Изчезнал мъж бе открит убит в автомобила си край Елин Пелин

45-годишен мъж е намерен убит в автомобила си край елинпелинското село Доганово, съобщиха за Дир.бг от Областната дирекция на МВР-София.

Обратно в новината

Коментари - Изчезнал мъж бе открит убит в автомобила си край Елин Пелин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как така са го убили за пари *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Познавам го момчето не беше лош човек

МОМЧЕТО МИ Е КОМШИЯ ТОВА Е СВЕСТНО МОМЧЕ РАЗБИРАИТЕМЕ КАК СИ ИСКАТЕ

това за да укрепи доверието на европа кам бг, дето се е варнало от 3 месеца

Това село ДОГАНОВО,на Ахмед ДОГАН ли е кръстено!?!

Държавата ти, неуважаеми, е посрана от предатели като тебе на чужди интереси - руски, турски, еврейски и т.н. Не плюй по малкото българи с български интереси. Сигурно като четеш тук, си викаш, че ти казват предател, сякаш ти не знаеш това.

По Бойково време е така, човешкият живот и 5 пари не струва. Лошия матрял според управника не е важен.

Боклуците не струват пари

Защо, по станишево, или по виденово, или по луканово време човепкият живот не 5 пари, ами и пукната пара не струваше! И какво от това? Колкото до лошия материал - какво да струва, щом е лош? Ето ТИ например, струваш ли нещо? НЕ!!! Ама кого го е еня? Никого!

бОРИСОВ ,бОРИСОВ , КЪДЕ ТИ СА РЕФОРМИТЕ В СЕКТОР СИГУРНОСТ И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ? Нещо взе да даваш заден ход и мина към ..козметиката !

стига сте се срамили бе дираджии - застраховател с криминални прояви - ние още му викаме мутра бе. Знам кой съдия (съдийка) ще гледа делото ......ва . Сещате се. А къде ще лежи - при братя ....ви сещате се. Страшни реформи се случват последните месеци. Реже се живо месо.

Онези, дето пишат доклада направо ще перкулясат- не могат да издържат на нашето темпо.

ще добавим отворен списък като приложение.

Гарантирано от герб - поне по едно убийство на ден ! Държава, която се управлява силово от мутри и милиционери няма как да бъде спокойна !

Знаете ли какво значи, "силово " управление? Четете, Ленин и Сталин и ще разберете?

"...Той обаче се е укрил и се издирва..." Сигурно съдийката ченаловицата го е осъдила на домашен арест, да не му създава проблеми на човека, де... Щяла синдик да го прави...

По информация на БНР убитият се казва Валентин и работи като застрахователен агент. Той е с криминални регистрации. През 90-те години беше пълно с криминални застрахователи.Но явно още има от тях.

Дойде Боко Харам пак на власт и играта пак придоби криминален характер.

Абе какво стана бе?! Герб дойде отново на власт и тук става баси държавата?! Дивият запад пасти да яде!

Това е ход на ДПС. Мини Държавната Сигурност е пуснала агентите си да безчинстват из страната под зоркото и око.

Ти гледай ГЕРБ какво правят с Русия и Украйна!

Няма правосъдие, няма и контрол върху него (как да контролираш нещо липсващо) и всеки си прави каквото му скимне. Това е реалността. Няма страх от наказание - престъпленията са в изобилие.

Колко според вас му давате на това Мутренско Управление на Герб,преди да паднат от власт???Щом Бай Местан каза че трябва да си ходят,значи повече от два месеца не им давам,не забравяте кой разпределя Порцийте на властта,и кой го направи Борисов Генерал Лейтенант,този на който Борисов му ходи на гости във сарайте на Рожден Ден и му подари Кученце.

Не се скриеш бе куха тикво, а си натрапваш простотията във форума.

Gal

маи ти си кух щом не виждаш реалността

Комбинацията застраховател+криминални регистрации на обикновен език означава рекетьор,изнудвач.Така,че не е особено голяма загуба за обществото.

