Двойно убийство е извършено в Бургас

Двойно убийство е извършено в бургаския квартал "Долно Езерово", съобщиха за Дир.бг от Областната дирекция на МВР в морския град.

Обратно в новината

Коментари - Двойно убийство е извършено в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може де е циганска история.Циганин ловец няма.

Трагедия. Що за жестокост...

Уродщината в кенефа на Европа стана като забавлението със семки. Ядеш, плюеш и викаш:"Пак ви бихме". Да сееш най-сиромашката зеленина в света, чесъна, да си приютила в полата си нещастния урунгел и той да те разстреля в гръб, това и ИД не правят. Но тука, това впечатление не прави, тука гледат запалени рокери, пияни артисти, самодоволни "политици".

... имаш право но защо жертвите на домашно насилие не искат помощ от полицията? защото нямат доверие в деиствията ии, първо и второ - пренебрежителното отношение на "пазителите на реда".

законът бе врата в полето се га това е издигнато на нова висота нещо като портал в полето, Горното не се отнася когато се засегнат ИНТЕРЕСИТЕ на нашите.

Абе, че не е наред нещо окло Сидеров, не е. Направо ми прилича на конспирация. Ама, в която участва и той, и върхушката. Таман направи нещо свястно - къде изявление, къде предложение и пр. - и хоп, с извинение... на метеното. И това се отнася до повечето евпопейски националисти. Хем лаят, хем готови и да хапят, ама някак си ги държат на каишка. На контролиран хаос ми намирисва тая работа и на управляем политически синтез.

Извинявам се на редакцията, мястото на този постинг не е баш тук, ама е реплика на други постинги под тази новина. Та, ако решите да го скриете, няма да се обидя.

Защо се извиняваш ? Сидеров тук -Сидеров там ..хаха навсякъде е във всички теми

Ебаси троловете

Значи, когато требе да се разиграе цирк, 30 поллицаи могат да итидат на представление пред НАТФИЗ, но когато требе да се хванат убийците и наркодилърите главните актктьори ги нема, ако случайно ги убийците цацаратурата ги пуска срещу честна дема, че "повече така няма да правят", а ако са рецидивисти, че "това им е за последно". Мутренско правителство. Алооо Ваньо.

. . . . , ако случайно ги хванат цацаратурата . . .

Да убие жени при това в гръб!

Цацаратурата да арестува и осъди Волен Сидеров, а убийците, наркодилърите и апашите да бъдат оставени на свобода, докато не стигнат до самата цаца. Дебелак с цебелаците.

И сега с нашето правосъдие познайте каква ще е присъдата - 30 минути условно и 50 стотинки глоба.

Волен в затвора, а убийците на свобода.

значи полицията пак не си е свършила работата. нали има закони за домашното насилие? защо нито един полицаи не приема сериозно оплаквания за домашен тормоз и насилие. даже начна по които е написана статията издава пренебрежение към жертвите на димашно надилие. безобразие! къде са женските организации да започнат масивна кампания, че домяшното насилие е сериозно престъпление срещу личността!

Някога и аз обвинявам полицията, но само , ако когато има вина. В случая няма. Няма етнически конфликт, няма кражба, няма полицейско насилие, няма политика. Защо обвинявате полицията? Само за да лаете.

ти драги, или не си ного умен или си още хлапе. или пък акъла ти е на хлаперия. полицията има огромна вина тук. неино първо задължение е да пази живота на хората. ако някои на теб ти удари шамар на улицата - ще го усъдиш. и с право. защо ако това се случва в къщи за теб е нещо различно? в европа има много строги закони срещу домашното насиелие и те се прилагат наи-важното. защо за теб е рестъпление ако някои ти открадне нещо, а ако те тормози в продължение на години и наи-накрая те убие - ти го приемаш за нормално ?

Напишете в гугъл Мартин Митев ГЕРБ Плевен и ще видите що е то противен гербаджия!!!!!

