Предаде се издирваният за опит за убийство мъж

52-годишният мъж, който бе издирван от СДВР за тежко престъпление, се е предал в столично районно управление, съобщи пресцентърът на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Предаде се издирваният за опит за убийство мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как се е предал (провервте си информацията). "родната полиция" се е дигнала на крак в бясно преследване след човека посока Орландовци към Военна рампа през Малашевци посока Чепинци някъде около танентата на тиквето ББ където я строиха в големите студове само и само да гепат парите. На баш милиционера, не протестиращ ръководител на МВР му просветва, че преследвания се крие в нивите м/у Негован и Чепинци готвейки се да си направи харакири с ножа с който беше ръгал жената съхраняван до този момент във въздушен филтър от камион Камаз.

абе тия малоумници няма ли кой да ги изтреби, преди поне имаше лагери за такива боклуци, сега ходят между обикновените хора!

'Ми умен си е човека ! По-добре овреме да се предадеш , отколкото без време да те самоубият ...

По дяволите, този го познавам от някъде!!! Много специфична муцуна, загнездена е в съзнанието ми.

може би да е добра практика от страна на полицаите да ги самоубиват, като виж се поуплашили, иначе само пълнят гушките не алчните адвокати и съдии, харчи се народна пара на вятъра.Лошото е че много се навъдиха, наводниха и цяла Европа. А мутрите от голямата класа !!! Няма оправяне, те са вечни !!!! Би трябвало и тях да ги самоубиват.

Решил да се предаде, че да не го самоубият ли, че не разбрах, както и не разбрах защо Дир още разпространява данни за него и колата... Търсим ли го или се предаде, той ли е или...

Добре, че се е предал! Иначе след 10 години щяха да намерят самоубит!

Не мога да се съглася напълно с тези, които хулят полицаите. Има и полицаи и полицаи. Но е истина, че им се забраняват някои неща и определени хора не бива да бъдат закачани. Опиташ ли се да се правиш на съдя Фалконе, отиваш при него или те уволняват, ако имаш късмет. Това е действителността. За това и престъпността е висока. Ако полицията се СТИМУЛИРАШЕ да извършва КАЧЕСТВЕНО работата си - например - оторизирани ловци на глави, бонус за полицаи хванали престъпници, при завършен процес с осъдителна присъда(много често мръсните ченгета и следователи пишат нарочно опис на престъпление немарливо с цел престъпника да се измъкне) и т.н. Тогава нещата ще се вкарат в някакви рамки. Колко казаха? 1000 човека се издирват от МВР. Ами, отделете 10 милиона, това са 10 000 лева на калпак средно. Все ще се намерят читави детективи и ще ги изловят, или поне голямата част от тях. Но ... не! Колкото до този ... явно се е оказал по-умен, отколкото го мислех - ако беше продължил така, най-много да го намерят самоубил се и МВР да се похвалят с откриването на убиеца на приятеля на Цветанов.

Ти като не си вършиш работата, шефът ти вика някой друг да я свърши и плаща 2но - 3но?

хич не са за жалене, 340 евро тоест 680 лв им е стартовата заплата която на всеки три години нараства с длъжността и чина, отделно всяко правителство първо на тях и на учителите увеличава заплатите за другите няма или ако останат трохи, освен това към заплатата имат допълнителни за прослужено време, за чин и длъжност, за храна и дрехи и обувки , храната в МВР столова първо второ и десерт излиза около 2 лв, безплатно возене в гр.транспорт, не купува винетки, не купуват бензин точат от безлимитния на патрулките, тук таме прибират по някое рушветче и такса спокойствие,така че реалната им стартова заплата е осоло 2 бона , отделно имат ранно пенсиониране на максимална пенсия плюс 25 брутни заплати на куп - и пак недоволни, е кво искат повече ?

Храната в МВР столовете, че е евтина е така. Но не е толкова евтина. Това с бензина вече не е така. Рушветите също вече не на това положение на което бяха преди. При младшия и старшия офицерски състав е 4 години времето за което те повишават или понижават в чин. Пенсията зависи от чина.

преди са се мръщили на 100 лв. рушвет , а сега на 50 лв.

Добре че той се е предал, иначе и след пет години нямаше да го намерят. На всички ни е ясно че БГ полицаи са гола вода и за нищо не стават. Некадърни и мързеливи и ширещата се престъпност го потвърждава. Да не им дават пари докато има резултати.

