Коментари - Бивш гард на Братя Галеви убит при разпра в Дупница (снимки) | Днес.dir.bg

Бивш гард на Братя Галеви убит при разпра в Дупница (снимки)

28-годишният бивш гард на Братя Галеви - Николай Радев почина снощи, след като бе намушкан в корема при скандал в заведение в Дупница.

Обратно в новината

Коментари - Бивш гард на Братя Галеви убит при разпра в Дупница (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Когато няма съд и законност , улицата решава,кой да живее и кой да умре!!!За съжаление това е истината в България от 25 години!!!

"Добрите" убили "лошия!Никой няма право да се саморазправя!Умишлено убийство!Най-тежко наказание за убийците!Един лекар знае къде да удари...Жалко за неизживяния млад живот!

Мараба отварачке!

ПОЛУЧИЛ СИ Е ЗАСЛУЖЕНОТО!!!!

недеите да бурзате да оцуздате, кои е лос и кои е убав..всичко е относително. а и знаем в бг как се изопачават нестата. парите могат да наравят нестата даизглездат савсем различно от реалноста..алоо, багаря! кога се се научите да не давате присуди на хората..кои и как мозе да раздава сас лека рака правосудие. смурт илизивот! много сте курназ всички а га ви допари озад тичате да турсите маиките си...аз не го познавам смуртника , нито пук тези 3-мата убиици. нисто не мозе да оправдае убииство! мислете, не изпадаите вав емоции.станало е лосо.и по-лосо са става , ако се продалзава така... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЕТО ДО КАКВО ДОВЕДЕ ЕДНА ВНУЧКА ДЯДО СИ ,БАЩА СИ ,ЧИЧО СИ ..КАКВО ТЪРСИ ПАК ПО НЕГО В ЗАВЕДЕНИЕТО С НЕЙНА ПРИЯТЕЛКА ,А СА СИ БИЛИ ГАДЖЕТА ,А ОЩЕ ГО ПРЕСЛЕДВА УЖ СЛУЧАЙНО ,И ВИКА РОДАТА ДА ГО КОЛЯТ ,,Както вчера link първи писа, екшънът се разигра в дупнишкото заведение Колата в Дупница. 28-годишният мъж бе жестоко наръган с нож в кърваво меле. По непотвърдена информация Владимира Карастоянова във фаталната нощ се е засякла /случайно или не/ в заведението с бившето си гадже Н. Радев. Разбирайки за това баща й, дядо й и чичо й веднага отишли на мястото и се нахвърлили на ексгарда. Кой точно е нанесъл смъртоносния удар, тепърва ще изясняват разследващите. Още не е открит и острият предмет, с който е извършено убийството.''АКО ТАКА СЕ ТРЕПЕ ,ЩЕ СЕ ИЗПОКОЛЯМЕ ВСИЧКИ ..,НЕДЕЙТЕ ТАКА .А ГАВРА Е ПОСЕГАТЕЛСТВО НАД ЛИЧНОСТТА,ГАВРИ С МАЛОЛЕТНИ И СТОТИЦИ ЧУЖДИ БУЛКИ,ЗАВИРАНЕ НА БУТИЛКИ В ГЕНИТАЛИЙТЕ И Т.Н ..., А ПОБОЙНИКА БИЕ ...КОЕ ИЗБИРАТЕ -ДА СЕ ГАВРАТ С ВАС ИЛИ ДА ВИ НАБИЯТ ..,МАЙ ВТОРОТО .ЗАПОЗНАТИТЕ ЗНАЯТ КАКВО СРАВНЯВАМ

Преди около две години Николай Радев преби жестоко приятелката си. Тя заведе дело, но съдът осъди нея да му плати 1000 лева, защото го обиждала с нецензурни думи по време на побоя и накърнила достойнството му.

евала - започвам да вярвам в доброто вече - трябвало е по-рано някой да раздаде правосъдие

Един боклук по малко,Докторите ще се оправят,те имат пари.Моля хора които не се от Дупница да не коментират,защото не знаят какво лайно беше отверката.

