Коментари - Мъж преби жестоко жена си и внучето си и се обеси | Днес.dir.bg

Мъж преби жестоко жена си и внучето си и се обеси

61-годишен мъж преби жестоко с метална шина съпругата си и 11-годишния си внук, след което се е самоубил, съобщиха от пресцентъра на МВР. Жестоката трагедия се разиграла вчера в Копривщица.

Обратно в новината

Коментари - Мъж преби жестоко жена си и внучето си и се обеси | Днес.dir.bg

Коментари

браво! само не си търси от норвегия... "всички други" са ок! успехи де.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не, не искам да заразявам никого с комплекси, защото ги нямам. Скапано е всичко това, което се случва...лошо, лошо и само лошо. Мизерия, оскотяване, убийства...

Човека е започнал да полудява! Така става, като цялото им население от 2500 човека е помашко кръвосмешение!

Това е то - българският ген.

Ужас! От жегата психично нестабилните още повече лудват. Само за два часа днес следобед срещнах двама души, които си говореха сами, по-точно - караха се и агресивно крещяха на минувачите ... Държавата трябва да увеличи субсидиите на психиатриите и хората със съответните диагнози да бъдат по-честичко привиквани за лечение.

Каква ти жега, бе пич. Не виждаш ли епидемията-герберска, която ошашави народа.

пич това не е от герб....вие така сте се родили с дефекти.....всяка една жена може да го потвърди...затова за нищо не ставате и си търсим мъже по света....

тоя човек сигурно е бил пиян за да стане убиец дори и на невинното си внуче. ако не е бил пиян е садист или психоболен! ето го и поредния у ж а с! дано бог ги поживи! амин! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Изперкват, да.. Но не заради демокрацията, а от това, че бяхме болни 45 години и голяма част от хората не са се излекували още. Като гледам и ти си болен.. :)

Абе тикво герберска, ми тази трагедия се случва по времето на твоите герберски идоли ...Еййй ,аман от платени герберски подлоги .

Как лесно се решават вече криминалните случаи?Като няма разследващи (съкратиха ги), като прокуратурата не си върши работата ("ние ги хващаме, те ги пускат"), в тая криза, няма и пари за консумативи, за експертизи, няма нищо по-добро от "самоубийството".

и норвежец да искаш да си, ама не може. Така че, ще си останеш циганин. А аз, докато съм жив, ще бъда горд българин!

Слабите изпушват и отпадат от филма, нарича се естествен подбор...жалко че страдат невинни от това,дано се оправят по бързо бабата и внучето

Много лесно Аля. сина му се е прибрал и е отрязал въжето на което виси баща му. Нормална реакция. Жалко за всички, но явно изперкваме един по един.

Как така се е самообесил, след като по врата му е открита ЧАСТ от въже!

Такива простотии се случват навсякъде по света.

тук останаха само психопати и изверги у този булгаристан....трябва хамериканците пуснат няколко атомни и да се приключи....

не искам да се приключва с мен. Ти като искаш да се приключи с теб, не чакай американците, ами се самозаколи, например. Или си сложи фес.

А в Норвегия, водородна ли да пуснат?

Моля Ви се, стига простотии. За човешка трагедия се говори тука, Вие пак политиката ни тикате.

оскотяхме, борейки се за насъщния.

Този конкретен скот се е борил с жена си, със собственото си внуче - беззащитни и слаби, и със себе си!!! Това "за насъщния ли е"?! Или е потресаващата арогантност и комплексарщина на Ганьо Балканикус?!

Вестителю на Октомврийската революция, борбата с живота за насъщия ни обърна в скотове, налитайки на близки и познати.Смяташ ли че ако живота ни бе малко по-добър, щеше да има толкова случаи на самоубийства, драми и тям подобни?.И стига с тези дежурни обвинения за байганьовщина, че се по изтъркаха леко.Не че няма известна доза истина в тях, но пък да е панацея и да се обяснява всичко случило се в България с нея, айде моля ви се.

БОЖЕ, БОЖЕ, БОЖЕ... НАРОДА В ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА ИЗПЕРКА ТОТАЛНО. ВСЕ ПОВЕЧЕ СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА...

