Кметски син е задържан за жестоко убийство

27-годишният син на кмета на пазарджишкото село Братаница и още двама мъже са задържани за умишлено убийство, извършено по особено жесток начин.

Обратно в новината

Коментари - Кметски син е задържан за жестоко убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

оти дир не страх го е от сем. за проповедване дори само на линч? смело? глупаво? или платено!

се късно акъл. севда на бойко и израел харесват май тва.. линч- ланч линч- лавка линч - ланч кой беше лавчис? лайф- лай лайсна - лайк лафет- бюфет и ни го знам слави..искаше тук един парцел...объркал са е..да не съм по долен от костов.. лайф ис лайф..тука малко шибан.

между защита на дом, живот, семейство. и нива... ми ако утре детето ви завие от пътя с мома..да ги тепам ли по право мое и собственост, че се целуват? нещо много земевладелци ста са сабрали тук..."бащиния" да си пазите. айде леко..нищо ли не сте запомнили от история. па ако щете, бегайте да лежите с убийци у панделата. ..май не е като пишането у дир...

Браво на Фашиста

по заслужава бравото.

Да защитава циганина има морално права само жертвата на обира. Останалото е сеир.

браниш енергото май.

Линч - точно така трябва да се постъпва с крадците, а не да ги пази съд и полиция.

мнение от кучкарника. тричайте са. сега.

че ша прават зоополиция.. колко да ти заложим? виждаш ми си готин.

ланч знайш. виж ся, ..телета и бикове...ни са доят. такъ, да знайваш....

След вчерашната съдебно медицинска експертиза , е ясно , че сина на кмета е невинен , освен ако не му е прерязал гърлото . Починал е от инфаркт , а нараняванията са в следствие , на това , че се е спъвал и падал по пътя , към клапана , в който са го намерили .

Какви кметове има в България! Какви да са възпитали тези хора! Каква агресия и каква безнаказаност! Тези селски дерибеи крадат земя и пари европейски фондове,облечени Във власт и окъпани с кръв и насилие, държащи хората в подчинение и страх... Галиче,Стрелча,сега Братаница и кои знае още колко много... От чия политическа партия са тези зверове и техните мутренски издънки? Спрете този кошмар,вие така наречените представители на народа, МВР,министърбпредседателю и всички останали ,СПРЕТЕ!

Хе затова е трябвало да опраскат и децата, че да няма свидетели!

След като си влязал в мойто без да питаш, значи си крадец и понеже нямаме полиция сам ще се разправям с крадеца. И ПОНЕЖЕ НЕ МИ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДА МЕ КРАДАТ, наказанието е и за предишните кражби. Следващия като дойде да краде да знае, че ще му е за последно. А ако полицията почне да работи за това за което И ПЛАЩАМ (чрез данъците си), а не да укрива крадците (които не плащат данъци), може и да има ИСТИНСКИ СЪД за крадците.

сигурен ли си,че кмета си плаща данаците

То си пише в статията , циганите , не са крали а са брали .

За един наръч баберки убиват човек и половината тук защищавате убиеца. Ето какви сте. Погледнете се. И убийството не е станало заради кражбата, а заради удоволствието и оргазма на идиотите. Срам ме е, че съм българин.

По твоята логика утре циганина ще дойде у вас, ще изплющи жена ти, а ти ще му дадеш медал. После може даже да го повикал на бис и да се включиш за тройка. Така ли да те разбирам?

убийството не е станало заради кражбата, а заради удоволствието и оргазма на идиотите

Тия, дето се пъчат по ТВ с разкриването, са си за яко наказание.Нещата са били ясни още по Никулден- 6 декември.Децата видели кой пердаши баща им, ония от полицията го обявили за общо държавно издирване.Много са лабави и им е трудно мисленено.

Никой няма право да убива! Тези тримата убийци са по големи мангасари и от циганина. Всички знаят, че след като се обере реколтата всеки има право да влезе и да извърши "тараш" - да дообере необраното, оставеното, лошокачественото, което стопанина е решил, че не му трябва. Такив е от време "оно". Само, че тези престъпници с власт и сила не признават нищо. Настоявам съдът да ги осъди на доживотен затвор, без право на помилване. Всеки трябва да си получи заслуженото. Какво значение има дали е българин, турчин, циганин или англичанин. Престъпника си е престъпник и за него не бива да има прошка. По тази причина престъпници с по пет, десет присъди, като излезнат на свобода и отново престъпление. Такива направо в Белине. Не може да ги пускат и те отново да крадат, изнасилват, убиват. Това не са хора, а изверги. И те нямат място сред хората.

