Двама задържани за убийството на свекървата на Нели Куцкова

Двама мъже са задържани и обвинени за убийството на Надежда Куцкова - свекърва на съдия Нели Куцкова. Възрастната жена бе убита при обир в дома й на Нова година

Обратно в новината

Коментари - Двама задържани за убийството на свекървата на Нели Куцкова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...криминално проявени за наркотици, кражби и грабежи, а единият дори осъждан за кражба..." Някой може ли да ми обясни как така може да си известен на полицията с наркотици и грабежи, а да не си осъждан?

Пълвоначално си помислих ,че тази снимка е от районното дето са ги прибрали да ги ,,прислушват"а тя била от фамилния куцкарник.Нищо чудно ,че тези пишман апаши са се забили там.Ако бяха претрепали някой нещастен панелен обитател защитавал с тялото си декодера за допотопния си телевизор така и нямаше да има развитие по случая .

Много взе да се краде в България. Промяна на законите, затвор по бързата процедура и тежки глоби трябват.

...за щяло и не щяло...

Бърза справка през насива данни на ЦРУ показва, че имената и фамилиите на двамата арест са характерни само за района на силния БГ ЮгоЗапад и по-точно селата намиращи се на 1 хвърлей камък от 3,2 км авиописта изградена преди 30 год с много труд и сега демократизирана за да могат сиганите да продават на нея уфси, прасета и кокошки по време на панаирите.

Добрите резултати се постигат след добро дране. На тея двамата са им смъкнали по 3 кожи от гърбината.

браво на полицията сега остава да хванат и биячите на бабата и дядото от малорад

Жената може би щеше да е жива, ако близките й не я бяха зарязали сама навръх Нова Година!

Ама много бързи бре!! Хванаха ги за месец! Ако беше друг потърпевш в града, още щяха да са "неизвестен извършител". Ако пък беше баба по селата, щяха и да си останат завинаги в тази графа.

това ли е най важната новина в държавата свекървата на нели куцкова ,ами другите кучета ги яли .

ПОЛИЦИЯТА НИ ПАЗИ

на тая зган местото и в затвора до живот,защото сега е свекърва на прокурор,но другия път когато им потрябват пари за дрога ще сме ние или някой наш роднина.

Нели Куцкова, моите, съболезнования,но такова ли е търсенето на всички нарушители на закона или избираемо,ако в случая е така опровергайте го.

Боже, защо само крадците обирали домове на известни хора трябва да бъдат хванати. Какво става с обикновенния гражданин, ако си обикновен гражданин, полицията нищо не прави за теб. Значи можело все пак да се хващат престъпници. Нооооо, трябва да си голям, поне колкото госпожа Куцкова. Срам за държавата, че не прави нищо за обикновенния редови граждани, който редовно си плаща данъците, за хората на село, които непрекъснато биват убивани, пребивани, ограбвани, малтретирани и никой не търси виновниците. В цели села къщите са останали без керемиди, без обзавеждане и каквато и да е покъщнина. Даже има къщи, които са обитавани от циганите без разрешение от собствениците. Къде е властта, къде е полицията. Бягайте хора, това не е държава!

ВСИЧКИ КР. КОНТИНГЕНТИ, СА ИЗВЕСТНИ НА "МИЛИЦИЯТА" /НОВА ПОЛИЦИЯ/, НО ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА, .... СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ, КОЕТО ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ

Да ги пуснат в една стая с Нели и гледай кво става...

Защото половин България се премести в София. Защо не се борихте в провинцията за производствата, в които бяхя заети маса хора???Защо се обезлюдиха селата ни?Наскоро бях в Ямбол служебно - мъка ми стана ,нищо не работи, западнал град. Така е с много градове и села в България. Всички правителства досега вместо да създават заетост, закриват производства. Ако хората имат работа по родните си места - няма да има почти безлюдни селища.

Предлагам да ги пуснат, поради не достатъчно доказателства

Брей колко са експедитивни. Сега дали присъдите ще са им смешни? Или ще има двойни стандарти?

Пред Твореца всички сме равни и нищожни с наште амбиции, сръдни и битовизми. Вярно, като се върнах от Запад, стори ми се смешно всичко наоколо. А гледам, че започнали да посягат и на роднини на хора от властта или известни личности. Срам, Ужас. Кога е станало? Такова нещо, ако се случи, се разнищва буквално за час-два по белия свят. И това на изявен съдия, май някога беше кандидат-вицепремиер. Страшно.

Бая са се вълнували докато са ги предраполагали, сигурно им е потекла кръв от носа и са паднали няколко зъба - от вълнение.

Тези палави момчета трябва да бъдат наказани строго - поне по два месеца условно да им даде съда .

Щом след толкова престъпления тия не са на топло, тогава единствен лек против това е съдиите и прокурорите, виновни : тия да са на свобода, трябва да прекарат в панделата толкова, колкото ще бъдат осъдени убийците, но не по-малко от доживотен ..... Съдиите и прокурорите са съучастници в убийството на майката на Нели Куцкова!

Ако някой си спомня, за трите дни на посещението на папата в България, НЕ БЕШЕ ИЗВЪРШЕНО НИТО ЕДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!! На някой все още да не му е ясно?!!

Сега съдия Куцкова трябва да им даде по 1 год. условно най много

Те са криминално проявени за наркотици, грабежи и кражби, а единият е и осъждан за кражба. Какво означа това - аз питам защо не са в затвора, а чакаме да направят по двадесетина щуротии и тогава да ги съдим.Имам чувството , че ще ги пуснем под гаранция и след 4 години ще бъдат осъдени условно.Пък ако взема да изпуша една цигара от марихуана отивам одма в затвора.УЖАС!!!!