Ами те мутрите и бодигардовете на държавните крадци винаги си мислят че са безнаказани.Да те наистина са безнаказани от съда защото съдиите се продават.За това настъпва времето когато хората си казват чрез съда няма оправия,поне да ми е спокойна съвестта дай аз да му тегля ножа или куршума на този престъпник,защото след делото ще излезе и нагло ще ми се смее в очите,а моя син или дъщеря ще лежи под земята.

Няма бивши - боклуците са боклуци винаги! И е добре, че са останали макар и малко смели мъже, които да защитават честта и достойнството на дъщерите и съпругите си! Жалко, че освирепялите бокуци ще ги смажат, когато полицията се прибере

Ако в България имаше нормално правораздаване нямаше да се стигне до унищожаването на живота на тези семейства. Но в мутренския съд винаги са виновни жертвите. И когато на един келеш му се разминава всичко още от училище става арогантен и се счита за недосегаем.

Ами те, отверко и дъщерята са били гаджета. Дофторите чак сега се сетили да колят. Дъщерята сама се натиска на мутрите.

При редките ми посещения в този тъп град съм бил свидетел на такива селски картинки че ви е бедна фантазията. Бодигард на Галев се разхожда по къси гащи с два пищова отпред. Един път вечерайки в едно заведение в Дупница дойде кохорта на Галев заедно с него а на съседната до мен маса седяха двама дришльовци на по 20 години / бодигардове / с два сака пълни с оръжие. Добре , че никой не хвърли пиратка че сигурно щеше да стане страшно. Лично съм виждал как Галев минавайки покрай патрул на КАТ се кефи как полицаите му се изпъват. Така наречените бодигардове които са най-големите отрепки на Дупница ходеха като безсмъртни та защо ли сега не се учудвам ,че тоя тъпунгер са го заклали. Две мутри дълги години не пускаха големите хипермаркети в града, това никъде ама никъде го няма. Най хубавото нещо е ,че успях да се махна от тоя тъп град преди 25 години.

Бог забавя,но не забравя!

Туй "заведение" не ще да е било учебно... от наисаното обаче не става ясно. Става ясно само, че съдът в дупница е яко корумпиран и се контролира от мутри. А и че полицията там си няма никаква съществена работа също става ясно; иначе не биха си губили времето да изясняват такива глупости... А найвече става ясно че дир(ника) няма с какво да си запълни дори първата страница, иначе тази формена глупост нямаше да е там. Венсеремос!

Ей така става с повечето мутри, щото като се насмъркат и решават, че са безсмъртни и никой нищо не може да им направи, обаче.... не е точно така за щастие

Ще закалям всеки който се опива да изнасилва Дъщеря ми ! Няколко пъти ! Бащата е не винен !

Какво ще закаляш, те са били интимни, дъщерята и отверката. Щерката сама му се натиска, ти ходи след това да закаляш.

След като съдът, няма желание да раздава присъди,(всички знаем какви са причините, за да няма присъди), хората прибягват до саморазправа !..

" Преди две години Николай Радев пребил приятелката си. Тя завела дело, но съдът осъдил нея, да му плати 1000лв., защото по време на побоя, тя го наричала с нецензорни думи и накърнила достойнствито му" ! Е гати и корумпирания съд ! Това заключение на "независимият съд", трябва да се постави в РАМКА и да се изпрати до "европейската комисия по правата на човека" ! Сигурен съм че съдията се "гордее" с тази присъда !...

Същия съдия, пак Дупница, пак гард на Галеви. Съдия Добринка Зафирова от Районен съд - Дупница изненадващо оправда Васил Капланов-Каплата, гард номер едно на Пламен Галев, по делото срещу него за нанесена средна телесна повреда на черешовия бос Йордан Костов-Джоко. Делото, което бе образувано през лятото на 2009 г., приключи в полза на Капланов. По време на проведените множество съдебни заседания прокурор Славка Димитрова се оказа безсилна срещу човека на ексбаретите и обвинението за пребития жестоко Джоко не издържа. Съдия Добринка Зафирова остави без уважение и предявения граждански иск на стойност 1000 лв. за нанесена травма при удар по лицето, при който на Джоко са избити четири зъба.