Браво, от един-два случая направи заключение за няколко милиона. Айде, какво чакаш, заминавай, не ни трябват такива като теб.

Вие, госпожо не съжалявайте, че сте българка. Страната ни е прекрасна и много чудесни хора има. Съжалете българите, които са докарани до мизерия и оскотяване. Тук затова се случват такива трагедии. Защо обаче се случват и в държави с добър жизнен стандарт, може би Вие ще обясните. Например 17000 убийства в САЩ за година.

Националният нихилизъм е болест, и то много коварна - от нея не се умира, от нея се страда и накрая се оглупява. Ако друга държава, 20 години я управлява утайката на обществото, тя щеше да изчезне. А ние сме тук! Първата държава в Европа, съществуваща и днес по същото име, една от малкото създала писменост и премахнала робството преди цели 1300 години. Били сме велика нация и пак ще бъдем. Тогава, когато ни управляват достойни хора. Такива в България има много.

Какво робство са премахнали българите преди 1300 години, бе смешник.

Странното е... Хората предпочитат да се самоубият, вместо да излязат на площада и да се борят... Нали така и така са решили да се самоубиват, какво има да губят... Колко ни е промит мозъка и не само на нас, страхът се е впил дълбоко в душите ни... и простотията и тя

Ами, ако някой друг е обесил дядото и пребил жената и внучето? Чакайте!

Какво става, а? Не ще да е само от жегите. Трябва да си пълен лумпен, за да посегнеш на жена и дете.

сложна и мрачка е човешката душа. От всичко изма изход, от смъртта-не.

Защо спирате коментарите по темата?

Ниска култура и простотия.Как ще я караме?

За ,,превъртане" от нямане и глад чувал ли си!

Не само съм чувала, а и усещала... Добре, че се махнах от България. И тук не съм цъфнала и вързала, ама поне ми остана надеждата.

Насилието в българските семейства е много често явление,ние научаваме за тези случаи когато се стигне до убийство,но побоищата над жени и деца от мъже, които в обществото се държат съвсем нормално надхвърля разумните рамки.Това се случва,защото никой не им търси отговорност и те не се страхуват от нищо.Ако съпругата се оплаче в полицията или прокуратурата на насилника му връчват едно предупреждение да си решава спорните въпроси с близките си по съдебен ред.Следват нови побоища и жертвите не се жалват повече.

като жените са продажни и съдебната система също какво му остава на мъжа? иначе да седи и гледа как се подиграват с труда ли или как го подаряват на някого. Къде в природата има закон за защита на слабите пилци или каквито и да било организми ?

Ами ако дъртата така го е каздисала,че го е изкарала от нерви? Кой знае какво му е било на главата на човечеца?

Горкото нещастно мъжленце, всички други са му виновни, че няма грам чувство са отговорност и самоконтрол и претрепва невинни жени и дечица.

Тези цигани ли са ?

кво значение има? ако са цигани по-малко ли ще ги боли от побоя, жената и детето, ма уфсъ?

Може да са българи от ромски произход.Може и да не са.Тебе какъв ти е проблема?

българи от ромски произход, казаш? тои не е циганин, но баща му и маика му са цигани.

Ни нормален ли си? Колкото е била лоша държавата за самоубиеца, толкова е била лоша и за жена му и за децата му и за внучето му. И какво е направил той? Пребил ги е до смърт! Това правилно поведение ли е според теб? Понеже държавата не му харесва, трябва да убиваш наред и то внучето си? Ти си изродясал.

изродясала е "политическата класа" която провежда геноцид над нацията. ще им се върне тъпкано - видя ли к'о стана в "правителственият квартал"???

Точно така, тъпкано ще им се върне, ще одрежем лапите на кученцата им.

Не стига, че голяма част от мъжете ни са прости и прияници, но те нараняват, осакатяват или убиват невинни хора.

