Убийцата от ”Хиподрума” била в психиатрия през март

32-годишната жена, убила своя съседка тази нощ в София, страда от биполярно разстройство и шизофрения. Тя е поставена под пълно запрещение.

Обратно в новината

Коментари - Убийцата от ”Хиподрума” била в психиатрия през март | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И как така се оказа, че изведнъж целия народ е от шизофреници и откачалки? Явно така им изнася на политиците ни- да скриват истинските проблемите на хората. А пък защо пуснаха ненормалните да живеят сред нормалните хора- явно за да създадат напрежение и несигурност, за да се занимаваме с некадърността на управляващата пасмина!

А, теб за какво са те изтървали?

в българия е трудно да не получиш психични отклонения, спомагат и политици, и роднини, и колеги, и деца и партниори.

форума също много глупост и злоба

ЗАщо ги пускатеее???

За да гласуват за БСП!

Всяка уважаваща себе си жена трябва да учи бойни изкуства. Навремето жените в БГ са били бойци не по-лоши от мъжете. Сега са глезли, при най-малкото припадат от страх.

искаш ли да премахнеш някого, дори собствения си съпруг или съпруга, намираш някои ненормален и той извършва деянието дори може и без възнаграждение.

аха, така стана с човека на Костов - Косьо Самоковеца, като го убиха в Амстердам. Един наркоман "си призна" и готово!

Щом е под пълно запрещение-са виновни роднините, тя е под тяхна опека!! Тия да не се изпускат от лудниците!!

d4

учудващо в случая не е убийството, а "пълното запрещение". което обикновено се осъществява в подходящи за целта "учреждения". така е в "демократичните" и не толкова държави. явно в Бантустана такива липсват. нищо ново под Слънцето...

Отн. Допълненията - Ясно !, ама Защо се 'пропуска' Факта че това Е де-факто Убийство ?! ...и то - вероятно С Умисъл ! ...а за Да е с Такива отклонения на Тази възраст - Има вероятност да Е имала неща (а дали не И работа/контракти) с Определени службииии... Всъщност - Защо да се презумира че Точно-тя е Извършителят ?

Двамата алкохолици пият до 3 часа, като викат и вдигат шум. Бабека е дошъл да се разправя и някой от двамката я е убил. Уплашили са се и са се сетили за малоумната. Това е историята.

Какъв "бабек" те гони пък тебе!?... Жената е била на 53 г., не над 80 г.... Ей, нямате елементарно уважение! Светла и памет на жената!

И кво, че е била - пак ще я пратят и пак ще я пуснат, щото е невменяема... в чужбина ги пращат до живот в психиатрия, а тук - психично блен да си, ако искаш да си убиец - убиваш си на воля колкото си искаш, никой копче не може да ти каже

Сега ще извадят една епикриза, че тая е тежък клиничен случай и не може да носи отговорност за деянията си. ----------- Ще я пуснат тихомълком до седмица. ----------- В тая държава вече никой не носи отговорност за нищо - - шизофрениците за убийство, - лекарите, които са я пуснали. Мърлящината тук убива. Буквално. Виновни няма, само жертви. Невинни.

Абсолютно ! - което Отново Ни адресира ЗАаааАААА .... !

Поредната трагедия.Никой не е застрахован от психически проблеми,но тези хора са опасни и за другите.Трябва принудително лечение това е по-добре и за тях.Колко случая имаше през годините на болни от шизофрения вкл. и майки който убиха децата си?До кога ще е така?

Стига мрънкали бе хора.Откачени хора има навсякъде - шизофренията не се лекува. От всичките мнения по долу само това на София е нормално. Държвата ни била такава ,държавата ни била онакава. Ами гласувайте за нормални хора да ви управляват и ще имате нормална държава.Избирателна активност 30% - избирате най големия идиот(след Тодор Живков),да управлява и след това само мрънкаме по форумите.

+100 и Благодаря!

не си някакъв капацитет че да определяш кое мнение е най-правилно и кое не.Като не се лекува шизофренията има лекарства дават се на болните и те са добре.А колкото до държавата аз ли да затворя психично болните по клиниките а?Нали трябват промени в закона.Тези хора ако има кой да се грижи за тях и приемат редовно лекарства ок ,но ако няма какво правим.Колко случая завършващи фатално имаше през годините?