И пак същата Лекарят, обвинен, че е осигурил фалшиво алиби на магистралния бандит Ивайло Рангелов-Джинката, беше признат за невинен. Ексшефът на 23-а поликлиника в София д-р Стоян Стоянов беше задържан през февруари 2002 г. и застана пред Темида за подбудителство в изготвяне на документ с невярно съдържание и укривателство на криминално проявено лице. Обвинени бяха и хирурзите Любомир Фролошки и Златко Величков от Дупница. Те заличили името на лекуван в болницата, за да впишат това на Джинката. Той беше задържан и по-късно освободен. Дупнишката съдийка Добринка Зафирова, наложила присъдата, заяви пред столичен вестник, че има достатъчно доказателства за невинността на д-р Стоянов. При задържането му у него бяха открити $ 18 000, за които се предполагаше, че са подкуп. Той обаче успял да докаже произхода им и обвинението отпаднало. Прокуратурата ще протестира присъдата. Сега Стоянов е директор на болница в София.

Господин Стоянов, може и до министерски пост да стигне. Ееех, издигат се хората...

8901

Браво!Една добра новина.Стискам палци на докторите.Рано или късно възмедие има.

Е и....?

Побоя с уникалната присъда май пак е бил заради същото момиче. "Доктора" изглежда е съвсем малко по-свестен от закланото мутре. А на съдийката и пожелавам да я пребият едно хубаво, та да се научи как да съди.

Иска ми се, осъдената приятелка на Радев, да обжалва присъдата в по-висша инстанция / ако не го е направила до сега /. Любопитен съм, какво ще бъде решението на по-висшите магистрати... Макар, че на 80% съм сигурен, какво "заключение" ще последва. И все, пак...

добре че е Господ да сложи правосъдие в тая българия. мислил се за недосегаем,та чак му платили за убида.горкия той малко го е убидила значи за побоя дето и е нанесъл. ма ето като съдиите ни са продажни парчета...Господ не е. радвам се че един разбойник е умрял. това е хубава новина.

Оказа се, че семейството на зъболекаря не са по-читави от убития! Момичето му е била гадже, и какво прави тя в мутренското заведение където се подвизава убития след като уж не иска да има нищо общо с него?

ТЕ НИ ТЪРСЯТ ? НИЕ СМЕ В ПОМОРИЕ.

Нормално за държава, в която Мутрите са премиер-министри, мутренските филми се излъчват в прайм-тайм-а на националната телевизия, а реклами на Под прикритие със сцени на проститутки и убийци вървят редом със "Сънчо"

Много точно си го казал, особено за боклуците под прикритие. Мислех, че само на мен това ми прави впечатление.

Според "шепнещи" източници, съдия Добринка Зафирова е много близка с определени мутренски кръгове - не само в Дупница. Тя съветвала и кои адвокати да бъдат наемани за дела, които са "по-такива". А, говорят си хората. Като нямат работа...

"Преди време Радев и Владимира имали връзка, но бащата бил решен да сложи точка на опитите на Радев за възобновяването на отношенията им. При първоначалният словесен сблъсък между двамата Отвертката излязъл победител и подразненият Николай се обадил на баща си Владимир и по-малкия си брат Иван да дойдат в Колата. Така след няколко минути двамата се появяват в заведението, известно като сборен пункт на Братя Галеви и хората им, и започнало меле. Това е част от картината, описана от свидетели на случилото се. Както ви съобщихме, 27-годишният Николай Радев почина в Спешния център в Дупница снощи от тежка прободна рана в областта на корема. Баща и синове Карастоянови са арестувани за 24 часа. Според наши източници, те самите също имат прорезни наранявания, получени при сбиването. Затова и една от версиите е, че фаталната рана на Отвертката е получена от счупена витрина."

Само е витрина и нищо друго.

Та да си знаете-бият ли ви,мълчете си!Поне ще се отървете само с бой !

За разлика от БГ съдиите, Господ си върши работата.