Само ще кажа на 15:44 , че е изруд и няма какво да обяснява.... Според теб ако в тая държава ,ако поне 1 нещо е наред щеше ли напоследък през 2 дена да четем за самоубииства.... Даже и младежта е изпаднала в яка депресия и не вижа светлината в тунела..... ДА УМРАТ ВСИЧКИ КРАДЛИВИ ДЕПУТАТИ , МУТРИ И т.н. Ето 1 свеж и прясен пример: лукол не си плащали данъците досега в продължение на колко си години - това в петролната индустрия са милиарди левове, е представете си колко млрд-а са окрали ши*ания лукойл и с тези пари и с парите от още хиляди да не казвам стотици хиляди подобни случай мизерната ни държавица нямаше да е на този хал... Съжелявам но аз съм на 21 години и самия аз съм отчаян с от положението... иска ми са да напусна българия ,но имам родители да се грижа за тях и на този етап това е невъзможно....

Трудно ти се разбира, а вероятно и ти сам не разбираш какво искаш да кажеш.Много си неграмотен, брато, ама много.

Стоенчо, брате, що щеш чини в странство, като и думата "изроД" не мож написа правилно, бре!

И какво от това?Написал е на колко години е -21 т.е.продукт на промяната.Децата ли са виновни,че са неграмотни!?

Те хората не откачат от добро и хубав живот. В този ежедневен стрес дали утре ще има пари за хляб половината ни народ изпеврква.

Да беше се самоубил, без да наранява близките си... В крайна сметка всеки сам отговаря за себе си и няма право да посяга на живота на другите... Стискам палци за пострадалите, а изверга - дано гори в ада!

да можеше и няколко политици да отведе със себе си, а?

:(:(:(

И ко начи става тука, бее! Хората съвсем луднаха. Това е масово вече...И аз нещо изперквам.

Ако беше убил и кучето си, трагедията щеше да е невъобразимо по-голяма!

Явно точно от това е започнал.То садизма тръгва от това да се издеваваш над по слабия.

В потрес! Народа освирепя съвсем! Как може да пребие така жестоко внучето си! Дано се оправи милото дете, стискам палци и за бабата също. А този изверг дано изгние в ада, единственото добро, което е направил на света е ,че се е самоубил!

за съжаление жената е починала, а за детото се борят и дано даде господ да се оправи. А, този изверг, е бил пиян, не психасал.

Коментари - Мъж преби жестоко жена си и внучето си и се обеси | Днес.dir.bg

Мъж преби жестоко жена си и внучето си и се обеси

61-годишен мъж преби жестоко с метална шина съпругата си и 11-годишния си внук, след което се е самоубил, съобщиха от пресцентъра на МВР. Жестоката трагедия се разиграла вчера в Копривщица.

Обратно в новината

Коментари - Мъж преби жестоко жена си и внучето си и се обеси | Днес.dir.bg

Коментари

браво! само не си търси от норвегия... "всички други" са ок! успехи де.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не, не искам да заразявам никого с комплекси, защото ги нямам. Скапано е всичко това, което се случва...лошо, лошо и само лошо. Мизерия, оскотяване, убийства...

Човека е започнал да полудява! Така става, като цялото им население от 2500 човека е помашко кръвосмешение!

Това е то - българският ген.

Ужас! От жегата психично нестабилните още повече лудват. Само за два часа днес следобед срещнах двама души, които си говореха сами, по-точно - караха се и агресивно крещяха на минувачите ... Държавата трябва да увеличи субсидиите на психиатриите и хората със съответните диагнози да бъдат по-честичко привиквани за лечение.

Каква ти жега, бе пич. Не виждаш ли епидемията-герберска, която ошашави народа.

пич това не е от герб....вие така сте се родили с дефекти.....всяка една жена може да го потвърди...затова за нищо не ставате и си търсим мъже по света....

тоя човек сигурно е бил пиян за да стане убиец дори и на невинното си внуче. ако не е бил пиян е садист или психоболен! ето го и поредния у ж а с! дано бог ги поживи! амин! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Изперкват, да.. Но не заради демокрацията, а от това, че бяхме болни 45 години и голяма част от хората не са се излекували още. Като гледам и ти си болен.. :)

Абе тикво герберска, ми тази трагедия се случва по времето на твоите герберски идоли ...Еййй ,аман от платени герберски подлоги .

