Жестоко убийство скова от страх ловешко село

78-годишна жена е открита жестоко убита в ловешкото село Брестница. Съселяните й са сковани от страх, а убиецът все още не е задържан.

Обратно в новината

Коментари - Жестоко убийство скова от страх ловешко село | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

помните ли народния съд а селяни? е сега сметката идва-изравнителната !

помните ли народния съд а селяни ? е сега сметката идва-изравнителната !

Глупак. Какво общо има тази старица с народния съд?

Горката жена... Светла й памет. Горките старци по селата... Това не е живот - да трепериш постоянно от страх да не те убият гнусните първобитни цигани за няколко лева.

Изроди!!! И тези, които са извършили това зверство и тези, които би трябвало да ги респектират и принудят да не вършат престъпления. Това не е държава! Това е един долен коптор, в който добре си живеят престъпниците и циганите-паразити, а нормалните хора страдат. Така накрая няма да останат нормални българи в България. Докъде се докарахме, Боже...

Няма да разследвате РОМИТЕ,те са ПРАВОИМАЩИ

Европейзaциятa и цигaнизaциятa нa стрaнaтa вървят ръкa зa ръкa,те сa двете стрaни нa еднa и същa монетa,a извинете зaбрaвих ислямизaциятa !

Поправка - "евроГейзацията."

Вместо да се вайкаме, трябва да се помисли сериозно за охраната на селата. Всяко село трябва да има общински въоръжени охранители, които да патрулират денонощно. В големите села с многобройно циганско население трябва да има въоръжени патрули на жандармерията. Така ще се създадат работни места и ще намалее престъпността. За целта трябва да се разработи специална програма, да се заделят средства от бюджета, ако се налага да се въведе и някаква приемлива за хората общинска такса. Законите за разбойничеството трябва да бъдат също така много строги - охранителите трябва да могат да стрелят по човек, който е проникнал незаконно в чужд имот и отказва да се подчини на заповедите.

Всичко е предначертано. Селата се обезлюдиха, младите предпочитат да чистят в чужбина, не да работят на полето, старците измират, избиват ги. Намаляват пенсионерите за радост на социалните министри и нои. Ако тази жена живееше с деца и внуци, щеше да е жива.

Тук един "нециганин" - да бъде даден под съд за това, че дели хората в България на цигани и всички останали на "нецигани" и то в собствената им родина! Излиза, че България е вече на циганите!

Набий циганин. ще те съдят като за човек. Ако някой циганин те убие, все едно нищо не е станало.

ДПС! ДПС! ДПС! бате дай едно лефче...

че има и много водещи се за българи, а не истински!, действат като циганите - ограбват, потрошават, рушат чуждо имущество, а все се оказва, че няма доказателства и извършителят е неизвестен. При положение, че цялото село знае кой е действал мародерски. И тези хора са на свобода, надсмиват се на пострадалите от безумието и жестокостта им, над законите в тази държава. Защо полицията не провежда тайно допитване при подобни случаи - хората се страхуват заради живота и имуществото си явно да кажат кой е рушил, крал и прочие. Да се въведе референдум по тези въпроси - задължително е в тези условия на анти-живот по селата особено. И след това допитване полицията да има законово право да сигнализира прокуратурата, а тя да има правото да ги осъди справедливо. Друг изход не виждам.

Спасението е едно - да се запали жив този мръсен изверг! Роднините на тези старци пострадали от циганите да се организират и да карат наред.......

Защо ви е страх бе хора - съберете се и ги запалете живи тези мръсни безчинстващи цигани - да видим другите дали ще ви посегнат! Все пак това е вашата родина! Роднините на пострадалите къде са, какви са, не са ли им мили родителите! Отмъстете си!