Ако наистина е издадена присъда - глоба 1000 лева за пребитата приятелка на Радев - плюя, на "правосъдието" в България! Привърженик съм на сентенцията: "на този свят, всичко се връща"! И съм свидетел, на поредното и потвърждение...

25 години само това гледам!

Лека ти пръст Отверка!!!

лека ти пръст.......сега ще слушаш как расте тревата ама отдолу .....

Да ти се връща!

Ех мутрета, къде отлетяхте? Лошото е, че се намират нови такива, колкото и да е смъртоносно.

Дупница отново е на Братя Галеви. Това бяха първите коментари по скандално решение на Районния съд в града, с което съдия Добринка Зафирова глоби с 1000 лева млада жена, пребита зверски от охранител на Пламен Галев и Ангел Христов. В мелето обаче пострадало достойнството на бабаита Николай Радев - Отвертката. Съдът реши, че егото му било жестоко наранено от репликите педераст", боклук" и нещастник", които Милена Очкова си позволила да му каже в очите въпреки имиджа му на голема работа". Заради смелостта си да се опълчи на мутрафона, жената бе буквално смазана от бой на улицата, а в крайна сметка и осъдена за обида. За капак бойната дама ще трябва да плати причинените на мутрата неимуществени вреди, изразяващи се в уронване на честта и достойнството. Очкова ще се изръси и с 40 лв. държавна такса, 12 лв. разноски по делото и 300 лв. адвокатски хонорар. До правния нонсенс се стигна след скандал през 2012 г.

първобитни хора с първобитни нрави

По-добре късно отколкото никога.

Тия съдии осъдили гаджето му, са му направили лоша услуга. Ако не бяха го направили можеше мафиотът да се замисли, а не да се смята безнаказан. Няма ли някой от Дупница, сведущ по въпроса да публикува имената на съдиите издали това решение?

Идеята ти е отлична!

В Дупница и лекарите са мутри. Всъщност, то не е само там...

Чест и благоденствие, на кое семейство? Само да ви светна, че Карастоянови са като Галеви. Благоденствието си го имат и то доста, само че не с труд постигнато. Нивото на заклания и убийците едно.

Коментари - Бивш гард на Братя Галеви убит при разпра в Дупница (снимки) | Днес.dir.bg

Бивш гард на Братя Галеви убит при разпра в Дупница (снимки)

28-годишният бивш гард на Братя Галеви - Николай Радев почина снощи, след като бе намушкан в корема при скандал в заведение в Дупница.

Обратно в новината

Коментари - Бивш гард на Братя Галеви убит при разпра в Дупница (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Когато няма съд и законност , улицата решава,кой да живее и кой да умре!!!За съжаление това е истината в България от 25 години!!!

"Добрите" убили "лошия!Никой няма право да се саморазправя!Умишлено убийство!Най-тежко наказание за убийците!Един лекар знае къде да удари...Жалко за неизживяния млад живот!

Мараба отварачке!

ПОЛУЧИЛ СИ Е ЗАСЛУЖЕНОТО!!!!