Чудо и приказ! Познавайки нивото и компетентността на полицията ни и извънредната доброжелателност от страната на съдиите към всякакъв вид престъпници, убийци с кеф размахват пистолетите си из страната и трепят наляво и надясно. Полицията смуче стоп- палки и вади зашеметяващи заключения, публиката е в потрес и възторг- според личното разбиране на нещата. България! Иначе, и днес не стойте до прозорците и не отваряйте вратите на балконите- идва високият гост да ни похвали и да ни обещава реки от масло и мед срещу стойка партер.

Застрахователен агент, с криминални регистрации. Така ли им викат вече на мутрите :)))

Извършителя си е направо за поощрение.Особено, ако много хора въздъхнат с облекчение при тази новина!

По принцип да - дори някои от застрахователите и рекетьорите успяха да стигнат до длъжностите премиер и вътрешен министър !

Герб се върна на Власт,и се увеличиха тройно Убийствата,изнасилванията,катастрофи.Партия Герб са голямото зло,нека Местан им бие шута на тези Мутри.

Така е, когато криминалинките бъдат освободени от държавната работа, където са били сложени я като областни управители, я като шефове на държавни фирми от Партията БСП/ДПС. Огладняват :)))

Да си призная,не знам кое е по-голямото зло-да ни управлява ГЕРБ,или Местан да успее?

Застраховка за оня свят.

Колкото повече криминално регистрирани се избиват, толкова по-добре.......казал го е Мечо Пух!!!

как може да е застраховател и в сахтото време да е криминално проявен,така ли трябва да си плащаме застраховките ,те ли ще ни пазят парите? не би трябвало да изваршва такава деиност - това е прецедент! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вече не ни казват,когато някой изчезне.Информират ни чак когато го намерят убит.

щом съд и цацаратура са изчезнали от българската действителност психопатите вземат нещата в свои ръце.Само че да поизправят мерника си и да чакат около парламента-там урожая ще е много по качествен,пък и българите ще ги приветстват,пък и кой знае може и медалчета да получат за полезната работа.

ТОВА Е ВЕЛИКА НОВИНА!КАК МОЖЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛ С КРИМИ ДОСИЕ?НО ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ САМО В КОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ!!!СЕГА МИ СЛАГАЙТЕ МИНУСИ,КАТО ВИ КАЗВАМ ИСТИНАТА!!!!!!!

В комунистическа България това не можешще да се случи. Само в капиталистическа. При комунизма този крими-застраховател ще ше да е в Белене, а не на ония свят.

Ако почнат да прибират навреме всички "известни на полицията" "криминално проявени" типове, ще намалеят драстично показните саморазправи. Ама занимава ли му се на някого?

Ние всички сме малко или много криминално проявени в тази държава- някой краде нафта от служебна кола, друг- ДДС, трети не внася данъците и осигуровките. Ако всички ни вкарат на топло, навън ще останат само Борисов, Цветанов и Плевнята, с картина на швейцарските Алпи зад гърба- щото са най- читави и най- честни!

"работи като застраховател. Той е с криминални регистрации." За какво ли ми напомня?

е ми това сие безхаберието и без законието.........!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

в затвора няма място,и в гробищата скоро ще свършат.

Така свикнах с ежедневните убийства, че даже не ми се чете статията. Ужас.

Сигурно е убит със заглушител или със дамски пистолет, а може и да е с макаров. Казвам ви го за да улесня следствието че пак ше се моткат един месец.

Въобще няма да разследват- общестово вече е приспано с обяснение за това, че криминално проявен и е лихвар- народа е удовлетворен, полиция изми ръцете.

Пък то си е и така, нали ?

