Любовна драма в Стара Загора завърши с убийство и самоубийство

Телата на 52-годишен мъж и 44-годишна жена са открити вчера сутринта в лек автомобил в двора на бившето АПК в Стара Загора, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Двамата са имали любовна връзка, като мъжът първо е убил нея, а след това сложил край на живота си.

Обратно в новината

Коментари - Любовна драма в Стара Загора завърши с убийство и самоубийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Двамата са имали любовна връзка, която вероятно жената е искала да прекрати." И това кой го каза? Може случая да е съвсем различен.

То голяма тайна ще да е била тази връзка, щом цял град, та и полицията знае, че дамата вече искала да я прекрати. Най-вероятно му е изтърсила сбогом, а той в афекта си я е стрелнал. На мен по-скоро ми е чудно защо пичът ходи на любовна сгляда с пистолет.

Първо да поясня, че съм мъж. На вниманието на всички жени: Такова нещо, като среща за прекратяване на връзка не се прави. Ама по никакъв начин. Абсолютно нищо не може да получиш от нея. Ако е необходимо - жертваш нещата, които си му дала (вещи или пари). Трябва да има разследване. Възможни са различни варианти: - да са се договорили да сложат край на живота си; - да са били убити от друг; - други версии. А това, че е имала намерение да прекрати връзката - това е доста интимно и ми се струва невероятно да е споделяла въобще с някого за нея. Ако е била притисната от мъжа си, може да му е обещала какво ли не. Между другото това би могло да ги подтикне към самоубийство. А може прекратяването на връзката да е измислица на мъжа и. И още веднъж напомням на жените: На среща за прекратяване на връзка никога не ходете.

Прав си бе, човек, ама защо им се връзваш на журналистическите глупости

Добре се живее в България каза Бойко Борисов.......по добре от Норвегия......смях,смях,....простотиите на Боко нямат край.....

това, че на оръжието са открити само негови следи, не е гаранция, че някой друг не го е "самоубил" и двамата са се занимавали с посредническа дейност, което не е си работа, а избиване на пари по нечестен, но регламентиран начин ;) ако са работели на къра по цял ден, тогава може да се търси мотив- любов, ревност, ала-бала :)

Като гледам колко моралисти има в сайта, чак се умилявам. Според статистиката всеки трети мъж изневерява на жена си. А с кого изневерява? С друга омъжена жена. Така че статуквото се запазва. Колкото мъже изневеряват, толкова и жени, защото за тази работа са нужни двама. Само че този не я е обичал, а изпитвал чувство за собственост към нея. Иначе нямаше да я убие, ако истински я обичаше. Наранила му e проклетото мъжко его.

Участъци от трасето на магистралата от Стара Загора до Нова Загора са на вълни. Отделно бордюрите не са качествено изпълнени и трябва да се подменят, установиха проверяващите. Лявото платно на магистралата изобщо не е готово. То е на чакъл и не е покрито с асфалт.

Наистина имате проблем, ама с мозъка

Хи ....хиии ама този по-гори с "магистралната-пътна инфраструктура" .. ама много е изперкал! Нещо се е объркал с форума!

Ненова, .... много си права!!

При управлението на Н.В.Цар Симеон Втори Сакскобургготски нямаше такива неща. Време е Н.В.Цар Симеон Втори отново да вземе властта, за да доунищожи злините на Иван Костов, причинени на милата ни Родина!

Каквото потърсило - намерило.Тая овца не е мислила и за детето си.

Айде бе - ти пък най-големия отворенгяс - рече и отсече! Дано не ти идва до главата!

Бате Коко го подкрепям отма !

Какво всички комплексари плюете срещу жената?! А що за човек започва връзка с омъжена жена с дете?!

Kak moje da govorish taka .. Nikoi ne znae nishto i pak drunkate gluposti .. Kak moje i prez um da ti minava da govorish taka za pochinali hora .. Taka li ne se useshtate,che tezi komentari mogat da budat procheteni i ot dedeto i,i ot muja i .. Ne se li zamislqte malko ??? ... Tqhnata bolka e golqma i s tezi glupavi komentari ne pravite po-dobre .. Kak shte se pochuwstwash ako na teb ti se sluchi i gledash glupavite komentari na horata ,koito izobshto ne znaqt cqlata istina .. Samo govorite .. Suobrazqwaite se !!

Стара Загора бил станал много зловещ град,бе?

Въпрос към списователя на тази "статия/новина" - какво значи "проектил"? Обяснете с думи български, ако можете. Благодаря ви за усърдието. Ний сме хора прости, не използвайте такива сложни (чужди) термини.

И популярната в българския език дума " куршум" е чужда - ако не се лъжа - турска!!!

Да, прави си. Идва от куршун, което в превод значи олово.

проектил- е тежката част на патрона отпред- куршума. Патрона се сътои от гилза, барут и проектил. Но наистина защо се очаква всеки да го знае.

Чул съм,че тези брокерки на недвижими имоти са много шавръкливи.Водят любовниците си в празните къщи и въртят секс,може да ги е хванал мъжа и.Не знам,лоша работа е това да правиш мъжа си на овен!

И целият свят вече знае, че българските мъже са много прости, ама какво да се прави...Да не говорим за факта, че колкото един човек е по-тъп, толкова повече жадува за изява.Особено аксо е анонимна. Иначе ще го видим, че е селянин, нисък и обикновено некъпан от месеци.

моля не си чешете напразно езиците.Коментарите са на хора,които нямат нищо общо с любов,чувства и ситуация ,при която ти се омъглява разума. Просто съдба.Не сте били там -не СЪДЕТЕ!

Янева, това което казваш пасва за ученици, не за семейни хора на по 40-50 г. и с деца. На тази възраст се мисли първо за децата, после за любовта.

На тази възраст децата ни са отгледани и си мислим за нас си! Да не искаш да мислим за манджите на любимия враг и чистене в къщи след работа!? Ама че закостеняло мислене имате! Явно мацката си е намерила по-млад, ама понякога се случват и тези неща!

"Проектил" - браво!

така е правилно да се каже. Не е грешка

Hикога не е късно да станеш за резил.

Мое и да са се самоубили, а мое и рогача да ги е самоубил. Знае ли се?

риска от к..... на дурти години. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Някой казвал ли ти е, че си идиот?

мадам не се валнуваж. или и ти си натам тругнала ;) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя е луд, как може да остави едно дете без майка?