Така можеш да ходиш на тараш само по социалистическите ниви, щото се смята, че част от тях са и твои, на твоите деди и т.н. Сега има частна собственост и никой няма право да влиза в чужд имот без разрешение!

Няма разлика между общинска и частна собственост в това отношение, човекът не събира реколта, нивата е за селскостопанско използване, не е частен дом. Просто си мислиш, че от общественото можеш да крадеш, а от частното - не. Не е вярно.

Не може да ги пускат и те отново да крадат, изнасилват, убиват. Това не са хора, а изверги.98% от тези изверги са цигани поддържани от отворено общество на Cорос,да си чул българин да баберкува в полето с "лошокачествена продукция"? не е човешко да убиеш човек за това но те нямат спиране ,като скакалци са

Конституция на РБ, чл. 17, ал.3: "Частната собственост е неприкосновена"!!!!

Има ли достатъчно доказателства ? Няма логика децата на починалия да видят кои хора отвличат бащата и те да го убият.

да е планирано.......просто тоягата може да се е оказала по дебела

щом са извършили убийство ,явно имат проблем с разпознаването на хора

да обясни на сина си ,че като син на управляващ може да дерибейства на воля,но не може да закача по никакъв повод берачите на царевица и джелезо,защото Те имат лиценз за тия дейности лично от Брюксел,а БХК ги подкрепя в това им право

малко се забравил бАРОВЕЦА удря дете ,отвлича,изтезава и убива . ако му се размине много показателно за нещата в България ще бъде

hm

Уточнете баберка ли е било или кражба! Ако царевицата е била ожъната и са събирали паднали кочани е баберка! Което не е престъпление! Ако царевицата не е била ожъната, което също е възможно - тя може да се жъне и след снеговете, ако има какво... тогава е кражба и си е заслужил боя!

Когато ежедневно и масово започне трепане на нагли орки, едва тогава ще се сложи началото на нормализацията. Оркът трябва да знае че го дебнем отвсякъде и винаги. Иначе ще стане ние да не можем да си подадем носа. Във всеки момент всяко дете или жена може да бъде убито, окрадено или изнасилено от тези боклуци. Утре ако някоя жена гръмне в тъпата тиква орк или бежанец за да си спаси тялото ще пишем ли пак "жестоко убийство"? Някой ербап дядо ако гръмне орк в тиквата и не му позволи да бъде пребит за 2 лева пак ли ще пишем глупости? Купувайте бойно оръжие и стреляйте, уважаеми бели и спасявайте жени, деца, чест и дом. Идат и чужди пълчища с орки, още по-гнусни от тукашните.

и тук убития ли е пак виновен за да го убият. Като е кметски син няма ли полиця? Е сега виждате ли защо за Тодор от Враца няма как да се съгласи народа, че е случайно умрял?

Тодор не е умрял случайно, имал е заболяване!

много неграмотни форумци има бе

звучи като "прибрах му от джоба едни непохарчени пари...."

всички нестастници дето навират интегриране, та интегриране са виновни за тя извращеня; срещу булгарите има геноцид: не могат да защитат себе си, семеиствата си, собствеността си, няма полиця, няма закони, няма суд да защитат булгарите и когато те наврут в угула и нямаш ижод какво правиш? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не разбрах - намерили са добре отлежал ром, или отдавна убит циганин? И последно крал ли е, брал ли е? Ич не им вдявам на журналята.

Пак не си разбрал! Човекът е "БРАЛ"! Ромите берат реколта, желязо, както и други нЕкои неща по къщите на хората!

Ейй помари пуснетее момчето бе май а ви да .е....!!!

Мамуу батте аз отишал да краде а пък те ма биа бате амма лабут боиии

ще съдят хората защитили частната си собстбеност със сила.даржавите защитават границите си с оръжие с и е законно и морално и патриотично.а частната си собственост защо да нямаш право да е защитиш.

