на възрастовата разлика, 24 години не е нищо.

перфектна, хайде да кажем добра. А 24 години са си разлика - може да й бъде баща. Две поколения имат разлика в начина на мислене най-вече.

Нашето ченге е минало в БГ психотестове за полицай!

...и в тях абсолютно нищо не е показало , че е склонен да фъка хурви и да върши убийства....

Знаем го и гръцкото правосъдие.

може да го е застрелял при самоотбрана. по отношение на нрави и мироглед остров Крит звучи като "албанска подводница".А кой ще наследи доктора сега?

БИОЛОГИЧНИТЕ му роднини ще го наследят.

62 годишен гръцки паралия + 32 годишна българска шафрантия! Абе изобщо не става за пари въпрос! Чиста либоффф си е!

пардон! 38 годишна!

... cherchez la femme ... От както свят светува, още от времето на хубавата Елена е имало ей такива уруспии, които са способни да унищожат семейства и да създадат огромни проблеми. Първо, тази на снимката е разделила хирурга с жена му, после е топлила кревата на друг и накрая е затрила един доктор, оплела е безнадеждно и е разрушила живота на едно ченге и по всичко личи, че със сълзи и сополи ще излезе чиста, защото с малко мили очички и обещание че ще чака възлюбения си да излезе от затвора онзи ще хвърли вината само на себе си. А при доказана вина такива пепелянки и тарантули трябва да се бият с чехъла докато мърдат. Няма значение българки, гъркини или каквито и да са. И доктора и ченгето са били със слаби ангели и са си изпатили. Доктора - човек, който е можел да спаси още хора, а ченгето, е, можел е да си върши съвестно работата. Но като си загубиш акъла по една такава уруспия те ето го резултата.

Когато на някой му е слаб "ангелът" обвиняваме "уруспията".

Открай време войните си стават за пари, пък който вярва, че е имало толкова красива гъркиня, не е зле да прочете какви богатства е имала Троя.

А претставете си хора каква схема е в бг

Лекарят е подозирал българската си съпруга Дешка Говедарова-Каландзаки, че има извънбрачна връзка ......... Говедарова действително е оправдала фамилията си. А и този 62 г.пенсионер, къде е тръгнал да се жени за жена с 24 г. по-млада от него.