Към админа: моля да не цензорираш цитати от народни песни за Петко Войвода! Защото ти си тук заради хора като него. "На майка ти са додяло от кървави ризи перане, от юнашки глави скриване. Пусто хайдутство" От край време по тия земи единствения начин да запазиш чест, род, земя и вяра е да втъкнеш пищова, да облечеш бялата риза, па какво сабя покаже. Заради такива хора сме още на тая земя, инак тук щяха да се веят потури и цигани да се сношават. Ако има истински българи, правете си сметката. Аз лично втъквам пищова!

Какъв пищов? Демократичната майка-България строго забранява притежаването на огнестрелно оръжие с цел защита на дома, собствеността и собствения живот. До заветното разрешително могат да се доберат само шепа избрани хора с връзки, както и онези от едно министерство, бранещи властта от любовта на народа и защитаващи една определена, обособена част от електората- отново, по заръка на същата власт.

Какъв пищов? Демократичната майка-България строго забранява притежаването на огнестрелно оръжие с цел защита на дома, собствеността и собствения живот. До заветното разрешително могат да се доберат само шепа избрани хора с връзки, както и онези от едно министерство, бранещи властта от любовта на народа и защитаващи една определена, обособена част от електората- отново, по заръка на същата власт.

какво става, българи!?!? вчера - жестоко убийство в Берковица, убито е едно 31 годишно момче-инвалид, ритано 5 часа от някакъв изверг, днес - жестоко убита беззащитна възрастна жена в село Брестовец!?...а утре??? може да бъде всеки един от нас.На вилата си преди години ходех безгрижно, защото пътят минава през пресечена местност, поляни и горички.Честно, приятели - предпочитам да срещна мечка, отколкото подобни изроди! Вече ходя въоръжен! Политиците вместо да се договарят тайно как да продължат статуквото, би трябвало да се съберат всички извънредно - да обявят военно положение, да се свика Велико Народно Събрание и да се приеме смъртното наказание и Законът за изтребление на разбойниците от 1922г. Днес ще е актуален! А в наказателното съдопроизводство, наказанията трябва да бъдат адекватни на действителността, а не като досега!Никакви "под гаранция", никакви "споразумения"...как не ги е срам колегите магистрати!!!за извършено престъпление - най-строга присъда с възпитателен ефект!Дошло е време разделно!

Човеко, какво им пука на политиците.Тях ги пазят, както и семействата им. Питам къде са сега дамичките със заучените фрази от прословутия Хелзинкски комитет? Кой ще защити правата на БЪЛГАРИТЕ по селата ???

С орките трябва да се отнасяш както към напас - третират се с РАИД

....българчетата, циганчетата и ескимосчетата се раждат по един и същ начин.реже се пъпната връв и се почва.....само че има тънка разлика - СРЕДАТА! Циганите са затворени общества, които никога не са искали, не искат и няма да искат доброволно и добросъвестно да се адаптират и цивилизоват.За тях да крадат, убиват за 5 лева, продават бебета, да се женят на по 12 години са си ...."обичайно право".За тази сган не важат държавността и законите, правовия ред! Казвам че средата е важна, защото има не един случай - скандинавци или швейцарци взимат 2-годишно цигане и го отглеждат.След 15 години в циганската махала на посещение идва един мургав, но възпитан и образован европеец!Просто детето е попаднало в нормална и цивилизована среда, а не сред коптори и родители, които пушат и се дрогират. Лошото е, че държавата нищо не прави - тия дни да видиш ти, какво гледам - на локалното пред нашия блок /отсреща е ...МОЛ-а, 2-3 циганета на около 10-12 години бясно препускат с каруца насред платното и криволичат напред-назад.Ужаас! По-големия ужас - отсреща стои сред дърветата патрулка с две ченгета, които дебнат от засада. Каруцата си препуска, водена от едно цигане, което гордо се е изправило в цял ръст.....а полицаите - нищо!?!?....после тези циганета ще почнат смело да крадат, но ще ги учат че имат права и са малцинство! После ще почнат и да убиват.Това е родната картинка. Прави ли ви впечатление - само за два дни станаха две ужасни убийства - в Берковица на 31 момче, което е било ритано 5 часа от някакъв изверг, а сега и българска майка е клана бавно и мъчително.И какво става??? Вместо всички пол.сили да се съберат извънредно, да обявят извънредно положение и ново, Велико народно събрание за промяна на конституцията и съответно приемане на смъртното наказание, те милите не могат да се разберат кой ще вземе по-големия кокал и кой по-малкия.....еех, защо този народ ражда хора като Апостола, Ботьова и Бенковски веднъж на няколко века?!?.....