Гледах ги в новините - Ромски традиции .Както се женят млади , така се избиват стари .Да уважим традицията им и да не ги виним и осъждаме .

Мило момиче, ама изобщо не си мисли, че майка ти /светла й памет/ е обичала този изрод. Не се заблуждавай, че това е обичане. Рискуваш да попаднеш на подобен изрод в твоя живот. По някаква причина /вероятно наличието на 14-годишния ти полубрат/ майка ти е търпяла това животно. Но това в никакъв случай не е обичане!!!!!!!

Ivan

Нормално е! ГЕРБ управлява!

Ако убиецът беше циганин ще се надпреварвате да пишете"циганска работа",но щото е българин се правите на разсеяни,лицемери...

Ако съдиме по името му ,не ми прилиа на Българин!

Трай бе,мангасар! Битов скандал,какво още? Народа изперка! Да те видим утре дали ще се мернеш,след поредното изнасилване на възрастна жена от цигани

Не се обиждай- изродите-домашни насилници са си изроди, независимо от етнос, вяра и пр.За съжаление ги има сред всички групи и никой не си въобразява,че това е патент само на циганите. Уви, има ги предостатъчно и сред българите...

Битови инциденти на първа страница. Друга работа нямате ли си? Има по-важни неща за държавата.

Например циганската престъпност и Боленчо?

Догонваме ги краварите - няма спор!

Не е Манго братлет с малки пи....а .... Ако беше Манго да ги коли с брадвето и после да задреме опиянен от 1 литър домашна шльокавица дето преди това е изкунсомирал братлета с ....

Алооо Дир-а.. "Според източници на Дарик, мъжът е заварил двете жени от ромски произход да крадат в двора му, ядосал се и ги застрелял. До момента от полицията отказаха уточнение по убийството..."

Вероятно е превъртял от щастие след "победата" на ГЕРБ...

Бил е нещастен от загубата на БСП.

Ядосал се че жените са влезли в двора и къщата, а той бил обещал на БОКо да настани там 20-30 пришълци орки, които ще препращат от Еврогейско в "територията", според подписаното споразумение от "султана"...!!!

"Мъжът вече е задържан. Той е от Бургас. Районът е отцепен, прави се оглед." Както се казва след дъжд качулка.Сега ще го пуснат , а той ще изчезне в прекия и преносен смисъл.Абе къде е това кътче за приютяване на родните убийци.Ех ,че интересно се получава.Аз се чудя как така не изчезна тройния убиец от квартал "Гео Милев" преди много години -сигурно тогава технологията по изчезванията е била нова и не достатъчно отиграна, сега вече си друго нещо.Просто се извървяват няколко стъпки ,които най-вероятно са свързани с известни финансови разходи , най-вероятно -голями.На Кратко:убиваш,залавят,плащаш/на когото и колкото трябва/,пускат те под гаранция,изчезвашПрегърнали сме с всичка сила зад океанските ценности.Хвала ни.

Тва да не е БЕГЕЕЦА, той е от Бургас и е прост по цялата глава...

най-вероятно е Schilo - другият платен атакистки трол, освен теб.

Или някой пъзлив плъх като тебе, дет се крие под чужи никове.!.ха..ха Плъх позорен.!.ха..ха..ха

Мъжете съвсем изтрещяха. Не съм чула все още за "жена застреля мъжа и свекър си".

Жените убиват бавно.....

Кефиш !

жените са единствените животни, които не усещат кога прекаляват и кога да се спрът. Пилят ти нервичките до край и когато се случи нещо лошо най-нагло се обръщат и с женски крив глас питат безкрайно учудено - ама защо такаа ?!

Ми не е занимавай с жени....мини на мъже

Въобще не отричам, че има и такива жени тип "неспирна сирена", ама колко мъже има тип Иво Танев. Нямам думи. Имам комшия таксиметров шофьор, вие като аларма по цяла нощ.