мм....и ние ся кво?

Притеснен съм от исказването -"да изненадат двамата и да постигнат добри резултати при разговора с тях." Какъв ли е бил този разговор? -Признай си. -Не бях аз? -Така ли бе мамицата ти...дум...признай си! -Аз..аз. бях го-дин полицай.

Чудесно, но полицията ще получи БРАВО, когато залови и гадовете, които пребиха старците в Малорад.

А СЪДИИТЕ АКО ГИ ОСЪДЯТ, НО СЕ СЪМНЯВАМ!!! ЦЯЛА ЕВРОПА КАЗВА, ЧЕ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ КУЦА!!! САМО ТУК ОБАЧЕ СЕ КАЗВА, ЧЕ СЪДЕБНИ РЕШЕНИЯ НЕ СЕ КОМЕНТИРАТ, А СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ, АБЕ ТИЯ СЪДИИ ДА НЕ ЖИВЕЯТ В ДРУГА ДЪРЖАВА, ДА НЕ СА ДЪРЖАВА В ДЪРЖАВАТА!!! КОГА ЩЕ ВИДИМ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОСЪДЕНИ ЕФЕКТИВНО И СТРОГО!!!!

Когато в затвора влязат няколко корумпирани съдии и прокурори, тогава и ще говорим, че има правосъдие в България!

Кога ще видим и съдии в затвора?

Да пуснат момчетата веднага, съдята си прави отвод и няма доказателства и айде на свобода

Защо всички , които са с над 2 висящи дела не са в затвора?

Защото утре завеждам дели че ми дължиш 100 000, в другиден едно за 200 000 и на третия ден едно за 500 000, и готово имаш 3 дела които ще отвисят. Въпроса ти трябва да е "Защо се допуска такова понятие Висящо дело?". Трябва да се разследва до дупка и после санкция или оправдание. А не да го опуснем висящо, никой да не го разследва и то да се прекрати по давност. Разследващите органи са за еане тук.

Това че са ги заловили добре , но както всичко в държавата явно и "правосъдието " е привилегия на миропомазаните .Как пък нещо случило се преди месец и вече има заловени ,че чак ще ги и съдят .Ако се беше случило на обикновен човек ,много ме съмнява, първо да има заловен даже вообще заподозрян и второ пък да има събрани "достатъчно "доказателства срещу него за да бъде изправен в съда .Ма както се казваше в един филм -да го д...ат бедните .

Питам се, дали убийците щяха да бъдат задържани, ако възрастната жена не беше свекърва на Нели Куцкова.

Хубаво,че са ги хванали ,но колко има още .......................................

Аха, значи можело!!!

може, ама на съдията..

Предполагам че трябва да се радваме, НО, едно голямо НО? Биха ли си мръднали милиционерите и малкия пръст ако това беше някой от РАЯТА.

Не искам да коментирам написаното ,нито изказванията на полицията. Но живея там и е страшно. Хората са нападани пред входовете, крадат се бижута и чанти. Посред бял ден бандити се разкарват с мотори и смъкват чанти от рамото на жените на метри от спирките по Любляна. Полицаи не се вястват никакви и хората се боят да замръкнат. А това е един квартал, където оценките на жилищата са надути, плащаме несправедливо високи данъци. В същото време ул. "Любляна" едва ли е била измита някога, няма тротоари, няма градинки, няма паркове, няма редовен градски транспорт. Ако отидем по-настрани - всички рози по "Цар Борис III са унищожени при безсмислените ремонти и " изграждане на вело-алеи" от ... фирми.

Вече няма страх.отарвахмесе от него.

Тези двамцата ще се самоубият докато тече следствието.

A ДАНО МА НАДАЛИ

Превантивно си слагам табелка на входа - Съдия Петър Петров

Чакайте бе! Нали не може да се хващат крадци и убийци! Поне дайте условна присъда!

Кви изроди са станали хората. Не стига, че крадат, ами вече е модерно и да пребиват жертвите. Не заслужават дори затвор. Да ги пратят в някоя тухларна или мина

отдавна няма такива драги

Ся ш' ма карат на дърти години да записвам право и аз да се почувствам човек.

Не нарушавайте правата на тези бандюги.Пускайте ги по живо, по здраво.Току виж се поболели в пандиза. Нека Куцкова ги пусне, и да не прилагат двоен аршин.

Веднага да пуснат убийците на свобода! Това не е хуманно, те имат права и трябва да им се даде шанс да станат по-добри хора! Опс., грешка, тука май ставаше въпрос за роднина на съдийката, не за простосмъртните, вероятно ще ги изпържат с максимална присъда... ако така полицията действаше и за нормалните хора, щяхме верно да сме швейцария на балканите...

За една свекърва колко бързо свършиха работата, а представяте ли си ако жертвата беше някой по- близък роднина. Сигурно и линч можеше да им уредят.

Стига простотий това е нещастие.Стига глупости това е убийство .Стига сме гледали на всичко негативно дори когато някой си свърши работата ние пак сме недоволни

На това му се вика да нямаш късмет, да влезеш да обираш на съдия роднина...... Завалиите!

Когато циганите преияб някой в провинцията - макар цало село да ги знае, полицията не се "досеща". Но нали е свекито на съдия Куцкова - хвнаха ги за норматив, и сега тежко им... но нека ! Да знаят следващите / следващия път да не барат магистрати, че за тях полицията действа на пушка ;)

Да и за обикновените хора престъпниците са СМ и ВК, а когато става дума за роднина на съдия са Станислав Маламов и Велик Корчев ...