И сега олекна ли ти?Облекчи се тука във форума и хоп...от утре всичко ще ОК,щото някакъв мрънкал в някакъв си форум. И да!...капацитет съм

Не се занимавай с мишоци. Такива са 60-70% от българите. Винаги доволни и със сведени глави. В празните им тикви има само една мисъл: Е, нали аз съм добре. И така, докато и на тях се случи нещо лошо.

Откачените в нормалните държави не се разхождат по улиците. А в случая, ненормалната я ползват за оправдание. Някой от мъжете е пребил бабето.

Край,щом ти го казваш значи е така. Какво бабе на 53 години бе малоумник?

И кои са нормалните? Нинова, дето Станишев я шитна за корупция??? Волен, дето ходи да бие жени? Някой патриот - дето са се самозабравили, а само как обещаваха предизборно??? И в случая държавата е виновна - да. Зщаото всички ние си плащаме данъците, за да може държавата да се грижи за болните, особено за опасните психари. А както виждам нито един от сегашните политици, нито миналите, нито бъдещите, защото те 90% са същите, има само малко прелетни птички, които обаче са заети със собствено облагодетелстване, имат желание да използват част от данъците за тази цел. Вместо това се пънат как да увеличат парите за армията, все едно тя най-важната в тази държава.... аре у лево. По-важно от здравето и от образованието в една държава НЯМА.

Съпругът и наемателят им са на 100% извършители ама нали си имат коз ''неотговарящ за действията си'' го използват може би не за първи път....Незнам за какво съседката въобще е отваряла вратата ако наистина и е чукала невменяемата посред нощ...

Мир на праха на убитата жена! Мъчно ми е и за жената, извършила това зверско деяние! Защо, по дяволите, не се полагат грижи за тези хора? Защо???? Никой от нас не е застраховат от отключване на психично заболяване. А помощ няма! Никаква!

Застрахован* Извинявам се!

И кой кога е доказал че болната го е направила???Ами къде са били ония двамата мъжаги дето не са болни????Просто за мен болната се използва за оправдание, но жалко за невинната жертва че е повярвала на някакви приказки на вратата си..

Прав си, не знаем кой го е направил. Коментираме написаното в статията. Който и да го е направил, според мен всички сме наясно кой ще го отнесе!

Вече 27 години България се ръководи от хора не с биполярни а с три и повече полярни психични разстройства и резултатът е такъв!

Щото преди това се ръководеше от най големите умници и нормални хора. Ботьо Ботев го каза в едно интервю - убийства ,грабежи ,изнасилвания,поръчкови убийства и самоубийства имаше и при соца,ама никъде не пишеше за тях.

Гледах новината по телевизията и с изумление видях пред входа паркирано едно МПС (предполагам на полицията или съдебна медицина) от зората на автомобилостроенето, т.н. баркас ако не се лъжа, за което от 10 години сигурно и части не се произвеждат. Сега чета, че на полицаите няма да им вдигнат и заплатите... Честно да ви кажа възхищавам се на стоицизма и патриотизма на тези хора. Чист късмет е, че все още имаме полиция в тая тъжна държавица.

Скоро време ще е чист късмет ако остане нормален учител, лекар и мед-сестра в тази държавица.

Героизмът и стоицизмът на полицаите ни се свежда до това, да искат само повече пари и привилегии, но не по-добри условия на работа. Това дали е за похвала?!

Тука ,всичко се случва след трагедия.Но това е пак временно.Ако тази жена е единствена,проблем няма,а то навсякъде и без лечение са шизофрениците.Иска се да се върне старото положение ,за да могат навреме да се лекуват тези болни.А това те няма как да го разберат,само тези дето са с тях,близките им,колегите им и принудително лечение.

Преди дамската "революция" 1989 г. лудите бяха в лудниците. Сега са по улуците.

Не се ли сещаш защо ?! Всеки втори българин е с психични отклонения ! Казвам ти го от опит !