Крайно време е и жените да започнат да стрелят. Ама векове наред като са им втълпявали, че са второ качество и от страх не могат нищо да направят. Но както е тръгнало ще го преодолеят този страх и тогава ще стане страшно .... Защото с каквото се захванат жените го правят мнооооого по-добре!!!

Pesh0

Трябват тежки наказания , щом не е от циганин , при опит за грабеж .

Не мога да разбера такива прояви на жестокост. Не мислят ли някои хора че все някога ще се изправят пред единствения имащ право да ни съди, там горе.

За да се мисли за това, човек трябва да е вярващ. 99 на сто не знаят какво значи "вярващ". Това не е да ходиш и да палиш свещи или да се кланяш в джамията, а нещо съвсем друго. Ама него не го обясняват по всички телевизии от сутрин до вечер!!!!

Те не вярват в Него, а и не мислят.

гласоподаватели на хер болен или на бкп. Видяли са, че бкп губи и не са намерили мотивация да продължат.

ОТКАКТО УБИЙСТВО В БЪЛГАРИЯ НЕ Е НАКАЗУЕМО ЩЕ СЕ РЕВШЪТ МНОГО СЕМЕЙНИ ПРОБЛЕМИ !

pompai

Да прав си ,мажете ще станат по маже а жените по жени :))))))

Егати неграмотния кавалер!!!

Тоя докато е ходил на лов, она се е праскала със сръндаци бухахаах.....

Снърт за Волен. Бийте патриотарите! до смърт!

Колко ще бъде хубаво, когато някой те претрепе изроде нещастен. Дано скоро да разбереш какво значи да искаш и да пропагандираш за смъртта на някой. Дано го разбереш, дано ...

pompai

Повечето убийства стават, заради имане или "лубов".Ако имат желание управляващите ще го намалят на половина само с приемане на закони каквито е нужно.

Моля оформете страница криминална и там слагайте тези събития. Не е редно да ни занимавате с ненормалните. Който има нужда от криминални истории да чете, там да ги гледа.

Съжалявате , че нямата оръжие за да решите въпроса с тъщата ?! А майка ви - тя е самото съвършенство , доброта и тактичност -така ли ? Аз съм и тъща и свекърва - и мога да кажа , че няма по-голямо зло и нетактичност от единствен син в семейство , с амбициозна майка - командир и съпруг / свекъра / тип " чехльо " ! На такива хора целият свят им е крив и мразят всичко и всеки !

Нещо започна да става досадно с това"битови причини". Звучи сякаш е оправдаващо ситуацията.

Ало,ПОДсредностатистическата,какви са според теб причините - идеологически,политически,културно исторически,религиозни!!!Мисля си,че всеки убиец,който не е в ситуация на неизбежна самоотбрана е моментно или временно изтрещял,превъртял,изперкал,което не го оправдава!

Ловджия -тоя просто е изперкал!

Ромите да не са правили купон с парите от изборите и пича не можел да си почине от силната музика,и гнусни маанета? Те така правят когато взимат държавните помощи и на избори 3 дни ядене,пиене и музика. Купонче.

Дано да са цигани. Все си мисля, че българите не могат да са толкова дебилни. Или поне така ми се иска да бъде!!!!

Циганин със законно притежавана пушка и с име Драгия?!

Много ''СВЕТЪЛ'' и ''РОЗОВ'' ПРЕХОД,ФЪФ Бг.

Сигурен съм, че първо е отстреляна тъщата... Пийнали са му мозъка на човека...

Някои така празнуват изборна победа или загуба. Важното е пукотевица да има. Дебили.

Абе, жените са царкини да ти човъркат мозъка. Само дето по някой път бъркат дозировката и се получават "трудови" злополуки.

The spirit of Burgas.. или прекалено много спирт в бургас...

Кой знае колко години психически тормоз. Горкия човек. Сега ще ги излежи