Как лесно се решават вече криминалните случаи?Като няма разследващи (съкратиха ги), като прокуратурата не си върши работата ("ние ги хващаме, те ги пускат"), в тая криза, няма и пари за консумативи, за експертизи, няма нищо по-добро от "самоубийството".

и норвежец да искаш да си, ама не може. Така че, ще си останеш циганин. А аз, докато съм жив, ще бъда горд българин!

Слабите изпушват и отпадат от филма, нарича се естествен подбор...жалко че страдат невинни от това,дано се оправят по бързо бабата и внучето

Много лесно Аля. сина му се е прибрал и е отрязал въжето на което виси баща му. Нормална реакция. Жалко за всички, но явно изперкваме един по един.

Как така се е самообесил, след като по врата му е открита ЧАСТ от въже!

Такива простотии се случват навсякъде по света.

тук останаха само психопати и изверги у този булгаристан....трябва хамериканците пуснат няколко атомни и да се приключи....

не искам да се приключва с мен. Ти като искаш да се приключи с теб, не чакай американците, ами се самозаколи, например. Или си сложи фес.

А в Норвегия, водородна ли да пуснат?

Моля Ви се, стига простотии. За човешка трагедия се говори тука, Вие пак политиката ни тикате.

оскотяхме, борейки се за насъщния.

Този конкретен скот се е борил с жена си, със собственото си внуче - беззащитни и слаби, и със себе си!!! Това "за насъщния ли е"?! Или е потресаващата арогантност и комплексарщина на Ганьо Балканикус?!

Вестителю на Октомврийската революция, борбата с живота за насъщия ни обърна в скотове, налитайки на близки и познати.Смяташ ли че ако живота ни бе малко по-добър, щеше да има толкова случаи на самоубийства, драми и тям подобни?.И стига с тези дежурни обвинения за байганьовщина, че се по изтъркаха леко.Не че няма известна доза истина в тях, но пък да е панацея и да се обяснява всичко случило се в България с нея, айде моля ви се.

БОЖЕ, БОЖЕ, БОЖЕ... НАРОДА В ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА ИЗПЕРКА ТОТАЛНО. ВСЕ ПОВЕЧЕ СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА...

Браво, от един-два случая направи заключение за няколко милиона. Айде, какво чакаш, заминавай, не ни трябват такива като теб.

Вие, госпожо не съжалявайте, че сте българка. Страната ни е прекрасна и много чудесни хора има. Съжалете българите, които са докарани до мизерия и оскотяване. Тук затова се случват такива трагедии. Защо обаче се случват и в държави с добър жизнен стандарт, може би Вие ще обясните. Например 17000 убийства в САЩ за година.

Националният нихилизъм е болест, и то много коварна - от нея не се умира, от нея се страда и накрая се оглупява. Ако друга държава, 20 години я управлява утайката на обществото, тя щеше да изчезне. А ние сме тук! Първата държава в Европа, съществуваща и днес по същото име, една от малкото създала писменост и премахнала робството преди цели 1300 години. Били сме велика нация и пак ще бъдем. Тогава, когато ни управляват достойни хора. Такива в България има много.

Какво робство са премахнали българите преди 1300 години, бе смешник.

Странното е... Хората предпочитат да се самоубият, вместо да излязат на площада и да се борят... Нали така и така са решили да се самоубиват, какво има да губят... Колко ни е промит мозъка и не само на нас, страхът се е впил дълбоко в душите ни... и простотията и тя

Ами, ако някой друг е обесил дядото и пребил жената и внучето? Чакайте!

Какво става, а? Не ще да е само от жегите. Трябва да си пълен лумпен, за да посегнеш на жена и дете.

сложна и мрачка е човешката душа. От всичко изма изход, от смъртта-не.

Защо спирате коментарите по темата?

Ниска култура и простотия.Как ще я караме?

За ,,превъртане" от нямане и глад чувал ли си!

Не само съм чувала, а и усещала... Добре, че се махнах от България. И тук не съм цъфнала и вързала, ама поне ми остана надеждата.