"Жестоко убийство скова от страх ловешко село" "Стотици софиянци без ток и с изгорели уреди заради кражба" "Арест за шофьора от гонката в Пловдив" "Пребит бизнесмен почина след 40 дни в кома" Ето няколко новини от последния ден с циганско участие в главните роли. Докога, бе мамка ви мръсна ?

"На майка ти са додяло от кървави ризи перане, от юнашки глави скриване. Пусто хайдутство" От край време по тия земи единствения начин да запазиш чест, род, земя и вяра е да втъкнеш пищова, да облечеш бялата риза, па какво сабя покаже. Заради такива хора сме още на тая земя, инак тук щяха да се веят потури и цигани да се сношават. Ако има истински българи, правете си сметката. Аз лично втъквам пищова!

В 4 държави съм живял. Само от България съм чувал за убити и мъчени баби и дядовци. С други думи : има все още австролопитеци и яко диво в България.

добре е че пишем,това означава че все още имаме капчица толерантност,спрем ли да пишеме във форумите означава наи-лошото, че сме свършили с приказките и толеронтноста и сме пристъпили към деиствие за прочистване на държавата от горе до долу и сме узрели да почнем от нула

,,масивните сгради са изкупени от роми, повечето от които са на гурбет в Гърция. ,, Има вече стоици турски и цигански села, а българските намаляват непрекъснато. На това се казва ,,политика за развитие на селските райони,,.

Всичките тези неприятности ни идват на главата от политиците през времето на прехода,които масово протектират мързеливото,крадливо и паразитиращо циганско племе в България.В порочните си предизборни борби,те се стараят да усвоят по голям брой гласове от тази неграмотна и безотговорна общност,погазвайки българските закони,игнорирайки благоразумие и приличие,стремейки се единствено да се докопат до власта,независимо дали това би било пагубно за нацията ни!Както е казал поета-"Нашето знаме е месаля"Независимо на каква цена,важното е да докопаме кокала!Порочно е и една етническа партия,като ДПС,чиито конци се дърпат извън пределите на държавата ни,да влияе пряко върху живота на нацията ни,толерирайки неграмотноста,безпринципноста и безотговорноста.Пресен пример е защитата на БАТ САЛИ от лидерът на ДПС-Лютви Местан.Това също е политическо престъпление,което трябва да се изкорени из основи,заедно с цялата етническа партия ДПС,така че тя никога вече да не участва във власта и да бъде поправена една фундаментална грешка на прехода ни!

на зла круша,зъл прът,разбираите го както си искате.

Всичките тези неприятности ни идват на главата от политиците през времето на прехода,които масово протектират мързеливото,крадливо и паразитиращо циганско племе в България.В порочните си предизборни борби,те се стараят да усвоят по голям брой гласове от тази неграмотна и безотговорна общност,погазвайки българските закони,игнорирайки благоразумие и приличие,стремейки се единствено да се докопат до власта,независимо дали това би било пагубно за нацията ни!Както е казал поета-"Нашето знаме е месаля"Независимо на каква цена,важното е да докопаме кокала!Порочно е и една етническа партия,като ДПС,чиито конци се дърпат извън пределите на държавата ни,да влияе пряко върху живота на нацията ни,толерирайки неграмотноста,безпринципноста и безотговорноста.Пресен пример е защитата на БАТ САЛИ от лидерът на ДПС-Лютви Местан.Това също е политическо престъпление,което трябва да се изкорени из основи,заедно с цялата етническа партия ДПС,така че тя никога вече да не участва във власта и да бъде поправена една фундаментална грешка на прехода ни!