Липсата на закони в БГ води до саморазправа. На хората им писна да биват ограбвани и започват да взимат правосъдието в свои ръце. За съжаление, сега тези, който са се опитали да опазят труда и собствеността си, ще излежават крадливия, мързелив ма-нгал в затвора. Мила родна картинка.

Няма КОЙ да ги спазва. И няма КОЙ да следи за спазването им. И няма КОЙ да преследва и наказва ТЕЗИ, които нарушават законите. Пък били те министри, депутати, кметове, банкери или крадливи роми. И се стига и до саморазправи, самоубийства, катастрофи и какво ли не още. Защото хората не вярват, че държавата може да ги защити и въздаде ПРАВОСЪДИЕ.

И аз веднъж удоволствах едни недое...и жени , а после те твърдяха,че съм ги бил изнасилил! КОГА ЩЕ ПОЧНЕМ ДА НАЗОВАВАМЕ НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА , И КОГА ЩЕ ИМА ЕДИН АРШИН ЗА ВСИЧКИ?

Глупости!!! Обвинение за убийство - трябва медали и доживотна пенсия да му издействат, за туй че е оттървал дървата от един mангал!

Много скачате срещу дребните крадци. А защо тогава не скачате така срещу пеевски и василев?

Много тъпи коментари,навярно от млади копеленца където не са стъпвали в нива,а се пишат голеееми разбирачи и отворковци. Нека ви обясня! През декември няма необрана царевица. При прибиране с машина ,малка част от кочаните остават неприбрани поради наведени стъбла,ниски такива и комбайна не ги засича. При бране на ръка също остават кочани на нивата. Повторното бране или събиране на каквато и да е обрана нива или градина се нарича "баберик" останала от време оно. Тази думичка я знаят всички хора на всяко село в България. Убийство за това че някой е отишъл да събере нещо баберик,да не се похаби е МНОГО ГОЛЯМО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Все едно ти уважаеми който четеш това,изхвърляш парче хляб в контейнира и виждаш клошар който го взима и ти го убиваш защото това парче хляб е найстина твое! Дано и на съда някой да разясни,че това по смисъла не е кражба, а може да се наложи някаква глоба,че например му се тъпче нивата или минава през чужда собственост,а не по пътя и.т.н. И накрая ако на собственика му е било мъчно за някакво малко количество необрани кочани е могъл да наеме работници през ноември да събират каквото там е останало ,а не да убива хора.

Бил си соц. агроном, тогава се береше баберек от кооперативните ниви (който понякога беше и повече като количество от набраното преди от бригадирите, но това е друг въпрос) ! Сега има частна собственост, ако решиш може да оставиш цялата роколта да изгние на корена и никой нищо не може да ти каже, камо ли да ти влиза и да се разпорежда с нея!

И обществена и частна собственост - все едно няма право без разрешение да влиза. Но, има обичай, и той явно е и за частната собственост, няма разлика. Освен това частната собственост не дава право на убийство, особено без необходимост. В случая има саморазправа с цел наказание, не възпиране.

viktor

мангала няма работа на човека в нивата та ако ще и камъни да бере

НЯМА "БАБЕРИК",има КРАЖБА!!! Какво търсят всички крадливи гадини в имотите на отрудените хора??? Садили ли са, поливали ли са или са копали???? През последните години на два пъти така ни "баберкуват" лозето,че един грозд не успяваме да откъснем! И двата пъти- сигнали в полицията сме подавали, и двата пъти нищо!!!! Няма виновни,няма престъпление!!!!

viktor

така е

Скъпи ми "дедо иоцо". Много си млад и зелен. Изчисти си млякото от устата, нека ти порасте брадата, пък тогава пиши. Попитай дядо си от село и той ще ти каже какво е "тараш". А ти макар и селянче нямаш представа от нищо. Говоря за неща от преди 9 Септември 1944г, които добре помня и зная, макар и да съм израснал в София.

Ами ако не е за първи път "събирането" на царевица от нивата им ?