Всеки в тази държава иска нещо! Ами нека докажат с дела, че заслужават , пък тогава да искат! Тогава и аз ще се съглася да им се вдигнат заплатите.

Информация за убийството трябва да се търси на Поьитано 20... Таме зборището на комунопитеките от ДС..... Кюлев,Даниел Вълчев и КИЛЪРИТЕ.....

евала как яко пипат ченгетата, още един заплетен случай решиха, заслужиха си поредното увеличение на заплатите и по едни нови кубинки, неразкритите убийства и грабежите на банкомати ще почакат , ще се решат във времето, сега е време за купон че неутрализираха този опасен тип

Всичко е ясно!!! Сега ще се окаже, че въпросният Пепи Христов...е застрелял Петър Христов.

Ако беше убил жената, като нищо щяха да го намерят самоубит, ама тя още се държи.

Тоя да се самонамушква 17 пъти с ножа и да го пишем разкрито

Защо всички психопати решиха сега да се активират?

кого визираш? юнкер и бойко отдавна са активизирани откъм джендъра на задокеания. а джихадистите на меркел и серж само ги следват...

МВР на крак!? На крак може да са само за по-високи заплати!

това не се казва на крак, а на цигарка!

Хора, не спете, бдете, дайте да го заловим колкото може по бързо, че оня чичко/батко/ от МВР-то пак ще ни се кара.

проверете да не е на ул.Позитано 20

Тези внушения и хвърлянето на кал върху най-голямата опозиционна партия постигат обратен резултат. Не гласувах за тях, но след нападките срещу БСП и Нинова, те ми стават все по-симпатични.

Започвам наистина да изпитвам все по-голяма носталгия към Татовото време!

Точно това казваше някога бай Тошо ! " Един ден ще се сетите за мен ама вече ще е късно ! "

По света е пълно с държави, където татовото време не е свършило.

Започвам наистина да изпитвам все по-голяма носталгия към Татовото време!

Тази сутрин ти обади ли се бомбата в НДК?

Да либерализират режима за огн.оръжия и да озаконят ..лова на глави,,и до сега някой щеше да е получил полагащата му се награда.Голяма икономия от срества за полиция и правосъдие ще се получи и ще настане спокойствие и ред но кой има интерес от това?

либерализацията на всякакъв вид оръжие, отдавна се случи, жалко че си я проспал. Ако си от неправилно използващите го и господ не може да ти помогне. Справка - последните убийства и опит за такива.

както вече успях да кажа: джендърастите няма да се спрат пред нищо само-и-само да се ратифицира конвенцията на цачева!

Какъв джендър, какъв социален пол! Некви психари само нападат безпомощни жени. Педали, лезбита и третополови в бг са рядкост.

Боже, каква безпомощност, Боже! Жална ни майка!

94 от 95

Моята теория е, че причината е отказ за секс от страна на жената. Жените все отказват секс и на този мъж му е избила чивията.

Не е смешно, глупецо! Едно време. мъжаги си позволяваха само шамар да ударят на госпожа. В днешно време стигат до крайностти. Ти от жена майка ли си раждан, или.....

Неговата талига електрическа ли е? Сигурно си е сложил табелка на ВИП гост и спокойно щъка из НДК-то!

Дай боже, жената да се оправи! Формулировката "приета в тежко състояние в болницата" е стряскаща. Много ми се иска да чуя Борисов. Как той оценява това, което от доста време се случва в България. Защото Цветанов и ГЕРБ призовават да си траем. Тоест да не вдигаме шум за нищо, заради европредседателството. Само че "нищото" е едно голямо нещо. Нещата са много сериозни и първо трябва да си въведем ред в къщата. След това другите работи. Тогава ще ни уважават повече. Някой да не си помисли, че като си седим кротко, никой отвън не вижда какво се случва в България. Няма такова нещо. Новините се разчуват през девет земи в десетата.

Една напълно демократична страна сме, всеки има право да коли, беси и раздава правосъдие. В мракобесният социализъм, беше лошо, толкова лошо, че не заключвахме вратите, даже телефонни измамници нямаше - направо ужас.

Умоляват се всички, които го видят да се обадят на 112 или в най-близкото поделение на МВР, но най-добре е да го задържат и да ни го доведат. А ние сега мислим как да си поделим 100 милиона лева за заплати.