такова е днес положението в българските села. Има и въобще държава на българите вече???? Много страшно, но реално звучи ,,масивните сгради са изкупени от роми, повечето от които са на гурбет в Гърция,,. Честита ни циганска държава. Политиците ни трябва да се бесят.

изродско е

Много страшно и тъжно

След като не може държавата да защити хората по селата, защо не им се разреши да се пазят сами? Не може ли във всяко село хората сами да вземат решение как да повишат сигурността си срещу такива престъпления? Дали, ако всяко семейство има оръжие и може да го използва в пределите на дома си крадците ще бъдат толкова нагли?

Битката между културите се разгаря.ЕВРО-ИНДИЙЦИТЕ са отбор "Черешка" ,Европейците са отбор "Ябълка"-лъскава,намазана с парафинец - стара реколта,разяждана от червейчетата живеещи вътре.Кой ли ще победи в състезанието?

Пикая аз на такава" държава", в която бабичките лягат да спят с пищови под възглавниците, в която за 30-40 престъпления не си до живот в зандана, а те "наблюдават" как ще извършиш поредното, в която за убийство на куче лежиш 3 -7 години, а за убийство на човек минаваш с пробация, в която се толерира това да не работиш, да мамиш, да крадеш, да безчинстваш и да се плодиш неконтролируемо, в която милиционерите са повече от учителите и лекарите взети заедно, но не са разкрили нито едно престъпление, в която.., в която...

Уважаеми господа що за разсъждение:УБИВАШ БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛИШ.....извършваш деяние което няма връщане назад не може да попправиш слугилото се.... а това че изказваш мнението си .....НЕ Е РАЗРЕШЕНО!!!!!!!!!! СКРИВА СЕ!!!!!!!!!

Явно наистина не останаха МЪЖЕ в тази държава.Къде сте,защо никой не покаже,че ви има,че може да защитите семействата си.Вчера по TV относно новината за строежа върху дет.площадка,пак само жени насядали на земята и дават отпор срещу БАГЕРИТЕ,мъжете ги няма.Нямам думи.Не съм мъжемразка,имам и съпруг,който много обичам.Но просто от известно време се чудя,къде спите,защо не излезнете със сопите и да покажете ,че така не може да продължава.

Българинът, бидейки отявлен индивидуалист, много трудно се организира и включва в колективни действия. Всеки чака на другия, или всеки си мисли, че никой друг не е готов да мислят и действат заедно. Нужно е да се появят малки, добре организирани групи, които да увличат останалите, да ги насочват и мотивират. Днес в едно село, утре в друго. Бой, глад и страгане, докато не изпеят убиеца. После същият бива линчуван на момента.

Де ги мъже , бе госпожа? Ние вече остаряхме, а младите, уж истинските са метросексуални и мъжеството им се изчерпва с количеството на преместени железа във фитнес залите. Мъже, пфу... посерковци са те!

и да криете НОВИНАТА НАС НЕ МОЖЕ ДА НИ СКРИЕТЕ

Забележете как прикриха новината. Когато имат интерес от някоя друга, стои с дни, а сега махнаха всички новини, свързани с циганите.

дарик е създадена от отворено общество и от там получават заплати,как мислиш че ще пишат срещу работодателите си ?

Интересна шизофрения имаш, с едната ръка едно с другата друго. Лоботомийка? Последно, толерастия/САЩ или пробългарски антихомосексуализъм?

Ако аз съм на мястото на близките, ще намеря начин да отмъстя или поне да повредя няколко пропаднали типа от съмнителните.

humfry

Интересно, няма да потърсиш отговорност от политиците и системата, а ще търсиш саморазправа? И до какво ще доведе всичко това?

Правилно, трябва да се почне от българите, които прикриват тези безчинства. От съдиите, които дават условни, от адвокатите, които ги защитават, от полицаите, които ги мързи, или взимат подкупи, после тези, които са гледали безучастно отстрани, а накрая разбира се, трябва да се задействат и комините.