недеите да бурзате да оцуздате, кои е лос и кои е убав..всичко е относително. а и знаем в бг как се изопачават нестата. парите могат да наравят нестата даизглездат савсем различно от реалноста..алоо, багаря! кога се се научите да не давате присуди на хората..кои и как мозе да раздава сас лека рака правосудие. смурт илизивот! много сте курназ всички а га ви допари озад тичате да турсите маиките си...аз не го познавам смуртника , нито пук тези 3-мата убиици. нисто не мозе да оправдае убииство! мислете, не изпадаите вав емоции.станало е лосо.и по-лосо са става , ако се продалзава така... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЕТО ДО КАКВО ДОВЕДЕ ЕДНА ВНУЧКА ДЯДО СИ ,БАЩА СИ ,ЧИЧО СИ ..КАКВО ТЪРСИ ПАК ПО НЕГО В ЗАВЕДЕНИЕТО С НЕЙНА ПРИЯТЕЛКА ,А СА СИ БИЛИ ГАДЖЕТА ,А ОЩЕ ГО ПРЕСЛЕДВА УЖ СЛУЧАЙНО ,И ВИКА РОДАТА ДА ГО КОЛЯТ ,,Както вчера link първи писа, екшънът се разигра в дупнишкото заведение Колата в Дупница. 28-годишният мъж бе жестоко наръган с нож в кърваво меле. По непотвърдена информация Владимира Карастоянова във фаталната нощ се е засякла /случайно или не/ в заведението с бившето си гадже Н. Радев. Разбирайки за това баща й, дядо й и чичо й веднага отишли на мястото и се нахвърлили на ексгарда. Кой точно е нанесъл смъртоносния удар, тепърва ще изясняват разследващите. Още не е открит и острият предмет, с който е извършено убийството.''АКО ТАКА СЕ ТРЕПЕ ,ЩЕ СЕ ИЗПОКОЛЯМЕ ВСИЧКИ ..,НЕДЕЙТЕ ТАКА .А ГАВРА Е ПОСЕГАТЕЛСТВО НАД ЛИЧНОСТТА,ГАВРИ С МАЛОЛЕТНИ И СТОТИЦИ ЧУЖДИ БУЛКИ,ЗАВИРАНЕ НА БУТИЛКИ В ГЕНИТАЛИЙТЕ И Т.Н ..., А ПОБОЙНИКА БИЕ ...КОЕ ИЗБИРАТЕ -ДА СЕ ГАВРАТ С ВАС ИЛИ ДА ВИ НАБИЯТ ..,МАЙ ВТОРОТО .ЗАПОЗНАТИТЕ ЗНАЯТ КАКВО СРАВНЯВАМ

Преди около две години Николай Радев преби жестоко приятелката си. Тя заведе дело, но съдът осъди нея да му плати 1000 лева, защото го обиждала с нецензурни думи по време на побоя и накърнила достойнството му.

евала - започвам да вярвам в доброто вече - трябвало е по-рано някой да раздаде правосъдие

Един боклук по малко,Докторите ще се оправят,те имат пари.Моля хора които не се от Дупница да не коментират,защото не знаят какво лайно беше отверката.

Ами те мутрите и бодигардовете на държавните крадци винаги си мислят че са безнаказани.Да те наистина са безнаказани от съда защото съдиите се продават.За това настъпва времето когато хората си казват чрез съда няма оправия,поне да ми е спокойна съвестта дай аз да му тегля ножа или куршума на този престъпник,защото след делото ще излезе и нагло ще ми се смее в очите,а моя син или дъщеря ще лежи под земята.

Няма бивши - боклуците са боклуци винаги! И е добре, че са останали макар и малко смели мъже, които да защитават честта и достойнството на дъщерите и съпругите си! Жалко, че освирепялите бокуци ще ги смажат, когато полицията се прибере

Ако в България имаше нормално правораздаване нямаше да се стигне до унищожаването на живота на тези семейства. Но в мутренския съд винаги са виновни жертвите. И когато на един келеш му се разминава всичко още от училище става арогантен и се счита за недосегаем.

Ами те, отверко и дъщерята са били гаджета. Дофторите чак сега се сетили да колят. Дъщерята сама се натиска на мутрите.

При редките ми посещения в този тъп град съм бил свидетел на такива селски картинки че ви е бедна фантазията. Бодигард на Галев се разхожда по къси гащи с два пищова отпред. Един път вечерайки в едно заведение в Дупница дойде кохорта на Галев заедно с него а на съседната до мен маса седяха двама дришльовци на по 20 години / бодигардове / с два сака пълни с оръжие. Добре , че никой не хвърли пиратка че сигурно щеше да стане страшно. Лично съм виждал как Галев минавайки покрай патрул на КАТ се кефи как полицаите му се изпъват. Така наречените бодигардове които са най-големите отрепки на Дупница ходеха като безсмъртни та защо ли сега не се учудвам ,че тоя тъпунгер са го заклали. Две мутри дълги години не пускаха големите хипермаркети в града, това никъде ама никъде го няма. Най хубавото нещо е ,че успях да се махна от тоя тъп град преди 25 години.

Бог забавя,но не забравя!

