Арестуваха бивш съпруг за убийството на млада жена

32-годишният Евгени Кацарски е задържан за жестокото убийство на 32-годишната си бивша съпруга Даниела в Дупница, съобщиха от пресцентъра на МВР. Кюстендилският окръжен съд го остави за постоянно в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха бивш съпруг за убийството на млада жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понякога Мъжете при развод са толкова ЛАКОМИ, че ако има начин и ризата от гърба на бившата си жена да вземат - ще го направят! После имало такива случаи ...

Понякога Жените при развод са толкова ЛАКОМИ, че ако има начин и ризата от гърба на бившия си мъж да вземат - ще го направят! После имало такива случаи ...

Много глупав мотив. Ако е за имоти, нима той ще ги получи, след като я убие? Ще ги вземат наследниците. Доста прост убиец...

"...В момента отказват да посочат точните доказателства, довели до ареста на Кацарски, но нямат никакво съмнение, че той е прекият извършител ..." След 72 часа як бой ще си признае всичко...включително и за убитите делфини миналото лято!

Не, няма нужда да го бият. Но такива психологически обработки му дръпват, че в даден момент почти не може да се сети за името си. Ако е чувствителен човек, вече предварително наплашен че го подозират, няма алиби, защото просто никой друг не го е виждал в даденият период от време - гарантирано детектора ще покаже лъжа. Това услужливо се пуска на журналистите, а на следващият ден (ако още не си е "признал") му показват вестниците за да го смелят допълнително психически и да му внушат че няма мърдане - виновен е и още как! Даже и да се разкрие истинският престъпник - на нашият човек му остава кошмара, "славата" и да ходи на дълго и бавно лечение по психотерапевти.

Браво, Боби! Успех в трудната работа!

Ами настоящото гадже дето му прави алибито? Да не е размислила, че да се окаже, че му липсват 2 ч.?

Май единственото желязно, което е имал в нощта на убийството е предмета с който е убил бившата. Жалко за младата жена, мит на праха й!

имаше един лаф -- развод по италянски .

Много хора абсолютно невинни биха се издънили на него. То и мен да ме разпитат, ако съм притеснена, ще дам отклонения в отговорите.

Не е само детекторът - той не се приема в съда, но може да насочи разследващите. Явно има и други доказателства.

началника на РПУ да не му е роднина???