Не ми е ясно какво точно си мислят администраторите на дира като скриват мненията ни! Дали това ще намали напрежението или ще доведе до по-бързо правораздаване?!? Да, наистина няма държава и да-никаква полза от 60 хилядната армия хрантутници в МВР! И добре, расистко било да говорим за убийци -цигани. Вероятно сте прави. Ами нека ги наречем с тогава с политически коректното "убийци-роми"!!!! Щото то в статията именно за това става въпрос!

humfry

Всъщност, циганин е общоприетата дума, която се използва от поне хиляда години. А "ром" е някаква скорошна измислица, която се използва само в България и освен това е крайно обидна за циганите, защото на техния език означава "човек".

humfry

А в МВР работели над 60 хиляди...

Работели?

humfry

Да бе, все още работят.

humfry

"Хората в селото са много уплашени и не искат да говорят за постоянните обири и набези по къщите им. Възрастните хора ги е страх и се заключват, сега страхът е още по голям, разказва жител на селото. Не само възрастните - има мъже, които ходят и работят, жените им с децата и тях ги е страх - нищо се не знае какво може да стане..., допълва друг." И това е реалността в голяма част от България. Започвам да мисля, че всичко е съвсем целенасочено допускано и дирижирано от политиците, за да държат народа в постоянен страх и мизерия.

КОЙ ЩЕ ЗАЩИТИ НАШИТЕ МАЙКИ-КОЙ,КОЙ,КОЙ?!

На цигански думата ром означава "мъж, съпруг" . Роми е българизирана форма на ромá .Названието цигани, ползвано в различни европейски езици,произхожда от гръцкото αθίγγανοι (асингани),което означава 'недосегаеми', от α- (не-) + θιγγάνω (докосвам). известно е, че в повечето страни с циганско присъствие както основното население, така и циганските малцинства поддържат съзнателна изолация едни от други в много области от своя живот.трайното им заселване по българските земи става със завладяването на България от Османската империя, когато те масово навлизат заедно с турските завоеватели.[34][35] и откогато са първите сигурни сведения за трайни заселвания на цигани в България. Не е случаен фактът, че по време на Априлското въстание циганите в Копривщица, а не турците, са считани за основна опасност и катуните им са разгромени. - толкова от енциклопедията.Оставям изводи да си направи всеки .А от мен - бой , бой , работа да дялкат павета и пак бой - тогава ще има ред.

Телефонните измамници с нова схема - обещават по-високи пенсии на възрастните хора. По тази схема мошениците пробвали да измамят цяло село в Пазарджишко --- Кражба на проводник в столичния кв. "Гео Милев" е оставил без ток стотици софиянци. Има и изгорели електроуреди и електромери, съобщиха от ЧЕЗ.

Докато, Полицията протестно пуши пред парламента, Правозащитниците на Сорос съдят всеки който каже думата циганин, а Политиците се чудят кой Бат Сали да вкарат в парламента.

Понеже модераторът не пусна репликата ми към ник "Нециганин" ( нерегистриран ) 23.10.2014 09:57 /не знам дали има Господ,но за възмездие-не се съмнявам,г-н "един българин" /, освен да изкажа съболезнования на близките на загиналата явно друго не мога да направя в тази "демократична страна със свобода на словото". ПолЮцията, прави сте да протестирате- малко сте и като брой, и като килограми! Трябва да станете 650000,поне,за да свършите някаква работа. Нищо,на вашите родове се пишат проклятията на българите. Изпълнявайте заповедите на политиците,тормозете българите,закриляйте с бездействие и треперете пред "ромите".

Необходимо е в определени от самите хора райони на страната да бъде въведено смъртното наказание!Там където живеят политици депутати не е необходимо да се прилага защото те са толерантни но в останалите райони беззащитните хора страдат от толерантноста към ромите и няма справедливост!

Карто чествате следващия път деня на победата си помислета каква победа и какво чествате!