Туй "заведение" не ще да е било учебно... от наисаното обаче не става ясно. Става ясно само, че съдът в дупница е яко корумпиран и се контролира от мутри. А и че полицията там си няма никаква съществена работа също става ясно; иначе не биха си губили времето да изясняват такива глупости... А найвече става ясно че дир(ника) няма с какво да си запълни дори първата страница, иначе тази формена глупост нямаше да е там. Венсеремос!

Ей така става с повечето мутри, щото като се насмъркат и решават, че са безсмъртни и никой нищо не може да им направи, обаче.... не е точно така за щастие

Ще закалям всеки който се опива да изнасилва Дъщеря ми ! Няколко пъти ! Бащата е не винен !

Какво ще закаляш, те са били интимни, дъщерята и отверката. Щерката сама му се натиска, ти ходи след това да закаляш.

След като съдът, няма желание да раздава присъди,(всички знаем какви са причините, за да няма присъди), хората прибягват до саморазправа !..

" Преди две години Николай Радев пребил приятелката си. Тя завела дело, но съдът осъдил нея, да му плати 1000лв., защото по време на побоя, тя го наричала с нецензорни думи и накърнила достойнствито му" ! Е гати и корумпирания съд ! Това заключение на "независимият съд", трябва да се постави в РАМКА и да се изпрати до "европейската комисия по правата на човека" ! Сигурен съм че съдията се "гордее" с тази присъда !...

Същия съдия, пак Дупница, пак гард на Галеви. Съдия Добринка Зафирова от Районен съд - Дупница изненадващо оправда Васил Капланов-Каплата, гард номер едно на Пламен Галев, по делото срещу него за нанесена средна телесна повреда на черешовия бос Йордан Костов-Джоко. Делото, което бе образувано през лятото на 2009 г., приключи в полза на Капланов. По време на проведените множество съдебни заседания прокурор Славка Димитрова се оказа безсилна срещу човека на ексбаретите и обвинението за пребития жестоко Джоко не издържа. Съдия Добринка Зафирова остави без уважение и предявения граждански иск на стойност 1000 лв. за нанесена травма при удар по лицето, при който на Джоко са избити четири зъба.

И пак същата Лекарят, обвинен, че е осигурил фалшиво алиби на магистралния бандит Ивайло Рангелов-Джинката, беше признат за невинен. Ексшефът на 23-а поликлиника в София д-р Стоян Стоянов беше задържан през февруари 2002 г. и застана пред Темида за подбудителство в изготвяне на документ с невярно съдържание и укривателство на криминално проявено лице. Обвинени бяха и хирурзите Любомир Фролошки и Златко Величков от Дупница. Те заличили името на лекуван в болницата, за да впишат това на Джинката. Той беше задържан и по-късно освободен. Дупнишката съдийка Добринка Зафирова, наложила присъдата, заяви пред столичен вестник, че има достатъчно доказателства за невинността на д-р Стоянов. При задържането му у него бяха открити $ 18 000, за които се предполагаше, че са подкуп. Той обаче успял да докаже произхода им и обвинението отпаднало. Прокуратурата ще протестира присъдата. Сега Стоянов е директор на болница в София.

Господин Стоянов, може и до министерски пост да стигне. Ееех, издигат се хората...

8901

Браво!Една добра новина.Стискам палци на докторите.Рано или късно възмедие има.

Е и....?

Побоя с уникалната присъда май пак е бил заради същото момиче. "Доктора" изглежда е съвсем малко по-свестен от закланото мутре. А на съдийката и пожелавам да я пребият едно хубаво, та да се научи как да съди.

Иска ми се, осъдената приятелка на Радев, да обжалва присъдата в по-висша инстанция / ако не го е направила до сега /. Любопитен съм, какво ще бъде решението на по-висшите магистрати... Макар, че на 80% съм сигурен, какво "заключение" ще последва. И все, пак...

добре че е Господ да сложи правосъдие в тая българия. мислил се за недосегаем,та чак му платили за убида.горкия той малко го е убидила значи за побоя дето и е нанесъл. ма ето като съдиите ни са продажни парчета...Господ не е. радвам се че един разбойник е умрял. това е хубава новина.

