49 г. затвор за гардовете от мола, пребили Нягол до смърт

Варненският окръжен съд осъди на общо 49 години затвор тримата охранители, които пребиха до смърт 52-годишния Нягол Петров във варненския Гранд мол.

Обратно в новината

Коментари - 49 г. затвор за гардовете от мола, пребили Нягол до смърт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Работех в Реанимация на голяма болница в окръжен град. Милицията понякога докарваше бити при опит за задържане или при опит за бягство. Следите бяха 2-3 сини петна, но никога удари по главата или часи от тялото където се намират вътрешни органи. Патологоанатома описваше травмите а ние прилагахме лечение. Чак тогава се водеше следствие. Мутрите бият сега до смърт. Интересно кой им даде права та да убиват, инвализират и мародерстват интересно кой може да накара прокуратурата да ги спре. Големият гьол наречен България...И ако диктатура , какво би измило тази помия...

сега ще са гардове в затвора, и ще пазят дупките на задниците си.... браво момчиета герои.... претрепахте един клошар...... и сега ще го лежите като за вишист.... евала за присъдите... дори и да ги намалят пак ще им е за урок

Mного добри присъди, макар че е малко за дебелите селяни, така де охранители, които постоянно са във филмите за мутри и по цял де се вживяват като рамбовци.

Значи все пак има някакво правосъдие! Това им е малко! В затвора ще видят откъде изгряват звездите! Но най добре е и те да се разболеят от шизофрения!!!

Да ги хвърлят да бачкат тия малки жалки садистчета за много години

Толкова много години да ги храним, поим, обличаме, пазим... Не е ли икономически по-изгодно да ги екзекутираме?!?

Дано тези присъди послужат за назидание на останалите насилници... Да се замислят, ако могат де!

Последното изречение ме притеснява. Докато не влезнат, изобщо не ги пишете тея новини

Нека ги пишат, но да го слагат като заглавие. "Неокончателна присъда от 49 г. за ..."

Ей тея некви без връзки ще се окажат гокичките, не ги пуснаха за по един ден да отидат на екскурзия до държава, която не екстрадира. Лоши съдии...или може би има време?

част от човешките същества се раждат с генетично предопределена да се развие лична психология, на кръволоци!Нормални са и си дават ясна сметка за собствените действия, но изпитват доволство, когато около тях или самите те измъчват или решат да пристъпят към убийство на хора!В повечето случаи тези, тероризираните хора, погледнато от каквато и да е страна, законова или социална, са абсолютно невинни!?Обикновено, част от тези кръволоци, в мирно време, следят съобщения за насилие и това ги радва!?Развихрят се и самите те обаче, когато в районите където пребивават, възникнат обстоятелства на кървави насилия и частичен или пълен упадък на законността!Война, социални сблъсъци с използване на оръжие, сблъсък на многобройни по състав престъпни групи!Тогава такива са способни да извършват престъпления свързани с проливане на кръв, наред!?Без да проявяват каквато и да е милост към невъоръжени хора, жени, деца, старци!? В мирно време групи, с такава обединяваща ги психология, се обединяват около идеологии проповядващи насилие, паравоенни групи, прикрити като социални прослойки, дори и водещи се невинно за спортни фенове!Събират се и в охранителните структури използващи оръжие, обикновено регламентирано с някакви законови постановления!?Там се чувстват защитени и насърчени от техни си вътрешни "правила" да пристъпят, в преценени от тях случаи за удобни, да извършат насилие!?Примери с милиони, засвидетелствани писмено, през всякакви исторически периоди, от древността до наши дни, в които наши дни, често се случват и всеки ден!?За да не могат групите, от обединяващите се психологически кръволоци да тероризират обществото, в което се намират, охраняващите живота и здравето на гражданите, обществено-държавни опазващи структури, полиция, прокуратура и съд, трябва да са на висша степен действено организирани и твърдо противодействащи на подобни, търсещи кръв и насилие, психологически групи!

Поздравления за варненските съдии, както за размера на присъдите , така и за непроменаната мярка за неотклонение задържане под стража. Дано присъдата им да бъде потвърдена от по- горните инстанции.

Варна е пълна с такива диваци от Делиормана! Боклуците, които и за миячи на чинии не ставаха на Запад, се нанизаха във Варна, и ето ви резултата... Пълно е с такива идиоти във Варна Чалга, селяния, простотия, всичко за което се сетите Клоака

Ако пак видите новина за осъден, започнете да я четете наобратно. Обикновено последното изречение съдържа целия смисъл.

Ето за това си мисля, че смъртното наказани не беше толкова лоша идея! В тоя случай какво има да се доказва повече? Всичко е заснето, ясно е като бял ден, че не е имало грам причина всичко това да се случва. Жестокостта е видима, човекът с нищо не ги е предизвикал и е бил напълно беззащитен! Какво повече?

На МаМА биячите сега ще работят като були в панделата, цели 20 години.

Глупости.. много филми гледаш..

И ти си прав, но остави народа малко да се порадва

Шило

Малко им е. Доколкото знам, има записи. Хубаво е да се видят и да се прецени жестокостта на действията на биячите.

Шило

Дори се вижда, как "гард" се съблича, за да не се изцапа. Ако това не заслужава доживотна присъда, кое?