МУТРИТЕ СЕ ИЗБИВАТ - КОМУНИСТИТЕ ИМ ВИНОВНИ, А КОЙ НЕ Е БИЛ КОМУНИСТ, ОХРАНИТЕЛ, ПОЛИЦАЙ , КОЙ НЕ Е БИЛ В ГРУПИРОВКИ - НЯМА СИНИ НЯМА ЧЕРВЕНИ, НЯМА БЕНБЕНИ - ВАЖНО Е КОЙ КОЙ КОЙ ОТКРАДНА И ПРОДЪЛЖАВА ДА КРАДЕ ПАРИТЕ НА НАРОДА ПРИ КОМУНИСТИТЕ ЗНАЧИ БЪЛГАРИЯ Е БИЛА МНОАГО БОГАТА ЩОМ КРАЖБИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ И ДО СЕГА

Държава на криминално- проявени и душевно- болни, зарежи!...

Този застраховател,дали е имал застраховка живот!

очевадно, застраховката не е сработила

Криминално проявен застраховател убит от 26 годишен циганин. За несведущите пояснявам - Лесново е населено предимно с римляни, но в интерес на истината те не са от най-лошите. Какво чудно има в новината-заемче , застраховка срещу безбожна лихва и и римлянина е взел правосъдието в собствените си ръце.

НЕ Е ЦИГАНИН,СПОРЕД ТОВА , КОЕТО СЕ ГОВОРИ В СЕЛОТО

Дори и така да е , ако забелязваш на споменавам циганина в лош смисъл

Много е тъпо да се изказваш категорично, при положение, че не познаваш обстоятелствата! Първо Лесново не е циганско село. Второ евентуалният убиец не е циганин! От мнения на тъпанари ми се гади! Чул, не дочул, разбрал, недоразбрал мение дава....

Абе намерил си е майстора този "застраховател".

Умните , красивите и образованите напускат България. Простолюдието не разбира нито от бизнес, нито от култура, нито от обноски и човешки контакти и взаимотношения. Българинът и наследниците му оскотяха и деградираха след като прз комунизма Партията им иззе функцията да комуникират и говореше вместо тях. Ще трябват да минат години до като се възстановим от травмата нанесена от съветската комунистическа власт.

Дрън ,дрън, глупаците си търсят оправдания с комунистическо, съветско и не знам си какво управление. Вече 25 години расте ново поколение, наркотизирано, опиянчено, неграмотно, агресивно.................това гледат, това слушат и така растат. Някой има интерес да се срине тази народ и успя. Руснаците сигурно...... Защото така е по-лесно.................

А КОЛКО ТРЯБВА ДА МИНАТ ЗА ДА СЕ ОПРАВИМ И СЪВЗЕМЕМ ОТ ЛЪЖЕ ДЕМОКРАЦИЯТА И ОТ ТОВА ЧЕ КАПИТАЛИТЕ СЕ ИЗНЕСОХА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ

Днешният българин е продукт на ГМО. Развитите държави внасят "мозъци", за да си подобрят генотипа. Ние изнасяме и унищожаваме "мозъци", също за да си подобрим генотипа в посока на оскотяли безмозъчни електорални единици.

Поредният грозен дивеч, може би?!

Това вече стана ежедневие.... ГОСПОД ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Това не е ли доказателство, че все пак някой я пази?!

Този път в Парламента каза: Всепо- бедно вървим, Напрет, живота ни става по-спокоен, като песен на Вейсъл Марино, " Един глупак на 55 "

Амчи той Цв. Цв. вече е осъден, що дири У парламентУ?

който е кримилна проявен продава застрахуловки, а който вече е осъден - лежи в парламента (места по затворите нЕма)

дали ще има ден без труп?

Така ще е като няма съд и държава. "Добре" започва новата 2015 година в Лайнаристан, с 6 показни убийства за няма и месец.

Но все още изоставаме от ИДИЛия и Афганистан!

И от Франция също

Криминално проявен - работил като застраховател? Прочем, какво ли се чудя? Нали криминално проявен е премиер на тази територия!

В други страни извършителите на престъпления отиват в затвора, в България просто ги регистрират.

Крайно време е НСИ и МВР да се обединят - и двете само регистрират събитията.