Оказа се, че семейството на зъболекаря не са по-читави от убития! Момичето му е била гадже, и какво прави тя в мутренското заведение където се подвизава убития след като уж не иска да има нищо общо с него?

ТЕ НИ ТЪРСЯТ ? НИЕ СМЕ В ПОМОРИЕ.

Нормално за държава, в която Мутрите са премиер-министри, мутренските филми се излъчват в прайм-тайм-а на националната телевизия, а реклами на Под прикритие със сцени на проститутки и убийци вървят редом със "Сънчо"

Много точно си го казал, особено за боклуците под прикритие. Мислех, че само на мен това ми прави впечатление.

Според "шепнещи" източници, съдия Добринка Зафирова е много близка с определени мутренски кръгове - не само в Дупница. Тя съветвала и кои адвокати да бъдат наемани за дела, които са "по-такива". А, говорят си хората. Като нямат работа...

"Преди време Радев и Владимира имали връзка, но бащата бил решен да сложи точка на опитите на Радев за възобновяването на отношенията им. При първоначалният словесен сблъсък между двамата Отвертката излязъл победител и подразненият Николай се обадил на баща си Владимир и по-малкия си брат Иван да дойдат в Колата. Така след няколко минути двамата се появяват в заведението, известно като сборен пункт на Братя Галеви и хората им, и започнало меле. Това е част от картината, описана от свидетели на случилото се. Както ви съобщихме, 27-годишният Николай Радев почина в Спешния център в Дупница снощи от тежка прободна рана в областта на корема. Баща и синове Карастоянови са арестувани за 24 часа. Според наши източници, те самите също имат прорезни наранявания, получени при сбиването. Затова и една от версиите е, че фаталната рана на Отвертката е получена от счупена витрина."

Само е витрина и нищо друго.

Та да си знаете-бият ли ви,мълчете си!Поне ще се отървете само с бой !

За разлика от БГ съдиите, Господ си върши работата.

Ако наистина е издадена присъда - глоба 1000 лева за пребитата приятелка на Радев - плюя, на "правосъдието" в България! Привърженик съм на сентенцията: "на този свят, всичко се връща"! И съм свидетел, на поредното и потвърждение...

25 години само това гледам!

Лека ти пръст Отверка!!!

лека ти пръст.......сега ще слушаш как расте тревата ама отдолу .....

Да ти се връща!

Ех мутрета, къде отлетяхте? Лошото е, че се намират нови такива, колкото и да е смъртоносно.

Дупница отново е на Братя Галеви. Това бяха първите коментари по скандално решение на Районния съд в града, с което съдия Добринка Зафирова глоби с 1000 лева млада жена, пребита зверски от охранител на Пламен Галев и Ангел Христов. В мелето обаче пострадало достойнството на бабаита Николай Радев - Отвертката. Съдът реши, че егото му било жестоко наранено от репликите педераст", боклук" и нещастник", които Милена Очкова си позволила да му каже в очите въпреки имиджа му на голема работа". Заради смелостта си да се опълчи на мутрафона, жената бе буквално смазана от бой на улицата, а в крайна сметка и осъдена за обида. За капак бойната дама ще трябва да плати причинените на мутрата неимуществени вреди, изразяващи се в уронване на честта и достойнството. Очкова ще се изръси и с 40 лв. държавна такса, 12 лв. разноски по делото и 300 лв. адвокатски хонорар. До правния нонсенс се стигна след скандал през 2012 г.

първобитни хора с първобитни нрави

По-добре късно отколкото никога.

Тия съдии осъдили гаджето му, са му направили лоша услуга. Ако не бяха го направили можеше мафиотът да се замисли, а не да се смята безнаказан. Няма ли някой от Дупница, сведущ по въпроса да публикува имената на съдиите издали това решение?

Идеята ти е отлична!

В Дупница и лекарите са мутри. Всъщност, то не е само там...

Чест и благоденствие, на кое семейство? Само да ви светна, че Карастоянови са като Галеви. Благоденствието си го имат и то доста, само че не с труд постигнато. Нивото на заклания и убийците едно.