Да бъде отнет лиценза на фирмата.

Хехе, тя фирмата е на МОЛ-а. Нея я "махнаха". Сега е "друга" фирма - пак на същите собственици, но с друго име. Преназначиха персонала само... и готово.

Сега тия тримата да се сърдят на собствениците на МОЛ-а, които в никакъв случай не са казвали да се пребива и убива човек заради външния му вид. Това е и урок за всички, които безогледно се подлагат на шефовете си и мачкат обикновения човек, па ако ще да е и просяк. Мюсюлманите имат един израз, казан от Аллах по отношение на просяците: "Срещна ме и не ме позна!" Упрек за безчовечност и липса на състрадание. У нас очевидно да се бият и унижават безпомощните хора е начин на мислене. Но пък, който падне под ударите на закона си го отнася. Присъдите са в границите на нормалното и не се събират, а се обсъждат отделно за всеки подсъдим.

за простотията ви, шефовете били виновни...

Ефективно да бъде пребит съдииският състав и да видим дали ще даде същите присъди. Охранителната фима няма никаква отговорност естествено. Тея не са били на служебните си места по време на инцидента. Те са били граждани инициативни(е и селяни), разхождащи се в мола... УЖАС и МЪКА!

А нещо по въпроса за случая от Враца?

Тия явно са съвсем дребни въшки, щом са ги ковнали с такива присъди. От тук следва ,че у панделата ще има яко секс, щото няма да има кой да ги пази, камо ли пари да си платят . Одобрявам , но такава трябва да е съдбата, на всички въшки , не само дребните .

до живот.Без право на замяна

Келеши,те такива където се мислят че са голямата работа ,като излязат от там където ще ги бутнат да видят какви може би ще станат и те,боклуци мръсни

100% малоумни деградирали селски бекове , истинско наследство на 3-буквените групировки от 90-те. Такива не заслужават да излизат от затвора и да ги мародерстват там всеки ден подобаващо.

Не 49 общо, а по 49 на човек е трябвало...

Не мъже, а "пичове", каквото и да значи тази грозна дума...

А ДУХАЩИ КУЧКИ!Каквото и да значи това...

Тримата комплексирани глупаци, докато са биели и без това нещастния човек, явно не са помислили за последиците и нещастието, което ще причинят и на най-близките си. Сега ще имат време да осмислят пропиляния си живот.

И тримата по 18 години затвор. И това е малко. Защото ще работят 2 за 3 дни и след изтичане на половината присъда т.е. при работа след 6 години са навън. Ужасна правораздавателна система. Нормалните хора искаме доживотна присъда, без право на обжалване/намаляване за умишлено убийство.

МАЛКО СА ИМ!!! И е жалко, че държавата си измива ръцете с тях: Къде е контрола на тези части милиции? Кой им издава Удостоверение за психологическа годност? Кой ги контролира? Къде е отговорността на собствениците на охранителната фирма? Къде е отговорността на собствениците на Мола?

не е достатъчно 49 г. затвор за трима изрода - по-справедливо щеше да е ако им бяха дали по 49 г. затвор на човек - отново законнa "справедливост" за престъпници, които като си излежат присъдите ще продължават да трепят - твърде примитивни са за положителни промени в поведението си

Какви са тези "хора"!? "Гардове"...чудя се дали ще сбъднат сексуалните си мечти с други затворници но по-яки от тях?

А дано!

Да ги предадът на роднините-да ги пребият с 200000444 удара до смърт!!!

Тоя единия е от "моторягите", дето форсират по цяла нощ тоалетните си по варненските улици или под терасите на хората. Рядко дебилно, агресивно и арогантно коп*ле. Много е смел когато са няколко души... Панделата ще му се отрази добре, надявам се.

Сега всичките им сексуални фантазии ще се сбъднат, всички предлойения които са отправяли към жертвата ще ги получат на свой ред...без право на отказ.

AbuTalib

това са изроди...

Трябваше да осъдят и шефа им и.петров

В затвора ще могат да се насладят на много сексуални приключения!

когато на такива изверги се наложат доживотни присъди без право на замяна тогава ще има правосъдие, а сега на последна инстанция могат и да ги пуснат, СРАМОТА

Бойкотирайте Мол Варна. След този случай кракът ми не е стъпил там . Ръководството на Мола опита да покрие случая и те също са виновни .

Не Мол Варна, а Гранд мол Варна. двата мола са различни. Тупание са от гранд мол-а

Като стигне до последна инстанция делото, може и условни присъди да получат комплексарите!

49 г. затвор за ГАДОВЕТЕ от мола, което си е напълно вярно

Ма какви са тия глупости? Както в Плевен да ги съдят за лека телесна повреда. Пък, че човекът умрял - той си виновен. Нещо в България май всичко си е едно към гьотере.

А единия от убийците БТВ и Нова ТВ го бяха направили герой, малко преди убийството, защото романтично предложил брак на годеницата си ;)

Сега в затвора ще си намери нова

САМ ДА СТАНЕ ГОДЕНИЦА! Хахахахаха

Малко са им, до живот за такова деяние. А фирмата без лиценз !!! Ето това вече ще е ефективна присъда.

Фирмата е на собствениците на мола. Смениха я с друга, на същите собственици, с друго име.. и същите хора. Чиста работа!