Къде ли си пие бирата и този...То вече станахме като интерпол последните дни.Цял албум с издирвани от полицията.Все търсят съдействие.Новите 100милиона от днес щели да ги стимулират професионално да си вършат работата.Явно са оголили кварталите ,за да охраняват центъра.

Казва ли се нещо за мотивът на това деяние?

никога не е късно да се махнеш от тази страна.казвам го на тези дето го мислят ама не им стиска. не си седете,губите си живота така. от лицен опит го казвам,живота е хубав ама далеч от българия

За да те прегазят в Мюнхен или Лондон ли?

ти вместо мляко си ял сено от малък. всеки ден се убиват хора по спирките,по тротоарите,по сфетофарите..я един болен мозък,я друг пян,я друг дрогиран. чети новините. е за това не се оправи тази страна,има доста хора като кокошки,не могат да излезат от кокошарника заради вродения страх.тази мизерия само у нас я има

Абе, оня в Нови Искър - станал луд заради някаква . . . /хайде, няма да казвам какво/ и избил маса народ, този сега - намушкал друга след като също е полудял по нея . . . Хей, пичове, не е ли време вече да се вземем в ръце ! Тези /виж по-горе/ не само живеят по-дълго от нас /защото добре ни изцицват след като ни сложат примката на врата/, но и правят луди все повече и повече от нас преди да гушнем букета ! Време е да се осъзнаем !

Осем дни -осем убийства.Деветият ден със опит за убийство.Имаме ли държава,държавни институци.Борисов,да оставяш европейските комисари и да идваш утре в Народното събрание да се обясняваш.Девети ден от началото на годината - девет протеста.Ма ние ще изкараме и още.Топим се като народ,ама да протестират в София ще докараме 20-30 автобуса със безработни и цигани.

Абе жената дай боже да се оправи,а със този да става каквото ще,не е ли така? То добре че бежанците на Лъвов Мост още не са ни подпукали,че тогава дупе да ни е яко.

Точно така е. Абе пич интересно ми е ти зодия везни ли си сериозно те питам ?

той е пенсионер - инвалид, 1-ва група. Не е добре с главата, завалията.

Лежте си лисенца, това дяда ви поп няма да го направи ..

Типичен олигфрен, амсалак, простак и т.н. София кипи от полиция, той решава да се прави на какво? Изперка народа, защо, защото няма ред в морала, много пропаднали хора в нашата държава.

Чувството за безнаказаност в БГ е ОПИЯНЯВАЩО!

И този ще влезе в армията от 7 000 (СЕДЕМ ХИЛЯДИ) бандюги, които се "ИЗДИРВАТ" от 2010 г. до сега! Наистина, че "нашата полиция ни пази"

добре че емигрирах и се спасих от тинята

То от тинята си се спасил, ама от лайната, в които си затънал до шия на Запад как ще се спасиш?! Ама и ти си го знаеш, де.....

типичен селски бек. без да знае има мнение. ще идвам и ще ми миеш предното стъкло,запомни си го

Човек от селото може да избяга,но селото от човека -не

Сигурно вече се е самоубил с нож със заглушител.

ама надали.

Едни компютри доволно премигват от случващото се.

А колко пъти я е наръгал,и къде?и ножа какъв е бил от тезо ловджийските,или кухненски нож делимано?

Сигурно се е самоубил вече....

Всеки ден от кирливото управление на ГЕРБ се извършават множество такива престъпни деяния. Защо точно днес се вади едно от тях и се прави медийно известно? Шайката ГЕРБ държи над осем хиляди престъпника на свобода, но точно днес издирваме само един от тях. Защо? Има ли връзка тази контролирана криминална сага да навлиза така агресивно в медиите. Отговорът е - да. Да, защото днес Лилянчето Павлова яко оплете конците с един българин с двойно гражданство и вероятно ще бъде изправена пред белгийски съд. Та тази новина идва за да покрие онази. Схванахте ли?

не

... аз пък си мислех, че клаудия шифър кара ситроен ксара...

ДНК анализа излезе ли вече?

И ТОЗИ ЛИ Е ОТ ФРЕНСКИЯ ЧУЖДЕСТРАНЕН ЛЕГИОН?

Светкавични, светкавични, колко да са светкавични.

Курнелия ги подкокоросва тези да бойкотират днес 11 януари Европредседателството, това е техния електорат, терористи, насилници, крадци

Ставате веднага. "зашеметен сведетел", с три куршума в тила. Анонимнистта на извършителя - гарантирана.