Насилието в българските семейства е много често явление,ние научаваме за тези случаи когато се стигне до убийство,но побоищата над жени и деца от мъже, които в обществото се държат съвсем нормално надхвърля разумните рамки.Това се случва,защото никой не им търси отговорност и те не се страхуват от нищо.Ако съпругата се оплаче в полицията или прокуратурата на насилника му връчват едно предупреждение да си решава спорните въпроси с близките си по съдебен ред.Следват нови побоища и жертвите не се жалват повече.

като жените са продажни и съдебната система също какво му остава на мъжа? иначе да седи и гледа как се подиграват с труда ли или как го подаряват на някого. Къде в природата има закон за защита на слабите пилци или каквито и да било организми ?

Ами ако дъртата така го е каздисала,че го е изкарала от нерви? Кой знае какво му е било на главата на човечеца?

Горкото нещастно мъжленце, всички други са му виновни, че няма грам чувство са отговорност и самоконтрол и претрепва невинни жени и дечица.

Тези цигани ли са ?

кво значение има? ако са цигани по-малко ли ще ги боли от побоя, жената и детето, ма уфсъ?

Може да са българи от ромски произход.Може и да не са.Тебе какъв ти е проблема?

българи от ромски произход, казаш? тои не е циганин, но баща му и маика му са цигани.

Ни нормален ли си? Колкото е била лоша държавата за самоубиеца, толкова е била лоша и за жена му и за децата му и за внучето му. И какво е направил той? Пребил ги е до смърт! Това правилно поведение ли е според теб? Понеже държавата не му харесва, трябва да убиваш наред и то внучето си? Ти си изродясал.

изродясала е "политическата класа" която провежда геноцид над нацията. ще им се върне тъпкано - видя ли к'о стана в "правителственият квартал"???

Точно така, тъпкано ще им се върне, ще одрежем лапите на кученцата им.

Не стига, че голяма част от мъжете ни са прости и прияници, но те нараняват, осакатяват или убиват невинни хора.

Само ще кажа на 15:44 , че е изруд и няма какво да обяснява.... Според теб ако в тая държава ,ако поне 1 нещо е наред щеше ли напоследък през 2 дена да четем за самоубииства.... Даже и младежта е изпаднала в яка депресия и не вижа светлината в тунела..... ДА УМРАТ ВСИЧКИ КРАДЛИВИ ДЕПУТАТИ , МУТРИ И т.н. Ето 1 свеж и прясен пример: лукол не си плащали данъците досега в продължение на колко си години - това в петролната индустрия са милиарди левове, е представете си колко млрд-а са окрали ши*ания лукойл и с тези пари и с парите от още хиляди да не казвам стотици хиляди подобни случай мизерната ни държавица нямаше да е на този хал... Съжелявам но аз съм на 21 години и самия аз съм отчаян с от положението... иска ми са да напусна българия ,но имам родители да се грижа за тях и на този етап това е невъзможно....

Трудно ти се разбира, а вероятно и ти сам не разбираш какво искаш да кажеш.Много си неграмотен, брато, ама много.

Стоенчо, брате, що щеш чини в странство, като и думата "изроД" не мож написа правилно, бре!

И какво от това?Написал е на колко години е -21 т.е.продукт на промяната.Децата ли са виновни,че са неграмотни!?

Те хората не откачат от добро и хубав живот. В този ежедневен стрес дали утре ще има пари за хляб половината ни народ изпеврква.

Да беше се самоубил, без да наранява близките си... В крайна сметка всеки сам отговаря за себе си и няма право да посяга на живота на другите... Стискам палци за пострадалите, а изверга - дано гори в ада!

да можеше и няколко политици да отведе със себе си, а?

:(:(:(

И ко начи става тука, бее! Хората съвсем луднаха. Това е масово вече...И аз нещо изперквам.

Ако беше убил и кучето си, трагедията щеше да е невъобразимо по-голяма!

Явно точно от това е започнал.То садизма тръгва от това да се издеваваш над по слабия.

В потрес! Народа освирепя съвсем! Как може да пребие така жестоко внучето си! Дано се оправи милото дете, стискам палци и за бабата също. А този изверг дано изгние в ада, единственото добро, което е направил на света е ,че се е самоубил!

за съжаление жената е починала, а за детото се борят и дано даде господ да се оправи. А, този изверг, е бил пиян, не психасал.