Мила родна картинка

Тоя мангал и в най-демократичната държава да се родил ФАЩ и там са щели да го гръмнат за влизане в чужд имот

viktor

10 пъти се повтори кмитския син а за тъпия циганин който му краде реколтата нищо,ееее цял живот на готово еее няма,

Някой НАЙ-ПОСЛЕ доказа, че циганските набези не са безнаказани и сега - "бой по тиквата"

Кметският син, като един достоен и загрижен стопанин, на 6 декември се сетил, че имало едни зарязани нейде царевични кочани по нивите, та наминал да си ги нагледа, барабар с работника си Фашиста. .... След това един Асен изчезнал за месец и нещо, едва след Нова година някой се сетил да го потърси, та едвам го изловили на един клапан в местната бара, където очевидно сам е ходил да се изкъпе ... Петорна експертиза ще ни докаже, че всички следи, охлузвания и кръвонасядания не са от достойните действия на Фашиста и кметския копел.ак, а са му били там по рождение, заедно с получените от падането в потока. Тъй ще да е било! Може да не се харчат пари за експертизи, направо да пишат там квото требе и да пускат момчетата на кмета, че то кой знае още колко царевица са зарязали по полетата ... Мръсни и гнусни БСПарски изроди! Сами не обработват, но заграбиха земите, и на никого не дават да съберат нещо, колкото да преживеят някак зимата, докато излезе трева там, дето кмета няма ниви ...

Не че ми пука за БСП ама тоя кмет май не е от тях ?!?!?! Или просто така май по ти е кеф , а ?!?!?! А истината ....... истината е без значение !!! Страшен си, да знаеш !

Жестоко убийство извършва всеки в чийто дом влезе мишка. Тя е невинна, а той злодей. Защо не ги съдим?

Тоя филм сме го гледали много пъти. Кметското синче ще се отърве или ще 'лежи' 1-2 години, които ще бъдат приспаднати от времетраенето на делото. Питайте прокурорското синче, шофьор на ново BMW който прегази и уби 2ма на тротоара на бул. България в София. За наказание тогава му купиха новия модел BMW.

Още един кмет, който не е слушкал или просто не е от правилната пария!

Сина на кмета комунист и приятеля му фашист убиват циганин крал царевица от нива с прибрана реколта. Ами трябва престъпленията да се степенуват.

Понеже няма наказание за крадците в България, народът взима нещата в свои ръце.

ъъ имал е исхемична болест и сега синчето ше пие една кока кола в районното...

ДА ЛЕЖАТ ДЪЛГО, КАКТО И ПОНИЧКИТЕ !!!

Пречупени са крилете на млад баща учещ поколението си на трудолюбие... Вярно - те никога не са садили и копали, но сигурно са щели после да започнат... Това ли са ни законите ???!!!

Надявам се да е ирония! Ако се разлети поколението, дай Боже да се засели до вас!

За кражба от такъв размер (царевични кочани) законът предвижда глоба. За предумишлено убийство също си има последствия - доживотен затвор. Двете не са едно и също и първото не оправдава второто. Не се правете на идиоти!

И как ще глобиш тоя гол циганин, а? Глобата НЕ Е решение! Бой трябва, БОЙ! Ама тези са попрекалили с боя, не трябва чак до там!

Още преди да разбера, че Асен Йорданов е ром, ми стана ясно, че е циганин от следния пасаж в новината : Асен отишъл "да събира" царевица от чужда нива. Ако става дума за българин е ясно - той краде царевица. А циганинът "събира". Имаше и един друг случай, когато тайфа цигани "събираха" желязо от охраняем склад на предприятие. И там имаше един застрелян. Но ми е интересно кой диктува на медиите да замъгляват престъпленията, когато се извършват от цигани. И стига с това "роми", че ни писна, а те не стават по-различни с новото си име. Циганинът си остава циганин.

Добре бе, човек - циганин е, крал е. Да го утрепат ли?

Не, разбира се ! Но аз говоря за друго - че циганските кражби не са кражби, а твоята кражба си е кражба.

БЪЛГАРИНО, царевицата не събрана декември месец, и са ти виновни циганите. Ай сихтир говеда..

Ами ако е всеки ден , ако цели тумби те крадат , ако сте го предупредили 5-10 пъти

Ако държавата си бе на място, циганите щяха да си натискат парцалите. Стопаните из цялата страна са пропищяли от цигани "събиращи" реколтата им. Лош шанс за кметския син. Сега ще трябва да го лежи като за човек

Ром значи бутилиран циганин.